Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα! να φανταστείτε ενθουσιάστηκα με τα στικάκια της γιατρού...η οποία μου έβαλε..για να δει αν ήταν αμνιακά.

και όντως άλλαζαν χρώμα..αν ήταν λέει μωβ..είναι αμνιακά...

αν είναι κόκκινο...δεν είναι...

Αμε υπαρχουν....;);)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλικη πηγαινε στο φαρμακειο και παρε ειδκες σερβιετες που αλλαζουν χρωμα αν χασεις αμνιακο υγρο. Για να ηρεμησεις περισσοτερο.

Τώρα που το λες, όταν 'ημουν στην 27η εβδομάδα (περίπου εκεί αρχίσαν οι πρόωρες συσπάσεις) είχα υγρα σε σημείο που βρεχοταν και η φόρμα μου. Πήγα στο φαρμακείο και ρώτησα για κάποιες ταινίες που είχα ακούσει, όπως λες και εσύ ότι χρωματίζονται αν είναι αμνιακό υγρό. Η φαρμακοποιός όμως με κοίταζε σα να έχεω κατέβει από τον Άρη....

Μετά δεν το έψαξα παραπέρα. Απλά όπως είπα και στο Maraki δεν φοράω σερβιετακι για να νιωθω και να βλεπω τι ειναι. Βέβαια τώρα που το λες να πάω να ψάξω? Μήπως ξέρεις πώς λέγονται? Αν και πρώτα πρέπει να ανοιξουν τα φαρμακεία... Έχω ξεμείνει από σίδηρο.

Επίσης κάτι που είχα ακούσει και προσπαθώ να το τηρίσω είναι τώρα που ολες πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το τέλος, να φοράμε λευκό εσώρουχο για να μπορέσουμε να διακρίνουμε με ευκολια αν βγει κάτι με αίμα.

Γεια σας και από μένα!

ΝΙΚ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Να σου ζήσει το αντράκι σου και να είναι πάντα γερό και ευλογημένο!

Κορίτσια, εμένα ο γιατρός μου είπε στο σπίτι να μη φοράω σερβιετάκι για να μπορώ να ελέγχω. έξω πάντα φοράω για τα γνωστά ατυχήματα λόγω φτερνίσματος ή γέλιου. επίσης μου είπε αν δω και είναι πολύ βρεγμένο το εσώρουχο επιτόπου να βάλω άλλο και αν βραχεί και αυτό πολύ μέσα στα επόμενα 5 λεπτά μάλλον είναι αμνιακό. α και sorry για την περιγραφή αλλά το αμνιακό λέει έχει μυρωδιά σπέρματος.

iiAs.png

9JCHp3.png

NIK16...........1/02/2011.......Aγόρι..........ΛΗΤΩ................Κ.Τ.

July.................14/02/2011.......Koριτσι........Αλεξανδρας

Νταιζάκι............24/02/2011.......Κορίτσι........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

chris83.............01/03/2011.......Aγόρι.........Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

mariadi.............02/03/2011.......Αγορι.........Αλεξανδρας

Sophiep............02/03/2011.......Αγόρι.........Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.........Κορίτσι.............Μητερα

SoHappy...........07/03/2011.......Αγόρι.........ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011.......Αγόρι...........ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011......Κορίτσι........Αττικό

Aliki1983............09/03/2011.......Αγόρι.........ΡΕΑ

Leo80.................11/3/2011.........Αγόρι..........ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011.......Αγόρι.........Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011.......Κορίτσι........Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011.........?.............Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011.......Αγόρι..........Ιπποκράτειο

kouklitsa. ......15/03/2011.......Αγόρι.........Ιασώ......το αργότ 03/03/2011

Tinna................16/03/2011.......Αγόρι..........ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011.......Αγόρι..........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011....... Κορίτσι.......Αττικό

maraki1610.........21/03/2011......Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011......Κορίτσι........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... ..Koρίτσι.........Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 .....Koρίτσι.........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011......Κορίτσι.........ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011.......Αγόρι..........ΛΗΤΩ

δεν ξέρω αν αυτή είναι η τελευταία και πιο ενημερωμένη λίστα αλλά αυτή βρήκα τώρα...

μέσα στο φεβρουάριο με βάση την ΠΗΤ περιμένουμε την july (που παίζει να έχει ήδη γεννήσει) και μετά το Νταιζάκι.

Άντε να δούμε θα πάμε πάνω κάτω σύμφωνα με την ΠΗΤ ή θα έχουμε εκπλήξεις;

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Μα να θες να κάνεις δωρεά και να μην μπορείς???

Chris λόγω της δουλειάς μου, πολλές φορές στέλναμε δέματα από Αθήνα - Κρήτη σε Πανεπιστημια ή Ερευνητικά Ιδρύματα με προιοντα ξηρου πάγου που σημαίνει θερμοκρασία -20 βαθμούς, έφευγαν από τις εγκαταστάσεις μας 7 το απόγευμα, έπρεπε να ήταν Κρήτη το αργότερο μέχρι 10:00 το πρωί και είχε πάει 14:00 & 15:00 και δε είχε παραδοθει ακόμα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια courier η οποία μπορεί να σου πει με σιγουρια ότι θα είναι εκεί στην ώρα του.

Εσύ αν γεννήσεις νύχτα, μέχρι πόσσες ώρες μπορεί να συντηρηθεί και σε τι θερμοκρασίες? Επίσης τα έξοδα μεταφοράς είναι δικά σου ή δικά τους?

Τα εξοδα ειναι δικα μου φυσικα! Εχω ηδη πληρώσει 15 ευρω στο κουριερ για να μου τα στειλουν εδω και αλλα 12 ευρω για ψυγειάκι-παγοκυστες. Μεχρι τωρα, συνολο 27?. Κατα τ' αλλα δωρεαν και δωρεα... Μα θα επρεπε να μπορεις να τα παραδοσεις σε οποιοδηποτε νοσοκομειο....:?

v9gkhg0kf9drps4b.png

ξαναπάρε !!!ζήτα την διευθύντρια η οποία είναι καταπληκτική...και πες της οτι δεν βρίσκεις κούριερ..και θα ναι πρόβλημα...και την παρακαλεις να σου συστήσει κάποια!είμαι σίγουρη οτι θα σου βρει τη λύση.

ππφφφ δεν θυμάμαι και το όνομα της..να τη ζητήσεις :rolleyes::rolleyes:

Αν κάτι δεν έχει αλλάξει από τότε που έφυγα από την Ακαδήμια, τη λένε Σταυροπούλου αν θυμάμαι καλά (πάνε και 6-7 χρόνια)...

iiAs.png

9JCHp3.png

Kαλημέρα τί κάνετε?

παρούσα και λεχώνα.

όλα πήγαν σούπερ και επιτέλους είμαστε σπιτάκι μας.

παλεύουμε να καταφέρουμε αποκλειστικό θηλασμό αλλά σκούρα τα πράγματα........

ποιά είναι η επόμενη?

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΚΟΣ! Να είναι πάντα υγιέστατος κ καλότυχος! :)

Υπομονή με το θηλασμό, όλα καλά θα πάνε...θα μπουν σε μια σειρά...

Όποτε θα έχεις χρόνο, εδώ θα είμαστε να μάθουμε τα νέα σου!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τα εξοδα ειναι δικα μου φυσικα! Εχω ηδη πληρώσει 15 ευρω στο κουριερ για να μου τα στειλουν εδω και αλλα 12 ευρω για ψυγειάκι-παγοκυστες. Μεχρι τωρα, συνολο 27?. Κατα τ' αλλα δωρεαν και δωρεα... Μα θα επρεπε να μπορεις να τα παραδοσεις σε οποιοδηποτε νοσοκομειο....:?

έχεις δίκιο σε αυτό! θα έπρεπε..:rolleyes:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εμενα θα μου ερθει ενα κουτακι που θα το παρω μαζι μου στο μαιευτηριο και θα παρει ομφαλιο αιμα ο γιατρος, κομματακια ομφαλιου λωρου και αιμα απο μενα. Αμεσως θα ερθει κουριερ και θα το παει στα κεντρικα απου μεσα σε 24 ώρες απο τη συλλογη θα πρεπει να ειναι Αγγλια. Μετα απο 6 μηνες θα παω στη βιοιατρικη να κανω εξετασεις Ηπαττιτιδα, χολερα, aids κτλ. 1700 ηταν πριν 1,5 χρονο.

Βενια και εσυ αργεις ακομα??? Μαζι θα ειμαστε.

Ε, δν αργώ πολύ..γτ θα μπω μια βδομάδα νωρίτερα...28 μέρες μ έμειναν, εκτός κ αν ο γιατρός σε 2 βδομάδες μ πει κάτι άλλο...:rolleyes:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...