Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

μια γνωστή μου, 37 εβδομάδων περίπου, πήγε σήμερα στο γιατρό της για το καθιερωμένο ραντεβού και της είπε "πέρνα αύριο απ'το μαιευτήριο να γεννήσεις"!!!! αγχώθηκα γιατί συνειδητοποίησα πόσο κοντεύουμε!!!!!!!!!!

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zaki εγω yutopar δεν έχω παρει καθόλου, ούτε μαγνησιο, ούτε ασβέστιο. Τα yutopar είναι για να μην έχεις συσπάσεις και τα δείνουν στην περίπτωση που έχουν ξεκινήσει συσπάσεις που είναι ένδειξη τοκετού, αλλά ο τοκετός πρέπει να καθηστερίσει. Το μαγνήσιο είναι για τις κράμπες κυρίως και για τις συσπάσεις όμως. Εγω όταν άρχισα να έχω κράμπες πάντως, ξεκίνησα να τρώω μισή μπανάνα κάθε μέρα και βελτιώθηκε η κατάσταση. Τωρα δεν έχω κράμπες παρά σπάνια. Οσο για το ασβέστιο, αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να το ξεκινήσω, γιατί τις τελεταίες μέρες νιώθω ευαίσθητα τα δόντια μου. Θα δω πως θα πάει και βλέπουμε...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

παρούσα και ακόμα έγκυος!!!

τι κάνετε κοριτσάκια??? βλέπω έχουμε και γκάλοπ λοιπόν η δική μου γνώμη:

η εγκυμοσύνη δεν μου αρέσει καθόλου!έζησα εις διπλούν (και στις 2 μου εγκυμοσύνες) αυτά που περιέγραψε η αλίκη, οκ είμαι πάντα με ένα χαμόγελο αλλά δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη πάντα έτσι ήμουν τώρα όμως έχω και τα ψυχολογικά μου πότε έτσι πότε αλλιώς! βέβαια το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει αλλά πρέπει να κρατάει 9 μήνες???

αχχχ κοριτσάκια μου αύριο το πρωί έχω ραντεβού με τον γιατρό μόνο μην μου πει ξαναέλα την άλλη εβδομάδα δεν θα φύγω από εκεί!!!!αν και δεν το νομίζω ελπίζω αυτή τη φορά να μου κλείσει εκείνο το ραντεβού της γέννας!!!

πωπω τις τελευταίες μέρες το έχουμε ρίξει στις βόλτες!!! η μικρή το έχει καταχαρεί συνέχεια βλέπει θάλασσα και βαρκούλες και είναι μες την καλή χαρά!!!αχχχ το μικρό μου ότι χαρεί τώρα γιατί μετά θα κάνει αρκετό καιρό να ξαναβγεί βόλτα και με τους δύο της γονείς!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γεια σας κορίτσια!

Έτσι μπράβο να βλέπω συμμετοχές γιατί αγχώθηκα το πρωί ότι γεννάμε που δε σας έβλεπα να γράφετε!

Λοιπόν τα νέα από τον γιατρό...πράγματι αυτά που νιώθω είναι συσπάσεις και αυτός ο επίμονος πόνος από κάτω οφείλεται στο ότι ο μικρούλης μου έχει εμπεδωθεί και έτσι πονάω όταν περπατάω.

κατά τα άλλα κορίτσια αν δεν είχα δώσει βάση στους πόνους θα γεννούσα σε λίγες μέρες λόγω του εντέρου. οι άλλες μετρήσεις δε δικαιολογούσαν τόσο έντονες συσπάσεις και ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω διατροφή για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου γιατί αυτό προκαλεί τις συσπάσεις στη μήτρα μου. η πλάκα είναι ότι δεν ήξερε ότι πάσχω από το σύνδρομο χρόνια τώρα...οπότε τον παραδέχομαι.

εντωμεταξύ θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει στο βιβλίο της εγκυμοσύνης μου και το ξαναδιάβασα τώρα, λέει πράγματι ότι το σύνδρομο μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό οπότε η έγκυος να έχει το νου της για πρόωρες συσπάσεις.

έτσι με buscopan, προσοχή και διατροφή ελπίζουμε να πάει 2 εβδομάδες ακόμα.

καλού κακού μου έδωσε όλα τα τηλέφωνά του και συζητήσαμε για τα σημάδια της γέννας και θα με ξαναδεί τη Δευτέρα.

α!!!! το αντράκι μου είναι κουκλάκι, βύζαινε το δαχτυλό του! τρελή πλάκα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Έτσι μπράβο να βλέπω συμμετοχές γιατί αγχώθηκα το πρωί ότι γεννάμε που δε σας έβλεπα να γράφετε!

Λοιπόν τα νέα από τον γιατρό...πράγματι αυτά που νιώθω είναι συσπάσεις και αυτός ο επίμονος πόνος από κάτω οφείλεται στο ότι ο μικρούλης μου έχει εμπεδωθεί και έτσι πονάω όταν περπατάω.

κατά τα άλλα κορίτσια αν δεν είχα δώσει βάση στους πόνους θα γεννούσα σε λίγες μέρες λόγω του εντέρου. οι άλλες μετρήσεις δε δικαιολογούσαν τόσο έντονες συσπάσεις και ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω διατροφή για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου γιατί αυτό προκαλεί τις συσπάσεις στη μήτρα μου. η πλάκα είναι ότι δεν ήξερε ότι πάσχω από το σύνδρομο χρόνια τώρα...οπότε τον παραδέχομαι.

εντωμεταξύ θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει στο βιβλίο της εγκυμοσύνης μου και το ξαναδιάβασα τώρα, λέει πράγματι ότι το σύνδρομο μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό οπότε η έγκυος να έχει το νου της για πρόωρες συσπάσεις.

καλού κακού μου έδωσε όλα τα τηλέφωνά του και συζητήσαμε για τα σημάδια της γέννας και θα με ξαναδεί τη Δευτέρα.

Άντε, σε περιμέναμε...χιχι!

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι παίζει, οπότε θα ηρεμήσεις...πολύ καλό αυτό!

Όλα καλά θα πάνε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Άντε, σε περιμέναμε...χιχι!

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι παίζει, οπότε θα ηρεμήσεις...πολύ καλό αυτό!

Όλα καλά θα πάνε!

tfQvp2.png

Άσε είχα τέτοιο άγχος που ακόμα τώρα αρχίζω να ηρεμώ.

iiAs.png

9JCHp3.png

μια γνωστή μου, 37 εβδομάδων περίπου, πήγε σήμερα στο γιατρό της για το καθιερωμένο ραντεβού και της είπε "πέρνα αύριο απ'το μαιευτήριο να γεννήσεις"!!!! αγχώθηκα γιατί συνειδητοποίησα πόσο κοντεύουμε!!!!!!!!!!

οντως! Είμαστε πολύ κοντά πια!

Κοριτσια yotupar γιατι πίνετε? Γιατι εμενα δεν μου εχει δωσει ποτε...Ουτε μαγνησιο πίνω, θα επρεπε?!?

Κουκλίτσα, γιατί εχεις κακή διάθεση?!? Σκέψου το μπεμπάκι που έρχεται!!!!!!

Yutopar μου έδινε γιατι είχα συσπάσεις. Βεβαια συνέχισα να έχω αλλά λιγότερες και λιγότερο εντονες. Ισως γιατι η δοσολογια είναι 4 την ημέρα και εμ'ενα μου είπε να πίνω ένα πρίν τον ύπνο. Υπέθεσα ότι το έδωσε έτσι για να εξισοροπήσει την κούραση της ημέρας, που είχα παραπάνω συσπάσεις. Όσο για την διάθεση έχεις δίκιο zaki, λίγο τα προβλήματα που δεν με αφήνουν να χαρώ την κοιλίτσα μου να μεγαλώνει και την ιδέα ότι το μωράκι μας έρχεται... λίγο οι ορμόνες..... Αλλα επειδή ακριβώς πλησιάζουμε.. στο τέλος... έβαλα τα δυνατά μου να ανέβω!

παρούσα και ακόμα έγκυος!!!

Καλώς το κορίτσι μας!!!

Θα γεννήσεις και εσυ, μην αγχώνεσαι... :P, πόσες φορές στην ζωή σου θα φτάσεςι πάλι στο "σήμερα".... σε αυτο το βασανιστικο αλλά και μαγικά όμορφο παρα πέντε??

Περιμένω αύριο να μάθω...

Γεια σας κορίτσια!

Αχ tiramisu πόσο χαιρομαι.....!! Αντε με το καλό να μπεις στον 9ο! Πολύ κατατοπιστικά όσα μας είπες! Συμπεραίνω ότι και ο δικός μου έχει εμπεδωθεί....Μια ή πάπια της στελλας (που είπε ότι θα πηγαίνουμε σαν πάπιες), μια ο πόνος χαμηλά... πείστηκα!

Λογικό είναι...αλλά τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις..

Τι είδους διατροφή σου πρότεινε?

tfQvp2.png

Είπε να κόψω τελείως τα γαλακτοκομικά (αυτό λίγο με σκότωσε γιατί πίνω ένα μπουκάλι γάλα μόνη μου τη μέρα), πράσινα-ωμά λαχανικά, ντομάτα, πορτοκάλι... και γενικότερα να τρώω κρέας, μακαρόνια, πατάτες και ρύζι μέχρι να γεννήσω.

Τώρα κοιτάζω λίγο στο internet για κάποιες τροφές που μου έρχονται τώρα στο μυαλό όπως μέλι, μήλα κάτι υγιεινό βρε παιδί μου...τι θα τρώω για πρωινό; αλλά ας μπω στο μήνα μου μην τον βάλουν θερμοκοιτίδα και δε με νοιάζει τίποτα!

iiAs.png

9JCHp3.png

kouklitsa εσύ δε συζητούσες με κάποια κοπέλα, δε θυμάμαι ποια ήταν, για το βάρος του μωρού και ότι δεν είχε αυξηθεί από τη μία εξέταση στην άλλη; εμένα τον έβγαζε 2400 πριν 10 μέρες και σήμερα 2500. καλά που θυμόμουν τα post σας γιατί διαφορετικά θα είχα ανησυχήσει.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Είπε να κόψω τελείως τα γαλακτοκομικά (αυτό λίγο με σκότωσε γιατί πίνω ένα μπουκάλι γάλα μόνη μου τη μέρα), πράσινα-ωμά λαχανικά, ντομάτα, πορτοκάλι... και γενικότερα να τρώω κρέας, μακαρόνια, πατάτες και ρύζι μέχρι να γεννήσω.

Τώρα κοιτάζω λίγο στο internet για κάποιες τροφές που μου έρχονται τώρα στο μυαλό όπως μέλι, μήλα κάτι υγιεινό βρε παιδί μου...τι θα τρώω για πρωινό; αλλά ας μπω στο μήνα μου μην τον βάλουν θερμοκοιτίδα και δε με νοιάζει τίποτα!

A, μάλιστα...

Πίνεις ένα μπουκάλι γάλα βρε θηρίο? Εμένα δν μ'αρέσει το γάλα, αλλά αναγκατικά πίνω κάθε πρωί!

Κάτι ολίγον άσχετο...πόσα κιλά εχεις πάρει κ πόσα κιλά είναι το μωρό?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

χιχιχι

ναι πάντα έπινα γάλα αλλά με την εγκυμοσύνη έχω τρελαθεί, ακόμα και το πρώτο τρίμηνο που έχασα 4 κιλά από τις αναγούλες, το μόνο που ήθελα να πίνω είναι γάλα.

έχω πάρει 11.5 κιλά περίπου και το μωρό ήταν 2500 σήμερα. εσύ πώς τα πας με τα κιλά; πολλές κοπέλες ταλαιπωρούνται, εγώ ευτυχώς χωρίς δίαιτα πιστεύω ότι καλά είμαι, είμαι ευχαριστημένη.

iiAs.png

9JCHp3.png

kouklitsa εσύ δε συζητούσες με κάποια κοπέλα, δε θυμάμαι ποια ήταν, για το βάρος του μωρού και ότι δεν είχε αυξηθεί από τη μία εξέταση στην άλλη; εμένα τον έβγαζε 2400 πριν 10 μέρες και σήμερα 2500. καλά που θυμόμουν τα post σας γιατί διαφορετικά θα είχα ανησυχήσει.

Ναι πρώτα εγώ σάλταρα γαιτι ήταν απο 2150 μετα 1950... και μετα η Mariapap είπε ότι το μωρό δεν είχε πάρει βάρος!!

Και οι 2 γιατροι δεν ανησυχούσαν γιατι είπαν ότι οι υπέρηχοι έχουν αποκλίσεις....

Οπότε "κάπου εκεί" είναι και το βάρος του μπέμπη σου! Μην ανησυχεις!

χιχιχι

ναι πάντα έπινα γάλα αλλά με την εγκυμοσύνη έχω τρελαθεί, ακόμα και το πρώτο τρίμηνο που έχασα 4 κιλά από τις αναγούλες, το μόνο που ήθελα να πίνω είναι γάλα.

έχω πάρει 11.5 κιλά περίπου και το μωρό ήταν 2500 σήμερα. εσύ πώς τα πας με τα κιλά; πολλές κοπέλες ταλαιπωρούνται, εγώ ευτυχώς χωρίς δίαιτα πιστεύω ότι καλά είμαι, είμαι ευχαριστημένη.

Εγώ αναγούλες δν είχα, οπότε από την αρχή της εγκυμοσύνης παίρνω κιλάκια...:tongue:

Έχω πάρει 12,5 και το μωρό την προηγούμενη βδομάδα ήταν 2300. Απλά, έχω παρατηρήσει ότι τις τελευταίες μέρες, δν παχαίνω...τώρα αυτό είναι καλό ή κακό? Το θετικό είναι ότι δν μ φαίνεται πως έχω πάρει αυτά τα κιλά...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...