Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Συγνωμη το σεξ το κοψατε???

Μεχρι τον 7ο κατι γινοτανε. Εχουμε τωρα πανω απο μηνα που δεεεεεεν... Εμενα δεν εχει προβλημα, εγω δεν θελω!!! Νιωθω τοσο παραξενα με την κοιλια... που δεν μου κανει αισθηση...

Να φτιαξουμε ενα πινακακι που να λεει ποτε γεννησαμε με τι τροπο κιλα και ποντους

Καλε δεν το ειδες το καινουριο μας πινακακι? Αν προσεξεις την Νικ την εχουμε ξεχωρισει πιο πανω και λεει και το ειδος του τοκετου.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mariadi... με το καλόοοοοοο. Αχ, τι ωραια! Πανω που αγχωνοταν οτι δε θα γεννουσε απο τα πολλα φαρμακα για τις συσπασεις. Τελεια!!!! Τιννα μολις μαθεις νεότερα πες μας!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Δεν έχουμε! και αυτό μου έλεγε και η μαρία!

μάλλον η July είναι μέσα..και είναι και στο ίδιο νοσοκομείο με τη μαρία! αλλά πως να την βρούμε??? ούτε το επώνυμο της δεν ξέρουμε!!:roll::roll:

Οποια ειναι σε καλυτερη κατασταση να πάρει σβαρνα τους θαλαμους.

Οποια ειναι σε καλυτερη κατασταση να πάρει σβαρνα τους θαλαμους.

Υπαρχει και αλλος τροπος. Στις ανακοινώσεις: Η JULY ΑΠΟ ΤΟ PARENTS ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ MARIADI ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εεεεεχουμε να πουμε...

Φανταστειτε μετα το Πασχα να κανονισουμε καφε με καροτσια εννοειται πως θα μας κοιταζουν... Ολα μωρακια ιδου μεγεθους, παλι σαν σωματιο θα ειμαστε!

Διαφημίσεις

Με το καλο να έρθει το μωράκι της mariadi!!!! :D

Οσο για το σεξ... και εμεις εδω και κανα μηνα το έχουμε ξεχάσει. Δεν μου κάνει καθολου αίσθηση το όλο θέμα με την κοιλιά τούρλα! Δεν αποκλείω να επανέλθουμε, αλλά προς το παρόν δεεεεεν...

Οσο για διαφορά ηλικία, έχουμε 8 χρόνια διαφορά και πριν γίνουμε ζευγάρι ειμασταν φίλοι 2 χρόνια περίπου. Ειμαστε σύνολο στη 10ετία δηλαδή :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ξέχασα να σας γράψω και εγώ τη διαφορά ηλικίας. Εμείς έχουμε 4,5 χρόνια διαφορά, εγώ είμαι 28 και ο άντρας μου 32,5.

Απ'ότι κατάλαβα..έχω τον μεγαλύτερο άντρα (ηλικιακά) κ τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας...:rolleyes:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...