Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Α, εγώ τον έχω διώξει εδώ κ καιρό...Κοιμάται σε έναν καναπέ-κρεβάτι! Χιχι!

Πλάκα κάνω, μόνος του είπε ότι θέλει να με αφήσει να έχω άπλα!

Για τα ωχ, δν το συζητώωω!

tfQvp2.png

εγώ δεν τον έχω διώξει αλλά είναι η καλυτερή του τώρα.

Πρίν μείνω έγκυος κόλλαγα πάνω του και στην κυριολεξία τον εκτώπιζα από το κρεβάτι. Τώρα που κοιμάμαι αγκαλιά με το μαξιλάρι θηλασμού και το έχω σε συγκεκριμένο σημείο, είναι όλο το κρεβάτι για πάρτι του!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομίζεις ότι δεν το ξέρω??? τρέμω και μόνο στην ιδέα!!!! από προχτές λέω "σήμερα θα φτιάξω τη βαλίτσα" και ακόμα τίποτα... Θα το πάρω απόφαση, πού θα πάει!!!

η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει πολύ ώρα για να την ετοιμάσεις, αρκεί να έχεις τα πράγματα γραμμένα σε μία λίστα για να μην ξεχάσεις κάτι και να έχεις πλυμένα όλα αυτά που θα πάρεις μαζί σου.

Όπως έιπε και η stellitsa 10 λεπτά υπόθεσή είναι αλλά για να μην αγχωθείς φτιαξτην μέσα στο σκ που θα έρθει!!!:P:p:p:p

Με αγχωσε χτες. Μου ειπε οτι του θυμισα τη γιαγια του ετσι οπως εκανα... :(

Άσε και εμένα έτσι μου λέει....

Με όλες αυτές τις παρενέργειες της εγκυμοσύνης μου λέει ότι μόνο η μασέλα μου λείπει!!!!!:tongue::tongue:

Κοριτσια εγω εδω και μια βδομαδα λεω να την φτιαξω και σημερα αξιωθηκα!!!

Οχι πως την τελείωσα... Ειναι καποια πραγματα που θα μπουν τελευταια στιγμη (σεσουαρ, χτενα και για να μην ξεχνιόμαστε το νεσσεσερ με το μακιγιαζ)

Το θεμα μου ειναι οτι λόγω της απόστασης από τα Χανια θα πρεπει καθε φορα που πηγαινουμε να φορτώνουμε ολα τα πραγματα στο αυτοκινητο για να ειμαστε ετοιμοι. Φανταστειτε να ειμαι Χανια, να μου πει ο γιατρος "γεννας!" και να πρεπει να κατεβει ο Νικος Παλαιοχωρα και να γυρίσει για να φερει τα πραγματα...:shock::shock::shock:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Άσε και εμένα έτσι μου λέει....

Με όλες αυτές τις παρενέργειες της εγκυμοσύνης μου λέει ότι μόνο η μασέλα μου λείπει!!!!!:tongue::tongue:

Εμενα ξερει πως αν μου πει κανενα τετοιο, θα μπηξω τα κλαματα και θα κανει ωωωωωωωωωωωωωρες να με συνεφερει...

v9gkhg0kf9drps4b.png

αν και νομίζω ότι αναφέρθηκε πριν απο λίγο καιρό σας ρωτάω μήπως και το έχει και κάποια άλλη να μου πει.

Από χτες νιώθω τα γεννητικά μου όργανα πρησμένα. Το έχει καμιά άλλη αυτό???

Εμενα ξερει πως αν μου πει κανενα τετοιο, θα μπηξω τα κλαματα και θα κανει ωωωωωωωωωωωωωρες να με συνεφερει...

εμένα όταν μου λέει έτσι και άλλα διάφορα, του λέω : θες να αλλάξουμε θέσεις???? Και εκεί είναι που δεν μου λέει τίποτα άλλο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια εγω εδω και μια βδομαδα λεω να την φτιαξω και σημερα αξιωθηκα!!!

Οχι πως την τελείωσα... Ειναι καποια πραγματα που θα μπουν τελευταια στιγμη (σεσουαρ, χτενα και για να μην ξεχνιόμαστε το νεσσεσερ με το μακιγιαζ)

Το θεμα μου ειναι οτι λόγω της απόστασης από τα Χανια θα πρεπει καθε φορα που πηγαινουμε να φορτώνουμε ολα τα πραγματα στο αυτοκινητο για να ειμαστε ετοιμοι. Φανταστειτε να ειμαι Χανια, να μου πει ο γιατρος "γεννας!" και να πρεπει να κατεβει ο Νικος Παλαιοχωρα και να γυρίσει για να φερει τα πραγματα...:shock::shock::shock:

Και εγώ έχω γράψει ένα χαρτάκι το οποίο έχω βάλει πάνω στην βαλίτσα με τα πράγματα της τελευταίας στιγμής. Σεσουάρ, βουρτσα, παντοφλες, καλλυντικα.

Κουκλες πάω για νάνι. Σα να νυστάζω λίγο...

Θα τα πούμε ποιο μετά.

Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα επιτέλους νιώθω καλά ψυχολογικά!Έχει και τέλεια μέρα και είμαι μες στην τρελή χαρά!

Φυσικά από πόνο συνεχίζω ακάθεκτη αλλά πλέον δε με νοιάζει καθόλου! Αρκεί που ξέρω τι είναι και τι μπορώ να κάνω γι'αυτό. Πήγαμε και με τον άντρα μου και πήραμε και τα τελευταία που χρειαζόμασταν και τώρα νιώθω πανέτοιμη να υποδεχτώ το αγγελάκι μου!

iiAs.png

9JCHp3.png

Μήπως χρειάζονται και σαγιονάρες για το μπάνιο εκτός από παντόφλες?

Εγω πηρα ις δερματινες castor και δεν χρειαστικα αλλες. Τωρα ξαναπηρα τις ιδιες σε άλλο χρωμα. Οχι πετσετε ουτε υφασματινες.

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα επιτέλους νιώθω καλά ψυχολογικά!Έχει και τέλεια μέρα και είμαι μες στην τρελή χαρά!

Φυσικά από πόνο συνεχίζω ακάθεκτη αλλά πλέον δε με νοιάζει καθόλου! Αρκεί που ξέρω τι είναι και τι μπορώ να κάνω γι'αυτό. Πήγαμε και με τον άντρα μου και πήραμε και τα τελευταία που χρειαζόμασταν και τώρα νιώθω πανέτοιμη να υποδεχτώ το αγγελάκι μου!

Μπραβο που τα τελειωσες όλα. Τωρα αναμονη.

Εγω εχω μπολικα πραγματακια ακομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...