Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Παντως να ξέρεις κάνουν κρα για λογιστές εδώ 😂 γίνεται χαμός. Κ εμένα όλο μου το σόι είναι στα ναυτιλιακά και τα έβλεπα κ εγώ από μικρή αλλά έκανα το λάθος.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Συμφωνώ ένα γλέντι ήταν ο γάμος...αλλά εγώ θα το ξαναέκανα αν και είχαμε και τις αναποδιές μας. Πέρασα πολύ ωραία και όλα ήταν όπως ήθελα.

Η αλήθεια είναι ότι όλος ο γάμος είναι για τις νύφες!!! Είναι ωραία εμπειρία! Είναι ένα πάρτυ διάρκειας μιας ημέρας!!!!!!!!!!!

Εμείς όταν ανακοινώσαμε στους δικούς μας ότι παντρευόμαστε, τα είχαμε κλείσει όλα!!! Οπότε δεν είχαμε επιρροες. Εμείς πληρώσαμε τα πάντα οπότε δεν μπορούσαν να μας πουν κάτι.

Ακόμα και όταν τους είπαμε ότι θα ντυθούμε μαζί μιας και μεναμε μαζί φρίκαραν και αρχισαν να λένε ότι δεν κάνει να βγούμε από την ίδια πόρτα. Και ο άντρας μου άρχισε να τους λέει κανένα πρόβλημα: η Αλίκη θα βγει από την πόρτα και εγώ θα κάνω ραπέλ από το μπαλκονι!!!

Πάντως εμένα αυτή η πρωτοτυπία στον γάμου μου μου άρεσε. Από τις 2:00 το μεσημέρι δεν είδε ο ένας τον άλλο, μιλάγαμε με ενδοεπικοινωνία και είχαν χωριστεί τα δωμάτια σε άντρες γυναίκες!!!! ο μόνος που έμπαινε και στα 2 δωμάτια είναι ένας φίλος του άντρα που είχε κάμερα και τράβηξε όλο το πανηγύρι. Ήταν τέλειο το βίντεο μετά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια...........έρχεται και άλλο μωρό στη παρέα μας!!!

το mariadaki μας είναι στο νοσοκομείο και αυτή την φορά γεννάει!

της έσπασαν τα νερά εχθές το βράδυ...και περιμένει προς το παρόν να τη πιάσουν και οι πόνοι..

το βράδυ θα πάρω να μάθω νεότερα!!!

αχ..με μεγάλη συγκίνηση..εύχομαι μαράκι μου να έρθει το μωράκι σας με το καλό στον κόσμο και να σας ολοκληρώσει!του εύχομαι υγεία και ευτυχία και καλή τύχη!

και σε εσένα με ένα πόνο γλυκιά μου!

όσο για τον καφέ που κανονίζαμε για σήμερα θα τον πιούμε στο μαιευτήριο το Σάββατο μόνο που δεν θα είμαστε δύο εγκυούλες αυτή τη φορά!!!

θα έχουμε το ένα αντράκι απο τα δυο μαζί μας..στην αγκαλίτσα σου!!!

με το καλό....

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Τι ωραίο θέμα που πιάσαμε σήμερα!

Εμείς είμαστε φίλοι 7 χρόνια, ζευγάρι 5 χρόνια, αρραβωνιασμένοι 3 χρόνια και παντρεμένοι 2 χρόνια! Νιώθω απερίγραπτα ευλογημένη για τον άντρα μου! Εννοείται ότι είμαστε ακόμα ερωτευμένοι αλλά από την αρχή επειδή είμασταν πολύ καλοί φίλοι πριν προκύψει η σχέση και μάλιστα συγκατοικούσαμε και για 6 μήνες 1,5 χρόνο πριν γίνουμε ζευγάρι, υπάρχει τρομερή οικειότητα.

Και τώρα στην εγκυμοσύνη, που το ερωτικό στοιχείο έχει πάει περίπατο (ορμονικά από την αρχή έχω πιάσει πάτο), επικρατεί αγάπη, ηρεμία και αφοσίωση που ελπίζω να μας χαρακτηρίζει πάντα (+ το ερωτικό που ελπίζω να μου ξαναέρθει σύντομα).

iiAs.png

9JCHp3.png

Μπα εμενα δεν μου αρεσε ο γαμος μου. Το μονο καλό ηταν οτι μας παντρεψε η αδερφη μου και θα βαπτισει τον Βασιλακη οοοοοποτε το αποφασισουμε. Δεν ειχα διπλα μου τους γονεις μου. Ισως γι'αυτο.

Διαφημίσεις

της έσπασαν τα νερά εχθές το βράδυ...και περιμένει προς το παρόν να τη πιάσουν και οι πόνοι..

αχ..με μεγάλη συγκίνηση..εύχομαι μαράκι μου να έρθει το μωράκι σας με το καλό στον κόσμο και να σας ολοκληρώσει!του εύχομαι υγεία και ευτυχία και καλή τύχη!

όσο για τον καφέ που κανονίζαμε για σήμερα θα τον πιούμε στο μαιευτήριο το Σάββατο μόνο που δεν θα είμαστε δύο εγκυούλες αυτή τη φορά!!!

με το καλό....

αααααααααααααα!!!!!!!!!

μ'ενα πόνο mariadaki μας! Τι συγκίνηση!

iiAs.png

9JCHp3.png

Εμεις το αντιθετο. Εγω δεν ηθελα να παντρευτω. Χαλια περασα στον γαμο μου. Ευτυχως μου εκανε τη χαρη και δεν καναμε τραπεζι.....:mrgreen:

Ούτε εμείς κάναμε τραπέζι κ μάλιστα είχαμε κ καλό λόγο...Επειδή ήμουν έγκυος κ ήταν μέσα στο καλοκαίρι...που να τρέχουμε, θα κουραζόμουν κλπ κλπ..Οπότε κανείς δν μπορούσε να πει κάτι.

Η φάση ήταν που μετά το γάμο, γυρίσαμε σπίτι, εγώ έβαλα ένα καλό φόρεμα, ο άντρας μ έμεινε με το γαμπριάτικο κ ξεκινήσαμε για το grand resort, όπου θα περνούσαμε την πρώτη νύχτα. Πριν όμως φτάσουμε εκεί...κάναμε μια στάση στα goodys της Γλυφάδας για να φάμε! Όλοι μας κοίταζαν καλά-καλά! Και εμείς είχαμε πεθάνει στο γέλιο! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Συγνωμη το σεξ το κοψατε???

σχεδόν...οι ορμόνες παίζουν άσχημο παιχνίδι, απ'οτι έχω διαβάσει οι περισσότερες γυναίκες έχουν το αντίθετο από μένα, τρελή όρεξη αλλά συμβαίνει δυστυχώς και να μην έχεις καθόλου όρεξη...

iiAs.png

9JCHp3.png

με το καλό....

Με το καλό να έρθει το μωράκι της! Υγεία κ τύχη να έχει πάντα στη ζωή του...Βιαζόταν λίγο να βγει, ε?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

σχεδόν...οι ορμόνες παίζουν άσχημο παιχνίδι, απ'οτι έχω διαβάσει οι περισσότερες γυναίκες έχουν το αντίθετο από μένα, τρελή όρεξη αλλά συμβαίνει δυστυχώς και να μην έχεις καθόλου όρεξη...

Εγώ που είχα όρεξη, αλλά δν μ καθόταν..τι να πω?! Του είχαν πει κάποιοι γνωστοί του να προσέχουμε κλπ κ ενώ όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο κάναμε κανονικά σεξ, αυτή τη φορά...μόλις 1!!!! Τον τρομοκράτησαν!!! Αχ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αν και πριν το γάμο είχα τρελό άγχος γιατί είχαμε αναλάβει εμείς τα πάντα και πλήρως το οικονομικό, θυμάμαι πραγματικά τη μέρα του γάμου μου σαν την ομορφότερη της ζωής μου! ήμουν απίστευτα χαρούμενη, σε όλες τις φωτογραφίες έχω χαμόγελο colgate!!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...