Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!! ή μάλλον καλημέρα!!!!!!!!!!!!1

Τι κάνετε??? Είμαι καμία ξύπνια ή είμαι μόνη??

Εγώ εδώ, κλασικάααα!:) Ξάπλα με το λάπτοπ!

Πως είσαι?

tfQvp2.png

Α!!! ωραία θα κάνουμε παρέα!!! Μέχρι τις 2 που θα έρθει ο άντρας σου πιστεύω ότι αντέχω.

Καλά είμαι . Είχαμε γιατρό σήμερα. Μας μέτρησε τον μπέμπη 3100. Είναι το ίδιο με προχτές αλλά μου είπε ότι έχει μεγαλώσει αλλά δεν μπορεί να τον μετρήση καλά πλέον. Τώρα θα ξαναπάω την Δευτέρα.

Εσύ πώς τα πας? Πότε έχεις γιατρό?

Α!!! ωραία θα κάνουμε παρέα!!! Μέχρι τις 2 που θα έρθει ο άντρας σου πιστεύω ότι αντέχω.

Καλά είμαι . Είχαμε γιατρό σήμερα. Μας μέτρησε τον μπέμπη 3100. Είναι το ίδιο με προχτές αλλά μου είπε ότι έχει μεγαλώσει αλλά δεν μπορεί να τον μετρήση καλά πλέον. Τώρα θα ξαναπάω την Δευτέρα.

Εσύ πώς τα πας? Πότε έχεις γιατρό?

Μπήκες στο μήνα σου, ε? Μια χαρά ο μπεμπούκος!

Εγώ αργώ ακόμα..σε 2 βδομάδες θα πάω! Καλά είμαι μωρέ, τα γνωστά πονάκια έχω σήμερα, αλλά οκ..αντέχω! Μέρα παρά μέρα με πιάνουν συνήθως.

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Μπήκες στο μήνα σου, ε? Μια χαρά ο μπεμπούκος!

Εγώ αργώ ακόμα..σε 2 βδομάδες θα πάω! Καλά είμαι μωρέ, τα γνωστά πονάκια έχω σήμερα, αλλά οκ..αντέχω! Μέρα παρά μέρα με πιάνουν συνήθως.

tfQvp2.png

Ναι μπήκα και εγώ. Άντε να δούμε πότε θα δούμε τον μπεμπάκο μας!!!

Αυτά τα πονάκια είναι φυσιολογικά πλέον. Ο γιατρός σου έχει Ιατρείο στα μέρη σου?? Επειδη διάβασα παρακάτω ότι ήταν στο Μητέρα πρώτα.

Ναι μπήκα και εγώ. Άντε να δούμε πότε θα δούμε τον μπεμπάκο μας!!!

Αυτά τα πονάκια είναι φυσιολογικά πλέον. Ο γιατρός σου έχει Ιατρείο στα μέρη σου?? Επειδη διάβασα παρακάτω ότι ήταν στο Μητέρα πρώτα.

Ε, τώρα που μπήκες μπορείς να ηρεμήσεις...Εγώ περιμένω πως κ πως την άλλη βδομάδα για να μ φύγει λίγο το άγχος! Όσο να'ναι παίζει το ρόλο του κ αυτό! Να δούμε αν τελικά θα γεννήσουμε κ μαζί...

Στη Βούλα είναι...οπότε νότια προάστεια, αλλά όχι κ πολύ κοντά μου!

Εσένα ο άντρας σου που είναι?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ε, τώρα που μπήκες μπορείς να ηρεμήσεις...Εγώ περιμένω πως κ πως την άλλη βδομάδα για να μ φύγει λίγο το άγχος! Όσο να'ναι παίζει το ρόλο του κ αυτό! Να δούμε αν τελικά θα γεννήσουμε κ μαζί...

Στη Βούλα είναι...οπότε νότια προάστεια, αλλά όχι κ πολύ κοντά μου!

Εσένα ο άντρας σου που είναι?

tfQvp2.png

Ναι η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα λιγάκι γιατί είχα θέμα από την 27η εβδομάδα για πρώωρο τοκετό, οπότε τώρα που μπήκα στον μήνα μου είμαι χαρούμενη που τα καταφέραμε. Εμένα ευτυχώς από την 34η εβδομάδα μου είχε πει θα σε βλέπω κάθε εβδομάδα και τώρα με βλέπει κάθε 5 μέρες περίπου οπότε είναι καλύτερα από τις αρχές που πάμε 1 φορά τον μήνα! Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και είναι λογικό να έχεις αγωνία. Μπορεί να σου πει για καισαρική πιο νωρίς από τις 8/3/2011?

Ο άντρας μου είναι δίπλα μου και ροχαλίζει η ψυχή μου! Τον έχει πιάσει η αλλεργία και υποφέρει.

Ναι η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα λιγάκι γιατί είχα θέμα από την 27η εβδομάδα για πρώωρο τοκετό, οπότε τώρα που μπήκα στον μήνα μου είμαι χαρούμενη που τα καταφέραμε. Εμένα ευτυχώς από την 34η εβδομάδα μου είχε πει θα σε βλέπω κάθε εβδομάδα και τώρα με βλέπει κάθε 5 μέρες περίπου οπότε είναι καλύτερα από τις αρχές που πάμε 1 φορά τον μήνα! Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και είναι λογικό να έχεις αγωνία. Μπορεί να σου πει για καισαρική πιο νωρίς από τις 8/3/2011?

Ο άντρας μου είναι δίπλα μου και ροχαλίζει η ψυχή μου! Τον έχει πιάσει η αλλεργία και υποφέρει.

Δεν ξέρω, μπορεί...Ανάλογα πως θα δει τον μπέμπη. Εν τω μεταξύ χθες μια μαία μ είπε ότι έχει κατέβει η κοιλιά μ..τώρα τι σημαίνει αυτό, θα δείξει...Εγώ θα πρέπει να περιμένω ρε γαμώτο άλλες 14 μέρες! Εσύ είσαι τυχερή!

Και τώρα που ροχαλίζει, εσύ θα μπορέσεις να κοιμηθείς?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δεν ξέρω, μπορεί...Ανάλογα πως θα δει τον μπέμπη. Εν τω μεταξύ χθες μια μαία μ είπε ότι έχει κατέβει η κοιλιά μ..τώρα τι σημαίνει αυτό, θα δείξει...Εγώ θα πρέπει να περιμένω ρε γαμώτο άλλες 14 μέρες! Εσύ είσαι τυχερή!

Και τώρα που ροχαλίζει, εσύ θα μπορέσεις να κοιμηθείς?

tfQvp2.png

Εγω σήμερα που τον ρώτησα μου είπε ότι δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα αλλά είναι σε καλό δρόμο!

Δεν έχω πρόβλημα με το ροχαλητό. Συνήθως του χαιδέυω το κεφάλι και σταματάει. Όταν πάλι δεν σταματάει του κλεω Κώστα μου ροχαλίζεις και γυρνάει στο πλάι και σταματάει.

Εγω τώρα δεν είναι ότι δεν νυστάζω. Μια νύστα την έχω. Αλλά νιώθω νευρικότητα και με τσιμπάει και λίγο ο λαιμός μου.

Διαφημίσεις

Εγω σήμερα που τον ρώτησα μου είπε ότι δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα αλλά είναι σε καλό δρόμο!

Δεν έχω πρόβλημα με το ροχαλητό. Συνήθως του χαιδέυω το κεφάλι και σταματάει. Όταν πάλι δεν σταματάει του κλεω Κώστα μου ροχαλίζεις και γυρνάει στο πλάι και σταματάει.

Εγω τώρα δεν είναι ότι δεν νυστάζω. Μια νύστα την έχω. Αλλά νιώθω νευρικότητα και με τσιμπάει και λίγο ο λαιμός μου.

Δεν βιάζεται..καλό είναι αυτό! Να μεγαλώσει κ να δυναμώσει κι άλλο ο μπέμπης!

Εγώ όταν ροχαλίζει τον σκουντάω, δν καταλαβαίνει ούτε από λόγια, ούτε από χάδια! Τον σπρώχνω να αλλάξει πλευρό (συνήθως στο αριστερό σταματάει).

Να το προσέξεις το τσιμπηματάκι στο λαιμό...Από αύριο ζεστά! Έχω ευαισθησία στις αμυγδαλές κ με χτύπησε εκεί στις αρχές του χρόνου. Μια βδομάδα ήμουν αρρωστούλα, ευτυχώς χωρίς πυρετό! Οπότε προσοχή! Είναι κ ανώμαλος αυτός ο καιρός! Όλος ο κόσμος χάλια είναι!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Venia θα θηλάσεις μετά?

Ναι, θα ήθελα πολύ! Αν έχει να κάνει κ με κληρονομικότητα, λογικά θα τα καταφέρω γτ η μητέρα μου με θήλασε 6 μήνες κ την αδερφή μου 4.

Μάλιστα, για αυτούς τους 6 μήνες δν ήπια τπτ άλλο πέρα από το μητρικό γάλα, ούτε καν χαμομήλι! Μακάρι να τα καταφέρω! Ήδη βγάζω λίγο υγρό από τις θηλές...μάλλον προετοιμάζεται το στήθος! Εσύ?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ναι, θα ήθελα πολύ! Αν έχει να κάνει κ με κληρονομικότητα, λογικά θα τα καταφέρω γτ η μητέρα μου με θήλασε 6 μήνες κ την αδερφή μου 4.

Μάλιστα, για αυτούς τους 6 μήνες δν ήπια τπτ άλλο πέρα από το μητρικό γάλα, ούτε καν χαμομήλι! Μακάρι να τα καταφέρω! Ήδη βγάζω λίγο υγρό από τις θηλές...μάλλον προετοιμάζεται το στήθος! Εσύ?

tfQvp2.png

Ναι και εγω θέλω και θα το προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορω.

Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο και για την μαμα και για το παιδί. Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ εύκολο στην αρχή αλλα θα το παλέψω με νύχια και με δόντια. Εγώ δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής από το στήθος. Αλλά από όσο έχω διαβάσει δεν συμβαίνει σε όλες να βγάλουν λίγο πριν την γέννα.

Venia μου, λέω να την πεσω σιγα σιγα.

Θα τα πούμε αύριο.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και σε σένα και στον μπέμπη σου.

Φιλάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...