Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον ταίζω κάθε 3 ώρες και απο τα δύο για 15 λεπτά και μετά του δίνω συμπλήρωμα και πίνει γύρω στα 60ml.

όσες φορές προσπάθησα μόνο στήθος στη 1,30 ώρα μου το έφτυνε γιατί τα είχε αδειάσει.

τώρα κάθε φορά μετά το θηλασμό βγάζω με το θήλαστρο αλλά δεν βγάζω παρα μόνο 25ml σύνολο και απο τα δύο..........

Τι εννοεις το φτυνει. Πινει μια γουλιτσα και τη βγαζει?

Θελει υπομονη για να αυξηθει. Προσπαθησε να δινεις μονο απο το 1 στηθος σε καθε γευμα. Θα αυξηθει. Γιατι δινεις συμπληρωμα?

το φτύνει δεν το πιάνει καθόλου. το άδειαζει δεν βγάζει τίποτα

συμπλήρωμα του δίνω γιατί μετά τη 1,30 ώρα στο στήθος το έφτυνε και δεν κοιμόταν με τίποτα και γκρίνιαζε γιατί πείναγε.

Διαφημίσεις

τον ταίζω κάθε 3 ώρες και απο τα δύο για 15 λεπτά και μετά του δίνω συμπλήρωμα και πίνει γύρω στα 60ml.

όσες φορές προσπάθησα μόνο στήθος στη 1,30 ώρα μου το έφτυνε γιατί τα είχε αδειάσει.

τώρα κάθε φορά μετά το θηλασμό βγάζω με το θήλαστρο αλλά δεν βγάζω παρα μόνο 25ml σύνολο και απο τα δύο..........

Πιστεύω πως 15 λεπτά κάθε στήθος είναι λίγο για τόσο μικρό μωρό. Επίσης, αν τον βάλεις μόνο στήθος μετά κλαίει; Πως καταλαβαίνεις πως δεν έχει χορτάσει θέλω να πω; Οσο για τα 25ml και εγω στην αρχή τόσο έβγαζα. Σιγα σιγα αυξάνεται όμως. Πρότασή μου είναι να δοκιμάσεις να μη δόσεις καθόλου συμπλήρωμα. Ας τον να θηλάσει όσο θέλει. Αν μετά από 1.5 ωρα θέλει πάλι να φάει, εσύ παλι θα θηλάσεις κλπ. Ετσι είμαι σίγουρη πως θα αυξηθεί η παραγωγή.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

μα μετά τη 1,30 ώρα το φτύνει δεν το θέλει με τίποτα και πεινάει.

άσε που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να θηλάζω 24 ώρες το 24ωρο γιατί πρέπει να κοιτάξω και τον μεγάλο κάποια στιγμή.

θα το προσπαθήσω με το θήλαστρο να αυξήσω την παραγωγή και θα δούμε.

Η αλήθεια ειναι πως εγω είχα το αντίθετο πρόβλημα. Δεν ήξερα τι να το κάνω το γάλα μου. Ειδικά μετά τον 3ο η κατάσταση χειροτέρεψε γιατί το θήλαστρο όπως είπα μου αύξησε κι άλλο την παραγωγή.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Πιστεύω πως 15 λεπτά κάθε στήθος είναι λίγο για τόσο μικρό μωρό. Επίσης, αν τον βάλεις μόνο στήθος μετά κλαίει; Πως καταλαβαίνεις πως δεν έχει χορτάσει θέλω να πω; Οσο για τα 25ml και εγω στην αρχή τόσο έβγαζα. Σιγα σιγα αυξάνεται όμως. Πρότασή μου είναι να δοκιμάσεις να μη δόσεις καθόλου συμπλήρωμα. Ας τον να θηλάσει όσο θέλει. Αν μετά από 1.5 ωρα θέλει πάλι να φάει, εσύ παλι θα θηλάσεις κλπ. Ετσι είμαι σίγουρη πως θα αυξηθεί η παραγωγή.

Συμφωνω....

Η αλήθεια ειναι πως εγω είχα το αντίθετο πρόβλημα. Δεν ήξερα τι να το κάνω το γάλα μου. Ειδικά μετά τον 3ο η κατάσταση χειροτέρεψε γιατί το θήλαστρο όπως είπα μου αύξησε κι άλλο την παραγωγή.

και εγω Ευα. Μολις εβγαζα το επιθεμα πεταγοταν. Μακαρι να το ξαναεχω πάλι.

σας ευχαριστώ πολύ πάω για τάισμα πάλι και θα τα ξαναπούμε

Κοίτα, εγώ τώρα περιμένω το πρώτο παιδί, αλλά επειδή πρόσφατα πήγα σε ένα σεμινάριο κ μας μίλησε μια μαία, θα σου πω τι μας είπε σχετικά με αυτό το θέμα.

Είπε να τρωμε 2 σούπες την ημέρα (ελπίζω να έχεις κάποιον να σε βοηθάει, για να μην έχεις κ το μαγείρεμα) κ πολλούς χυμούς. Όχι τόσο πορτοκαλάδα, όσο ανάμεικτους, γτ το πορτοκάλι είναι όξινο και όχι φρούτα με σποράκια. Πολλά γαλακτομικά κ όχι βαριά φαγητά. Με όλα αυτά είπε ότι αυξάνεται το γάλα...

Επίσης είπε σε κάθε γεύμα μόνο από το ένα στήθος, να αδειάζει τελείως κ μετά από το άλλο.

Τώρα...ελπίζω να βοήθησα...

Αυτά θα κάνω κ εγώ σε κανα μήνα...:D

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κοίτα, εγώ τώρα περιμένω το πρώτο παιδί, αλλά επειδή πρόσφατα πήγα σε ένα σεμινάριο κ μας μίλησε μια μαία, θα σου πω τι μας είπε σχετικά με αυτό το θέμα.

Είπε να τρωμε 2 σούπες την ημέρα (ελπίζω να έχεις κάποιον να σε βοηθάει, για να μην έχεις κ το μαγείρεμα) κ πολλούς χυμούς. Όχι τόσο πορτοκαλάδα, όσο ανάμεικτους, γτ το πορτοκάλι είναι όξινο και όχι φρούτα με σποράκια. Πολλά γαλακτομικά κ όχι βαριά φαγητά. Με όλα αυτά είπε ότι αυξάνεται το γάλα...

Επίσης είπε σε κάθε γεύμα μόνο από το ένα στήθος, να αδειάζει τελείως κ μετά από το άλλο.

Τώρα...ελπίζω να βοήθησα...

Αυτά θα κάνω κ εγώ σε κανα μήνα...:D

Δεν ξέρω το κατα πόσο είναι εφικτό να τρώμε 2 σούπες τη μέρα, αλλά σίγουρα μπορούμενα πίνουμε πολύ νερό, γάλα και χυμούς όπως είπες. Αυτό με το ένα στηθος κάθε φορά το έχω διαβάσει κι εγω αλλά στον γιό μου δεν το έκανα. Ποια είναι η λογική του; Γιατί εμένα γέμιζαν και τα 2 στήθη τόσο πολύ που θεωρώ οτι μάλλον θα ήταν αδυνατο να αντέξω να μην θηλάσω κι απο τα 2 σε κάθε γεύμα. Αλλού εχω διαβάσει να αποφεύγεται ο θηλασμός και από τα 2 μόνο αν στο ένα απο τα 2 στήθη παρουσιάζεται υπερπαραγωγή. Φαντάζομαι πως απλά είναι διαφορετικές προσεγγίσεις...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δεν ξέρω το κατα πόσο είναι εφικτό να τρώμε 2 σούπες τη μέρα, αλλά σίγουρα μπορούμενα πίνουμε πολύ νερό, γάλα και χυμούς όπως είπες. Αυτό με το ένα στηθος κάθε φορά το έχω διαβάσει κι εγω αλλά στον γιό μου δεν το έκανα. Ποια είναι η λογική του; Γιατί εμένα γέμιζαν και τα 2 στήθη τόσο πολύ που θεωρώ οτι μάλλον θα ήταν αδυνατο να αντέξω να μην θηλάσω κι απο τα 2 σε κάθε γεύμα. Αλλού εχω διαβάσει να αποφεύγεται ο θηλασμός και από τα 2 μόνο αν στο ένα απο τα 2 στήθη παρουσιάζεται υπερπαραγωγή. Φαντάζομαι πως απλά είναι διαφορετικές προσεγγίσεις...

Καλά, ούτε εγώ ξέρω αν είναι εφικτό για τις 2 σούπες...ανάλογα κ αν έχεις κάποιον να σε βοηθάει. Εγώ, ας πούμε, είμαι αρκετά τυχερή γτ έχω τη μάνα μου, αλλά κ τη γιαγιά μου (η οποία θα αναλάβει το συγκεκριμένο τομέα) στην ίδια πολυκατοικία. :)

Τώρα για αυτό με το κάθε στήθος δεν έχω άποψη, ακόμα...οπότε εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω, αφού έχεις εμπειρία! ;)

Έχει να κάνει κ με τον κάθε οργανισμό...Θα δείξει...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...