Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχιιιιιι το μαιευτηριο.... Σκετο ξυραφι....

Βαλε τον αντρα σου να σε ξυρισει. Εμενα με κανει τελεια. Ουτε τριχουλα....

Εγω αν εβαζα τον Νικο να με ξυρισει θα πηγαινα σφαγμενη στο μαιευτήριο!!! Ειναι να το χει! Ο αντρας σου ειναι καλλιτεχνης! Ο δικος μου, καλε, του εδινα μερικες φορες ψαλιδι και χαρτονι να με βοηθησει να κοψω κατι και μου το επεστρεφε μες το μαυρο χαλι. Τα παιδακια καλυτερα θα μου το κανανε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Βαλε τον αντρα σου να σε ξυρισει. Εμενα με κανει τελεια. Ουτε τριχουλα....

ούτε αυτό θέλω!!! μήπως να ξανασκεφτώ το ενδεχόμενο της αισθητικού??? Καμία ελαφροχέρα ξέρετε?!?!?

Vhjfp3.png

Εγω δεν θα εκανα αποτριχωση με ζεστο κερι στον μηνα μου... Τι να σου πω.

Βαλε καθρεφτακι στη μπανιερα.

Μάλλον εκεί θα καταλήξω... Κρίμα, όμως! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ξυράφι ποτέ! Ελπίζω να μη γίνω σαν σκαντζόχοιρος με μία φορά ξυράφι..

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας έκανα add :P

Εγω τελικά κατέβηκα Κόρινθο και πήγα και πήρα εσωρουχάκια της μπουμπούς, κάτι σαλιαρίτσες και κάτι καλτσάκια. Αλλά βρε κορίτσια μια βόλτα έκανα και με έπιασε ένας πόνος και ένα βάρος στην κοιλιά. Εν το μεταξύ με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο και ειδικά όταν οδηγώ, με πιάνουν συσπάσεις. Τι να κάνω; Δεν γίνεται να μην μπαίνω στο αυτοκίνητο, αλλά είναι ενοχλητικό.

Αααα επίσης έκλεισα και ραντεβού για αποτρίχωση. Αυριο το πρωί λοιπόν θα στείλω τους άντρες για κούρεμα και εγω θα πάω για αποτρίχωση :)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα οδηγεις ακομα? Μπραβο....

Μαλλον το ταρακουνημα ειναι και πονας.

Εγω βγαινω καροτσαδα καθε μερα και ποναω καθε μερα.

Αναγκαστικά κάνω μικρές διαδομές γιατι εδω που μένω δεν εχει τιποτα! Για όλα πρέπει να πάω ή στο Λουτρακι ή στην Κορινθο. Αρα πρέπει να οδηγισω. Αλλα δυσκολευομαι πια...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

εγώ από την άλλη, νομίζω ότι θα με πιάσουν οι πόνοι και θα μπω στο αυτοκίνητο για να πάω στο μαιευτήριο!! ο σύζυγος δουλεύει για ένα διάστημα εκτός αττικής..:-(

Ασε αυτο ειναι ενα απο τα αγχη μου γιατι εγω θα γεννησω Αθηνα και ο αντρας μου δουλευει Αθηνα. Αν με πιάσουν οι πονοι πριν την προγραμματισμένη καισαρικη δεν θα ξερω τι να κανω αν δεν ειναι ο αντρας μου σπίτι :confused:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ασε αυτο ειναι ενα απο τα αγχη μου γιατι εγω θα γεννησω Αθηνα και ο αντρας μου δουλευει Αθηνα. Αν με πιάσουν οι πονοι πριν την προγραμματισμένη καισαρικη δεν θα ξερω τι να κανω αν δεν ειναι ο αντρας μου σπίτι :confused:

Πέρα από την πλάκα (γιατί ούτε κι εγώ πρόκειται να οδηγήσω με πόνους), καλό θα ήταν να έχεις συνεννοηθεί με κάποιον καλό σου φίλο/η, ώστε αν εισαι μόνη σου την κρίσιμη στιγμή, με ένα τηλέφωνο να έρθει από το σπίτι σου να σε πάρει!

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...