Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Τελικά η july μάλλον θα έχει γεννήσει έτσι???:D:D:D:D

Για να μην έχει μπει τόσσες μέρες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λογικά ναι η july θα έχει γεννήσει :D

Εμεις δεν ειναι πως δεν ειμαστε αγαπημένοι ή πως δεν περνάμε καλα, αλλά σε καθημερινή βάση δεν έχουμε αυτον τον έρωτα που είχαμε παλιά. Και να σας πω...νομίζω πως είναι νορμάλ. Οπως ειπα έχουμε τις φάσεις μας όταν χαλαρώνουμε και έρχεται πάλι αυτός ο έρωτας που ειχαμε στην αρχή όλη την ωρα. Τωρα όμως έχουμε πολύ περισσότερο ένα αίσθημα ηρεμίας, σιγουριάς και εσωτερικής επικοινωνίας που πρίν μέσα στη φούρια του έρωτα δεν τα είχαμε τόσο. Θεωρώ φυσικό να αλλάζει η σχέση μας αφού αλλάζουμε κι εμεις. Να προσθέσω επίσης πως για μας, ο ερχομός του γιού μας υπήρξε μια αλλαγή τύπου "πυρινική βόμβα"! Ο άντρας μου είχε για καιρό στο msn messenger το μήνυμα : recalculating universe! και είχε απόλυτο δίκιο

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα κ από μένα!!!

Καλά κοιμήθηκα, αν κ την τουαλέτα δν την απέφυγα...3-4 φορές πήγα! Ευτυχώς με παιρνει εύκολα ο ύπνος!

Εγώ με τον άντρα μ είμαστε παντρεμένοι 19 μήνες, ύστερα από μια περίεργη σχέση (είχε μεσολαβήσει χωρισμός) 4 χρόνων. Παντρευτήκαμε βιαστικά γτ είχα μείνει έγκυος στο μωρό που τλκ δν γεννήθηκε...αλλά όλα καλά, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε κ πολλά χρόνια διαφορά! Αν βλεπόμασταν κ λίγο περισσότερο θα ήταν καλύτερα!

Η july μάλλον γέννησε, αλλιώς δν εξηγείται η απουσία της...:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?

παρούσα και έγκυος!!

αχ βρε july που είσαι??????? ελπίζω να γέννησες και να χεις το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα!!!

βλέπω έχουμε ωράιο κλίμα σήμερα! αχ μπράβο ,

δεν προλαβαίνω να σας δω πολυ γιατί σε λίγο έρχεται ο ορκωτός ...:rolleyes:

αν προλαβάινω θα μπαίνω....

φιλιά σε όλες!!!!

αααααααααα και για το θέμα σας! δηλώνω και εγώ Ερωτευμένη με το μωρό μου!!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

δεν προλαβαίνω να σας δω πολυ γιατί σε λίγο έρχεται ο ορκωτός ...:rolleyes:

Ρε συ Τιννα προχθες την ειχαμε αυτη την απορια με τον αντρα μου. Τι ειναι ο ορκωτος λογιστης? Ποια η διαφορα του απο εναν λογιστη?:?:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ρε συ Τιννα προχθες την ειχαμε αυτη την απορια με τον αντρα μου. Τι ειναι ο ορκωτος λογιστης? Ποια η διαφορα του απο εναν λογιστη?:?:

Κοίτα βάση νόμου υποχρεούνται οι εταιρείες να ελέγχονται και να συνυπογράφουν τον ισολογισμό απο τους ορκωτούς...τώρα στην πράξη δεν υπάρχει καμία διαφορά, απλά είναι εταιρείες ορκωτών. ελπίζω να σου έλυσα την απορία.

Κοίτα βάση νόμου υποχρεούνται οι εταιρείες να ελέγχονται και να συνυπογράφουν τον ισολογισμό απο τους ορκωτούς...τώρα στην πράξη δεν υπάρχει καμία διαφορά, απλά είναι εταιρείες ορκωτών. ελπίζω να σου έλυσα την απορία.

Δηλαδη ειναι μια εταιρια με λογιστες η οποια τσεκαρει αν ο ισολογισμος ειναι σωστος?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Δηλαδη ειναι μια εταιρια με λογιστες η οποια τσεκαρει αν ο ισολογισμος ειναι σωστος?

Τσεκάρει όλο το λογιστικό κύκλωμα και υπογράφη στο τέλος και τον ισολογισμό μαζί με τον λογιστή της εταιρείας...και δεσμέυεται ότι όλα είναι βάση νόμου.

Τσεκάρει όλο το λογιστικό κύκλωμα και υπογράφη στο τέλος και τον ισολογισμό μαζί με τον λογιστή της εταιρείας...και δεσμέυεται ότι όλα είναι βάση νόμου.

Αααααααααα!!!! Καταλαβα!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα ποδια σας σε τι κατασταση ειναι? Εμενα ειναι πρησμενα λες και εχω ενα μονιμο διαστρεμμα και στα δυο! Σα φτυαρια τα βλεπω!!!:lol:

εγω ευτυχως ειμαι μια χαρα. ουτε τα πόδια μου έχουν πρηστεί ούτε τα δαχτυλά μου ούτε τίποτα. Και η βέρα μου μπαινοβγαίνει άνετα!

Εγω ειμαι 9 χρονια με τον αντρα μου. Στους 9 μηνες αρραβωνιαστηκαμε και μειναμε μαζι. Παντρευτηκαμε ενω ημουν 5 μηνων, μετα απο 7 χρονια αραβωνα.. Ελεγαν ολοι επιτελους χιχιχι.

Κοριτσια τα ποδια σας σε τι κατασταση ειναι? Εμενα ειναι πρησμενα λες και εχω ενα μονιμο διαστρεμμα και στα δυο! Σα φτυαρια τα βλεπω!!!:lol:

Σε αρκετά καλή κατάσταση θα έλεγα, αλλά εγώ είμαι κ 2 βδομάδες πίσω από σένα, δν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο...Ξεχωρίζουν οι αστράγαλοι κ τα δάχτυλα των χεριών μια χαρά! Βέρα κ δαχτυλίδι δν με πιέζουν καθόλου. Μήπως να έβαζες λιγότερο αλάτι στο φαγητό?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...