Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ε, κι αυτοι... γιατι δε μαζευτηκαν ολοι να κανουν ενα κοινο ταμειο και να σου παρουν κατι καλο και χρησιμο... Μαλωμενοι μεταξυ τους ητανε!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελα ντε. Στο γαμο μου μαζεψαν 1000 ευρω περιπου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, κι αυτοι... γιατι δε μαζευτηκαν ολοι να κανουν ενα κοινο ταμειο και να σου παρουν κατι καλο και χρησιμο... Μαλωμενοι μεταξυ τους ητανε!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτό είναι το πιο σωστό! Έτσι έχουν κάνει κάποιες φίλες μου...κ δν μ λένε κ τι είναι αυτό που μ έχουν πάρει κ έχω σκάσει! Ξέρουν να κρατάνε μυστικά οι άτιμες...χιχι!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Σκοπος ειναι να μην το εχεις παρει ηδη....

Αυτό είναι κ μένα το άγχος μου..για αυτό όποτε κάνουμε μια αγορά ή έχουμε σκοπό να κάνουμε το λέω σε μία από τις φίλες μου για να μ πει...αν είναι αυτό που έχουν διαλέξει ή όχι...;)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγω αφησα τηνπεθερα μυ να μου παρει φορεματακι για τη μικρη. Επειδη δεν ηθελα να πάω μαζι της της ειπα να παρει οτι θελει για οταν τη σαραντησω. λοιπον εδωσε 70 ευρω για μια βλακεια! Φορεμα μπεζ με γιακαδακι. Θα το βγαλω φωτγραφια νασας το δειξω.... Μπλιαχ. Σαν ταμενο θα ειναι το παιδι μου...

Εγω αφησα τηνπεθερα μυ να μου παρει φορεματακι για τη μικρη. Επειδη δεν ηθελα να πάω μαζι της της ειπα να παρει οτι θελει για οταν τη σαραντησω. λοιπον εδωσε 70 ευρω για μια βλακεια! Φορεμα μπεζ με γιακαδακι. Θα το βγαλω φωτγραφια νασας το δειξω.... Μπλιαχ. Σαν ταμενο θα ειναι το παιδι μου...

Ααα θα σου πω σκηνικό...

Πήγαμε πριν από 3 βδομάδες με τον σύζυγο κ τη μάνα του να πάρουμε δώρο στο ανηψάκι μας κ εγγονάκι της. Η μάνα μου επειδή είναι νέα κ γενικώς προχωρημένη ξεθάβει ωραία μαγαζιά με trendy ρουχαλάκια κ έτσι πήγαμε από εκεί να του ψωνίσουμε...

Και λέω της πεθεράς..."θα δείτε τι στιλ ρούχων μας αρέσει για τον μπέμπη, για να μη χρειαστεί να πάρετε κάτι που δν θα μας αρέσει κ μετά να το αλλάξουμε".

Και μ λέει: "κ θα πρέπει να έρχομαι εδώ"?

Της λέω: "όχι καλέ, αλλά να δείτε το στιλ. Το μωρό μας θα είναι πολύ trendy".

ΧΕΧΕ!

Η πεθερά μου να φανταστείς είναι 3-4 χρόνια μικρότερη από τη γιαγιά μου..όπως καταλαβαίνεις σαν μάνα δν μπορώ να τη δω, παρά μόνο σαν γιαγιά! Τι να κάνω?! Με τον άντρα μ έχουμε 15 χρόνια διαφορά, οπότε μοιραία...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και εγκυος!

Σήμερα έφαγα όλη μέρα βλέποντας σπίτια για την μετακόμιση.. Δεν έχουμε βρεί ακομα... αλλα που θα παει...

Κομμάτια είμαι.

Kαλημέρα τί κάνετε?

παρούσα και λεχώνα.

όλα πήγαν σούπερ και επιτέλους είμαστε σπιτάκι μας.

παλεύουμε να καταφέρουμε αποκλειστικό θηλασμό αλλά σκούρα τα πράγματα........

ποιά είναι η επόμενη?

Να σου ζήσει το αντρακι ΝΙΚ μου! Περιμένουμε νεα σου...

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και εγκυος!

Σήμερα έφαγα όλη μέρα βλέποντας σπίτια για την μετακόμιση.. Δεν έχουμε βρεί ακομα... αλλα που θα παει...

Κομμάτια είμαι.

Πωπω τι λούκι τραβάς κ εσύ...Καλό κουράγιο! Και μην το παρακάνεις, πλησιάζουμε στο τέλος..

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Χε χε!!! Δεχομαι συγχαρητηρια!!! Μολις εκοψα τα νυχια των ποδιων μου!!!!:P:p:p Πραγματικος αθλος!!!

Καλέ, πως τα κατάφερες? Εγώ ούτε να ξυρίσω τα πόδια μ δν μπορώ..Την επόμενη φορά θα κάτσω σε σκαμνάκι για να τα καταφέρω!

Εύγε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγινα Κομανεντσι.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να σου δώσουμε κ μετάλλιο, τότε!:tongue:

Εμένα θα έρθει η κοπέλα που μ κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ στο σπίτι σε καμια 10αρια μέρες! Δν το επιχειρώ μόνη μου...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι όλα αυτά είναι υγρά του κόλπου και ότι αν ήταν αμνιακό υγρό θα το καταλάβω γιατί θα είναι περισσότερα σε ποσότητα και θα γίνω χάλια κι ας φοράω σερβιέτα.Αν όμως χάνω λίγο λίγο το αμνιακό υγρό?Υπάρχει αυτή η περίπτωση?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...