Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να τα χαιρόμαστε τα πρώτα μωρά του "Μαρτίου 2011"!!!!

Έχω μια ερώτηση (πάλι!) για όσες έχουν ήδη γεννήσει και κάτι ξέρουν παραπάνω! Αισθάνομαι λίγο πόνο λίγο πάνω από τον αφαλό όταν ακουμπάω την κοιλιά μου. Σημαίνει κάτι αυτό? Να προετοιμάζομαι? Ή απλώς φουσκώνει η κοιλιά και με ενοχλεί σε εκείνο το σημείο?

Vhjfp3.png

να μαστε και εμείς!!! ω ναι το θάυμα έγινε! η κορούλα μου είνα καταπληκτική! όλα έγιναν πολύ γρήγορα ευτηχώς πήγα για το ραντεβού μου την τρίτη και ήμουν έτοιμη χωρίς να πάρω χαμπάρι! η μικρή βγήκε 3850 και είναι τόσο καλή!!! μόνο που τώρα θέλει γαλατάκι και πρέπει να πάω! δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας θα ξανα μπώ με την πρώτη ευκαιρία!!!

July να σου ζήσει το κοριτσάκι σου,σας εύχομαι ό,τι καλύτερο σε μαμά και κόρη.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Ακολουθεί χαζή ερώτηση...όταν μου σπάσουν τα νερά θα το καταλάβω μιας και φοράω σερβιέτα?Έχω αγχωθεί λίγο όπως καταλαβαίνετε...α και κάτι άλλο, οι θηλές θα μικρύνουν πάλι μόλις γεννήσω ή μόλις σταματήσω να θηλάζω?

Μόλις έφτιαξα ένα cheesecake με βύσινο...είναι τέλειο.

Διαφημίσεις

Ακολουθεί χαζή ερώτηση...όταν μου σπάσουν τα νερά θα το καταλάβω μιας και φοράω σερβιέτα?Έχω αγχωθεί λίγο όπως καταλαβαίνετε...α και κάτι άλλο, οι θηλές θα μικρύνουν πάλι μόλις γεννήσω ή μόλις σταματήσω να θηλάζω?

Μόλις έφτιαξα ένα cheesecake με βύσινο...είναι τέλειο.

Φαντάζομαι πως ναι...θα αισθάνεσαι μια κάποια υγρασία..δν μπορεί! Εκτός κ αν γεμίσεις, ώστε να σου τρέχουν! Φοράς κανονική σερβιέτα ή σερβιετάκι?

Κ εγώ αγχώνομαι με αυτό το θέμα των νερών!

Για το άλλο θέμα..δν έχω άποψη. Μάλλον θα ξέρουν οι ήδη μανούλες..

Δεν μας στέλνεις ένα κομματάκι cheesecake????Χιχι! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Φαντάζομαι πως ναι...θα αισθάνεσαι μια κάποια υγρασία..δν μπορεί! Εκτός κ αν γεμίσεις, ώστε να σου τρέχουν! Φοράς κανονική σερβιέτα ή σερβιετάκι?

Κ εγώ αγχώνομαι με αυτό το θέμα των νερών!

Για το άλλο θέμα..δν έχω άποψη. Μάλλον θα ξέρουν οι ήδη μανούλες..

Δεν μας στέλνεις ένα κομματάκι cheesecake????Χιχι! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

Φοράω κανονική σερβιέτα,αλλά φοβάμαι ότι θα τα απορροφήσει η σερβιέτα κι εγώ δε θα πάρω χαμπάρι.Μόνο ένα κομματάκι?Θα σου στείλω ένα ταψάκι!

Χελόου!

Οσο για τιμη 2/κλινου θα σου πω αργοτερα το βράδυ ακριβως αλλα απο οτι θυμαμαι γυρω στα 3700 ηταν με φπα για φτ με επισκληριδιο.

Δευτέρα θα σου πω μαρακι για το βαρος. Πρωτη φορα εχω αγωνια που θα παω γιατρο... μπαινω 36η και μου μενουν το πολυ 2 εβδομαδες....:D

!

Κι εγω συμπληρωνω την 36η σημερα! Εχω ραντεβου Τεταρτη που θα ειμαι 36+3 ακριβως οσο γεννησα το γιο μου! Ειμαι περιεργη τι θα σου πει απο βαρος! Αμα μαθεις και για τιμες πες μου πριν 2 χρονια ηταν 4000 το 2κλινο με επισκληρηδιο....

cheesecake ακουσα????Καλέ στειλε ολο το ταψι ποπο τι μας κανεις τωρα!!!!! Αυτο με τα νερα κι εγω δεν το ξερω αταγε βγαινουν λιγο λιγο ή ξαφνικα θα τρεχει οποτε δεν γινεται να μην το καταλαβεις? Διαβασα που εγραψε πριν απο λιγο η July στο Μαρτιος 2009 (και τοτε μαζι γεννησαμε!) οτι οταν πηγε στο γιατρο την Τριτη ειχαν ηδη σπασει τα νερα της αλλα δεν το ειχε καταλαβει αλλα περιμενω να μας πει νεοτερα γιατι μπηκε για λιγο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Φοράω κανονική σερβιέτα,αλλά φοβάμαι ότι θα τα απορροφήσει η σερβιέτα κι εγώ δε θα πάρω χαμπάρι.Μόνο ένα κομματάκι?Θα σου στείλω ένα ταψάκι!

Αχ, τι καλήηηη! Ευχαριστώ! :D

Και γτ φοράς κανονική βρε? Εγώ που κ που σερβιετάκι..

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα σε όλες!

Παρούσα και έγκυος!!

Mariadi Μου να σου ζήσει το μωράκι σου, να το δεις όπως ποθείς να έχει υγεία και να είναι πάντα ευτυχισμένο!!

July μου να σου ζήσει η κορούλα σου!!! να χαίρεσαι και τις δυο σου κόρες και να τις δεις όπως επιθυμείς! Μα πάνω από όλα υγεία και ευτυχία!

Φιλάκια σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Κι εγω συμπληρωνω την 36η σημερα! Εχω ραντεβου Τεταρτη που θα ειμαι 36+3 ακριβως οσο γεννησα το γιο μου! Ειμαι περιεργη τι θα σου πει απο βαρος! Αμα μαθεις και για τιμες πες μου πριν 2 χρονια ηταν 4000 το 2κλινο με επισκληρηδιο....

Καλώς μπήκες στην 36η! Λοιπον αντιγραφω τον τιμοκαταλογο

2κλινο φτ χωρις επισκλ. 3000 +13%φπα Το superior = 3650+13%

2κλινο φτ με επισκλ. 3300 +13%φπα Το superior = 3950+13%

2κλινο κτ με ναρκ ή επισκλ. 3600 +13%φπα Το superior = 4200+13%

.

Θα σου πω τι μας ειπε η μαια στα μαθηματα ανωδινου τοκετου.

Τα νερα μπορει λεει να σπασουν και να γινει μια μικρη πλημμύρα μπορει ομως να σπασουν και να τρεχουν λίγο λιγο.

Ειπε λοιπον να μη φοραμε σερβιετα ή σερβιετακι γιατι εχουν μεγαλη απορροφητικοτητα και μπορει να μην το καταλαβεις οτι σπασανε. (Ειδικά αν τρεχουν λιγο λιγο). Ετσι αν δεις το εσωρουχο σου βρεγμενο και αλλαξεις και παλι βραχει θα το καταλαβεις.

Επίσης μας ειπε οτι καλό θα ήταν να φοραμε ασπρο εσώρουχο γιατι αν ειναι ουρα που σου εχουν φυγει θα φανει γιατι ειναι κίτρινα αλλα και επίσης ετσι μπορουμε να διακρινουμε το μυκώνιο (σε περιπτωση που το μωρο ζοριζεται, κανει κακα που ειναι πρασινόμαυρο)

Αυτες ειναι συμβουλες του γιατρου μου και της μαιας του.

Καλό ειναι να ρωτησεις και τον δικο σου γιατρο να σου πει τη γνωμη του.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Θα σου πω τι μας ειπε η μαια στα μαθηματα ανωδινου τοκετου.

Τα νερα μπορει λεει να σπασουν και να γινει μια μικρη πλημμύρα μπορει ομως να σπασουν και να τρεχουν λίγο λιγο.

Ειπε λοιπον να μη φοραμε σερβιετα ή σερβιετακι γιατι εχουν μεγαλη απορροφητικοτητα και μπορει να μην το καταλαβεις οτι σπασανε. (Ειδικά αν τρεχουν λιγο λιγο). Ετσι αν δεις το εσωρουχο σου βρεγμενο και αλλαξεις και παλι βραχει θα το καταλαβεις.

Επίσης μας ειπε οτι καλό θα ήταν να φοραμε ασπρο εσώρουχο γιατι αν ειναι ουρα που σου εχουν φυγει θα φανει γιατι ειναι κίτρινα αλλα και επίσης ετσι μπορουμε να διακρινουμε το μυκώνιο (σε περιπτωση που το μωρο ζοριζεται, κανει κακα που ειναι πρασινόμαυρο)

Αυτες ειναι συμβουλες του γιατρου μου και της μαιας του.

Καλό ειναι να ρωτησεις και τον δικο σου γιατρο να σου πει τη γνωμη του.

Δε γίνεται να μη φοράω σερβιέτα,θα πρέπει να αλλάζω εσώρουχο κάθε ώρα.Άρα μπορεί να μου σπάσουν τα νερά και να μην πάρω χαμπάρι...

Τόσα πολλά υγρά έχεις?

tfQvp2.png

Ναι,στην αρχή με το που άλλαζα εσώρουχο μετά από πέντε λεπτά έβγαζα μια βλέννα και από τότε που άρχισα να φοράω σερβιέτα βλέπω ένα κίτρινο υγρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...