Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τώρα ξύπνησα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πως είμαστε???

Εγώ κατέληξα ότι δν θα επιλέξω rooming in για τους λόγους που έχετε θέσει παρακάτω, με τους επισκέπτες κλπ...ΑΛΛΑ θα ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε όσο να'ναι θα μ έρχεται συχνά το μωρό κ έτσι θα είμαστε σε επαφή...

tfQvp2.png

Και εγω το ιδιο ειχα κανει και θα το ξανακάνω. Αλλωστε στο φερνουν οποτε κλαψει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω το ιδιο ειχα κανει και θα το ξανακάνω. Αλλωστε στο φερνουν οποτε κλαψει.

Ελπίζω να το φέρνουν όντως και να μη δίνουν μια στο τόσο και ξένο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω rooming in.. Ίσως είναι καλύτερα να είμαι σε δίκλινο αν θέλω rooming in για τους λόγους που έχουμε ήδη αναφέρει. Από την άλλη, αξίζει να πιεστώ τόσο πολύ οικονομικά? Ή πρέπει να παραμείνω στο τρίκλινο και να το φέρνουν όποτε πεινάει?.... Ουφ... Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι το καλύτερο!!

Vhjfp3.png

Ελπίζω να το φέρνουν όντως και να μη δίνουν μια στο τόσο και ξένο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω rooming in.. Ίσως είναι καλύτερα να είμαι σε δίκλινο αν θέλω rooming in για τους λόγους που έχουμε ήδη αναφέρει. Από την άλλη, αξίζει να πιεστώ τόσο πολύ οικονομικά? Ή πρέπει να παραμείνω στο τρίκλινο και να το φέρνουν όποτε πεινάει?.... Ουφ... Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι το καλύτερο!!

Στο μητερα το δικλινο εχει μεγαλη διαφορα τιμής απο το τρικλινο, οπότε δεν ξερω αν αξίζει και από την αλλη ποιος σου λέει οτι οι επισκεψεις της διπλανης σου δεν θα ισοδυναμούν με τρικλινου?!?

Διαφημίσεις

Να σου πω τη γνωμη μου. Εγω οταν γεννησα τον Βασιλάκη ημουν σε 6κληνο. Ηταν μια χαρα. Καναμε καλή παρεα με τις κοπελες. Ασε που εμαθα και πολλά απο τις δευτερμανουλες. Αν στο 2κλινο πεσεις σε κατσουφα? Ειναι συμαντικο γιατι οι ωρες δεν περνανε. Να επιμεινει ο αντρας σου στον θηλασμο στις μαιες. Εμενα το ειχαν βαλει και ειδικη σημειωση με ποστ ιτ πανω στο πυρεξ. ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Εδω θα πάω σε 3κλινο και γιατι ειναι πιο οικονομικα αλλα να μιλάω και με εναν άνθρωπο.:wink:

Στο μητερα το δικλινο εχει μεγαλη διαφορα τιμής απο το τρικλινο, οπότε δεν ξερω αν αξίζει και από την αλλη ποιος σου λέει οτι οι επισκεψεις της διπλανης σου δεν θα ισοδυναμούν με τρικλινου?!?

Δικιο εχεις. Αυτα τα 1000 παραπανω ευρω δεν τα παιρνεις πραγματακια του μωρου?

Και εμείς αρχικά λέγαμε να πάμε στο ΡΕΑ στο οικονομικό δίκλινο, αλλά δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτα, οπότε θα πάμε κανονικά στο τρίκλινο. Εξάλλου, δεν ειναι σίγουρο ότι θα είναι φουλ από την πρώτη μέρα. Μπορεί, για παράδειγμα, να σε βάλουν σε δωμάτιο που να είσαι μόνη σου κ μετά όσο θα περνάνε οι μέρες να γεμίσει..Και στην τελική, είναι κ αυτό που είπαν κ οι άλλες κοπέλες...καλό είναι να έχεις κ άλλες μανούλες, να στηρίζει η μια την άλλη κλπ...

Εγώ μόλις γύρισα από καφέ με σύζυγο, πεθερά, μάνα κ γιαγιά. Καλά ήταν, αφού είχε κ ωραία μέρα. Από αύριο λένε ψιλοχαλάει ο καιρός...:rolleyes::(

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγω πάντως ή σε 3κλινο ή σε 2κλινο. Αν υπάρχει ελέυθερο κρεβάτι δηλαδή σε 2κλινο θα πάω σε 2κλινο (δημόσιο γαρ).

Γυρίσαμε κι εμεις απο τις σημερινές βόλτες και ο μικρός ενω όλη μέρα παίζουμε και είμαστε εξω, είναι με το παράπονο που με το που μπήκαμε στο σπίτι δεν αρχίσαμε να παίζουμε αμέσως! :roll:

Ωρες ωρες αναρωτιέμαι πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου όταν έρθει με το καλό και η μπέμπα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγω πάντως ή σε 3κλινο ή σε 2κλινο. Αν υπάρχει ελέυθερο κρεβάτι δηλαδή σε 2κλινο θα πάω σε 2κλινο (δημόσιο γαρ).

Γυρίσαμε κι εμεις απο τις σημερινές βόλτες και ο μικρός ενω όλη μέρα παίζουμε και είμαστε εξω, είναι με το παράπονο που με το που μπήκαμε στο σπίτι δεν αρχίσαμε να παίζουμε αμέσως! :roll:

Ωρες ωρες αναρωτιέμαι πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου όταν έρθει με το καλό και η μπέμπα...

Καλό κουράγιο σου εύχομαι από τώρα..

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Σευχαριστω πολυ! Εσυ σκεφτεσαι για τρικλινο?

Ναι, για τρικλινο με βλέπω, το πολυ να πάρω το superior με την ελπίδα να με βάλουν 2 κλινο αν δεν έχει, γιατι δεν έχει πολλα superior. θέλω rooming in... και ελπίζω να τύχω σε σοβαρό κόσμο... Αν τα δω σκούρα στην πράξη, φωνάζω την μαία και το παίρνει! Εξάλλου σχεδόν τίποτα στην ζωή δεν πάει όπως το σχεδιάζουμε οπότε αναγκαζόμαστε να αυτοσχεδιάζουμε στην πορεία! χαχαχα

Σήμερα πέθανα στα πλυντήρια!!!! Όπως είχα πεί και στην συνάντηση... δεν σιδέρωσα αλλά τα έβαλα όλα στο στεγνωτηριο, που είναι το ίδιο. Κάποια ρουχαλάκια όμως (γιατι το 80% είναι 2ο και 3ο χέρι :D) είναι γαριασμένα και η χλωρίνη ξέρω ότι δεν κάνει... Η μητέρα μου είπε να τα βγάλω στον ήλιο... έχετε κανένα επιπλέον TIP?

Έπλυνα το πορτ μπεμπέ, (θα το έχω για κρεββάτι τους πρώτους μήνες) το καθισματάκι αυτοκινήτου, τις πετσέτες, τις κουβέρτες τα σεντόνια (αυτά θέλουν σίδερο :P) ουφ!

Πήρα μεγάλη χαρά που άρχισα επιτέλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...