Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγώ είμαι μαθηματικός, μήπως να φτιάχναμε κανένα φροντιστήριο και να το ονομάσουμε Μανούλες Μάιου 2011?

χιχιχιχι, να το κάνουμε θετικών επιστημών ή έχουμε και καμία φιλόλογο στην παρέα μας;

iiAs.png

9JCHp3.png

Οχι ακομα... αργω με το θεμα της πυτζαμας... δεν έχω βρεί ακόμα T-shirt θηλασμου... που να μου αρέσουν, γιατι πυτζαμα, νυχτικια η ρομπα... δεν φοραω!!! Φορμουλα και T-shirt

Εγω παντως βρηκα πιτζαμουλες από τα oysho (ουζο τα λεει ο αντρας μου!!!)

Βρηκα μπλουζιτσες με κουμπακια που δεν θυμίζουν τις κλασικες πιτζαμες.

Κορίτσια εγώ είμαι μαθηματικός, μήπως να φτιάχναμε κανένα φροντιστήριο και να το ονομάσουμε Μανούλες Μάιου 2011?

Σαν πολλες εκπ/κοι δε μαζευόμαστε? Εγω ειμαι δασκάλα. Οπότε πιανουμε και την πρωτοβαθμια...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Σαν πολλες εκπ/κοι δε μαζευόμαστε? Εγω ειμαι δασκάλα. Οπότε πιανουμε και την πρωτοβαθμια...

Εγώ βέβαια δεν το εξασκώ το άθλημα...απέχω από τα μαθήματα εδώ και 4 χρόνια.

Δουλεύω σε ερευνητικό κέντρο φαρμακευτικής εταιρίας. Είμαι μέσα στο φάρμακο και αποφεύγω να τα χρησιμοποιώ!!

Καλό ε???

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Δουλεύω σε ερευνητικό κέντρο φαρμακευτικής εταιρίας. Είμαι μέσα στο φάρμακο και αποφεύγω να τα χρησιμοποιώ!!

Καλό ε???

Λογικό ακούγεται ;)

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Καλό ε???

Και πολυ καλα κανεις!!! Κι εγω δεν εχω πολυ καλή σχεση με τα φαρμακα. Ακόμα και τον σιδηρο που παιρνω, που δεν θεωρειται φαρμακο αλλά συμπλήρωμα, δεν μου αρεσει... Ολο γκρινιάζω στον γιατρο για το αν ειναι απαραιτητος. Προτιμώ τα φυσικά γιατροσοφια!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εγω παντως βρηκα πιτζαμουλες από τα oysho (ουζο τα λεει ο αντρας μου!!!)

Βρηκα μπλουζιτσες με κουμπακια που δεν θυμίζουν τις κλασικες πιτζαμες.

νομίζω έχουμε και άλλη δασκάλα, η Evabar δεν είναι ή την μπερδεύω με κάποια άλλη κοπέλα;

iiAs.png

9JCHp3.png

Και πολυ καλα κανεις!!! Κι εγω δεν εχω πολυ καλή σχεση με τα φαρμακα. Ακόμα και τον σιδηρο που παιρνω, που δεν θεωρειται φαρμακο αλλά συμπλήρωμα, δεν μου αρεσει... Ολο γκρινιάζω στον γιατρο για το αν ειναι απαραιτητος. Προτιμώ τα φυσικά γιατροσοφια!

Κάποια σκευάσματα είναι απαραίτητα να τα παίρνουμε...απλώς υπάρχουν πολλά "ίδια" και εκεί πρέπει να δείς ποιό σε καλύπτει και έχει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον οργανισμό σου!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Τι εγινε βρε κοριτσια? Σημερα απο νωρις για υπνο?

εγώ ακόμα εδώ είμαι...μου λείπει το γαλατάκι μου και πνίγομαι από την καούρα...

θα μπω να ψάξω κάτι να τρώω που να μην επηρεάζει το έντερο και να καταπραϋνει και το κάψιμο

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...