Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλώς μπήκες στην 36η! Λοιπον αντιγραφω τον τιμοκαταλογο

2κλινο φτ χωρις επισκλ. 3000 +13%φπα Το superior = 3650+13%

2κλινο φτ με επισκλ. 3300 +13%φπα Το superior = 3950+13%

2κλινο κτ με ναρκ ή επισκλ. 3600 +13%φπα Το superior = 4200+13%

Σευχαριστω πολυ! Εσυ σκεφτεσαι για τρικλινο?

Νταιζακι εσυ δεν εισαι με το 2 διαστολη? Ποια κοπελα ειναι?

Μαρακι κι εγω μονιμως με σερβιετακι ειμαι και το αλλαζω πολυ συχνα. Ειναι νορμαλ τα υγρα αυτα.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια, καλημέρα!

έχω άλλη μια ερώτηση: τρίκλινο και rooming in μπορούν να συνδυαστούν? και δεν εννοώ την πολιτική του κάθε μαιευτηρίου, εννοώ από άποψη επισκεπτών-μικροβίων..

Vhjfp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?

μπήκα να σας πω μια καλημέρα και οτι ο μπέμπης της μαρίας είναι ένας κούκκκλλλοοοοςςςςςς!!!!!

σέρνομαι σήμερα!3,3 η ώρα γυρίσαμε εχθές!!!

και έχω να φτιάξω και τα σουτζουκάκια μου..οπότε σε λίγο θα σας αφήσω;);)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Σευχαριστω πολυ! Εσυ σκεφτεσαι για τρικλινο?

Νταιζακι εσυ δεν εισαι με το 2 διαστολη? Ποια κοπελα ειναι?

Μαρακι κι εγω μονιμως με σερβιετακι ειμαι και το αλλαζω πολυ συχνα. Ειναι νορμαλ τα υγρα αυτα.

Ναί εγώ είμαι......αλλά δεν λέει να βγεί!!!

ούτε συσπάσεις έχω ,ούτε πόνους ...τίποτα!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!!!!!

mariadi και july να σας ζήσουν τα μωρά σας να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα.

chris83 σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

τα χω και γω τα βιβλία της πατσούρου και τα χω ξεκοκαλίσει αλλά άκρη δεν βγάζω.

σήμερα ήταν η πρώτη μας νύχτα μετά το μαιευτήριο που θηλάσαμε αποκλειστικά και κοιμότανε αμέσως και ξύπναγε μετά απο 2 ώρες. αυτό μάλιστα το αντέχω.

σας ζηλεύω εσάς που λέτε οτι έσταζε το στήθος σας.

εμένα που τέτοια τύχη..................ούτε καν το αισθάνομαι βαρύ.

τον βάζω σε κάθε γεύμα στο στήθος και τρώει και αν μετά τη 1 ώρα δεν ηρεμεί και ψάχνετε και γκρινιάζει τότε του δίνω ξένο.

ελπίζω μέρα με τη μέρα να το κόψουμε τελείως το ξένο και να χορταλινει μόνο απο μένα.

τί να πω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!!!!!

mariadi και july να σας ζήσουν τα μωρά σας να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα.

chris83 σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

τα χω και γω τα βιβλία της πατσούρου και τα χω ξεκοκαλίσει αλλά άκρη δεν βγάζω.

σήμερα ήταν η πρώτη μας νύχτα μετά το μαιευτήριο που θηλάσαμε αποκλειστικά και κοιμότανε αμέσως και ξύπναγε μετά απο 2 ώρες. αυτό μάλιστα το αντέχω.

σας ζηλεύω εσάς που λέτε οτι έσταζε το στήθος σας.

εμένα που τέτοια τύχη..................ούτε καν το αισθάνομαι βαρύ.

τον βάζω σε κάθε γεύμα στο στήθος και τρώει και αν μετά τη 1 ώρα δεν ηρεμεί και ψάχνετε και γκρινιάζει τότε του δίνω ξένο.

ελπίζω μέρα με τη μέρα να το κόψουμε τελείως το ξένο και να χορταλινει μόνο απο μένα.

τί να πω η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Μπράβο ΝΙΚ. Συνέχισε και πιστευω ότι θα τα καταφέρεις θαυμάσια!

July και mariadi να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Πάντα χαρούμενα, υγειή και τυχερά να είναι!

Εμεις εχθες είμασταν Αθήνα λόγω της γιορτής του αδερφού μου.Περάσαμε πολύ ωραία καθ ότι ο αδερφός μου έχει 3 παιδάκια που είναι πάνω- κάτω ίδιες ηλικίες με τον Ιωνα,οπότε φαντάζεστε τι έγινε! Ενας πανικός με τα παιδιά να παίζουν και εμεις ευχαριστηθήκαμε :P

Εχθες είχα μια έντονη κούραση αλλά τελικά την πάλεψα και σήμερα νιώθω καλύτερα. Το πιο σπαστικό είναι που με πονάει η μέση και η πλάτη μου όλη την ώρα.

Το πρόγραμμαγια σήμερα λέει φαί έξω,επιστροφή για ξεκούρασε και μετά καφές με μια φίλη που ήρθε να μας δει.

Θα τα πουμε αργότερα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα!!! mariadi και july να σας ζήσουν, να 'ναι γερά!!! Τι ωραία που αρχίσανε να σκανε μύτη τα μπεμπακια... Εγώ τωρα εχω αρχίσει να αγχώνομαι... και επίσης να προβληματίζομαι και γι αυτο που ειπε η λεο80. Κι εγώ εχω προβληματιστεί τρικληνο και ρουμινγκ ιν πως θα συνδυαστούν με τοσες επισκεψεις?!? Ουτε ειναι λύση αυτό που μου ειπε η μαια, όταν εχουμε επισκεψεις να το δινω μεσα, γιατι οι επισκεψεις ουσιαστικα για το μπεμπε ερχονται...

Διαφημίσεις

Εγω δεν θα ηθελα το μωρο διπλα μου για να μην το ακουμπανε όλοι. Ασε και οι επισκεπτες των διπλανων. Ενας να βηξει......

Ναι αυτό σκεφτομαι...θα εχουμε τους δικούς μας, θα εχουμε και τους διπλανους...

Αληθεια να ρωτησω εχει δωσει σε καμια σας ο γιατρος υπόθετα για να μην ειναι ξηρος ο κολπος τωρα που πλησιαζει η ωρα?!? Εμένα μου εδωσε αλλα δεν τα εχω ξεκινησει ακομα γιατι ειδα στα συστατικα οτι εχουν παραμπενσ και φοβαμαι να τα παρω μην βλαπτουν το μπεμπακι...

Ναι αυτό σκεφτομαι...θα εχουμε τους δικούς μας, θα εχουμε και τους διπλανους...

μα, οι διπλανοί είναι το πρόβλημα. τους δικούς μας μπορούμε να τους κουμαντάρουμε νομίζω!

Αληθεια να ρωτησω εχει δωσει σε καμια σας ο γιατρος υπόθετα για να μην ειναι ξηρος ο κολπος τωρα που πλησιαζει η ωρα?!? Εμένα μου εδωσε αλλα δεν τα εχω ξεκινησει ακομα γιατι ειδα στα συστατικα οτι εχουν παραμπενσ και φοβαμαι να τα παρω μην βλαπτουν το μπεμπακι...

δεν το έχω ξανακούσει αυτό. δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός μου.

Vhjfp3.png

Καλημέρα!

Τώρα ξύπνησα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πως είμαστε???

Εγώ κατέληξα ότι δν θα επιλέξω rooming in για τους λόγους που έχετε θέσει παρακάτω, με τους επισκέπτες κλπ...ΑΛΛΑ θα ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε όσο να'ναι θα μ έρχεται συχνά το μωρό κ έτσι θα είμαστε σε επαφή...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...