Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Πέρα από την πλάκα (γιατί ούτε κι εγώ πρόκειται να οδηγήσω με πόνους), καλό θα ήταν να έχεις συνεννοηθεί με κάποιον καλό σου φίλο/η, ώστε αν εισαι μόνη σου την κρίσιμη στιγμή, με ένα τηλέφωνο να έρθει από το σπίτι σου να σε πάρει!

Ασε ειναι μεγάλο μπερδεμα! Γιατι αν συμβει κάτι τέτοιο ενω είναι ο άντρας μου στη δουλεια, θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο τη μαναμου να έρθει (μια ωρα δρόμος) και αντίστιχα να έρθει ο άντρας μου απο Αθηνα να με πάρει (άλλη μια ώρα). Οπότε εγω θα κάθομαι και θα βράζω στο ζουμί μου καμια ωρα μόνη μου. Ασε που θα έχω και τον μικρό και τι να του εξηγήσεις.... Εδω κολλητους φίλους δεν έχω. Κάποιους γνωστούς μόνο που όμως δεν μπορώ να τους χώσω έτσι. Δεν εχω το θάρρος.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε ειναι μεγάλο μπερδεμα! Γιατι αν συμβει κάτι τέτοιο ενω είναι ο άντρας μου στη δουλεια, θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο τη μαναμου να έρθει (μια ωρα δρόμος) και αντίστιχα να έρθει ο άντρας μου απο Αθηνα να με πάρει (άλλη μια ώρα). Οπότε εγω θα κάθομαι και θα βράζω στο ζουμί μου καμια ωρα μόνη μου. Ασε που θα έχω και τον μικρό και τι να του εξηγήσεις.... Εδω κολλητους φίλους δεν έχω. Κάποιους γνωστούς μόνο που όμως δεν μπορώ να τους χώσω έτσι. Δεν εχω το θάρρος.

Αν έρθεις να μείνεις Αθήνα λίγες μέρες πριν την καισαρική για να είσαι σίγουρη?

Vhjfp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Παρούσα και έγκυος!!!

Τι κάνετε? Πώς τα πάτε??

Εγώ εδώ ακόμα κρυωμένη. Ξεκίνησα χτες depon για να μην κάνω πυρετο :(.

Κατά τα άλλα καλά.

Μπάρβο που μπορείτε και κάνετε αποτρίχωση με κερί. Εγώ πονάω. Και επειδή έχω κάνει μόνο μία φορά, φοβάμαι τώρα στον μήνα μου να κάνω.

Εξάλλου εγώ είμαι του ξυραφιου και μια φορά την εβδομάδα ακόμα και τώρα τα καταφέρνω μια χαρα. Στα τυφλα βέβαια (χωρίς καθρέφτη) αλλά το κάνω πάρα πολλά χρόνια και πλέον ξέρω τις κινήσεις ;).

Μπορείτε να πειτε στους άντρες σας αν δεν μπορούν να σας ξυρίσουν αυτοί, να σας κρατάνε έναν καθρέφτη και να βλέπετε. Το πόδι ενα - ένα πάνω στην μπανιέρα και θα τα καταφέρετε μια χαρά!!! :tongue::tongue:

Tina όταν έχεις νεότερο από την mariadi να μας πεις :D!!

Από την july δεν έχουμε κανένα νέο?

Και εγω οπαδός του Sex and the City. Αλλά χτες εκτός από την ταινία δεν είχε στον Alpha. Έχει μόνο Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην οδηγήσετε με πόνους! Χίλιες φορές να πάρετε ταξι.

Evabar ακόμα και αν χρειαστεί να πάρεις ταξι, αντί να περιμένεις μία ώρα να έρθει ο άντρας σου, μπορείς να πάρεις ένα ραδιοταξί και να συναντηθείτε κάπου στη μέση οπότε να είσαι και εσύ με τον άντρα σου πιο γρήγορα μαζί.

Κορίτσια μην οδηγήσετε με πόνους! Χίλιες φορές να πάρετε ταξι.

Evabar ακόμα και αν χρειαστεί να πάρεις ταξι, αντί να περιμένεις μία ώρα να έρθει ο άντρας σου, μπορείς να πάρεις ένα ραδιοταξί και να συναντηθείτε κάπου στη μέση οπότε να είσαι και εσύ με τον άντρα σου πιο γρήγορα μαζί.

Δικιο εχεις. Αλλωστε δεν ξεκινανε κατ'ευθειαν οι μεγαλοι πονοι. Προλαβαινει ο αντρας σου να ερθει 10 φορες. Και τα νερα να σπασουν παλι προλαβαινει. Ευχομαι ομως να πας στην ημερομηνια σου.

Γεια σας κορίτσια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ!

Αν και κάνω εδώ και λίγα χρόνια αποτρίχωση στο μπικίνι κάθε καλοκαίρι και το χειμώνα όποτε κάτσει, από τότε που έμεινα έγκυος φοβάμαι και έκανα ξυραφάκι. Μέχρι πριν κανένα 2μηνο έκανα πόδια με κερί αλλά τώρα δε θέλω τίποτα...μου φτάνουν όλη μέρα οι πόνοι της εγκυμοσύνης. ελπίζω να είμαι ψύχραιμη και να μπω για ντουζάκι και ξύρισμα όταν με πιάσουν οι πόνοι γιατί έχω πάρει και νυχτικιές για τις πρώτες μέρες. μην είμαι χάλια...

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγω πηρα φορμες αλλα το ξυρισμα επιβαλλεται. Εισαι καλα μικρο τιραμισου?

Καλά είμαι...λίγο γκρινιάρα σήμερα. κουράστηκα λίγο με τους πόνους...χτες δεν άντεχα να περπατήσω ούτε μες στο σπίτι και σήμερα ξύπνησα με έναν πόνο άστα. σνυπομονώ να πάει δευτέρα να ξαναπάω στο γιατρό.

και εσύ γράφεις για πόνους...πονάς πολύ; παίρνεις φάρμακο;

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλησπέρα!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Πως είσαι? Συνέχισες το τρέξιμο?

αχ, ναι και αυριο επεται συνεχεια! σημερα ετρεχα να βρω ρουχα για την βαλιτσα μου, για τις 4 μερες στο μαιευτηριο.. αλλα τζιφος

Ελα ρε συ! Εχουμε ιδια μερα γεννεθλια!!!!

Τελειο!??

Καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?

με το μαράκι μίλησα εχθές το βράδυ..δεν την είχαν πιάσει ακόμα οι πόνοι..θα της έδιναν το πρώτο χάπι εχθές τα ξημερώματα και το επόμενο σήμερα! περιμένω και εγώ πως και πως νέα της! θα πάρω και αργότερα να δω..τι γίνεται!

για τη July δεν ξέρω..μάλλον το Σάββατο που θα πάω απο εκει..κάτι θα σκεφτούμε με τη μαρία για να τη βρούμε :tongue::tongue:

Τιννα αν δεν κανω λαθος την july πρεπει να την λενε Ειρηνη...

Καλημερα ή πρεπει να πω παρουσα και εγκυος?

Καλε τι λογοδιαροια ειναι αυτη μπραβο αφου εχετε χρονο ωραιες κουβεντουλες κανετε μακαρι να μπορουσα να συμμετασχω κι εγω. Αλλα εχω το ζοντοβολο που εχει παθει μαμακιαση με την ιωση κολησε κι εμενα και δεν μπορω να κανω τιποτα!

Αχ τι γινεται με τη mariadi γεννησε? Ποτε θα μαθουμε?

Εμεις με τον αντρα μου εχουμε 7 χρονια διαφορα ειμαστε 8,5 χρονια μαζι εκ των οποιων 3,5 παντρεμενοι και τον Αυγουστο κλεινω να 29! παπαπαπα θα μπω στα 30 τστστστσ.....

οποτε εχετε και μια λιονταρινα!

Που εισαι ρε μαρακι! Σε χασαμε και ελεγα.. να πηρε σειρα απο τωρα??? :P

Καλά είμαι...λίγο γκρινιάρα σήμερα. κουράστηκα λίγο με τους πόνους...χτες δεν άντεχα να περπατήσω ούτε μες στο σπίτι και σήμερα ξύπνησα με έναν πόνο άστα. σνυπομονώ να πάει δευτέρα να ξαναπάω στο γιατρό.

και εσύ γράφεις για πόνους...πονάς πολύ; παίρνεις φάρμακο;

Τραβηγματα εχω πολλά. Τιποτα δεν παιρνω. Εγω εχω στις 17 γιατρο.

Πρέπει και εγω να το κανονίσω αλλά βαριέμαι τραγικά λέμε!!!! Επίσης όποια θέλει να με κάνει add στο facebook ψάξτε την Eva Barlia (μια κυρία με κίτρινο καπέλο :tongue: )

Σε έκανα...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...