Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Οσο σκ'εφτομαι πάντως ότι στο γιο μου δεν είχα καταλάβει τίποτα... εκνευρίζομαι! Ούτε πονάκια, ούτε πιασήματα, ούτε τίποτα βρε κορίτσια. Πήγα να γεννήσω λες και πήγαινα για καφέ ένα πράγμα. Και ειχα πολύ μεγαλύτερη κοιλιά απ ότι έχω τώρα. Αφού όλη την ωρα με ρώταγαν οι γιατροί αν νιώθω δυσφορία (λόγω του υπερβολικού αμνιακού υγρού) και εγω δεν ήξερα για τι πράγμα μιλάνε. Τωρα νιώθω δυσφορία και δεν έχω τίποτα.

Χωρις υπερβολή πάντως όσο λιγότερα πράγματα κάνω, τόσο καλύτερα νιώθω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο σκ'εφτομαι πάντως ότι στο γιο μου δεν είχα καταλάβει τίποτα... εκνευρίζομαι! Ούτε πονάκια, ούτε πιασήματα, ούτε τίποτα βρε κορίτσια. Πήγα να γεννήσω λες και πήγαινα για καφέ ένα πράγμα. Και ειχα πολύ μεγαλύτερη κοιλιά απ ότι έχω τώρα. Αφού όλη την ωρα με ρώταγαν οι γιατροί αν νιώθω δυσφορία (λόγω του υπερβολικού αμνιακού υγρού) και εγω δεν ήξερα για τι πράγμα μιλάνε. Τωρα νιώθω δυσφορία και δεν έχω τίποτα.

Χωρις υπερβολή πάντως όσο λιγότερα πράγματα κάνω, τόσο καλύτερα νιώθω.

Δε λένε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική...ε, εσύ το βιώνεις...:tongue:

Και που να μπεις στο μήνα σου..αν από τώρα νιώθεις δυσφορία???!!! Κουράγιο!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δε λένε ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική...ε, εσύ το βιώνεις...:tongue:

Και που να μπεις στο μήνα σου..αν από τώρα νιώθεις δυσφορία???!!! Κουράγιο!

tfQvp2.png

Νιώθω ότι ζουλιέμαι ένα πράγμα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Νιώθω ότι ζουλιέμαι ένα πράγμα...

Λίγες βδομάδες έμειναν...:rolleyes:

Κοριτσάρες, πάω να ξαπλώσω γτ το βράδυ έχουμε να πάμε σε κάτι γενέθλια (κ μάλιστα σε μπαράκι) κ πρέπει να αντέξω...Τα λέμε σε καμια ώρα (δν χάνω τα "Μυστικά της Εδέμ", χεχε).

Φιλάκιααα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα, σήμερα είμαι 36εβδ + 3 ημερων έκανα το 2 doppler και η μπεμπα είναι 2600. Φυσιολογική είπε ο γιατρός.

Σχετικά με το ξύρισμα δεν εχω άποψη…εως τις 8/3 θα εχω γεννησει και στις 21 εχω το μηνιαίο ραντεβου με την αισθητικο!!!

Για το οδήγημα που διάβασα παρακάτω, οδηγάω ακόμα, έχω πάρει μόνο μια βοηθητική ζώνη για να μην πιέζομαι!

τί κάνετε κοιλουμπίτσες?

είχαμε καμια άλλη γέννα?

Allo NIK! Η mariadi ειναι στο μαιευτηριο και κατα πάσα πιθανότητα και η july καθ οτι δεν έχουμε καθόλου νεα της εδω και 3 μέρες.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

μπράβο με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξέρει καμιά σας απο θηλασμό???????????????????/

Για πες! Και εγω και η στέλλα θηλάσαμε με επιτυχία και εγω είχα και διάφορα να αντιμετωπίσω. Ισως μπορέσω να σε βοηθήσω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ καλε!!! Εχω τις τιμες ΙΑΣΩ.. πηγα κ απο κει σημερα

3κλινο οικονομικο φ.τ.= 1650 + 150 εξετ παιδιου +13% φπα= 2034 περιλαμβανει επισκληριδιο

3κλινο οικον. καισαρικη= 1850 + 150 εξετ παιδιου +13% φπα= 2260 περιλαμβανει επισκληριδιο

Εγω πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν 2100 χωρις επισκλ.... :(

Διαφημίσεις

τον ταίζω κάθε 3 ώρες και απο τα δύο για 15 λεπτά και μετά του δίνω συμπλήρωμα και πίνει γύρω στα 60ml.

όσες φορές προσπάθησα μόνο στήθος στη 1,30 ώρα μου το έφτυνε γιατί τα είχε αδειάσει.

τώρα κάθε φορά μετά το θηλασμό βγάζω με το θήλαστρο αλλά δεν βγάζω παρα μόνο 25ml σύνολο και απο τα δύο..........

Εγω πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν 2100 χωρις επισκλ.... :(

θα σου το στρογγυλεψαν.... εχει και ψιλα γραμματα ο τιμοκαταλογος... κ καλα οτι οι τιμες ειναι περιπου;)

προσπαθώ να αυξήσω την παραγωγή μου γιατί δεν χορταίνει με τίποτα.

τί μπορώ να κάνω εκτός απο το να είναι όλη μέρα στο στήθος?

Το πιο αποτελεσματικό είναι να είναι στο στήθος. Αλλά αυτό που έχω ακούσει πως βοηθάει είναι η λουίζα. Βράζεις λέει λουίζα και πίνεις κανα 2 κούπες τη μέρα και βοηθάει στην αύξηση της παραγωγής. Επίσης η μπίρα βοηθάει. Να πω πως εμένα μου είχε αυξήσει την παραγωγή και το θήλαστρο. Σε άλλες κοπέλες όμως δεν λειτούργησε έτσι η χρήση του θήλαστρου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...