Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Επίσης...πάνω από κάθε κρεββάτι έχει μια οθόνη(μπορείτε να τη δείτε και στο σαιτε του ΡΕΑ)από την οποία καλείς τις μαίες,είναι τηλεόραση και έχει και ιντερνετ!!!

Οπότε θα θας δώσω πληροφορίες και από 'μέσα"!!!!:P:p:p

θεική ατάκα της μάνας μου όταν της έλεγα για την οθόνη "Δλδ αν δεν ξέρεισ από υπολογιστές δεν μπορείς να γεννήσεις ???"

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και κάτι ακόμα κορίτσι αν και ντρέπομαι λίγο...:oops::oops::oops::oops:

Χτες το βράδυ που φτερνίστηκα είχα απώλειες.....καταλάβατε τι εννοω. Το παθαίνετε και εσείς αυτό??? Ή ειμαι κατρουλιάρα????:oops::oops::oops:

Σιγά την ντροπή!!!

Φυσικά και το παθαίνουμε!!!

Και όχι μόνο όταν φτερνιζόμαστε, αλλά και όταν βήχουμε και εγώ προσωπικά πριν λίγες μέρες άκουσα ένα αστείο και έλιωσα στο γέλιο!!!Στην κυριολεξία κατουρήθηκα πάνω μου!!!

Μετά τη γέννα θα κάνεις τις ασκησούλες σου και θα είσαι μια χαρούλα!!!

Πώ πω κορίτσια εσείς περπατάτε πολύ!!! Εγώ ούτε 5 μέτρα δεν κάνω. Όχι 5 χιλιόμετρα!!!!

Από αύριο που θα μπω στον μήνα μου όμως, θα ξεκινήσω και εγώ δυναμικά!!!

Κάτι περίεργο. Τις τελευταίες μέρες όταν σηκώνομαι και περπατάω νιώθω πίεση χαμηλα. Πχ πήγα σήμερα να πάρω ψωμί στον φούρνο και ένιωθα πίεση στην κοιλιά μου και στην ουρήθρα μου. Σαν πάπια δεν νιώθω πάντα. Κάποιες φορές. Λέτε να είναι η εμπέδωσει??? Οι παλιές μανούλες τι λένε??

Και κάτι ακόμα κορίτσι αν και ντρέπομαι λίγο...:oops::oops::oops::oops:

Χτες το βράδυ που φτερνίστηκα είχα απώλειες.....καταλάβατε τι εννοω. Το παθαίνετε και εσείς αυτό??? Ή ειμαι κατρουλιάρα????:oops::oops::oops:

Εμενα ο γιατρος μου ειπε να μερπαταω τουλαχιστον 4!!! Καλ, και σκαλες ειπε αλλα ειπαμε, που να τις βρω?!!!

Οσον αφορα το ατυχημα, δε μου εχει συμβει αλλα η μαια στα μαθηματα μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να συμβει αυτο. Οποτε μην αγχωνεσαι... δεν εισαι κατουρλου...:tongue::tongue::tongue::tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τι λες θα μπορέσουμε να επανέλθουμε???? Όχι τίποτα άλλο, εγώ έχω θέμα με τα κιλά. Τα παίρνω πολύ εύκολα. Αλλά τα 54 είναι το ιδανικό για μένα.

Venia πόσο είσαι και που μένεις.

Λοιπόν αν είσαι μέσα το βράδυ να δώσουμε ραντεβού!!!!:tongue:

Άσε, πάντα ήμουν κάτω από 50 κιλά, πως ξέφυγα κ πριν μείνω έγκυος έφτασα στα 53, ένας Θεός το ξέρει! Θα επανέλθουμε όμως..μη μασάς!

Σε 11 μέρες κλείνω τα 26 και μένω στον Υμηττό (όχι στο βουνο, χεχε).

Εσύ?

Αμέεε, εγώ εδώ θα είμαι...θα περιμένω κλασικά τον άντρα μ να γυρίσει!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Στην προηγούμενη πήρα 32 και ο μπέμπης βγήκε 3300 και 50 πόντους.

Στους 6 μήνες τα έχασα όλα χωρίς ιδιαίτερη δίαιτα, οπότε δεν ανησυχώ και πολύ.

Λοιπόν τα δωμάτια είναι τέλεια και πίο ευρύχωρα σε σχέση με το ΛΗΤΩ που γέννησα την προηγούμενη φορά.Το οικονομικό δίκλινο το ερωτεύτηκα αλλά τελικά σε 3κλινο θα πάω γιατί η οικονομική διαφορά είναι αρκετή.

Αυτό που ρώτησα κυρίως ήταν για rooming in το οποίο προσφέρεται σε όλες τις κατηγορίες δωματίων.

Μου είπε η μαία πως αν ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό θα μου το φέρνουν συνέχεια όποτε πεινάει και όχι προγραμματισμένα ανα 2ωρο ή 3ωρο. Δλδ δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να το έχεις συνέχεια μαζί σου.

Εχω ένα άγχος για τον θηλασμό γιατί την προηγούμενη φορά παιδεύτηκα πολύ.

Νταιζάκι όντως το οικονομικό δίκλινο είναι υπέροχο αλλά είναι όντως ποιο ακριβό. Και εγώ σε τρίκλινο θα πάω. Μου αρέσει όμως και αυτό. Είναι πολύ ποιο ευρύχωρο από το τρίκλινο του Ιασω, και μου αρέσει που έχει ξεχωριστή ντουλάπα για τον καθένα. Όχι όλα μαζί όπως ήταν στο ιασώ από ότι θυμάμαι (είχα κάνει ένα χειρουργίο στο Ιασω)

Και εγώ είχα ρωτήσει για το rooming in και μου είχαν μπει ότι αν το ζητήσουμε θα μπούμε σε δωμάτιο και με άλλες κοπέλες που θέλουν τα μωρακια τους κοντά. Γιατί αν είμαστε σε άλλο δωμάτιο μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να μην το θέλει. Εγώ το σκέφτομαι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θα είναι συνέχεια εκεί και όταν θα υπάρχει το επισκεπτήριο και σκέφτομαι τα μικρόβια. Κυκλοφορεί ξανά και αυτός ο άτιμος ο Η1Ν1 και φοβάμαι.

Μήπως ρώτησες αν έχουμε το rooming in μπορούμε να τους πούμε κάποια στιγμή να το πέρνουν και να μας το φέρουν ποιο μετα?

Επίσης μήπως ξέρεις τον αποκλειστικό θηλασμό πότε και που τον δηλώνουμε???

Sorry αν σε ζάλησα...:oops:

Διαφημίσεις

θεική ατάκα της μάνας μου όταν της έλεγα για την οθόνη "Δλδ αν δεν ξέρεισ από υπολογιστές δεν μπορείς να γεννήσεις ???"

Επρεπε να της πεις: "Οχι... Κανεις πρωτα μαθηματα υπολογιστων και μετα γεννας!!! ":lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλο!!!!!!!!!!

Επίσης...πάνω από κάθε κρεββάτι έχει μια οθόνη(μπορείτε να τη δείτε και στο σαιτε του ΡΕΑ)από την οποία καλείς τις μαίες,είναι τηλεόραση και έχει και ιντερνετ!!!

Οπότε θα θας δώσω πληροφορίες και από 'μέσα"!!!!:P:p:p

ΘΕΑΑΑΑ η κοπελιά (όπως θα έλεγε κ ο Ψινάκης)!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Οκ, θα περιμένουμε τις πληροφορίες εκ των έσω...

Thanks για όσα μας είπες από την πρώτη επίσκεψη...:P

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Οπότε θα θας δώσω πληροφορίες και από 'μέσα"!!!!:P:p:p"

εγω έχω μία απορία σχετικά με τις οθόνες...

το πληκτρολογιο που είναι ??? Λες να είναι αφής???

Επίσης όταν είχα πάει εγώ μας είπαν ότι μπορείς να δεις και ενημερωτικά πράγματα όπως για τον θηλασμό κλπ.

Άραγε σεμινάρια γι αυτά τα θέματα κάνουν, όπως και στα άλλα μαιευτήρια?

Άσε, πάντα ήμουν κάτω από 50 κιλά, πως ξέφυγα κ πριν μείνω έγκυος έφτασα στα 53, ένας Θεός το ξέρει! Θα επανέλθουμε όμως..μη μασάς!

Σε 11 μέρες κλείνω τα 26 και μένω στον Υμηττό (όχι στο βουνο, χεχε).

Εσύ?

Αμέεε, εγώ εδώ θα είμαι...θα περιμένω κλασικά τον άντρα μ να γυρίσει!

tfQvp2.png

Εγω στις 11 Μαρτίου γίνομαι 28 και μένουμε Πεύκη.

Τώρα που λές βουνό λέμε πόσο καιρό με τον άντρα μου να έρθουμε να περπατήσουμε εκεί, αλλά στα λόγια μένουμε! Θα έρθουμε μετά με τον Μπέμπη να πιούνε όλοι μαζί και καφέ!! Τι λες???

Τι δουλειά κάνει ο άντρας σου?

Διαφημίσεις

Εμενα ο γιατρος μου ειπε να μερπαταω τουλαχιστον 4!!! Καλ, και σκαλες ειπε αλλα ειπαμε, που να τις βρω?!!!

Πρέπει να αρχίσω περπάτημα......όπωσδήποτε.......

Αλλά είπαμε απο αύριο!!! Να μπω και επίσημα στον μήνα μου!

Αχ δεν το πιστεύω, βλέπω το τικεράκι μου και θέλω να τα μπήξω...

Εγω στις 11 Μαρτίου γίνομαι 28 και μένουμε Πεύκη.

Τώρα που λές βουνό λέμε πόσο καιρό με τον άντρα μου να έρθουμε να περπατήσουμε εκεί, αλλά στα λόγια μένουμε! Θα έρθουμε μετά με τον Μπέμπη να πιούνε όλοι μαζί και καφέ!! Τι λες???

Τι δουλειά κάνει ο άντρας σου?

Α, ψαράκι κ εσύ...όπως κ τα μωρά μας!

Μια χαρά καλέ, εναν κ δύο καφέδες μόνο! Κάνω αμάν κ πως να βρω καμια μανούλα, γτ όλες μ οι φίλες δεν σκέφτονται καν το γάμο, οπότε..καταλαβαίνεις..ΜΟΝΗ Κ ΕΡΗΜΗ!

Ο άντρας μ είναι δημοσιογράφος κ φεύγει όταν κλείνει η εφημερίδα.

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Α, ψαράκι κ εσύ...όπως κ τα μωρά μας!

Μια χαρά καλέ, εναν κ δύο καφέδες μόνο! Κάνω αμάν κ πως να βρω καμια μανούλα, γτ όλες μ οι φίλες δεν σκέφτονται καν το γάμο, οπότε..καταλαβαίνεις..ΜΟΝΗ Κ ΕΡΗΜΗ!

Ο άντρας μ είναι δημοσιογράφος κ φεύγει όταν κλείνει η εφημερίδα.

tfQvp2.png

Εφημερίδα ε??? Κατάλαβα. Αν δεν κλείσει η φυλλάδα δεν πάει πουθενα. Δούλευα παλιά σε διαφημιστική και επειδή βγάζαμε και περιοδικό ξέρω τι εστί βερύκοκο!!!!

Ναι είναι ωραίο να συναναστρέφεσαι με άτομα που είναι στην ίδια φάση με σένα.

Συμπληρωματικές πληροφορίες για το ΡΕΑ!

Κάνουν καθημερηνά σεμινάρια θηλασμού τις πρωινές ώρες γύρω στις 12 νομίζω αλλα δεν θυμάμαι και ακριβως τις ώρες.

Για το θέμα του επισκεπτηρίο ρώτησα και μου είπαν πώς αν έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλάσμο και σου φέρουν το παιδί βγάζουν τον κόσμο έξω.

Σίγουρα είναι καλύτερα να είσαι με άλλες κοπέλες που θα έχουν τα μωρά τους μαζί γιατι εφόσον είναι συνειδητή απόφαση ενεργείς και διαφορετικά.

Φυσικά μπορείς να δώσεις το μωράκι να το πάνε μέσα για όση ώρα θές άσχετα αν κάνεις rooming in.

Εγώ σκέφτομαι να πώ πως το θέλω μαζί μου και την ώρα του επισκεπτηρίου αν κοιμάται η μπουμπού να την δίνω μέσα και να κατεβαίνω με τους επισκέπτες κάτω.

Για το δωμάτιο όυτε λόγος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...