Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα αυτά είναι υγρά του κόλπου και ότι αν ήταν αμνιακό υγρό θα το καταλάβω γιατί θα είναι περισσότερα σε ποσότητα και θα γίνω χάλια κι ας φοράω σερβιέτα.Αν όμως χάνω λίγο λίγο το αμνιακό υγρό?Υπάρχει αυτή η περίπτωση?

Νομίζω πως υπάρχει, αν υπάρχει καμια μικρή τρυπούλα, αλλά να μη σε πάρω κ στο λαιμό μου! Άσε κ εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη...αμάν με αυτά τα υγρά!!!!!!:mad:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα αυτά είναι υγρά του κόλπου και ότι αν ήταν αμνιακό υγρό θα το καταλάβω γιατί θα είναι περισσότερα σε ποσότητα και θα γίνω χάλια κι ας φοράω σερβιέτα.Αν όμως χάνω λίγο λίγο το αμνιακό υγρό?Υπάρχει αυτή η περίπτωση?

απ'ότι έχω διαβάσει υπάρχει περίπτωση να έχεις μικρή διαρροή αλλά σίγουρα ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Αηδία αυτό που θα πω αλλά πώς μυρίζουν; ο γιατρός μου είπε ότι το αμνιακό μυρίζει σαν σπέρμα.

iiAs.png

9JCHp3.png

Χε χε!!! Δεχομαι συγχαρητηρια!!! Μολις εκοψα τα νυχια των ποδιων μου!!!!:P:p:p Πραγματικος αθλος!!!

τα θερμά μου συγχαρητήρια! άσε! επειδή τη δευτέρα πήγα στο γιατρό επιχείρησα ξύρισμα πρόβα τζενεράλε...εκεί να δεις άθλος!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

τα θερμά μου συγχαρητήρια! άσε! επειδή τη δευτέρα πήγα στο γιατρό επιχείρησα ξύρισμα πρόβα τζενεράλε...εκεί να δεις άθλος!!!

ΗΡΩΑΣ κ εσύ! Λες να το επιχειρήσω κ εγώ το ξύρισμα? Πρέπει ρε γαμώτο...

Από καούρες πως πας?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

ΗΡΩΑΣ κ εσύ! Λες να το επιχειρήσω κ εγώ το ξύρισμα? Πρέπει ρε γαμώτο...

Από καούρες πως πας?

tfQvp2.png

Από το απόγευμα είχα ενόχληση και δεν ήξερα τι να φάω, προσπάθησα να φάω φαγητό και ένιωθα χειρότερα και τελικά ήπια χαμομηλάκι και έφαγα και λίγο cake λεμόνι και νιώθω μια χαρά τώρα. καθόλου καούρα προς το παρόν!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

εσύ καισαρική δε θα κάνεις; οπότε δε χρειάζεσαι ξύρισμα ε;

Χρειάζομαι κανονικότατα!!! Και αν πάρουν εκεί το ξυράφι, το φτάνουν μέχρι όσο πάει πιο πάνω! Και να μην έχεις τρίχες, μετά σου βγαίνουν που λέει ο λόγος!:mad:

Έλα, μια χαρά, δν θα σε πιάσει σμρ! Θα κοιμηθείς σαν πουλάκι!:)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μακάρι!!!

Νόμιζα ότι τη γλιτώνατε όσες κάνετε καισαρική...ο γιατρός είπε αν καταλάβω ότι ξεκίνησε η διαδικασία της γέννας να μπω να κάνω ένα ντουζάκι, να ξυριστώ και μετά να πάω στο μαιευτήριο. σιγά μην έχω την ψυχραιμία να τα κάνω αυτά εν μέσω συσπάσεων...πλάκα έχουν οι γυναικολόγοι ώρες και φορές!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Μακάρι!!!

Νόμιζα ότι τη γλιτώνατε όσες κάνετε καισαρική...ο γιατρός είπε αν καταλάβω ότι ξεκίνησε η διαδικασία της γέννας να μπω να κάνω ένα ντουζάκι, να ξυριστώ και μετά να πάω στο μαιευτήριο. σιγά μην έχω την ψυχραιμία να τα κάνω αυτά εν μέσω συσπάσεων...πλάκα έχουν οι γυναικολόγοι ώρες και φορές!!!

Σιγά μη γλιτώναμε...!

Πάντως και η μαία που ήταν σε ένα σεμινάριο που παρακολούθησα χθες αυτό είπε...

Μπανάκι με την ηρεμία μας, ξυρισματάκι, κρεμούλα στο σωμα μετά, άρωμα, μπούκλα το μαλλί, ντύσιμο, βαλίτσα κ δρόμο! Αλλά όντως, με το άγχος κ τους πόνους των συσπάσεων, άντε να τα κάνεις όλα αυτά! Απλά τόνισε..ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Σιγά μη γλιτώναμε...!

Πάντως και η μαία που ήταν σε ένα σεμινάριο που παρακολούθησα χθες αυτό είπε...

Μπανάκι με την ηρεμία μας, ξυρισματάκι, κρεμούλα στο σωμα μετά, άρωμα, μπούκλα το μαλλί, ντύσιμο, βαλίτσα κ δρόμο! Αλλά όντως, με το άγχος κ τους πόνους των συσπάσεων, άντε να τα κάνεις όλα αυτά! Απλά τόνισε..ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!

tfQvp2.png

Μακάρι να έχω τη ψυχραιμία να τα κάνω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα θέλω να φτάσω στο μαιευτήριο όσο γίνεται γρηγορότερα. η μαμά μου μέσα σε 2 ώρες από την πρώτη σύσπαση μας γέννησε και φοβάμαι λίγο τις αποστάσεις στην Αθήνα, από ηλιούπολη για να φτάσω στο μητέρα...

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να έχω τη ψυχραιμία να τα κάνω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα θέλω να φτάσω στο μαιευτήριο όσο γίνεται γρηγορότερα. η μαμά μου μέσα σε 2 ώρες από την πρώτη σύσπαση μας γέννησε και φοβάμαι λίγο τις αποστάσεις στην Αθήνα, από ηλιούπολη για να φτάσω στο μητέρα...

Άντε βρε, γειτόνισσα είσαι?! Υμηττό μένουμε εμείς.

Δν έχεις κ άδικο για τις αποστάσεις...είναι η άτιμη η Κηφισίας...αν πέσεις σε ώρα αιχμής, άντε να ξεκολλήσεις!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Άντε βρε, γειτόνισσα είσαι?! Υμηττό μένουμε εμείς.

Δν έχεις κ άδικο για τις αποστάσεις...είναι η άτιμη η Κηφισίας...αν πέσεις σε ώρα αιχμής, άντε να ξεκολλήσεις!

tfQvp2.png

α ωραία! καλό είναι που είμαστε πολλές που μένουμε κοντά, θα είναι πιο εύκολο να βρεθούμε μετά με τα μωράκαι. εσύ πού γεννάς;

iiAs.png

9JCHp3.png

α ωραία! καλό είναι που είμαστε πολλές που μένουμε κοντά, θα είναι πιο εύκολο να βρεθούμε μετά με τα μωράκαι. εσύ πού γεννάς;

Στο ΡΕΑ, αλλά επειδή ο γιατρός μ πριν ήταν στο Μητέρα, όλες τις εξετάσεις κ την προηγούμενη επέμβαση τις είχα κάνει εκεί.

Και οι υπόλοιπες κοπέλες εδώ κοντά μένουν? Κοίτα να δεις... :)

Δεν πρόλαβα κ τη συνάντησή σας πριν από λίγες μέρες...δεν πειράζει, τώρα αφού γεννήσουμε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Στο ΡΕΑ, αλλά επειδή ο γιατρός μ πριν ήταν στο Μητέρα, όλες τις εξετάσεις κ την προηγούμενη επέμβαση τις είχα κάνει εκεί.

Και οι υπόλοιπες κοπέλες εδώ κοντά μένουν? Κοίτα να δεις... :)

Δεν πρόλαβα κ τη συνάντησή σας πριν από λίγες μέρες...δεν πειράζει, τώρα αφού γεννήσουμε!

tfQvp2.png

σίγουρα μένουν κοντά η Mariadi και η Tinna. Αν θυμάμαι καλά οι άλλες κοπέλες που είχαν έρθει στη συνάντηση είχαν έρθει από μακριά. είχαμε βρεθεί στο metro mall, κρίμα που δεν πρόλαβες ήταν πολύ όμορφα. σίγουρα πάντως θα το ξανακάνουμε.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...