Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κοίτα, εγώ τώρα περιμένω το πρώτο παιδί, αλλά επειδή πρόσφατα πήγα σε ένα σεμινάριο κ μας μίλησε μια μαία, θα σου πω τι μας είπε σχετικά με αυτό το θέμα.

Είπε να τρωμε 2 σούπες την ημέρα (ελπίζω να έχεις κάποιον να σε βοηθάει, για να μην έχεις κ το μαγείρεμα) κ πολλούς χυμούς. Όχι τόσο πορτοκαλάδα, όσο ανάμεικτους, γτ το πορτοκάλι είναι όξινο και όχι φρούτα με σποράκια. Πολλά γαλακτομικά κ όχι βαριά φαγητά. Με όλα αυτά είπε ότι αυξάνεται το γάλα...

Επίσης είπε σε κάθε γεύμα μόνο από το ένα στήθος, να αδειάζει τελείως κ μετά από το άλλο.

Τώρα...ελπίζω να βοήθησα...

Αυτά θα κάνω κ εγώ σε κανα μήνα...:D

Εγω ετρωγα πιτσες γαριδακια σοκολατες κτλ.....

Ειναι και στη γυναικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νικ

η Πατσουρου στο βιβλίο της αναφερει τα εξης αφεψηματα για αυξηση παραγωγης: Μαραθο, κοριανδρο,γλυκάνισσο, τριγονελα ή τσιμενι. Δεν πρεπει λεει ομως να κανουμε υπερβολές και να καταναλώνουμε ενα βότανο συνεχώς και σε μεγάλες ποσότητες.

Απαγορευτικό ειναι το φασκόμηλο που μειώνει την παραγωγή.

Απ' οσο εψαξα για το πως φτιαχνονται αυτα τα αφεψήματα, βαζουμε μια κουταλια σε ενα φλιτζανι βραστο νερο. Πινουμε δυο- τρια φλιτζανια.

Ως αναφορα τη μαγια μπυρας αναφερει οτι πρεπει να πιεις 10 χαπια 4 φορες την ημερα για μια βδομαδα. Καλό θα ήταν βεβαια να μιλήσεις με γιατρο για τα χαπια.

Το γαλα και τα γαλακτοκομικά προϊοντα δεν ειναι απαραιτητα και μαλιστα καποιοι λενε να τα αποφευγουμε κατα την περιοδο της γαλουχιας.

Βαζω και link απο το "περι θηλασμου"

http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-problems/64-pos-mporo-na-auxiso-to-gala-mou.html

Μπορεις επίσης να επικοινωνήσεις με την Αγλαϊα Παπαδήμα στο Parents, πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου όπως και η Πατσουρου.

Σου γραφω και τα στοιχεια κ τηλέφωνα ολων των συμβουλων θηλασμου στην Αθηνα

Αθήνα/Athens

• Aντα Παλαντζιάν

Τηλ/Tel: 210 6208151

Email: [email protected]

• Κλεοπάτρα Ρούτση

Τηλ/Tel: 210 5781411

• Χρυσάνθη Σίβρη

Τηλ/Tel: 210 8956189

Email: chrisivri@yahoo.com

• Πάνια Λασκαράτου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 6140819

Email:[email protected]

• Πηνελόπη Καραγκούνη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 3456037

• Λίλια Γκατζόλη (Ελληνικά)

Τηλ/Tel: 210 9832824

• Κατερίνα Μιχαηλίδου (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5819265

• Στέλλα Σκαλιδάκη (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5316877

• Μαρία Φερτάκη (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8035152

• Βίλλυ Κάλτσα (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2102435165

Email: villykalt@hol.gr

• Μόνικα Φραγκούλη (Ελληνικά/Αγγλικά/Γαλλικά/Ολλανδικά)

Τηλ/Tel: 22960 63222

• Katelena Out-Christodoulou (Μόνο Ολλανδικά)

Τηλ/Tel: 210 4119136

• Gabi Kanellopoulou (Ελληνικά /Γερμανικά/ Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8131033

• Patty Dulligan-Varelas (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 2435036

• Kathy Dounouli (Αγγλικά/ Ελληνικά)

Τηλ/Tel:2299027378

Email:kathy2@junior.gr

• Laura Foti-Liverakοs (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 6232527

v9gkhg0kf9drps4b.png

Το πιο αποτελεσματικό είναι να είναι στο στήθος. Αλλά αυτό που έχω ακούσει πως βοηθάει είναι η λουίζα. Βράζεις λέει λουίζα και πίνεις κανα 2 κούπες τη μέρα και βοηθάει στην αύξηση της παραγωγής. Επίσης η μπίρα βοηθάει. Να πω πως εμένα μου είχε αυξήσει την παραγωγή και το θήλαστρο. Σε άλλες κοπέλες όμως δεν λειτούργησε έτσι η χρήση του θήλαστρου.

Αααα για τη μπύρα που λες...το έχω ακούσει κ εγώ από πολλές διαφορετικές μεριές..οπότε φαντάζομαι ότι ισχύει!

Γι'αυτό θα ξεκινήσω από τα γενέθλια μ την επόμενη βδομάδα...Θα παραγγείλω πιτσούλα κ θα κατεβάσω ένα κουτάκι μπύρα! Μ'αρέσει πολύ η μπύρα κ ειδικά το καλοκαίρι, αλλά φέτος τη στερήθηκα γτ ήμουν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Νικ

η Πατσουρου στο βιβλίο της αναφερει τα εξης αφεψηματα για αυξηση παραγωγης: Μαραθο, κοριανδρο,γλυκάνισσο, τριγονελα ή τσιμενι. Δεν πρεπει λεει ομως να κανουμε υπερβολές και να καταναλώνουμε ενα βότανο συνεχώς και σε μεγάλες ποσότητες.

Απαγορευτικό ειναι το φασκόμηλο που μειώνει την παραγωγή.

Απ' οσο εψαξα για το πως φτιαχνονται αυτα τα αφεψήματα, βαζουμε μια κουταλια σε ενα φλιτζανι βραστο νερο. Πινουμε δυο- τρια φλιτζανια.

Ως αναφορα τη μαγια μπυρας αναφερει οτι πρεπει να πιεις 10 χαπια 4 φορες την ημερα για μια βδομαδα. Καλό θα ήταν βεβαια να μιλήσεις με γιατρο για τα χαπια.

Το γαλα και τα γαλακτοκομικά προϊοντα δεν ειναι απαραιτητα και μαλιστα καποιοι λενε να τα αποφευγουμε κατα την περιοδο της γαλουχιας.

Βαζω και link απο το "περι θηλασμου"

http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-problems/64-pos-mporo-na-auxiso-to-gala-mou.html

Μπορεις επίσης να επικοινωνήσεις με την Αγλαϊα Παπαδήμα στο Parents, πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου όπως και η Πατσουρου.

Σου γραφω και τα στοιχεια κ τηλέφωνα ολων των συμβουλων θηλασμου στην Αθηνα

Αθήνα/Athens

• Aντα Παλαντζιάν

Τηλ/Tel: 210 6208151

• Κλεοπάτρα Ρούτση

Τηλ/Tel: 210 5781411

• Χρυσάνθη Σίβρη

Τηλ/Tel: 210 8956189

Email: chrisivri@yahoo.com

• Πάνια Λασκαράτου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2106140819

• Πηνελόπη Καραγκούνη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 3456037

• Λίλια Γκατζόλη (Ελληνικά)

Τηλ/Tel: 210 9832824

• Κατερίνα Μιχαηλίδου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5819265

• Στέλλα Σκαλιδάκη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5316877

• Μαρία Φερτάκη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8035152

• Βίλλυ Κάλτσα (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2102435165

Email: villykalt@hol.gr

• Μόνικα Φραγκούλη (Ελληνικά/Αγγλικά/Γαλλικά/Ολλανδικά)

Τηλ/Tel: 22960 63222

• KatelenaOut-Christodoulou (ΜόνοΟλλανδικά)

Τηλ/Tel: 210 4119136

• GabiKanellopoulou (Ελληνικά /Γερμανικά/ Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8131033

• Patty Dulligan-Varelas (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 2435036

• KathyDounouli (Αγγλικά/Ελληνικά)

Τηλ/Tel:2299027378

Email:kathy2@junior.gr

• LauraFoti-Liverakοs (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 6232527

Το έψαξες το θέμα...θα τα κάνω copy-paste! Ποτέ δν ξέρεις, μπορεί κ να τα χρειαστώ τα τηλ. Well done! :D:D:D:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Το έψαξες το θέμα...θα τα κάνω copy-paste! Ποτέ δν ξέρεις, μπορεί κ να τα χρειαστώ τα τηλ. Well done! :D:D:D:D

tfQvp2.png

Μπορεις να μπαινεις στο parents στο θεμα του Θηλασμου. Και εκει λεει πολλα που μπορει να βοηθησουν και απανταει και η Αγλαϊα Παπαδημα.

Πριν λιγο καιρό κατι μου ειπε η μαια του γιατρου που δεν μου κολλουσε πολυ. Απευθυνθηκα λοιπον στο Parents και μου απαντησε η Αγλαϊα και μου ελυσε την απορια.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μπορεις να μπαινεις στο parents στο θεμα του Θηλασμου. Και εκει λεει πολλα που μπορει να βοηθησουν και απανταει και η Αγλαϊα Παπαδημα.

Πριν λιγο καιρό κατι μου ειπε η μαια του γιατρου που δεν μου κολλουσε πολυ. Απευθυνθηκα λοιπον στο Parents και μου απαντησε η Αγλαϊα και μου ελυσε την απορια.

Α, οκ..ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

ΛΙΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Venia_13.............19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

tiramisu...............20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Nταιζάκι................3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Aliki1983..............11 ΜΑΡΤΙΟΥ

mariapap..............3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

tinna...................18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

maraki1610...........16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

EvaBar.................3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

stellitsa1978.........18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

chris83................20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

kouklitsa. ............20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κάντε κι εμένα add στο facebook,πατήστε Maraki Rg έχω βάλει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Σε έκανα add :) Οσο για την Αγλαία στο parents.gr είναι πραγματικά πολύ κατατοπιστική. Διαβάζω πολλά από τα threads που αφορούν το θηλασμό κυρίως γιατί θέλω να αποφύγω την υπερπαραγωγή που είχα στον μικρό, γιατί με ταλαιπώρησε πολύ ειδικά όταν θέλησα να σταματήσω να θηλάζω. Ελπίζω πως θα τα καταφέρω καλύτερα αυτη τη φορά :rolleyes:

Ασχετο...σημερα απο το πρωι που βγηκα έξω, είμαι με συσπάσεις. Εχω και μια καούρα... άλλο πράγμα! Και τι έφαγα η γυναίκα!; Ψαρόσουπα! Δηλαδή τί άλλο πια;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Απο χθες νιωθω την κοιλια μου σαν πιασμενη. Πως ειναι οταν κανεις πολλους κοιλιακους και πιανεσαι?... Καπως ετσι. Αυτο ειναι συσπασεις?

Νιωθεις να "πετρωνει"; Ή μόνο πιάσημο;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δεν ξερω... Μερικες φορες ισως... Δεν ποναει ομως καθολου...

Βασικά αν ειναι συνεχόμενο το αίσθημα δεν είναι σύσπαση. Οι συσπάσεις διαρκούν για λίγο και μετά εκτονώνονται. Επίσης νιώθεις την κοιλιά να σκληραίνει ("πετρώνει") όσο διαρκεί η σύσπαση. Μετά γίνεται πάλι μαλακή. Φαντάζομαι πως είναι απλά άλλο ένα σύμπτωμα της προχωρημένης εγκυμοσύνης. Εγω νιώθω ότι "ζουλιέμαι". Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς... Οταν κάθομαι για ώρα σε καρέκλα πχ, μετά με πιάνει αυτη η αίσθηση η οποία βελτιώνεται μόνο με το να ξαπλώσω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Βασικά αν ειναι συνεχόμενο το αίσθημα δεν είναι σύσπαση. Οι συσπάσεις διαρκούν για λίγο και μετά εκτονώνονται. Επίσης νιώθεις την κοιλιά να σκληραίνει ("πετρώνει") όσο διαρκεί η σύσπαση. Μετά γίνεται πάλι μαλακή. Φαντάζομαι πως είναι απλά άλλο ένα σύμπτωμα της προχωρημένης εγκυμοσύνης. Εγω νιώθω ότι "ζουλιέμαι". Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς... Οταν κάθομαι για ώρα σε καρέκλα πχ, μετά με πιάνει αυτη η αίσθηση η οποία βελτιώνεται μόνο με το να ξαπλώσω.

Δεν ξερω...

Μωρε καλα το ειπα εγω τις μαιας... Θα γενναω και χαμπαρι δε θα παρω!!!:lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...