Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι ακομα... αργω με το θεμα της πυτζαμας... δεν έχω βρεί ακόμα T-shirt θηλασμου... που να μου αρέσουν, γιατι πυτζαμα, νυχτικια η ρομπα... δεν φοραω!!! Φορμουλα και T-shirt

kouklitsa φανελάκια με τιραντάκι θηλασμού στο λητώ έχει με 30 ευρώ το ένα:mad:, t-shirt δεν έχω βρει πουθενά, οπότε τελικά εγώ πήρα μερικά απλά φανελάκια και αποφάσισα να τα σηκώνω από κάτω. έτσι και αλλιώς είναι μόνο για 4-5 μέρες. μετά στο σπίτι μας κάνουμε ό,τι θέλουμε.

iiAs.png

9JCHp3.png

τις καούρες πώς τις αντιμετωπίζετε; εγώ μέχρι τώρα έπινα ένα ποτήρι γάλα και ηρεμούσα αμέσως. σήμερα δεν ξέρω τι να κάνω, που δεν κάνει να πιω γάλα και είναι σα να έχω φλογοβόλο στο λαιμό μου!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κουκλίτσες!!!

Ελπίζω σήμερα να μην σηκωθώ πάλι από τις 5!!!

Δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι και ψιλοσέρνομαι αλλά είπα να το προσπαθήσω λίγο γιατί έχω βρικολακιάσει 4 μέρες τώρα!:confused::confused::confused:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

τις καούρες πώς τις αντιμετωπίζετε; εγώ μέχρι τώρα έπινα ένα ποτήρι γάλα και ηρεμούσα αμέσως. σήμερα δεν ξέρω τι να κάνω, που δεν κάνει να πιω γάλα και είναι σα να έχω φλογοβόλο στο λαιμό μου!

Θεωρητικά μπορείς να πίνεις και κανένα μάλοξ.

εγώ όταν δώ τα μεγάλα ζόρια και δεν καταφέρνω τίποτα με το γάλα πίνω σόδα.

Διαφημίσεις

Θεωρητικά μπορείς να πίνεις και κανένα μάλοξ.

εγώ όταν δώ τα μεγάλα ζόρια και δεν καταφέρνω τίποτα με το γάλα πίνω σόδα.

ευχαριστώ

είχα την εντύπωση ότι το ανθρακικό θα χειροτερεύει την κατάσταση και δεν έχω δοκιμάσει.

iiAs.png

9JCHp3.png

ευχαριστώ

είχα την εντύπωση ότι το ανθρακικό θα χειροτερεύει την κατάσταση και δεν έχω δοκιμάσει.

Αν θυμάμαι καλά κοντοσυναδέλφισσα δεν είσαι?

Βιολόγος?

Εγώ είμαι χημικός.Αυτό που χρειάζεσαι είναι αντιόξινο δλδ κάτι βασικό το CO2 δεν σε πειράζει.Στο διάλυμα είναι η ουσία!;)

Βιολόγος?

Εγώ είμαι χημικός.Αυτό που χρειάζεσαι είναι αντιόξινο δλδ κάτι βασικό το CO2 δεν σε πειράζει.Στο διάλυμα είναι η ουσία!;)

στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχε απαγορέψει ο γιατρός το ανθρακικό και είχα την αίσθηση ότι είχε να κάνει με τις καούρες. μάλλον για άλλο λόγο θα ήταν...δε θυμάμαι:confused:

thanks

iiAs.png

9JCHp3.png

Βιολόγος?

Κορίτσια εγώ είμαι μαθηματικός, μήπως να φτιάχναμε κανένα φροντιστήριο και να το ονομάσουμε Μανούλες Μάιου 2011?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...