Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε αρκετά καλή κατάσταση θα έλεγα, αλλά εγώ είμαι κ 2 βδομάδες πίσω από σένα, δν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο...Ξεχωρίζουν οι αστράγαλοι κ τα δάχτυλα των χεριών μια χαρά! Βέρα κ δαχτυλίδι δν με πιέζουν καθόλου. Μήπως να έβαζες λιγότερο αλάτι στο φαγητό?

tfQvp2.png

Δεν ειναι οτι δε μου μπαινουν τα παπουτσια... ουτε με σφιγγουν... απλα στην οψη ειναι καπως. Το αλατι το εχω μειωσει στο ελαχιστο την τελευταια βδομαδα! Τωρα για τα χερια... δεν εχω μετρο συγκρισης γιατι δεν φοραω βερα αλλα φαινονται καλα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εγω ειμαι 9 χρονια με τον αντρα μου. Στους 9 μηνες αρραβωνιαστηκαμε και μειναμε μαζι. Παντρευτηκαμε ενω ημουν 5 μηνων, μετα απο 7 χρονια αραβωνα.. Ελεγαν ολοι επιτελους χιχιχι.

Σαν εμάς που παντρευτήκαμε μετά από 7 χρόνια (χωρίς αρραβώνες) και να φανταστείτε ο άντρας μου ήταν κατά του γάμου. Ολοι οι φίλοι του το είχαν δεδομένο ότι δεν θα παντρευτεί. Αφού όταν τους τιο είπαμε δεν το πίστευαν. Για αυτό και η πρόσκλησή του γάμου μας ξεκίναγε :" Αποφασίσαμε να παντρευτούμε! Ναι καλά ακούσατε! Και για όσους δεν το πιστεύουν ας έρθουν στον τόπο του μαρτυρίου ω!! συγνώμη μυστηρίου........"

Δεν ειναι οτι δε μου μπαινουν τα παπουτσια... ουτε με σφιγγουν... απλα στην οψη ειναι καπως. Το αλατι το εχω μειωσει στο ελαχιστο την τελευταια βδομαδα! Τωρα για τα χερια... δεν εχω μετρο συγκρισης γιατι δεν φοραω βερα αλλα φαινονται καλα.

Ε, τότε εντάξει βρε...λογικό είναι να φουσκώσουν κ λίγο! Κοντεύεις κιόλας...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Σαν εμάς που παντρευτήκαμε μετά από 7 χρόνια (χωρίς αρραβώνες) και να φανταστείτε ο άντρας μου ήταν κατά του γάμου. Ολοι οι φίλοι του το είχαν δεδομένο ότι δεν θα παντρευτεί. Αφού όταν τους τιο είπαμε δεν το πίστευαν. Για αυτό και η πρόσκλησή του γάμου μας ξεκίναγε :" Αποφασίσαμε να παντρευτούμε! Ναι καλά ακούσατε! Και για όσους δεν το πιστεύουν ας έρθουν στον τόπο του μαρτυρίου ω!! συγνώμη μυστηρίου........"

Ούτε για τον δικό μου πίστευαν ότι κάποια στιγμή θα παντρευόταν, αν φανταστείς ότι το αποφάσισε στα σχεδόν 39 του χρόνια! Τα αδέρφια του αν κ μικρότερα είχαν ήδη παιδιά κ εκείνος...στον κόσμο του!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ είμαι αρκετά πρησμένη, αλλά συνεχίζω και δουλεύω ακόμα παρόλο που είμαι 36+ εβδομάδων οπότε μάλλον είναι λογικό.

Με τον άντρα μου μετά από 5,5 χρόνια σχέση παντρευτήκαμε και έχουμε 5 χρόνια διαφορά. Και είμαστε 1 χρόνο και 1 μήνα παντρεμένοι.

Εμεις στους 6 μηνες συζησαμε (και πιο πριν μαζι μεναμε αλλα ειχαμε και οι δυο σπιτι). Μετά από ενα χρόνο παντρευτηκαμε (περιττο να πω τι επαθαν οι γονεις μου οταν το ανακοινωσαμε, δε ξερω πως τα γλιτώσαμε τα εγκεφαλικά, τους φανηκε πολυ νωρις...). Καναμε πολιτικό γαμο και δεν εχω καμια διαθεση να κανω θρησκευτικό (ουτε γαμοβαφτιση που καποιοι απο το σοι ελπιζουν...). Μετα από κανενα 10 μηνο ειπαμε να βαλουμε μπρος για μωρο.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εμεις το αντιθετο. Εγω δεν ηθελα να παντρευτω. Χαλια περασα στον γαμο μου. Ευτυχως μου εκανε τη χαρη και δεν καναμε τραπεζι.....:mrgreen:

Εμεις στους 6 μηνες συζησαμε (και πιο πριν μαζι μεναμε αλλα ειχαμε και οι δυο σπιτι). Μετά από ενα χρόνο παντρευτηκαμε (περιττο να πω τι επαθαν οι γονεις μου οταν το ανακοινωσαμε, δε ξερω πως τα γλιτώσαμε τα εγκεφαλικά, τους φανηκε πολυ νωρις...). Καναμε πολιτικό γαμο και δεν εχω καμια διαθεση να κανω θρησκευτικό (ουτε γαμοβαφτιση που καποιοι απο το σοι ελπιζουν...). Μετα από κανενα 10 μηνο ειπαμε να βαλουμε μπρος για μωρο.

Μακαρι να εκανα και εγω πολιτικο.

:roll:

Να σας τα οω και εγω ποιο αναλυτικά:

Εμείς ειμαστε μαζί από το 2001, δηλαδή 10 χρόνια. Μένουμε μαζί 4,5 χρόνια και είμαστε παντρεμένοι 2,5 χρόνια!!:D:D:D

Για να είμαστε ειλικρινείς η συγκατοίκηση δεν έχει καμια διαφορά με τον γάμο. Εμείς την μέρα του γάμου μας είμασταν από τις 7:00 το πρωί ξύπνιοι και όταν γυρίσαμε στο σπίτι στις 5:00 τα ξημερώματα της άλλης μέρας είπαμε ο ένας στον άλλο : αυτό ήταν???? Δηλαδή 1 χρόνος ετοιμασιων, άγχος, χρηματα για 1 μέρα??

Και όμως έτσι είναι. Δεν έχει σημασία αν παντρεύεσαι με πολιτικό ή θρησκευτικό. Το θέμα είναι να έισαι αγαπημένος με τον άνθρωπό σου.

Εγω stellitsa τραπέζι δεν ήθελα. Ήθελε όμως ο άντρας μου και έτσι κάναμε...

Για να είμαστε ειλικρινείς η συγκατοίκηση δεν έχει καμια διαφορά με τον γάμο. Εμείς την μέρα του γάμου μας είμασταν από τις 7:00 το πρωί ξύπνιοι και όταν γυρίσαμε στο σπίτι στις 5:00 τα ξημερώματα της άλλης μέρας είπαμε ο ένας στον άλλο : αυτό ήταν???? Δηλαδή 1 χρόνος ετοιμασιων, άγχος, χρηματα για 1 μέρα??

Και όμως έτσι είναι. Δεν έχει σημασία αν παντρεύεσαι με πολιτικό ή θρησκευτικό. Το θέμα είναι να έισαι αγαπημένος με τον άνθρωπό σου.

Εγω stellitsa τραπέζι δεν ήθελα. Ήθελε όμως ο άντρας μου και έτσι κάναμε...

Συμφωνώ ένα γλέντι ήταν ο γάμος...αλλά εγώ θα το ξαναέκανα αν και είχαμε και τις αναποδιές μας. Πέρασα πολύ ωραία και όλα ήταν όπως ήθελα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...