Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω κατι ασχετο. Οταν γυριζετε πλευρο στο κρεβατι κανετε ωχ ωχ η μονο εγω γερασα?

κ ωχ κ αχ κ βαχ κ ολα τα συναφη... με ποναει τοοοοοσο πολυ η λεκανη μου, που το να αλλαξω πλευρο εχει καταντησει μαρτυριο κ οχι ανακουφιση....

Και εμένα μου ανοίγει η μύτη. Το είχα γράψει πριν από λίγες μέρες. Και κάθε φορά που την φυσάω γιατί μπουκώνει συνέχεια πάλι αίμα βγάζει. Ούτε εγώ έχω πίεση. Είναι φυσιολογική η ρινοραγία στην εγκυμοσύνη εφόσον δεν υπάρχει υψηλή πίεση.

Αλικακι δεν το θυμομουν... ξερουμε τον λογο που συμβαινει αυτο;; καποια στιγμη ειχα φαει κατι καυτερο κ το δικαιολογησα σε αυτο, αλλα αλλες φορες δεν υπηρχε εμφανης λογος..

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Αλικακι δεν το θυμομουν... ξερουμε τον λογο που συμβαινει αυτο;; καποια στιγμη ειχα φαει κατι καυτερο κ το δικαιολογησα σε αυτο, αλλα αλλες φορες δεν υπηρχε εμφανης λογος..

προχτες που συπτωματικά μίλησα με έναν ωριλά γνωστό μας, μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί είναι θέμα ορμονών. Οι ορμόνες το προκαλόυν αυτο.

Σου παραθέτω παρακάτω κατι που έχω βρει στο internet:

Ρινορραγία και ρινική συμφόρηση

Τα υψηλά επίπεδα της προγεστερόνης και των οιστρογόνων αυξάνουν τη ροή του αίματος στο σώμα σας και προκαλούν οίδημα στους βλεννογόνους της μύτης σας. Αυτό έχει συνέπεια τη συμφόρηση και την υπερέκκριση βλέννας. Η αυξημένη ροή του αίματος ασκεί επίσης πίεση στα ευαίσθητα αγγεία της μύτης σας, καθιστώντας σας πιο επιρρεπείς σε ρινορραγίες. Η ρινική συμφόρηση επιδεινώνεται, ενώ μετά τη γέννα σταδιακά καλυτερεύει.

Πώς μπορείτε να βοηθηθείτε:

• Αυξήστε τη λήψη υγρών.

• Φροντίστε να αυξηθεί η υγρασία της ατμόσφαιρας του σπιτιού σας, ιδίως στην κρεβατοκάμαρά σας τη νύχτα.

• Να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

• Σε περίπτωση σοβαρής συμφόρησης, κάντε εισπνοές ατμών βραστού νερού ή χρησιμοποιήστε σταγόνες φυσιολογικού ορού στη μύτη σας.

• Μη χρησιμοποιείτε φαρμακευτικά σκευάσματα εκτός μετά από ιατρική συνταγή.

• Να φυσάτε με προσοχή τη μύτη σας.

• Να τρώτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C, που βοηθά τα τριχοειδή αγγεία σας να δυναμώσουν.

κοριτσακι εισαι σουπερ!! ευχαριστω πολυ!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Εγώ ποναω όταν αλλάζω πλευρό όταν είμαι κουρασμένη. Κυριολεκτικά κάνω συνέχει ωχ ωχ ωχ. Συνήθως όταν πονάει η μέση μου δεν μπορώ να γυρίζω το κορμί μου. Εσένα σε πονάει η μέση ή τα πλευρά σου?

τα πλευρα αλλα αν εχω κουραστει βαραει και η μεση κατι τσιμπιες.....

Το βραδυ απο τα ωχ ωχ πηγε στον καναπε ο αντρας μου. Ωραια ηταν ειχα απλα! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Οι βαλιτσες ετοιμες???????

Εγω οχι ακομα.

κι εγώ τίποτα δεν έχω ετοιμάσει. Σαν να πιστεύω ότι όσο αργώ να φτιάξω βαλίτσα τόσο θα καθυστερήσω να γεννήσω!!!! Μάλλον όμως πρέπει να ετοιμάσω κανένα ρούχο γιατί με βλέπω να πηγαίνω για γέννα χωρίς βαλίτσα!

Vhjfp3.png

Οι βαλιτσες ετοιμες???????

Εγω οχι ακομα.

πότε θα ξεκινήσεις να την ετοιμάζεις??? Αν και εσύ είσαι παλιοσειρά οπότε τσάκα τσάκα θα κάνεις να την φτιάξεις!!!

Εγώ την έχω έτοιμη 2-3 εβδομάδες τώρα

κι εγώ τίποτα δεν έχω ετοιμάσει. Σαν να πιστεύω ότι όσο αργώ να φτιάξω βαλίτσα τόσο θα καθυστερήσω να γεννήσω!!!! Μάλλον όμως πρέπει να ετοιμάσω κανένα ρούχο γιατί με βλέπω να πηγαίνω για γέννα χωρίς βαλίτσα!

leo80 σε 3 μέρες μπαίνεις στον μήνα σου!!!!!!!

Πρέπει να την ετοιμάσεις!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

τα πλευρα αλλα αν εχω κουραστει βαραει και η μεση κατι τσιμπιες.....

Το βραδυ απο τα ωχ ωχ πηγε στον καναπε ο αντρας μου. Ωραια ηταν ειχα απλα! :tongue::tongue::tongue:

Α, εγώ τον έχω διώξει εδώ κ καιρό...Κοιμάται σε έναν καναπέ-κρεβάτι! Χιχι!

Πλάκα κάνω, μόνος του είπε ότι θέλει να με αφήσει να έχω άπλα!

Για τα ωχ, δν το συζητώωω!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

πότε θα ξεκινήσεις να την ετοιμάζεις??? Αν και εσύ είσαι παλιοσειρά οπότε τσάκα τσάκα θα κάνεις να την φτιάξεις!!!

Εγώ την έχω έτοιμη 2-3 εβδομάδες τώρα

Και νερα να σπασουν και πονοι να με πιασουν σε 10 λεπτακια το πολυ ειναι ετοιμη. ;)

Εχεις ακομα λογικα.

Γραψε σε ενα χαρτακι τι εχεις βαλει μεσα γιατι μεχρι να γεννησεις θα εχεις ξεχασει. Την πατησα εγω. χιχιχι

Δεν έχεις και άδικο σε αυτό που λές!!! χιχι:P

leo80 σε 3 μέρες μπαίνεις στον μήνα σου!!!!!!!

Πρέπει να την ετοιμάσεις!!!!:P:p:p

νομίζεις ότι δεν το ξέρω??? τρέμω και μόνο στην ιδέα!!!! από προχτές λέω "σήμερα θα φτιάξω τη βαλίτσα" και ακόμα τίποτα... Θα το πάρω απόφαση, πού θα πάει!!!

Vhjfp3.png

Α, εγώ τον έχω διώξει εδώ κ καιρό...Κοιμάται σε έναν καναπέ-κρεβάτι! Χιχι!

Πλάκα κάνω, μόνος του είπε ότι θέλει να με αφήσει να έχω άπλα!

Για τα ωχ, δν το συζητώωω!

Με αγχωσε χτες. Μου ειπε οτι του θυμισα τη γιαγια του ετσι οπως εκανα... :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...