Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια τώρα που διάβασα την ιστορία της July αγχώθηκα περισσότερο,θα μου σπάσουν τα νερά,δε θα το καταλάβω,θα με πιάσουν οι ωδίνες και δε θα προλάβω να κατέβω Αθήνα για να γεννήσω. Χρειάζομαι 1 ώρα και κάτι για να πάω Αθήνα...και μέχρι να ειδοποιήσω και τον άντρα μου να έρθει να με πάρει...θα γεννήσω στο δρόμο. Αγχώθηκα...

ψυχραιμία!!!:tongue:

Μια χαρά θα τα προλάβεις όλα!!!

¨αλλωστε σχεδόν πάντα στο 2ο παιδί όλα γίνονται πιο γρήγορα....

εγώ τι να πώ που δεν λέει να βγεί?:P

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τώρα που διάβασα την ιστορία της July αγχώθηκα περισσότερο,θα μου σπάσουν τα νερά,δε θα το καταλάβω,θα με πιάσουν οι ωδίνες και δε θα προλάβω να κατέβω Αθήνα για να γεννήσω. Χρειάζομαι 1 ώρα και κάτι για να πάω Αθήνα...και μέχρι να ειδοποιήσω και τον άντρα μου να έρθει να με πάρει...θα γεννήσω στο δρόμο. Αγχώθηκα...

Ξέρω πως νιώθεις γιατί κι εγω έχω ένα αντίστοιχο άγχος. Αν τυχόν μου σπάσουν τα νερά πριν την ημερα της καισαρικής τι θα κάνω... και γω μια ωρα δρομο απο Αθηνα ειμαι. Αποφάσισα πάντως να μη το σκέφτομαι. Προσπαθω να αποβάλω όλα τα περιττά άγχη. Τωρα το κατα πόσο θα βοηθησει αυτό σε περίπτωση ανάγκης....ειναι μια άλλη υπόθεση :rolleyes:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μαράκι, φαντάζομαι ότι λίγο πολύ όλες το έχουμε αυτό το άγχος...και εγώ φοβάμαι μήπως γεννήσω στο αυτοκίνητο αν είναι πρωί και έχει κίνηση, αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο.

η july δεν κατάλαβε ότι της είχαν σπάσει τα νερά γιατί φορούσε σερβιετάκι. δεν μπορείς να μη φοράς; εγώ φοράω μόνο στη δουλειά από φόβο μην έχω κανένα ατύχημα. αν είσαι σπίτι όμως καλύτερα να αλλάζεις εσώρουχο συνέχεια και να είσαι ήρεμη παρά να φοβάσαι.

iiAs.png

9JCHp3.png

όλες πάνω κάτω τα ίδια σκεπτόμαστε...εσείς αν θα προλάβετε να έρθετε Αθήνα και εμείς μήπως κολλήσουμε στην κίνηση και τελικά γεννήσουμε στο αμάξι!!!

Θετική σκεψή λοιπόν και όλα θα πάνε καλά!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Μαράκι, φαντάζομαι ότι λίγο πολύ όλες το έχουμε αυτό το άγχος...και εγώ φοβάμαι μήπως γεννήσω στο αυτοκίνητο αν είναι πρωί και έχει κίνηση, αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο.

η july δεν κατάλαβε ότι της είχαν σπάσει τα νερά γιατί φορούσε σερβιετάκι. δεν μπορείς να μη φοράς; εγώ φοράω μόνο στη δουλειά από φόβο μην έχω κανένα ατύχημα. αν είσαι σπίτι όμως καλύτερα να αλλάζεις εσώρουχο συνέχεια και να είσαι ήρεμη παρά να φοβάσαι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φοράω σερβιέτα,έχω πάρα πολλά κολπικά υγρά.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φοράω σερβιέτα,έχω πάρα πολλά κολπικά υγρά.

τότε το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να ελέγχεις πώς μυρίζουν όταν αλλάζεις σερβιετάκι. ο γιατρός μου είπε ότι το αμνιακό έχει μυρωδιά σπέρματος.

iiAs.png

9JCHp3.png

NIK16...........1/02/2011.......Aγόρι..........ΛΗΤΩ..................Κ.Τ.

July............14/02/2011.......Koριτσι.......Αλεξανδρας.......Φ.Τ.

mariadi.......??/02/2011.......Αγορι........Αλεξανδρας........Φ.Τ.

Νταιζάκι............24/02/2011.......Κορίτσι........ΡΕΑ

chris83.............01/03/2011.......Aγόρι.........Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011.......Αγόρι.........Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.........Κορίτσι.............Μητερα

SoHappy...........07/03/2011.......Αγόρι.........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011.......Αγόρι...........ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011......Κορίτσι........Αττικό

Aliki1983............09/03/2011.......Αγόρι.........ΡΕΑ

Leo80.................11/3/2011.........Αγόρι..........ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011.......Αγόρι.........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011.........?.............Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011.......Αγόρι..........Ιπποκράτειο

kouklitsa. ......15/03/2011.......Αγόρι.........Ιασώ......το αργότ 03/03/2011

Tinna................16/03/2011.......Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011.......Αγόρι..........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011....... Κορίτσι.......Αττικό

maraki1610.........21/03/2011......Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011......Κορίτσι........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... ..Koρίτσι.........Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 .....Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011......Κορίτσι.........ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011.......Αγόρι..........ΛΗΤΩ

να την ανανεώνουμε σιγα σιγα...

Και οι επόμενες ειμαστε νταιζακι και εγω!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κοριτσαρες σημερα ολη μερα εξω ημουν! Εχθες ολη μερα τεμπελιαζα και δεν εκανα στην κυριολεξια τ ι π ο τ α, και σημερα ολη μερα εξω. Κανω οσα δεν θα μπορω να κανω αργοτερα δηλαδη!!!

Αυριο εχω γιατρο και θα παρω οοοοοοοολα τα συμπραγκαλα μαζι μου just in case για να μην πηγαινοερχεται ο αντρας μου! Εχουμε κι εμεις ενα θεμα με την απόσταση...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κοριτσαρες σημερα ολη μερα εξω ημουν! Εχθες ολη μερα τεμπελιαζα και δεν εκανα στην κυριολεξια τ ι π ο τ α, και σημερα ολη μερα εξω. Κανω οσα δεν θα μπορω να κανω αργοτερα δηλαδη!!!

Αυριο εχω γιατρο και θα παρω οοοοοοοολα τα συμπραγκαλα μαζι μου just in case για να μην πηγαινοερχεται ο αντρας μου! Εχουμε κι εμεις ενα θεμα με την απόσταση...

πώς νιώθεις; λες να σε κρατήσει για να γεννήσεις;

αν δε σε κρατήσει να μπεις να μας πεις τα νέα σου γιατί θα νομίζουμε ότι γεννάς.

iiAs.png

9JCHp3.png

πώς νιώθεις; λες να σε κρατήσει για να γεννήσεις;

αν δε σε κρατήσει να μπεις να μας πεις τα νέα σου γιατί θα νομίζουμε ότι γεννάς.

χα χα! λες? αν δεν μπω το μεσημερακι να το υποθεσετε... Δεν νομιζω παντως!

Τωρα τελευταια ολο και συχνότερα νιωθω κατι σουβλιες χαμηλα στην κοιλια. Σαν τσιμπηματα. Αυτο παλι τι ειναι? Θα τον ρωτησω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

απο εχθες που έφαγα εκεινο το μισό σουτζουκάκι, η καούρα δε λέει να περάσει με τίποτα!!! Ξύπνησα δε 4 το πρωι για τουαλέτα και κοιμηθηκα πάλι στις 6.30 για να σηκωθω πάλι στις 7.20. Σηκωθηκα και η καούρα εκεί! Αμείωτη! Εν το μεταξυ η μπέμπα μέσα στη νύχτα αποφάσισε να το ρήξει στο χορό και μέχρι και τωρα με έχει ταράξει στην κλωτσοπατινάδα. Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες....:mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα!

Καλα με εχει πιασει νευρικο γελιο που διαβαζω οτι φοβαστε οτι δεν θα προλαβετε να φτασετε μαιευτηριο διαβασα και της july και μου ρχεται να κλαψω απτα νευρα μου! Μωρε εσεις καλα κανετε και αγχωνεστε απλως εγω ξερω οτι δεν ανηκω σαυτη την κατηγορια της ευκολης γεννας. Θα κατσω να δω 5-6 ταινιες μεχρι να φυγω για μαιευτηριο αυτη τη φορα!

Παντως july μπραβο μακαρι ολες οι γυναικες να ειχαν τετοιες γεννες!!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα!

Καλα με εχει πιασει νευρικο γελιο που διαβαζω οτι φοβαστε οτι δεν θα προλαβετε να φτασετε μαιευτηριο διαβασα και της july και μου ρχεται να κλαψω απτα νευρα μου! Μωρε εσεις καλα κανετε και αγχωνεστε απλως εγω ξερω οτι δεν ανηκω σαυτη την κατηγορια της ευκολης γεννας. Θα κατσω να δω 5-6 ταινιες μεχρι να φυγω για μαιευτηριο αυτη τη φορα!

Παντως july μπραβο μακαρι ολες οι γυναικες να ειχαν τετοιες γεννες!!!!!!!

Αν ειχες δυσκολη πρώτη γεννα δεν σημαίνει πως θα είναι το ίδιο και η δεύτερη. Το σύνηθες είναι πως η δεύτερη κυλάει πιο γρηγορα (σχετικα με την πρώτη). Οπως και να χει αυτα τα άγχη ειναι αναμενώμενα. Το ζήτημα ειναι να μη μας γίνουν εμμονή.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σημερα με πονάνε όλα, πόδια, μύες, καρποί... Υπομονή :)!

Κι εγω έχω ραντεβού με τον γιατρό σήμερα... Βέβαια δεν το βλέπω να γεννάω αμεσα... και λόγο βαλεντινου μαλλον ειπαμε να παμε μετα για φαγητο... οποτε θα σας ενημερωσω αυριο για τα νεα μου:P

Καλημέρα κορίτσια

απο εχθες που έφαγα εκεινο το μισό σουτζουκάκι, η καούρα δε λέει να περάσει με τίποτα!!! Ξύπνησα δε 4 το πρωι για τουαλέτα και κοιμηθηκα πάλι στις 6.30 για να σηκωθω πάλι στις 7.20. Σηκωθηκα και η καούρα εκεί! Αμείωτη! Εν το μεταξυ η μπέμπα μέσα στη νύχτα αποφάσισε να το ρήξει στο χορό και μέχρι και τωρα με έχει ταράξει στην κλωτσοπατινάδα. Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες....:mrgreen:

Πωπω! Τι φρίκη είναι αυτή με τις καούρες!!! Ευτυχως σε μένα έχουν ελλατωθεί, αλλά και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κατα πόσο εχουν άμεση σχέση με το φαγητο... νομίζω ότι κάποιες φορές ότι και να έχεις φάει... αν είνα να σε τσακίσει απλά σε τσακίζει! Υπομονή eva μου!

NIK16...........1/02/2011.......Aγόρι..........ΛΗΤΩ..................Κ.Τ.

July............14/02/2011.......Koριτσι.......Αλεξανδρας.......Φ.Τ.

mariadi.......??/02/2011.......Αγορι........Αλεξανδρας........Φ.Τ.

Νταιζάκι............24/02/2011.......Κορίτσι........ΡΕΑ

chris83.............01/03/2011.......Aγόρι.........Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011.......Αγόρι.........Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.........Κορίτσι.............Μητερα

SoHappy...........07/03/2011.......Αγόρι.........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011.......Αγόρι...........ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011......Κορίτσι........Αττικό

Aliki1983............09/03/2011.......Αγόρι.........ΡΕΑ

Leo80.................11/3/2011.........Αγόρι..........ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011.......Αγόρι.........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011.........?.............Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011.......Αγόρι..........Ιπποκράτειο

kouklitsa. ......15/03/2011.......Αγόρι.........Ιασώ......το αργότ 03/03/2011

Tinna................16/03/2011.......Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011.......Αγόρι..........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011....... Κορίτσι.......Αττικό

maraki1610.........21/03/2011......Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011......Κορίτσι........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... ..Koρίτσι.........Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 .....Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011......Κορίτσι.........ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011.......Αγόρι..........ΛΗΤΩ

να την ανανεώνουμε σιγα σιγα...

Και οι επόμενες ειμαστε νταιζακι και εγω!!!

Μπράβο chris που ανανέωσες την λίστα. Μήπως να βάζαμε και τις 2 ημερομηνίες? ημ/νια αναμενομενη τοκετου και ημ/νια τοκετου?

Kαλημερα σε όλες. July πάλι δεν προλαβες να κάνεις επσκληριδιο?

Μην αγχωνεστε με την ιστορια της. Ειναι 2ο παιδι.

Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Νταιζακι ετοιμη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...