Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ναι εγω ημουν.....

Κουκλιτσα μια απο τα ιδια ειμαι στα πολυ down και δεν εχω ορεξη να μιλησω σας παρακολουθω ομως. Ειμαι κλεισμενη μες στο σπιτι λογω αρρωστιας παιδιου και εχω σαλταρει. Νιωθω απιστευτα βαρια και δεν μπορω αλλο να σηκωνω και το 13κιλων αρρωστο βλασταρι μου ειναι και η μαμα μου αρρωστη οποτε βοηθεια καμια. Στον αντρα μου ακουγομαι κουραστικη μπορει και σε σας το ιδιο αλλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.....

Ψυχούλα μου έχεις δίκιο! Κοιτα, νομίζω ότι με ένα παιδί ακόμα, άρρωστο που δεν μπορείς πια να το σηκώσεις... έ! λογικο να εισαι χάλια!!! Και εγώ θα ήμουν.. Είσαι και κλεισμένη μέσα, και όσο πάς και βαραίνεις... κάνε λίγο ακόμα υπομονή... δεν ειπαμε? Θα έχουν όλα τελειώσει πρίν το καταλάβεις... Και όσο για τους άντρες... ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ :D:D:D:D ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ???? Πιστεύω ότι είναι αδύνατον! Ας δεχτούμε απλά ότι κάνουν ότι καλίτερο μπορούν! ¨Οπως παντα;););););)

Και κατι ακόμα... εδω μέσα δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ κουραστική!

Χαχαχχα δεν είσαι η μόνη "χάλια"... όλες ώρες ώρες χάλια είμαστε! Νάναι καλά οι υπόλοιπες που μας "Σηκώνουν" και πρώτη η στελλα μετα... ΤΣουρεκια της και τα "μούσκουλα" χαχαχχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψυχούλα μου έχεις δίκιο! Κοιτα, νομίζω ότι με ένα παιδί ακόμα, άρρωστο που δεν μπορείς πια να το σηκώσεις... έ! λογικο να εισαι χάλια!!! Και εγώ θα ήμουν.. Είσαι και κλεισμένη μέσα, και όσο πάς και βαραίνεις... κάνε λίγο ακόμα υπομονή... δεν ειπαμε? Θα έχουν όλα τελειώσει πρίν το καταλάβεις... Και όσο για τους άντρες... ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ :D:D:D:D ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ???? Πιστεύω ότι είναι αδύνατον! Ας δεχτούμε απλά ότι κάνουν ότι καλίτερο μπορούν! ¨Οπως παντα;););););)

Και κατι ακόμα... εδω μέσα δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ κουραστική!

Χαχαχχα δεν είσαι η μόνη "χάλια"... όλες ώρες ώρες χάλια είμαστε! Νάναι καλά οι υπόλοιπες που μας "Σηκώνουν" και πρώτη η στελλα μετα... ΤΣουρεκια της και τα "μούσκουλα" χαχαχχα

:) σευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση τη χρειαζομαι... ειναι κι αυτο το +16 στη ζυγαρια δραμα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Και ο δικος μου είναι μια βδομάδα με 10 μέρες μπροστά. Βασικά είναι λέει ψηλός (με βάση τη μέτρηση του μηριαίου οστού). Εγώ θα μπω πιθανότατα 08/03 γτ θα κάνω καισαρική, αλλά σίγουρα θα μάθουμε σε 2 βδομάδες...

tfQvp2.png

Εμένα το αντίθετο... μεγάλο κεφάλι κοντό οστό! Το οστό ήταν πάντα εντός εβδομάδος κύησης... το κεφάλι και η κοιλιά μας έβγαζαν μπροστα! Ξέχασα να σου πώ ότι έχω διαβήτη κύησης, που σημάινει ότι το αργότερο 3/3 θα πάω με πρόκληση (έτσι συνηθίζεται λέει, γιατι μέτα την 38η με διαβητη πολλά μπορούν να συμβούν)

Εσύ γιατι καισαρική?

:) σευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση τη χρειαζομαι... ειναι κι αυτο το +16 στη ζυγαρια δραμα....

αααα σε έχει πάρει απο κάτω για τα καλά! Καλέ τι σε νοιάζουν τα κιλα τώρα? Θα τα αντιμετωπίσεις στην ώρα τους! Και πάλι έδω θα είμαστε και θα τα λέμε και τότε!!! Δεν θα είσαι μόνη σου! Εγω εχω να χάσω τα 4 της μεχρι τώρα εγκυμοσύνης και άλλα 20 μετά για να ξαναγίνω άνθρωπος! Και τα 2 τα έχω μαζέψει σε 2 χρόνια περίπου, κ έτσι δεν πέφτουν κ εύκολα!ω Το παν είναι να γίνει η αρχή και να θέλουμε!

αααα σε έχει πάρει απο κάτω για τα καλά! Καλέ τι σε νοιάζουν τα κιλα τώρα? Θα τα αντιμετωπίσεις στην ώρα τους! Και πάλι έδω θα είμαστε και θα τα λέμε και τότε!!! Δεν θα είσαι μόνη σου! Εγω εχω να χάσω τα 4 της μεχρι τώρα εγκυμοσύνης και άλλα 20 μετά για να ξαναγίνω άνθρωπος! Και τα 2 τα έχω μαζέψει σε 2 χρόνια περίπου, κ έτσι δεν πέφτουν κ εύκολα!ω Το παν είναι να γίνει η αρχή και να θέλουμε!

ειπαμε ειμαι πολυ down, anyway παω να ξαπλωσω την τεραστια κοιλια μου! Καληνυχτα σε ολες!

Διαφημίσεις

Εμένα το αντίθετο... μεγάλο κεφάλι κοντό οστό! Το οστό ήταν πάντα εντός εβδομάδος κύησης... το κεφάλι και η κοιλιά μας έβγαζαν μπροστα! Ξέχασα να σου πώ ότι έχω διαβήτη κύησης, που σημάινει ότι το αργότερο 3/3 θα πάω με πρόκληση (έτσι συνηθίζεται λέει, γιατι μέτα την 38η με διαβητη πολλά μπορούν να συμβούν)

Εσύ γιατι καισαρική?

Πικρή ιστορία...

Αν όλα είχαν πάει καλά πριν από περίπου 1,5 χρόνο, θα είχα ήδη μία μπέμπα 15 μηνών! Στη β' επιπέδου βρήκαν ότι είχε σοβαρό πρόβλημα κ θα έπρεπε να μ την πάρουν...όπως καταλαβαίνεις ήμουν ήδη 5,5 μηνών έγκυος (και μόλις 9 μέρες μετά το γάμο) κ έτσι έκανα καισαρική...

Οπότε, πάνω-κάτω ξέρω κ τι με περιμένει...

Αυτή τη φορά όμως, ΕΛΠΙΖΩ να φτάσουμε ως το τέλος μια χαρά! Όπως εύχομαι το ίδιο σε όλες σας!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πικρή ιστορία...

Αν όλα είχαν πάει καλά πριν από περίπου 1,5 χρόνο, θα είχα ήδη μία μπέμπα 15 μηνών! Στη β' επιπέδου βρήκαν ότι είχε σοβαρό πρόβλημα κ θα έπρεπε να μ την πάρουν...όπως καταλαβαίνεις ήμουν ήδη 5,5 μηνών έγκυος (και μόλις 9 μέρες μετά το γάμο) κ έτσι έκανα καισαρική...

Οπότε, πάνω-κάτω ξέρω κ τι με περιμένει...

Αυτή τη φορά όμως, ΕΛΠΙΖΩ να φτάσουμε ως το τέλος μια χαρά! Όπως εύχομαι το ίδιο σε όλες σας!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tfQvp2.png

Oh! Πολύ σκληρό... Κατά ένα βαθμό μπορώ να σε νιώσω....και λυπάμαι πολύ για αυτό που σας συνέβει...

Και φυσικά θα φτάσουμε στο τέλος αυτή την φορά :D δεν θα πώ ότι είμαστε ηδη για να μήν λέω μεγάλα λόγια... αν και το πιστεύω... θα πώ όμως ότι είμαστε στο παρά 5 ;) πια!

Αν αποφασίσει το μωράκι σου να έρθει απο μόνο του? Θα κάνει ο γιατρός πάλι καισαρική? Εμένα μου είπε ότι αν έρθει νωρίτερα θα το γεννήσω δεν θα το σταματήσει αρκεί να έχω μπεί στην 36η και μετα...

Oh! Πολύ σκληρό... Κατά ένα βαθμό μπορώ να σε νιώσω....και λυπάμαι πολύ για αυτό που σας συνέβει...

Και φυσικά θα φτάσουμε στο τέλος αυτή την φορά :D δεν θα πώ ότι είμαστε ηδη για να μήν λέω μεγάλα λόγια... αν και το πιστεύω... θα πώ όμως ότι είμαστε στο παρά 5 ;) πια!

Αν αποφασίσει το μωράκι σου να έρθει απο μόνο του? Θα κάνει ο γιατρός πάλι καισαρική? Εμένα μου είπε ότι αν έρθει νωρίτερα θα το γεννήσω δεν θα το σταματήσει αρκεί να έχω μπεί στην 36η και μετα...

Καταρχήν ας ελπίσουμε να έρθει στην ώρα του! Χεχε!

Κοίτα, λογικά ναι..γτ είναι πρόσφατη η προηγούμενη καισαρική. Στις 24 του μήνα έχω ραντεβού με τον γιατρό. Τότε θα μ πει πότε θα κλείσουμε το ραντεβού. Θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά, αφού δν έχω κ κάποιο πρόβλημα υγείας..αλλά αν υπαρχει κίνδυνος λόγω της πίεσης που πρέπει να ασκήσω για να βγει το μωρό..δεν παίρνεις το ρίσκο! Οπότε, θα περάσω τα ίδια για ακόμα μία φορά.

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν ας ελπίσουμε να έρθει στην ώρα του! Χεχε!

Κοίτα, λογικά ναι..γτ είναι πρόσφατη η προηγούμενη καισαρική. Στις 24 του μήνα έχω ραντεβού με τον γιατρό. Τότε θα μ πει πότε θα κλείσουμε το ραντεβού. Θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά, αφού δν έχω κ κάποιο πρόβλημα υγείας..αλλά αν υπαρχει κίνδυνος λόγω της πίεσης που πρέπει να ασκήσω για να βγει το μωρό..δεν παίρνεις το ρίσκο! Οπότε, θα περάσω τα ίδια για ακόμα μία φορά.

tfQvp2.png

Ας είναι κι έτσι! Αρκεί να είναι καλα το μωρό!!;)

Τα τικερακια μας μολις γυρισαν 35 στρογγυλές εβδομάδες... Αχ! όσο μεγαλώνουν τα νουμερα...των εβδομαδων.. σκαω ολοενα και μεγαλυτερο χαμόγελο!!

Καληνυχτα Venia! Παω και εγω να προσπαθήσω να κοιμηθω!

Ε!!! Συγκατήσουυυ!!! Γιατι θα μας πάρει όλες ο κατηφορος... Και εγω ζαλίστικα όταν την ακουσα την σοκολατοκρεπούλα... αλλά έκανα την αδιάφορη... μην ξύνουμε πληγές βραδιάτικα...... και τρέχουμε στην Κηφισίας με την πυτζαμα...

Έφαγα από μια μπουκιά για όλες σας,άρα κοιμηθείτε ήσυχες.Καληνύχτα φιλενάδες και όνειρα γλυκά.Εύχομαι να κοιμηθούμε όλες ήρεμα και για πολλές ώρες συνεχόμενες. Φιλάκια πολλά.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Ας είναι κι έτσι! Αρκεί να είναι καλα το μωρό!!;)

Τα τικερακια μας μολις γυρισαν 35 στρογγυλές εβδομάδες... Αχ! όσο μεγαλώνουν τα νουμερα...των εβδομαδων.. σκαω ολοενα και μεγαλυτερο χαμόγελο!!

Καληνυχτα Venia! Παω και εγω να προσπαθήσω να κοιμηθω!

Ναι, ναι το είδα... :D

Άντε, καληνύχτα κ σε σένα...Θα πάω κ εγώ σε λιγάκι! Φιλιάαα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα σε όλες

Βλέπω εχθές το είχατε ρήξει στη μεταμεσονύχτια κουβεντούλα :tongue:

Venia βλέπω επανέφερες το θέμα των κιλών :rolleyes: Πριν κάποιους μήνες είχαμε φτιάξει και λίστα αλλά αποφασίσαμε πως είναι αγχωτική και έτσι τη "θαψαμε". Εγω είμαι αισίως στην 32η εβδομάδα και έχω πάρει 6.5 κιλά. Βέβαια, είχα και εγω παραπανήσια κιλά. Δηλαδή με ύψος 1.68, ξεκίνησα την εγκυμοσύνη στα 77 κιλά και τώρα είμαι 83.5. Ελπίζω να γεννησω στα +10 όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου. Τωρα η μπέμπα είναι περίπου στα 1600kg και μου είπε ο γιατρός πως θα βγεί απ ότι φαίνεται γύρω στα 3 κιλά.

Πάντως όπως έχω ξαναπει εδω μέσα, εγω τα κιλά στο γιο μου τα είχα πάρει αφού σταμάτησα να θηλάζω και όχι πριν. Ο οργανισμός της καθεμιας μας δουλεύει διαφορετικά, οπότε ακόμα και αν κάποια πάρει τώρα κιλά δεν τρέχει τίποτα. Θα τα χάσει μετά.

Maria βλέπω πως ο γιος σου είναι 13 κιλα (όπως και ο δικός μου) μόνο που ο δικός μου είναι 3 χρονών :? Μα να μην παίρνει γραμμάριο αυτό το παιδί! Βρε κορίτσια έφαγε την Κυριακή μια ολόκληρη μερίδα ενηλίκου αρνί με πατάτες στο φούρνο για μεσημεριανό και το απόγευμα έφαγε και 2 φέτες σταφιδόψωμο και μισό μηλαράκι και το βράδυ έφαγε ένα μπολ κορνφλέικς με γάλα :shock: Πείτε μου πού τα βάζει;;;; (άσχετο τώρα αυτό, αλλά μόλις είδα τα κιλά του μικρού σου maria αμέσως θυμήθηκα τον πόνο μου με τα κιλά του δικού μου)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα! Η downια συνεχιζεται ειμαι κι εγω μπουκωμενη πλεον και ξενυχτισμενη φυσικα....

EvaBar μιας κι εθιξες το θεμα των κιλων εμεις εχουμε το αντιθετο προβλημα (απλως δεν το λεω παραεξω γιατι δεν με πιστευουνε). Δηλαδη ο Χαρης δεν τρωει. Γενικα ανοιξε το στομα τους στα στερεα μετα το χρονο κι αυτο για να φαει 3 κουταλιες ως τοτε ειχε γινει 12 κιλα μονο με μητρικο θηλασμο! Γενικα τον παρακαλω για 2 μπουκιες. Ασχετο αλλα μιας και το εθιξες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...