Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εγώ αναγούλες δν είχα, οπότε από την αρχή της εγκυμοσύνης παίρνω κιλάκια...:tongue:

Έχω πάρει 12,5 και το μωρό την προηγούμενη βδομάδα ήταν 2300. Απλά, έχω παρατηρήσει ότι τις τελευταίες μέρες, δν παχαίνω...τώρα αυτό είναι καλό ή κακό? Το θετικό είναι ότι δν μ φαίνεται πως έχω πάρει αυτά τα κιλά...

tfQvp2.png

Μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μιας και λέτε για διατροφή...μόλις έφαγα μια κρέπα με σοκολάτα μπισκότο και η μπέμπα με τρέλανε στις κλωτσιές.

Λένε ότι το γλυκό (ζάχαρη σοκολάτα κλπ) τα κινητοποιεί και ζωηρεύουν!

Ναι πρώτα εγώ σάλταρα γαιτι ήταν απο 2150 μετα 1950... και μετα η Mariapap είπε ότι το μωρό δεν είχε πάρει βάρος!!

Και οι 2 γιατροι δεν ανησυχούσαν γιατι είπαν ότι οι υπέρηχοι έχουν αποκλίσεις....

Οπότε "κάπου εκεί" είναι και το βάρος του μπέμπη σου! Μην ανησυχεις!

Όσο για το βάρος...κατά προσέγγιση βγαίνει...ανάλογα με τις μετρήσεις που γίνονται στο μωρό (κεφάλι, πόδια κλπ) κ όντως υπάρχουν αποκλίσεις! Αν είναι να αγχωνόμαστε κ για αυτό...καήκαμε! Από τη στιγμή που οι γιατροί λένε ότι είναι οκ, τότε μια χαρά! Έτσι δν είναι??? :D;)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ αναγούλες δν είχα, οπότε από την αρχή της εγκυμοσύνης παίρνω κιλάκια...:tongue:

Έχω πάρει 12,5 και το μωρό την προηγούμενη βδομάδα ήταν 2300. Απλά, έχω παρατηρήσει ότι τις τελευταίες μέρες, δν παχαίνω...τώρα αυτό είναι καλό ή κακό? Το θετικό είναι ότι δν μ φαίνεται πως έχω πάρει αυτά τα κιλά...

tfQvp2.png

νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να σταθεροποιηθούν τα κιλά της εγκύου και μάλιστα ακόμα και να χάσει λίγο βάρος. αυτό αν θυμάμαι γίνεται γιατί μειώνεται η ποσότητα του αμνιακού υγρού και μειώνεται και ο ρυθμός πρόσληψης βάρους από το μωράκι.

εγώ από την άλλη συνεχίζω και παίρνω κανονικότητα!! προσπαθώ να τρώω καλά γιατί παίρνω τα 3 buscopan, ασβέστιο και σίδερο=5 χάπια και δε θέλω να με πιάσει το στομάχι μου...αλλά η ζυγαριά ανεβαίνει!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για το βάρος...κατά προσέγγιση βγαίνει...ανάλογα με τις μετρήσεις που γίνονται στο μωρό (κεφάλι, πόδια κλπ) κ όντως υπάρχουν αποκλίσεις! Αν είναι να αγχωνόμαστε κ για αυτό...καήκαμε! Από τη στιγμή που οι γιατροί λένε ότι είναι οκ, τότε μια χαρά! Έτσι δν είναι??? :D;)

Συμφωνώ σπόλυτα!!!!!

νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να σταθεροποιηθούν τα κιλά της εγκύου και μάλιστα ακόμα και να χάσει λίγο βάρος. αυτό αν θυμάμαι γίνεται γιατί μειώνεται η ποσότητα του αμνιακού υγρού και μειώνεται και ο ρυθμός πρόσληψης βάρους από το μωράκι.

εγώ από την άλλη συνεχίζω και παίρνω κανονικότητα!! προσπαθώ να τρώω καλά γιατί παίρνω τα 3 buscopan, ασβέστιο και σίδερο=5 χάπια και δε θέλω να με πιάσει το στομάχι μου...αλλά η ζυγαριά ανεβαίνει!

Καταρχήν πολυ καλά διαβασμένη σε βρίσκω Κα καθηγητρια ;), ακόμα και εγω που έχω πάρει 5 βιβλία εγκυμοσύνης και τα μελετάω το ένα πίσω απο το άλλο δεν τα θυμάμαι αυτά που λές γιατο αμνιακό και τον ρυθμό πρόσληψης βάρους.

Κατα 2ον αν νομίζεις ότι πινεις πολλά χαπια.. ακου...

Ασβεστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φυλλικό, πολυβιταμίνη, Ω3, (Yutopar=τελος:P:p) και χτυπάμε και μια Ηπαρίνη το πρωι λόγω θρομβοφιλίας... (και καλά = προληπτικα) Το κουφο? δεν με έχουν κουρασει...χαχαχαχ

Συμφωνώ σπόλυτα!!!!!

Εμείς πάμε μαζί...34+6! :tongue:

Για πες κ εσύ τα στατιστικά σου...(κιλά δικά σου & μωρού). Γτ όμως θα μπεις τόσο νωρίς για να γεννήσεις? Είμαι σχετικά νέα εδώ μέσα κ δν ξέρω τα ιστορικά σας...:confused:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

πωωωωωωωωω!!!!!! τι είπες τώρα!!!!!!

Ε!!! Συγκατήσουυυ!!! Γιατι θα μας πάρει όλες ο κατηφορος... Και εγω ζαλίστικα όταν την ακουσα την σοκολατοκρεπούλα... αλλά έκανα την αδιάφορη... μην ξύνουμε πληγές βραδιάτικα...... και τρέχουμε στην Κηφισίας με την πυτζαμα...

Διαφημίσεις

Ναι πρώτα εγώ σάλταρα γαιτι ήταν απο 2150 μετα 1950... και μετα η Mariapap είπε ότι το μωρό δεν είχε πάρει βάρος!!

Και οι 2 γιατροι δεν ανησυχούσαν γιατι είπαν ότι οι υπέρηχοι έχουν αποκλίσεις....

Οπότε "κάπου εκεί" είναι και το βάρος του μπέμπη σου! Μην ανησυχεις!

Ναι εγω ημουν.....

Κουκλιτσα μια απο τα ιδια ειμαι στα πολυ down και δεν εχω ορεξη να μιλησω σας παρακολουθω ομως. Ειμαι κλεισμενη μες στο σπιτι λογω αρρωστιας παιδιου και εχω σαλταρει. Νιωθω απιστευτα βαρια και δεν μπορω αλλο να σηκωνω και το 13κιλων αρρωστο βλασταρι μου ειναι και η μαμα μου αρρωστη οποτε βοηθεια καμια. Στον αντρα μου ακουγομαι κουραστικη μπορει και σε σας το ιδιο αλλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αυτό για το αμνιακό το είχα διαβάσει κ εγώ κάπου...Εγώ παίρνω 2 χαπάκια σίδηρο, ασβέστιο κ μαγνήσιο. Πάνω-κάτω στα ίδια είμαστε...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμείς πάμε μαζί...34+6! :tongue:

Για πες κ εσύ τα στατιστικά σου...(κιλά δικά σου & μωρού). Γτ όμως θα μπεις τόσο νωρίς για να γεννήσεις? Είμαι σχετικά νέα εδώ μέσα κ δν ξέρω τα ιστορικά σας...:confused:

tfQvp2.png

Α! να κανεις τα μαθηματα σου! Και εγω αργησα να μπώ και καθησα μια μέρα και τα διάβασα όλα... μάλιστα για να θυμάμαι 5 πράγματα κράτησα σκονάκι. (αστειεύομαι, αλλά όχι για το σκονάκι:P)

Υψος 166 βάρος αρχικο 85 =20 κιλα πάνω απο το κανονικό μου.

Α τρίμηνο -3

Β τρίμηνο +4 =>+1 δηλ 86

Γ τρίμηνο +3 => 89

Ο μικρός υπερηχογραφικά ήταν πάντα 1 εβδομάδα μπροστά, εκτός απο την προπροηγούμενη μέτρηση (μάλλον πατάτα) που ήταν 3 εβδ μπροστά και την προηγούμενη πού ήταν 1 εβδομάδα μπροστά και 1950κγ

Ε!!! Συγκατήσουυυ!!! Γιατι θα μας πάρει όλες ο κατηφορος... Και εγω ζαλίστικα όταν την ακουσα την σοκολατοκρεπούλα... αλλά έκανα την αδιάφορη... μην ξύνουμε πληγές βραδιάτικα...... και τρέχουμε στην Κηφισίας με την πυτζαμα...

χιχιχιχι

καλά χαπακωνόμαστε όλες βλέπω ε;

mariapap και kouklitsa κοντεύουμε, κάντε ένα κουράγιο!

iiAs.png

9JCHp3.png

Α! να κανεις τα μαθηματα σου! Και εγω αργησα να μπώ και καθησα μια μέρα και τα διάβασα όλα... μάλιστα για να θυμάμαι 5 πράγματα κράτησα σκονάκι. (αστειεύομαι, αλλά όχι για το σκονάκι:P)

Υψος 166 βάρος αρχικο 85 =20 κιλα πάνω απο το κανονικό μου.

Α τρίμηνο -3

Β τρίμηνο +4 =>+1 δηλ 86

Γ τρίμηνο +3 => 89

Ο μικρός υπερηχογραφικά ήταν πάντα 1 εβδομάδα μπροστά, εκτός απο την προπροηγούμενη μέτρηση (μάλλον πατάτα) που ήταν 3 εβδ μπροστά και την προηγούμενη πού ήταν 1 εβδομάδα μπροστά και 1950κγ

Και ο δικος μου είναι μια βδομάδα με 10 μέρες μπροστά. Βασικά είναι λέει ψηλός (με βάση τη μέτρηση του μηριαίου οστού). Εγώ θα μπω πιθανότατα 08/03 γτ θα κάνω καισαρική, αλλά σίγουρα θα μάθουμε σε 2 βδομάδες...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...