Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Η αλήθεια ειναι πως ο γιος μου βγηκε με μπόλικο μαλλί και είχα και σε αυτόν τρελή καούρα.Αλλά ξέρω και περιπτώσεις όπου τα μωρά ειχαν βγει εντελώς καραφλά, αλλά η μαμάδες ειχαν καούρα.

leo πρεπει να πω πως κι εγω εχω παρατηρισει πως μερικές φορές με πειράζουν κυριολεκτικά τα πάντα! Αλλες μέρες ειμαι πιο καλα...

Άρα εσύ βγάζεις μωρά με μαλλί! Αφού έγινε μια φορά, θα γίνει κ τώρα! Χεχε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρα εσύ βγάζεις μωρά με μαλλί! Αφού έγινε μια φορά, θα γίνει κ τώρα! Χεχε!

tfQvp2.png

Καλά ναι! Αμα βγει καραφλή η μπέμπα θα είναι πρωτάκουστο! Σίγουρα θα έχει μαλλί και μάλιστα σκούρου χρώματος. Ελπίζω μόνο αυτη τη φορά να μου μιάσει λίγο το μωρό. Οχι σαν το γιο μου (που ναι μεν ειναι κουκλος) αλλά δεν μου πήρε τίποτα! :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Πωπω εσύ πρέπει να τα έχεις δει όλα τόσους μήνες!

tfQvp2.png

Τα έχω δει όλα δε λές τίποτα!!!! Αφού απειλώ τον οργανισμό μου μη διανοηθεί και μου κάνει τα ίδια σε δεύτερη εγκυμοσύνη!!!

Vhjfp3.png

Τα έχω δει όλα δε λές τίποτα!!!! Αφού απειλώ τον οργανισμό μου μη διανοηθεί και μου κάνει τα ίδια σε δεύτερη εγκυμοσύνη!!!

Τουλάχιστον κοντεύεις! Έχεις φάει τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλά ναι! Αμα βγει καραφλή η μπέμπα θα είναι πρωτάκουστο! Σίγουρα θα έχει μαλλί και μάλιστα σκούρου χρώματος. Ελπίζω μόνο αυτη τη φορά να μου μιάσει λίγο το μωρό. Οχι σαν το γιο μου (που ναι μεν ειναι κουκλος) αλλά δεν μου πήρε τίποτα! :mrgreen:

Όντως, από τις φωτό που είδα στο fb...ο γιος σου πήρε από τον άντρα σου..!

Το δεύτερο δικαιωματικά σου ανήκει! :wink:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον κοντεύεις! Έχεις φάει τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε!

tfQvp2.png

Η ουρά έμεινε, ναι! Για να δούμε τι ουρά θα είναι αυτή.... (ναι, είμαι από τις αγχωμένες πρωτάρες!!)

Vhjfp3.png

Η ουρά έμεινε, ναι! Για να δούμε τι ουρά θα είναι αυτή.... (ναι, είμαι από τις αγχωμένες πρωτάρες!!)

Καλά κ εγώ..μη νομίζεις..όσο περνάει ο καιρός, τόσο κ πιο πολύ αγχώνομαι!

Να σκέφτεσαι πως όλα θα πάνε σούπερ!:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλά κ εγώ..μη νομίζεις..όσο περνάει ο καιρός, τόσο κ πιο πολύ αγχώνομαι!

Να σκέφτεσαι πως όλα θα πάνε σούπερ!:D

tfQvp2.png

Προσπαθώ!!! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Οι πρώτες είμαστε ή οι τελευταίες, εξάλλου?!:)

Vhjfp3.png

Εγω κορίτσια ειχα σαν πρότυπο την κουμπάρα μου που είναι μια κοπέλα αδύνατη και που φοβόταν ακόμα και ένεση να της κάνουν, και γέννησε 2 παιδιά χωρίς επισκλιρίδιο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στην κουμπάρα!!! Δεν έκανε επισκληρίδιο γιατί αισθάνθηκε ότι δεν την έχει ανάγκη ή γέννησε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβε να κάνει? (και τα δύο ενδεχόμενα καλά είναι, εδώ που τα λέμε!!)

Vhjfp3.png

Μα καλα ποσο καιρο μπορει να εισαι με διαστολη 2?

Δεν ξέρω τι να πώ!!!

Την πρώτη φορά μου είπε διαστολή 2 αλλά ο τράχηλος ήταν πίσω, ενώ την δεύτερη φορά η διαστολή ήταν 2 αλλά ο τράχηλος΄είχε έρθει μπροστά.

Στο μεταξύ η μπέμπα με έχει τρελάνει στην κλωτσιά....

Μάλλον θα τον φάω όλο τον 9ο,άλλωστε δεν μου έχει μείνει και πολύ ακόμα:P:p:p

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Μπράβο στην κουμπάρα!!! Δεν έκανε επισκληρίδιο γιατί αισθάνθηκε ότι δεν την έχει ανάγκη ή γέννησε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβε να κάνει? (και τα δύο ενδεχόμενα καλά είναι, εδώ που τα λέμε!!)

Δεν ειχε νιωσει πως χρειάζεται. Ειχε κάνει μαθήματα ανωδυνου τοκετου΄και την βοήθησαν πολυ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια τώρα που διάβασα την ιστορία της July αγχώθηκα περισσότερο,θα μου σπάσουν τα νερά,δε θα το καταλάβω,θα με πιάσουν οι ωδίνες και δε θα προλάβω να κατέβω Αθήνα για να γεννήσω. Χρειάζομαι 1 ώρα και κάτι για να πάω Αθήνα...και μέχρι να ειδοποιήσω και τον άντρα μου να έρθει να με πάρει...θα γεννήσω στο δρόμο. Αγχώθηκα...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

καταρχάς

mariadi να σου ζήσει κοπέλα μου ο μπέμπης σου να έιναι γερός και καλότυχος στη ζωή του!!!!

λοιπόν λεπτομέρειες τώρα που μπορώ χιχι!!

την δευτέρα είχαμε πάει εκδρομούλα όλα καλά! το βράδυ ένιωθα συνέχεια υγρή από κάτω μου και λέω οκ μάλλον από την ακράτεια θα είναι και άλλαζα συνέχεια σερβιετάκι μιας και δεν ξεχώριζαν ιδιαίτερα τα υγρά ότι είναι κάτι άλλο!

σηκώνομαι την τρίτη και πάω στο προγραμματισμένο μου ραντεβού. έρχεται κατά τις 9 παρά ο γιατρός και του λέω γιατρέ είχα πριν από λίγο και 2-3 πονάκια ελαφριά σαν περιόδου με ελέγχει από κάτω και βλέπει ένα περίεργο υργό και λίγο αίμα μου λέει μάλλον ξεκινάμε κάνε μου ένα καρδιοτοκογράφημα και βλέπουμε! πάω το κάνω και περιμένω το γιατρό να του το δείξω. η ώρα έχει πάει 10 και με τον άντρα μου πάμε βολτίτσα μέχρι να βγει από το χειρουργείο ο γιατρός. βγαίνει το βλέπει και μου λέει οκ πάμε για εισαγωγή γεννάς. η ώρα ήταν 11 παρά. νιώθω πλέον πόνους που οκ είμαι σίγουρη ότι γεννάω. πάω για την εισαγωγή να δώσω ιστορικό κτλ μπήκα με πόνους 15λεπτους βγήκα με 5λεπτους. στις 11.30 με ανεβάζουν επάνω στις ωδίνες και αρχίζω με το που με πάνε φωνάξτε τώρα αναισθησιολόγο να είναι έτοιμος σε αυτή την γέννα δεν θα πονέσω!!! μέχρι να μου πάρουν αίμα να κάνουν καρδιογράφημα και να να βάλουν την πεταλούδα έρχεται και η αναισθησιολόγος. εγώ πονάω πλέον κανονικότατα αλλά ανεχτα.με γυρνάει να βρούμε θέση τη βρίσκουμε μου καθαρίζει την πλάτη και εκεί φωνάζω οκ σταματήστε τα πάντα θέλω το γιατρό μου γεννάω. και όντως ήμουν έτοιμη για γέννα! στις 12.15 ήρθε και η κούκλα μου τόσο ήρεμη....βέβαια άργησα να το καταλάβω ότι γέννησα.....

τ'ωρα τι να πω κλαίει μόνο στο μπάνιο θηλάζει κανονικότατα αυτό το παιδί είναι θαύμα!!!

july μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, να'ναι πάντα χαμογελαστή και γλυκειά σαν τη μανούλα της!

απίστευτο που πάλι δεν πρόλαβες να σου κάνουν επισκληρίδιο! τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκες πολύ ώρα!

τι καλό που ακούγεται το μικρούλι σου! προλαβαίνω να παραγγείλω ένα τέτοιο και εγώ;

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...