Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλε ποτε τα γραψατε ολα αυτα!!!! Τσ τσ τσ τι πολυλογουδες!

Πραγματικα νιωθω σαν να εχω καταπιει ενα γαιδουρι ή μαλλον ενα μοσχαρι!!!!

Εγω κλεισμενη μες στο σπιτι τι να περπατησω βρε κοριτσια ουτε χιλιομετρο δεν κανω!

Και για τα πρακτικα δεν εχω παρει ουτε ενα χαπι συμπληρωμα ουτε σιδηρο, ουτε μαγνησιο, ουτε ασβεστιο ουτε τιποτα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με έπιασε μια τρελή όρεξη ξαφνικά και έφαγα ένα πορτοκάλι, μια μπανάνα και στο καπάκι έφαγα και ένα σοκολατάκι για να δέσει το πράγμα :tongue:

εγω παω για προφιτερολ τωρα.....:tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Συμπληρωματικές πληροφορίες για το ΡΕΑ!

Κάνουν καθημερηνά σεμινάρια θηλασμού τις πρωινές ώρες γύρω στις 12 νομίζω αλλα δεν θυμάμαι και ακριβως τις ώρες.

Για το θέμα του επισκεπτηρίο ρώτησα και μου είπαν πώς αν έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλάσμο και σου φέρουν το παιδί βγάζουν τον κόσμο έξω.

Σίγουρα είναι καλύτερα να είσαι με άλλες κοπέλες που θα έχουν τα μωρά τους μαζί γιατι εφόσον είναι συνειδητή απόφαση ενεργείς και διαφορετικά.

Φυσικά μπορείς να δώσεις το μωράκι να το πάνε μέσα για όση ώρα θές άσχετα αν κάνεις rooming in.

Εγώ σκέφτομαι να πώ πως το θέλω μαζί μου και την ώρα του επισκεπτηρίου αν κοιμάται η μπουμπού να την δίνω μέσα και να κατεβαίνω με τους επισκέπτες κάτω.

Για το δωμάτιο όυτε λόγος!!!

Νταιζακι τελικά τον αποκλειστικο θηλασμο σε ποιον το λές ότι το θες?

Συμπληρωματικές πληροφορίες για το ΡΕΑ!

Κάνουν καθημερηνά σεμινάρια θηλασμού τις πρωινές ώρες γύρω στις 12 νομίζω αλλα δεν θυμάμαι και ακριβως τις ώρες.

Για το θέμα του επισκεπτηρίο ρώτησα και μου είπαν πώς αν έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλάσμο και σου φέρουν το παιδί βγάζουν τον κόσμο έξω.

Σίγουρα είναι καλύτερα να είσαι με άλλες κοπέλες που θα έχουν τα μωρά τους μαζί γιατι εφόσον είναι συνειδητή απόφαση ενεργείς και διαφορετικά.

Φυσικά μπορείς να δώσεις το μωράκι να το πάνε μέσα για όση ώρα θές άσχετα αν κάνεις rooming in.

Εγώ σκέφτομαι να πώ πως το θέλω μαζί μου και την ώρα του επισκεπτηρίου αν κοιμάται η μπουμπού να την δίνω μέσα και να κατεβαίνω με τους επισκέπτες κάτω.

Για το δωμάτιο όυτε λόγος!!!

Εγώ ακόμα δν έχω αποφασίσει τι θα κάνω...κ τι είναι καλύτερο τελικά..αλλά έχω χρόνο! Από τη μια είναι καλό να είσαι μαζί με το μωρό συνέχεια, αλλά από την άλλη πως θα το κουμαντάρω??? οέο???

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

εγω παω για προφιτερολ τωρα.....:tongue:

Βρε σεις μη μας ξεσηκώνετε...:D

Κρέπα, σοκολάτα, προφιτερολ.........!!!!!!!!!!!

Θα θέλω και εγώ μετά και ποιος ακούει τον άντρα μου...

Διαφημίσεις

Χρυσακι οσο για το περπατημα, μακαρι να ειχα την ευκαιρια να το κανω νωριτερα, αλλα ουτε μεσα στο σπιτι δεν με αφηναν να γυρναω, ποσο μαλλον στους δρομους, με τοσα που μας ετυχαν... αλλα ρε κοριτσια, νιωθω τοσα ωραια τωρα που το κανω!!! αλλη ελευθερια, αλλη αισθηση!! μου εχει αλλαξει η διαθεση για να κανω πολλααααα πραγματα ακομη!!

καποια ανεφερε σχετικα με την ακρατεια! δεν εισαι η μονη... κ εγω το εχω, δυστυχως κ νιωθω ασχημα... η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!

εγω ξερετε τι εχω ακομη;; μου ανοιγει η μυτη μου... δεν εχω πιεση γενικοτερα, ειμαι υποτασικη, αλλα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.. το εχει κ καμια αλλη;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Εγώ ακόμα δν έχω αποφασίσει τι θα κάνω...κ τι είναι καλύτερο τελικά..αλλά έχω χρόνο! Από τη μια είναι καλό να είσαι μαζί με το μωρό συνέχεια, αλλά από την άλλη πως θα το κουμαντάρω??? οέο???

tfQvp2.png

Στα ιδιωτικά δεν είναι όπως τα δημόσια που στα αφήνουν εκεί και τα κάνεις όλα μόνη σου. Μπορείς να το έχεις δίπλα σου και να ζητάς βοήθεια πχ κάθε φορά που θα λερώνεται μπορείς να λες να στο πλένουν. Αλλά επειδή εσύ θα είσαι από καισαρική ίσως να είναι ποιο δύσκολο για σένα αν θα πονάς.

Έχεις όμως καιρό να το σκεφτείς (όχι πολύ βέβαια......κοντέυεις!!!!!)

Νταιζακι τελικά τον αποκλειστικο θηλασμο σε ποιον το λές ότι το θες?

δεν ξέρω βρε αλικάκι...και δεν θυμάμαι και από το 1ο για να σου πώ!!!

ϊσως να το λές στην υποδοχή μόλις πάς αλλά σίγουρα σε ρωτάνε εγκαίρως γιατί όπως μου είπε η μαία είναι πολύ υπέρ του μητρικού θηλασμού!

Όπως το βλέπω πάντως για rooming in πάω!!:tongue::tongue::tongue:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Χρυσακι οσο για το περπατημα, μακαρι να ειχα την ευκαιρια να το κανω νωριτερα, αλλα ουτε μεσα στο σπιτι δεν με αφηναν να γυρναω, ποσο μαλλον στους δρομους, με τοσα που μας ετυχαν... αλλα ρε κοριτσια, νιωθω τοσα ωραια τωρα που το κανω!!! αλλη ελευθερια, αλλη αισθηση!! μου εχει αλλαξει η διαθεση για να κανω πολλααααα πραγματα ακομη!!

καποια ανεφερε σχετικα με την ακρατεια! δεν εισαι η μονη... κ εγω το εχω, δυστυχως κ νιωθω ασχημα... η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!

εγω ξερετε τι εχω ακομη;; μου ανοιγει η μυτη μου... δεν εχω πιεση γενικοτερα, ειμαι υποτασικη, αλλα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.. το εχει κ καμια αλλη;;

Και εμένα μου ανοίγει η μύτη. Το είχα γράψει πριν από λίγες μέρες. Και κάθε φορά που την φυσάω γιατί μπουκώνει συνέχεια πάλι αίμα βγάζει. Ούτε εγώ έχω πίεση. Είναι φυσιολογική η ρινοραγία στην εγκυμοσύνη εφόσον δεν υπάρχει υψηλή πίεση.

Διαφημίσεις

δεν ξέρω βρε αλικάκι...και δεν θυμάμαι και από το 1ο για να σου πώ!!!

ϊσως να το λές στην υποδοχή μόλις πάς αλλά σίγουρα σε ρωτάνε εγκαίρως γιατί όπως μου είπε η μαία είναι πολύ υπέρ του μητρικού θηλασμού!

Όπως το βλέπω πάντως για rooming in πάω!!:tongue::tongue::tongue:

Το λενε οι αντρες αυτο!

Πειτε το και στη μαια σας βεβαια. Μην ξεχασει καμια να πει ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

Να ρωτησω κατι ασχετο. Οταν γυριζετε πλευρο στο κρεβατι κανετε ωχ ωχ η μονο εγω γερασα?

Εγώ ποναω όταν αλλάζω πλευρό όταν είμαι κουρασμένη. Κυριολεκτικά κάνω συνέχει ωχ ωχ ωχ. Συνήθως όταν πονάει η μέση μου δεν μπορώ να γυρίζω το κορμί μου. Εσένα σε πονάει η μέση ή τα πλευρά σου?

Το λενε οι αντρες αυτο!

Πειτε το και στη μαια σας βεβαια. Μην ξεχασει καμια να πει ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

Stellitsa γιατί όχι οι φωτογραφίες???

Άσχετο: στο Ρέα αν δεν τους το απαγορέψεις σου κάνουν δώρο τις φωτογραφίες και στις δίνουν σε cd.

Στα ιδιωτικά δεν είναι όπως τα δημόσια που στα αφήνουν εκεί και τα κάνεις όλα μόνη σου. Μπορείς να το έχεις δίπλα σου και να ζητάς βοήθεια πχ κάθε φορά που θα λερώνεται μπορείς να λες να στο πλένουν. Αλλά επειδή εσύ θα είσαι από καισαρική ίσως να είναι ποιο δύσκολο για σένα αν θα πονάς.

Καλέ ούτε στα δημόσια τα κάνεις όλα μόνη σου. Εγω τον μικρό τον γέννησα στο Αρεταίειο και τα μωρά τότε δεν μας τα άφηναν στο θάλαμο (ήμουν σε 2κλινο). Τα είχαν στο δωμάτιο των νεογνών. Τα έκαναν μπάνιο, τα άλλαζαν... βασικά όλα αυτοι τα έκαναν και τα έφερναν μόνο για θηλασμό. Τωρα έμαθα πως μπορώ να έχω το μωρό στο δωμάτιο πράγμα που δεν θα επιδειώξω γιατί δεν θέλω να κολήσει τίποτα από τους επισκέπτες.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ναι, αυτό σκέφτομαι κ εγώ...ότι θα είμαι λίγο δυσκίνητη στην αρχή. Θα δούμε..

Εν τω μεταξύ, χθες παρατήρησα (δεύτερη φορά) ότι ετοιμάζεται το γαλατάκι μου...κ από τις δύο θηλές έβγαλα λίγο υγρό. Καλό αυτό εεε?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...