Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΠΡΑΒΟ MARIADAKI!!!!!!!!!!] NA XAIRESAI TO MPEMPAKO!!!!!!

Kouklitsa μην ανησυχεις για το ξυρισμα στο ΙΑΣΩ με 3 ξυραφιες σε κανει γλομπο και δεν προλαβαινεις να καταλαβεις τιποτα! Προκειμενου να κανεις τον ακροβατη σπιτι με καθρεφτακια και τετοια...ουτε να το σκεφτεσαι στην κατασταση μας! Οσες αντεχετε εκει αποτριχωση μπραβο σας! Να σου πω πηγες καθολου στο γιατρο να δειτε βαρος? Μηπως στο ΙΑΣΩ σου ειπαν και τιμες για δικλινο?

ΝΙΚ αν θελεις να κανεις αποκλειστικο θηλασμο και να φτασεις τους 6 μηνες δεν πρεπει να δωσεις ουτε 1ml ξενο! Το στηθος σου μπορει να παραγει την απαιτουμενη ποσοτητα γαλακτος απλως πρεπει να αφησεις το μωρο να σε "ζορισει" για να παρει το μηνυμα ο οργανισμος οτι χρειαζεται παραπανω ποσοτητα για να χορτασει. Συνηθως χρειαζονται 2-3 μερες για να γινει αυτο και μετα αυξανεται η ποσοτητα θεαματικα. Οταν ξανααυξηθει η ζητηση του παιδιου θα το ξαναπαθεις αυτο αλλα αν το υπομενεις (γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι να κλαιει το παιδι απο πεινα) θα προσαρμοστει το στηθος μονο του. Αν δεινεις συμπληρωμα πολυ συντομα θα μειωθει το γαλα σου! Φυσικα αυτο το κανεις οταν οντως το παιδι παιρνει βαρος αν τυχον βλεπεις και δεν παιρνει τοτε ρωτας τον παιδιατρο να σε συμβουλευψει ή μια συμβουλο θηλασμου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Παρούσα, έγκυος κ ξενυχτισμένη (χιχι)

Συγχαρητήρια Mariadaki! Να σου ζήσει το μωράκι, να είναι υγιές κ πάντα τυχερό!

Εγώ τις προπαρασκευαστικές συσπάσεις τις έχω περίπου από την 30η εβδ. κ συνήθως όταν ξαπλώνω το βράδυ. Αν όμως κουράζομαι κατά τη διάρκεια της μέρας ή αν ο μπέμπης είναι υπερκινητικός με πιάνουν κ τότε!

Χθες που ξενύχτισα σε ένα μαγαζί, μου έλεγαν "μπράβο σου που μπορείς κ βγαίνεις έξω ακόμα".. Δεν κατάλαβα το λόγο...γτ να μη μπορώ να βγω?

Τι άλλαααα? :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

mariadaki να σου ζήσει ο μικρούλης σου και να είναι πάντα γερός και χαρούμενος!!!!

Κορίτσια σήμερα βγήκα επιτέλους βόλτα και νιώθω άλλος άνθρωπος. Είχα το πρωί μάθημα αλλά μου το ακυρώσανε και πήγα για καφεδάκι με φίλους και μετά για φαγητό σε ένα μικρό ταβερνάκι με τον αντρούλι μου και ξάπλωσα και 3 ώρες για μεσημέρι και νιώθω ΠΟΛΥ καλύτερα! Αυτή η κλεισούρα που είχα φάει ήταν το κάτι άλλο πια!

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημερα!

Παρουσα και εγκυος!

Mariadaki να σου ευχηθω κι απο εδω "να σου ζησει ο μπεμπης!!!" τα υπολοιπα στις ευχες...

Κοριτσια εγω τελικά χθες δεν ειχα συσπασεις... αλλα ολο το βραδυ ειχα τοσα πολλα αερια.... :oops::oops::oops::oops: ντρεπομαι που το λεω αλλα βρε κοριτσια... τι ειναι αυτο το πραγμα... Ουτε οσπρια εφαγα την τελευταια βδομαδα ουτε υποπτα λαχανικα τυπου μπροκολο, κουνουπιδι και τα συναφη... που βρεθηκαν?! Μονο εγω ειμαι ετσι ή το παθαινετε κι εσεις?

και εμένα μου τυχαίνει κάποιες φορές αλλά έχω και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου οπότε δεν ξέρω αν και αυτό παίζει κανένα ρόλο. σκέψου πάντως πως το εντεράκι σου έχει φάει τρελό ζούληγμα οπότε κάνει και αυτό το καημένο ό,τι μπορεί!

iiAs.png

9JCHp3.png

Πόσες περίπου συσπάσεις σαν αυτές που περιγράφεις (braxton) είναι φυσιολογικό να έχουμε την ημέρα?

αν δεν κάνω λάθος είναι ύποπτο να έχουμε πάνω από 4 σε μία ώρα. επίσης για να είναι ενδεικτικές τοκετού πρέπει να είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δηλαδή 1η-2η:20 λεπτά, 2η-3η:20 λεπτά

αν 3η-4η: 40 λεπτά αρχίζουμε και ξαναμετράμε, δεν πιάνεται.

κάπως έτσι μου τα είπε ο γιατρός, ελπίζω να τα κατάλαβα καλά.

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

mariadaki να σου ζήσει ο μικρούλης σου και να είναι πάντα γερός και χαρούμενος!!!!

Κορίτσια σήμερα βγήκα επιτέλους βόλτα και νιώθω άλλος άνθρωπος. Είχα το πρωί μάθημα αλλά μου το ακυρώσανε και πήγα για καφεδάκι με φίλους και μετά για φαγητό σε ένα μικρό ταβερνάκι με τον αντρούλι μου και ξάπλωσα και 3 ώρες για μεσημέρι και νιώθω ΠΟΛΥ καλύτερα! Αυτή η κλεισούρα που είχα φάει ήταν το κάτι άλλο πια!

Ο καθαρός αέρας πάντα κάνει καλό, σε αναζωογονεί!

Όταν βγαίνω έξω δν έχω ούτε πονάκια, ούτε ταχυκαρδίες, ούτε τπτ!

Σήμερα έβαλα στα συρταράκια κ στη ντουλάπα τα μωρουδιακά. Από βδομάδα θα ετοιμάσω κ τη βαλιτσούλα, αν κ τα έχω συγκεντρώσει τα πράγματα που χρειάζομαι. :D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

να μαστε και εμείς!!! ω ναι το θάυμα έγινε! η κορούλα μου είνα καταπληκτική! όλα έγιναν πολύ γρήγορα ευτηχώς πήγα για το ραντεβού μου την τρίτη και ήμουν έτοιμη χωρίς να πάρω χαμπάρι! η μικρή βγήκε 3850 και είναι τόσο καλή!!! μόνο που τώρα θέλει γαλατάκι και πρέπει να πάω! δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας θα ξανα μπώ με την πρώτη ευκαιρία!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

July ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι χαιρεσαι την κορακλα παντα γερη και δυνατη!!!!!

Οποτε μπορεσεις πες μας λεπτομερειες! Γεννησες φυσιολογικα τελικα?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

να μαστε και εμείς!!! ω ναι το θάυμα έγινε! η κορούλα μου είνα καταπληκτική! όλα έγιναν πολύ γρήγορα ευτηχώς πήγα για το ραντεβού μου την τρίτη και ήμουν έτοιμη χωρίς να πάρω χαμπάρι! η μικρή βγήκε 3850 και είναι τόσο καλή!!! μόνο που τώρα θέλει γαλατάκι και πρέπει να πάω! δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας θα ξανα μπώ με την πρώτη ευκαιρία!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Πάντα να είναι υγιής, χαρούμενη και τυχερή!

Το περιμέναμε ότι θα είχες γεννήσει, αφού σε χάσαμε!

Άντε, περιμένουμε να μας πεις περισσότερα όταν μπορέσεις..

ΦΙΛΙΑ!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

july μου! να σας ζήσει η μπεμπούλα σας! και άλλα ευχάριστα σήμερα :D

να ναι γερή, δυνατή και καλότυχη!

καλό σαραντισμό να έχετε!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Χελόου!

Μαριαδακι να σου ζήσει ο παίδαρος!!!! Αρχισε η αντιστροφη μέτρηση, το κουβαρι ξετυλίγεται και λίγο λίγο θα γεμίσει το καφέ μας με τα μωράκια μας!!!

Kouklitsa μην ανησυχεις για το ξυρισμα στο ΙΑΣΩ με 3 ξυραφιες σε κανει γλομπο και δεν προλαβαινεις να καταλαβεις τιποτα! Προκειμενου να κανεις τον ακροβατη σπιτι με καθρεφτακια και τετοια...ουτε να το σκεφτεσαι στην κατασταση μας! Οσες αντεχετε εκει αποτριχωση μπραβο σας! Να σου πω πηγες καθολου στο γιατρο να δειτε βαρος? Μηπως στο ΙΑΣΩ σου ειπαν και τιμες για δικλινο?

Σε ευχαριστω που με καθησυχασες για το "service" γλομπος του Ιασω... το φανταζομουν οτι θαναι καλο...μα η δουλεια τους είναι και την κανουν καθε μερα! Βεβαια σιγουρα θα εχει να κανει και με τον ανθρωπο... γιατι καποιοι νοσηλευτες δεν φερονται ομορφα....

Οσο για τιμη 2/κλινου θα σου πω αργοτερα το βράδυ ακριβως αλλα απο οτι θυμαμαι γυρω στα 3700 ηταν με φπα για φτ με επισκληριδιο.

Δευτέρα θα σου πω μαρακι για το βαρος. Πρωτη φορα εχω αγωνια που θα παω γιατρο... μπαινω 36η και μου μενουν το πολυ 2 εβδομαδες....:D

Μπράβο julyyyyyyy!!!!! Αχ πόσο χαιρομαι!!! Χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν τόσο καλά!!! Να σου ζήσει η κοράκλα!! Να είναι γερή και ευτυχισμένη!

july, να σου ζησει η κορη!!! Να ναι γερη, δυνατη, καλότυχη και παντα ευτχισμενη!!!

Ααααχ! Το πρωτο κορισι του καφε μας!!!

Θελουμε λεπτομεριες, να ανανεώσουμε και τη λιστα μας!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...