Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ναι και εγω θέλω και θα το προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορω.

Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο και για την μαμα και για το παιδί. Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ εύκολο στην αρχή αλλα θα το παλέψω με νύχια και με δόντια. Εγώ δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής από το στήθος. Αλλά από όσο έχω διαβάσει δεν συμβαίνει σε όλες να βγάλουν λίγο πριν την γέννα.

Ναι, το ξέρω..δεν είναι απαραίτητο. Διαφέρει ο κάθε οργανισμός.

Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε! Φαντάσου να είμαστε μαζί στο δωμάτιο κ να βοηθάει η μια την άλλη, να δίνει κουράγιο η μια στην άλλη κλπ...

Δεν πέφτουμε για ύπνο σιγά-σιγά?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Venia μου, λέω να την πεσω σιγα σιγα.

Θα τα πούμε αύριο.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και σε σένα και στον μπέμπη σου.

Φιλάκια.

Οκ, ήρθε η ώρα..ναι!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά κ στους δυο σας!

Φιλιάααα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ναι, το ξέρω..δεν είναι απαραίτητο. Διαφέρει ο κάθε οργανισμός.

Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε! Φαντάσου να είμαστε μαζί στο δωμάτιο κ να βοηθάει η μια την άλλη, να δίνει κουράγιο η μια στην άλλη κλπ...

Δεν πέφτουμε για ύπνο σιγά-σιγά?

tfQvp2.png

αυτο θα έχει πολύ γέλιο να είμαστε μαζί και να λέει η μία στην άλλη, κράτα γερά!!!

Εγω αφησα τηνπεθερα μυ να μου παρει φορεματακι για τη μικρη. Επειδη δεν ηθελα να πάω μαζι της της ειπα να παρει οτι θελει για οταν τη σαραντησω. λοιπον εδωσε 70 ευρω για μια βλακεια! Φορεμα μπεζ με γιακαδακι. Θα το βγαλω φωτγραφια νασας το δειξω.... Μπλιαχ. Σαν ταμενο θα ειναι το παιδι μου...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Η πεθερά μου αγοράζει ρούχα για τον μικρό, μόνο από το Lapin (έλεος!). Ρε κορίτσια ένα μπλουζάκι 50 ευρω; Για όνομα! Εν το μεταξύ είναι όλα μάρκες και έχουν τέτοιο στυλ που είναι σαν χαρτογιακάς όταν τα φοράει. Της ειπα λοιπόν να μην αγοράζει τόσο ακριβά ρούχα γιατί δεν έχει νόημα. Αλλά αυτής αυτά της αρέσουν. Οπότε σκέφτηκα πως δεν έχει νόημα να διαφωνήσω μαζί της για κάτι τέτοιο. Αφού θέλει να σπαταλάει τα λεφτά της έτσι... Τουλάχιστον τώρα με ρωτάει τι να πάρει πρώτα. Φαντάζεστε τι έχω... Lapin φόρμες, Lapin βρακάκια και φανελάκια, burbery μπλουζάκι- παντελονάκια... ΕΛΕΟΣ! Εν το μεταξύ, που να τα βάλει αυτά το παιδί; Ε για να μην πάνε χαμένα του τα βάζω και στο σχολείο (οχι όλα μαζί βέβαια μην είναι και σαν καρνάβαλος). Θα νομίζουν οι δασκάλες πως είμαι κανα ψώνιο (αν και δε νομίζω γιατι εγω και ο άντρας μου είμαστε εντελώς χύμα).

Κατά τα άλλα είμαι μια χαρούλα και σήμερα. Εχθές το απόγευμα κάτσαμε με τον Ιωνα και φτιάξαμε κέικ. Πολύ γέλιο! Πρέπει να τον δείτε με ποδιά να ανακατεύει αλεύρια :tongue: Κοιμήθηκα και πολύ καλα! Αυτό που έχω καταλάβει πια είναι πως δεν κοιμάμαι τόσο καλά όταν ζεσταίνομαι. Εχθες όλη μέρα λοιπόν δεν άνοιξα καθόλου καλοριφέρ. Ειχαμε 20 βαθμούς στο σπίτι μια χαρά ήταν. Ετσι το βράδυ κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Ούτε ξύπνησα για νερό χίλιες φορές και άρα ούτε για τουαλέτα.

Σημερα ξύπνησα λοιπόν μες την τρελή χαρά και ήδη έχω βάλει ένα πληντυριο να παίζει, σκούπισα, πήγα τα σκουπίδια στην ανακύκλωση.

Αυταααααα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Gooooodmorniiiiiing!!!!!!!!!!!!!!!

Παρούσα και εγκυος! :tongue:

Αχ, σημερα τι ωραια που ξυπνησα... Μου αφησε ο καλός μου ραβασάκια πανω στον υπολογιστή!!!:-D:-D:-D Αααααααχ! Με εκανε να λιωνω παλι....:D:D:D

Εχθες το βραδυ γελασαμε τοσο πολυ! Παιξαμε ενα παιχνιδι, γραψαμε 10 ερωτήσεις σε ενα χαρτί του τυπου..."ποια ειναι η αγαπημενη σου ταινια, χρωμα, φαγητό κτλ" και απαντήσαμε ο ενας για τον αλλο! Ο,τι να'ναι ειμαστε! Και οι δυο βρηκαμε μονο 4 στα 10!:rolleyes:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Gooooodmorniiiiiing!!!!!!!!!!!!!!!

Παρούσα και εγκυος! :tongue:

Αχ, σημερα τι ωραια που ξυπνησα... Μου αφησε ο καλός μου ραβασάκια πανω στον υπολογιστή!!!:-D:-D:-D Αααααααχ! Με εκανε να λιωνω παλι....:D:D:D

Εχθες το βραδυ γελασαμε τοσο πολυ! Παιξαμε ενα παιχνιδι, γραψαμε 10 ερωτήσεις σε ενα χαρτί του τυπου..."ποια ειναι η αγαπημενη σου ταινια, χρωμα, φαγητό κτλ" και απαντήσαμε ο ενας για τον αλλο! Ο,τι να'ναι ειμαστε! Και οι δυο βρηκαμε μονο 4 στα 10!:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!

Και εγώ χτες κοιμήθηκα σαν πουλάκι, σηκώθηκα μόνο 3 φορές για τουαλέτα, και ΔΕΝ είχα καούρες οπότε κοιμήθηκα με ένα μαξιλάρι και νιώθω άλλος άνθρωπος! Τι καλά! Με καλή διάθεση ξεκινάει το καφέ μας σήμερα!

Βρε Chris εσείς είστε για τα καλά ερωτοχτυπημένα!! Πόσο καιρό είσαστε μαζί; Τρελαίνομαι να ακούω για ερωτευμένα ζευγάρια!!!

Περιμένω να έρθουν μαθητές σε λίγο αλλά θα μπαίνω ανάμεσα και θα συμμετέχω όσο προλαβαίνω στην κουβεντούλα μας!

Φιλάκια σε όλες και καλή μας μέρα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Βρε Chris εσείς είστε για τα καλά ερωτοχτυπημένα!! Πόσο καιρό είσαστε μαζί; Τρελαίνομαι να ακούω για ερωτευμένα ζευγάρια!!!

Τρισημισι χρονια! Αλλα, ναι, το δηλώνω " Ειμαι τρελα ερωτευμενη!!!!"

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τρισημισι χρονια! Αλλα, ναι, το δηλώνω " Ειμαι τρελα ερωτευμενη!!!!"

Αχ τέλεια!!! Πρέπει να παραδεχτώ πως εμείς πια αυτον τον έρωτα τον νιώθουμε αραιά και που. Οταν καμια φορά (σπάνια) αφήνουμε σε καμια γιαγιά τον μικρό και πηγαίνουμε καμια βόλτα, τότε χαλαρώνουμε και αναζοπυρώνεται η κατάσταση. Δυστυχως σε καθημερινή βάση είναι πολύ δύσκολο καθ ότι ο καλός μου νύχτα φεύγει, νύχτα γυρίζει (6.30- 19.00 μερικές φορές και αργότερα). Πάντως τα Σαββατοκύριακα είμαστε σαφως πιο καλα. Παρεπιπτόντως είμαστε 8 χρόνια μαζί.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πως είστε σήμερα?Εγώ γνώρισα τον καλό μου πριν 2μιση χρόνια,με κυνηγούσε για 1μιση χρόνο,μετά τα κατάφερε και με έριξε,στους 7 μήνες αρραβωνιαστήκαμε και τη μέρα που κλείναμε ένα χρόνο από την έναρξη της σχέσης μας παντρευτήκαμε...και φυσικά είμαστε και οι 2 τρελά ερωτευμένοι.Έχουμε υποσχεθεί να είμαστε έτσι για πάντα ανεξάρτητα από παιδιά,γονείς,πεθερικά... Μακάρι να κρατήσει αυτό για πάντα...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

αυτο θα έχει πολύ γέλιο να είμαστε μαζί και να λέει η μία στην άλλη, κράτα γερά!!!

Αλίκη έχεις προσέξει τι γράφει το τικεράκι σου από κάτω?Το μωράκι σου σε πήρε χαμπάρι...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Kαλημερα εγκυουλες και μανουλες. Πως ειστε?

Ευα ειπα της πεθερας μου να παει στο Ζαρα και μονο που δεν με εβρισε. Ειναι κατωτερα ρουχα αυτα......

Εγω στον Βασιλακη μου Ζαρα και Η&Μ του φοραω και ολοι μου λενε αχ τι ωραιο....

Το βλακεια φορεμαται που πηρε θα της το βάλω όταν σαραντησει και τελος!

Καλημέρα σε όλες!!!

Παρούσα και έγκυος!!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Εγω σήμερα δεν είμαι καλα.

Αρχικά και εγώ δεν ξύπνησα μέσα στη νύχτα για τουαλέτα!! Περίεργο...!!!

Ξύπνησα όμως το πρωί και πονάει πάρα πολύ ο λαιμός μου και το κεφάλι μου.

Εν τω μεταξύ είδα έναν εφιάλτη .....

Χτες το βράδυ μας είπε ότι η πεθερά μου ότι θέλουν να έρθουν το Σαββάτο στο σπίτι με το δικό τους φαγητό να φάμε.......

Εν τω μεταξύ στα 5 χρόνια που μένουμε μαζί είναι η 2η φορά που έχουν θελήσει να έρθουν στο σπίτι μας. Τελοσπάντων είπα στον άντρα μου αν θέλουν να έρθουν θα μαγειρέψω εγώ. Του λέω δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτω φαγητο.

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια δεν θέλω επισκέψεις στο σπίτι αυτή την περίοδο απο συγγενεις. Μόνο κάποιοι φίλοι θέλω που ερχονται και κάνουμε ωραία παρέα.

Που λέτε ο εφιάλτης ήταν ότι είχε έρθει η πεθερά μου στο σπίτι, μου είχε πάρει το παιδί και το είχε πιάσει από το λαιμό και δεν μου το έδινε. Τελικά το πήρα το παιδί και μετά άρχισε να μας διαλύει το σπίτι. Πώπω κορίτσια τι φρίκη....

Εγώ με τον άντρα μου είμαστε μαζί 10 χρόνια και είμαστε ειλικρινά σαν να γνωριστήκαμε χτες. Τον αγαπάω πάρα πολύ και κάθε μέρα είμαι και ποιο ερωτευμένη μαζί του!!!

Αλίκη έχεις προσέξει τι γράφει το τικεράκι σου από κάτω?Το μωράκι σου σε πήρε χαμπάρι...

ναι το έχω δει το τικεράκι μου τι γράφει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο γιατρός μου όμως που ρώτησα τελευταία φορά μου είχε πει όχι....

τώρα βέβαια που μπήκα στον μήνα μου θα το ξαναρωτήσω.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...