Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

αν και νομίζω ότι αναφέρθηκε πριν απο λίγο καιρό σας ρωτάω μήπως και το έχει και κάποια άλλη να μου πει.

Από χτες νιώθω τα γεννητικά μου όργανα πρησμένα. Το έχει καμιά άλλη αυτό???

Ναι και εμένα είναι λίγο πρησμένα αλλά όχι τίποτα τραγικό

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο που τα τελειωσες όλα. Τωρα αναμονη.

Εγω εχω μπολικα πραγματακια ακομα.

Καλά εμείς στέλλα έχουμε ακόμα καιρό. Εγω αν δεν μπεί ο Μάρτης δεν πρόκειται να φτιάξω βαλίτσα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ευα οι 2 μας θα μεινουμε και θα τα λεμε. χιχι

Εχουμε ακομα. Ελπιζω δηλαδη. Μακαρι να μας πάει 39 εβδομαδα. Ειναι και 2ο παιδι και στις δυο μας όμως. Ο γιος σου λογικα καταλαβαινει για το αδερφακι του.

Εχουμε ακομα. Ελπιζω δηλαδη. Μακαρι να μας πάει 39 εβδομαδα. Ειναι και 2ο παιδι και στις δυο μας όμως. Ο γιος σου λογικα καταλαβαινει για το αδερφακι του.

Εγω είναι να γεννήσω 24 Μαρτίου με καισαρική. Να σου πώ, μέσα μου εύχομαι να με πιάσουν οι πόνοι νωρίτερα, για να νιώσω και γω ότι γεννάω :? Ο μικρός καταλαβαίνει τα πάντα. Περιμένει την αδερφούλα! Στα λόγια καλά τα πάμε. Ελπίζω και στην πράξη, αν και δεν το βλέπω...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Και εμενα ο δικος μου περιμενει αδελφουλα αλλα δεν καταλαβαινει. Καλυτερα ισως.

Του λεω εχω μωρακι στην κοιλια μου και τη φιλαει αλλα δε νομιζω να καταλαβαινει.

Διαφημίσεις

Γιατι καισαρικη?[/quote

Καισαρική και στον μικρό λόγω υδραμνίου (πολύ αμνιακό υγρό). Δυστυχως το μετανιώνω που δεν έψαξα να βρω γιατρό που να με ενθαρίνει να γεννήσω φυσιολογικά, αν και ξέρω πως στην Αθήνα σε δημόσιο νοσοκομείο είναι μόνο ένας στο Ελενα και ιδιώτες ειναι 2-3

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Να ρωτησω κατι ασχετο. Οταν γυριζετε πλευρο στο κρεβατι κανετε ωχ ωχ η μονο εγω γερασα?

Εγώ όχι μόνο κάνω ωχ ωχ,αλλά ακούγεται και ένα κρακ κρακ...και δεν τρίζει το κρεβάτι...τρίζουν τα πόδια και η λεκάνη μου.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

αν και νομίζω ότι αναφέρθηκε πριν απο λίγο καιρό σας ρωτάω μήπως και το έχει και κάποια άλλη να μου πει.

Από χτες νιώθω τα γεννητικά μου όργανα πρησμένα. Το έχει καμιά άλλη αυτό???

Το είχα αναφέρει κι εγώ αυτό πριν από λίγες μέρες.Κι εγώ το έχω πάθει αυτό.

Εγω πηρα ις δερματινες castor και δεν χρειαστικα αλλες. Τωρα ξαναπηρα τις ιδιες σε άλλο χρωμα. Οχι πετσετε ουτε υφασματινες.

ποιες είναι αυτές? δεν τις έχω ξανακούσει, γι'αυτό ρωτάω.

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κι εγώ εδώ θα έχω μείνει και θα συζητάμε για τις άλλες που θα έχουν γεννήσει...

Κορίτσια τι ονόματα έχετε στο facebook για να σας βρω κι εκεί?Αν θέλετε να με βρείτε έχω βάλει όνομα Maraki Rg και έχω μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη φατσούλα μου.

Γεια σας κουκλες!

Σημερα βγήκα έξω για κάποιες δουλειές και ένιωσα πόνο-πίεση-τράβηγμα με κάθε βήμα "πάπιας" που έκανα... μάλλον είναι η εμπέδωση...ε? Οι υπόλοιπες πως περπατατε χιλιομετρα?? Λες να έπρεπε να περπατάω κ εγω απο την αρχη? Τωρα με τις συσπάσεις και στην 35.... δεν θα περπατήσω! Next week!

Σε μια εβδομάδα θα παω γιατρο και έχω αγωνία για το τι θα πει... μετα θα αρχίσω το περπάτημα για να προλάβω την πρόκληση που μου έχει υποσχεθεί για την 38η!!

Έφαγα από μια μπουκιά για όλες σας,άρα κοιμηθείτε ήσυχες.Καληνύχτα φιλενάδες και όνειρα γλυκά.Εύχομαι να κοιμηθούμε όλες ήρεμα και για πολλές ώρες συνεχόμενες. Φιλάκια πολλά.

Mmmm νασαι καλα.. τι γλυκα!

καλημερα!!

Παρουσα κ εγκυος!! :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια ανεβειτε λιγο!! ερχονται τα μπεμπακια μας! αυτο σκεφτειτε μονο να ανεβει λιγο η διαθεση!! Απ' οτι βλεπω δεν θα αργησουν κ τα υπολοιπα γεννητουρια μετα τη ΝΙΚ. Η july μαλλον θα ειναι η επομενη κ μετα η τιραμισου!! Ελα να πεφτουν τα στοιχηματα!!

χαχαχα καλο χομπυ-απασχόληση!!! Ας αρχισουν τα στοιχήματα λοιπον!

και εγώ το ίδιο....

Βλέπω το τικεράκι μου και δεν το πιστεύω...16???

Πωπω.... όντως το 16 είναι απίστευτο! Αρα είσαι μέσα στις πρώτες....

Να ρωτησω κατι ασχετο. Οταν γυριζετε πλευρο στο κρεβατι κανετε ωχ ωχ η μονο εγω γερασα?

Πολλα ωχ!

Οι βαλιτσες ετοιμες???????

Εγω οχι ακομα.

Οχι ακομα... αργω με το θεμα της πυτζαμας... δεν έχω βρεί ακόμα T-shirt θηλασμου... που να μου αρέσουν, γιατι πυτζαμα, νυχτικια η ρομπα... δεν φοραω!!! Φορμουλα και T-shirt

Οτι να να πηρα για θηλασμο, το σηκωνα. Δεν με βολεψε τιποτα. Κανονικες μπλουζιτσες και τις σηκωνα απλα.

Λεο80 τις εχουν σε όλα τα παντοφλαδικα. http://www.verona-shoes.gr/Castor-Anatomic.html

Κορίτσια τι ονόματα έχετε στο facebook για να σας βρω κι εκεί?Αν θέλετε να με βρείτε έχω βάλει όνομα Maraki Rg και έχω μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη φατσούλα μου.

Βένια Ρα. Θα σου κάνω αν είναι friend request.:tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...