Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ευα στο μυαλο μου εισαι. Τι θα κανουμε? Φαντασου να θηλαζουμε και να μας φωναζουν τα μεγαλα....

Να σου πω Στέλλα, τον μικρό αποφάσισα να μην τον σταματήσω από τον παιδικό ακριβώς για να μην τρελαθώ! Θα συνεχίσει να πηγαίναι παιδικό κανονικά οπότε μέχρι το μεσημέρι θα είμαι μόνη με τη μπέμπα και θα έχω τουλάχιστον χρόνο να μαγειρέψω. Τα δυσκολα θα είναι το μεσημέρι που ο μικρός δεν θα κοιμάται και το μωρό ένας θεος ξέρει τί απαιτήσεις θα έχει. Το ζήτημα είναι να την παλεύω μέχρι το απόγευμα που γυρνάει ο άντρας μου στις 7.

Σιγουρα θα δυσκολευτούμε απο τη στιγμη που δεν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει. Πάντως άμα δω τα πολύ σκούρα, θα βάλω τη μάνα μου να μου φτιάχνει κανα φαί τουλάχιστον και να μου φέρνει μια φορά την εβδομάδα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα και εγω τα ιδια ειχα σημερα..... Τελειωσα με τα πραγματα του μωρου. Επιτελους. κατι ψιλοαγορες εμειναν....

Κουκλιτσα εισαι καλά?

Στέλλα μου καλά είμαι... τωρα ειδικά που σήκωσα τα πόδια μου ψηλα...! Αλλα εντυπωσιάσηκα με τις αντοχες μου!!! τοκ τοκ τοκ χτυπαω ξύλο... :wink:

καταρχάς

mariadi να σου ζήσει κοπέλα μου ο μπέμπης σου να έιναι γερός και καλότυχος στη ζωή του!!!!

λοιπόν λεπτομέρειες τώρα που μπορώ χιχι!!

την δευτέρα είχαμε πάει εκδρομούλα όλα καλά! το βράδυ ένιωθα συνέχεια υγρή από κάτω μου και λέω οκ μάλλον από την ακράτεια θα είναι και άλλαζα συνέχεια σερβιετάκι μιας και δεν ξεχώριζαν ιδιαίτερα τα υγρά ότι είναι κάτι άλλο!

σηκώνομαι την τρίτη και πάω στο προγραμματισμένο μου ραντεβού. έρχεται κατά τις 9 παρά ο γιατρός και του λέω γιατρέ είχα πριν από λίγο και 2-3 πονάκια ελαφριά σαν περιόδου με ελέγχει από κάτω και βλέπει ένα περίεργο υργό και λίγο αίμα μου λέει μάλλον ξεκινάμε κάνε μου ένα καρδιοτοκογράφημα και βλέπουμε! πάω το κάνω και περιμένω το γιατρό να του το δείξω. η ώρα έχει πάει 10 και με τον άντρα μου πάμε βολτίτσα μέχρι να βγει από το χειρουργείο ο γιατρός. βγαίνει το βλέπει και μου λέει οκ πάμε για εισαγωγή γεννάς. η ώρα ήταν 11 παρά. νιώθω πλέον πόνους που οκ είμαι σίγουρη ότι γεννάω. πάω για την εισαγωγή να δώσω ιστορικό κτλ μπήκα με πόνους 15λεπτους βγήκα με 5λεπτους. στις 11.30 με ανεβάζουν επάνω στις ωδίνες και αρχίζω με το που με πάνε φωνάξτε τώρα αναισθησιολόγο να είναι έτοιμος σε αυτή την γέννα δεν θα πονέσω!!! μέχρι να μου πάρουν αίμα να κάνουν καρδιογράφημα και να να βάλουν την πεταλούδα έρχεται και η αναισθησιολόγος. εγώ πονάω πλέον κανονικότατα αλλά ανεχτα.με γυρνάει να βρούμε θέση τη βρίσκουμε μου καθαρίζει την πλάτη και εκεί φωνάζω οκ σταματήστε τα πάντα θέλω το γιατρό μου γεννάω. και όντως ήμουν έτοιμη για γέννα! στις 12.15 ήρθε και η κούκλα μου τόσο ήρεμη....βέβαια άργησα να το καταλάβω ότι γέννησα.....

τ'ωρα τι να πω κλαίει μόνο στο μπάνιο θηλάζει κανονικότατα αυτό το παιδί είναι θαύμα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Αχ july μου τι όμορφη Ιστοοία Γέννας!!!

Μακάρι όλα τα μωράκια μας να μοιάζουν στο ηρεμότατο δικό σου!

Αλήθεια... γιατι άργησες να καταλάβεις ότι γέννησες? Επειδή ήταν τόσο ξαφνικό? Και από πόνους γέννας??? πως πήγε?

καταρχάς

mariadi να σου ζήσει κοπέλα μου ο μπέμπης σου να έιναι γερός και καλότυχος στη ζωή του!!!!

την δευτέρα είχαμε πάει εκδρομούλα όλα καλά! το βράδυ ένιωθα συνέχεια υγρή από κάτω μου και λέω οκ μάλλον από την ακράτεια θα είναι και άλλαζα συνέχεια σερβιετάκι μιας και δεν ξεχώριζαν ιδιαίτερα τα υγρά ότι είναι κάτι άλλο!

σηκώνομαι την τρίτη και πάω στο προγραμματισμένο μου ραντεβού. έρχεται κατά τις 9 παρά ο γιατρός και του λέω γιατρέ είχα πριν από λίγο και 2-3 πονάκια ελαφριά σαν περιόδου με ελέγχει από κάτω και βλέπει ένα περίεργο υργό και λίγο αίμα μου λέει μάλλον ξεκινάμε κάνε μου ένα καρδιοτοκογράφημα και βλέπουμε! πάω το κάνω και περιμένω το γιατρό να του το δείξω. η ώρα έχει πάει 10 και με τον άντρα μου πάμε βολτίτσα μέχρι να βγει από το χειρουργείο ο γιατρός. βγαίνει το βλέπει και μου λέει οκ πάμε για εισαγωγή γεννάς. η ώρα ήταν 11 παρά. νιώθω πλέον πόνους που οκ είμαι σίγουρη ότι γεννάω. πάω για την εισαγωγή να δώσω ιστορικό κτλ μπήκα με πόνους 15λεπτους βγήκα με 5λεπτους. στις 11.30 με ανεβάζουν επάνω στις ωδίνες και αρχίζω με το που με πάνε φωνάξτε τώρα αναισθησιολόγο να είναι έτοιμος σε αυτή την γέννα δεν θα πονέσω!!! μέχρι να μου πάρουν αίμα να κάνουν καρδιογράφημα και να να βάλουν την πεταλούδα έρχεται και η αναισθησιολόγος. εγώ πονάω πλέον κανονικότατα αλλά ανεχτα.με γυρνάει να βρούμε θέση τη βρίσκουμε μου καθαρίζει την πλάτη και εκεί φωνάζω οκ σταματήστε τα πάντα θέλω το γιατρό μου γεννάω. και όντως ήμουν έτοιμη για γέννα! στις 12.15 ήρθε και η κούκλα μου τόσο ήρεμη....βέβαια άργησα να το καταλάβω ότι γέννησα.....

τ'ωρα τι να πω κλαίει μόνο στο μπάνιο θηλάζει κανονικότατα αυτό το παιδί είναι θαύμα!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Πραγματικά σε ζηλεύω! Μακάρι να γεννούσα κι εγώ έτσι όμορφα :P Και η μπέμπα βολικότατη... Τι άλλο θέλει μια μανούλα; Η μεγάλη (πλέον) πώς πήρε τον ερχομό του νέου μέλλους;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

καταρχάς

Αυτό είναι που λέμε γέννα στο πι κ φι!!! Δεν ταλαιπωρήθηκες κιόλας...

Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Καλό σαραντισμό!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

δηλαδή july γέννησες σε 45 λεπτά???????????? Ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω απ' τις καούρες?!?!

Και εσυ καούρα; Αχ και εγω εδω και κανα 2 ωρες νιώθω πως θα βγάλω φωτιές από το στώμα! Ατιμο σουτζουκάκιιιιιιιιιιι (και να φανταστειτε πως έφαγα μόνο μισό! γκρρρρρρρρρρρρρ)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

εγώ έφαγα γάλα με νιφάδες βρώμης κι έχω πεθάνει! Δεν έτρωγα τουλάχιστον κανένα σουβλάκι...

αχαχαχ έφαγα κι εγω γάλα με δημητριακά αλλά μόλις μου ξεκίνησε η καούρα, μπας και βελτιωθεί το πράγμα, αλλά δεν το βλέπω!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ κορίτσια...θα βγάλετε μωρά με μαλλί! Γι'αυτό έχετε καούρες! :tongue:

tfQvp2.png

Η αλήθεια ειναι πως ο γιος μου βγηκε με μπόλικο μαλλί και είχα και σε αυτόν τρελή καούρα.Αλλά ξέρω και περιπτώσεις όπου τα μωρά ειχαν βγει εντελώς καραφλά, αλλά η μαμάδες ειχαν καούρα.

leo πρεπει να πω πως κι εγω εχω παρατηρισει πως μερικές φορές με πειράζουν κυριολεκτικά τα πάντα! Αλλες μέρες ειμαι πιο καλα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...