Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Γεια σας κι απο εμένα... Πλησιαζει ο καιρος και βλέπω όλες ειμαστε στην τσιτα...Ωρες- ωρες νιωθω πως το μπεμπακι βαρεθηκε εκει μεσα και θελει να βγει...

zaki και εσύ στο μητέρα δε γεννάς ή θυμάμαι λάθος; θυμάμαι που είχες πάει για β επιπέδου την ίδια μέρα με μένα. λες να ειδωθήκαμε; ποιος είναι ο γιατρός σου; εμένα ο δικός μου είναι στον χολαργό.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zaki και εσύ στο μητέρα δε γεννάς ή θυμάμαι λάθος; θυμάμαι που είχες πάει για β επιπέδου την ίδια μέρα με μένα. λες να ειδωθήκαμε; ποιος είναι ο γιατρός σου; εμένα ο δικός μου είναι στον χολαργό.

Σ..........ς λέγεται... Δεν το θυμομουνα οτι ειχαμε παει την ιδια μερα. Πολυ πιθανο να συναντηθηκαμε. Νομιζω 11 το πρωι ηταν το ραντεβου μου..Βλεπω μονο οι δυο μας θα ειμαστε στο μητερα...Εχεις παρει τον τιμοκαταλογο του 2011 να χαρεις με τις αυξησεις?!?:mad::mad::-x

Δεν το θυμομουνα οτι ειχαμε παει την ιδια μερα. Πολυ πιθανο να συναντηθηκαμε. Νομιζω 11 το πρωι ηταν το ραντεβου μου..Βλεπω μονο οι δυο μας θα ειμαστε στο μητερα...Εχεις παρει τον τιμοκαταλογο του 2011 να χαρεις με τις αυξησεις?!?:mad::mad::-x

όχι δεν έχουμε τον ίδιο γιατρό και όχι δεν έμαθα για τις αυξήσεις. πλάκα κάνεις...εγώ διάβασα κάπου στο parents ότι το οικονομικό τρίκλινο από 2000 ευρώ το πήγαν 1800 και χάρηκα. δεν ισχύει; μήπως ξέρεις πόσο κοστίζει το οικονομικό τρίκλινο;

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

όχι δεν έχουμε τον ίδιο γιατρό και όχι δεν έμαθα για τις αυξήσεις. πλάκα κάνεις...εγώ διάβασα κάπου στο parents ότι το οικονομικό τρίκλινο από 2000 ευρώ το πήγαν 1800 και χάρηκα. δεν ισχύει; μήπως ξέρεις πόσο κοστίζει το οικονομικό τρίκλινο;

1800 + ΦΠΑ. Ολα τα αλλα τα αυξησανε 2κλινο και μονοκλινοπανω απο χιλιαρικο. Αρχικα σκεφτομουνα για δικλινο, τωρα δεν υπάρχει περιπτωση.

Για το ΙΑΣΩ δεν ξερω πόσο αλλα ακουσα οτι μειωθηκαν...

Κορίτσια, σήμερα πονάω λίγο. Συγκεκριμένα, πονάω χαμηλά, όχι συνεχόμενα αλλά αισθάνομαι κάτι σαν σουβλιές, τσιμπήματα, μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω. Σε καμία περίπτωση δεν είναι πόνος που να μου προκαλεί τόση ανησυχία ώστε να τηλεφωνήσω στο γιατρό μου, αλλά δεν τον έχω ξανανιώσει και είπα να ρωτήσω εσάς αν σας λέει κάτι!

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα στην εγκυμοσύνη το στήθος μου έχει πρηστεί πολύ και με το παραμικρό που ακουμπάει πάνω πονάει φρικτά,ειδικά οι θηλές.Λέτε να συνεχιστεί ο πόνος και μετά που θα θηλάζω και να είναι το ίδιο ευαίσθητα?Μήπως θα με βοηθήσει να πάρω θήλαστρο?Για να μη μεταδίδω και στο παιδί αυτά τα αχ,ωχ...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Τώρα στην εγκυμοσύνη το στήθος μου έχει πρηστεί πολύ και με το παραμικρό που ακουμπάει πάνω πονάει φρικτά,ειδικά οι θηλές.Λέτε να συνεχιστεί ο πόνος και μετά που θα θηλάζω και να είναι το ίδιο ευαίσθητα?Μήπως θα με βοηθήσει να πάρω θήλαστρο?Για να μη μεταδίδω και στο παιδί αυτά τα αχ,ωχ...

Παρε κρεμουλα λανολινης να βαζεις. Ρωτα στο φαρμακειο για κρεμα για θηλες. Βαζε απο τωρα.

ΕΔΩ + ΕΓΚΥΟΣ

Καλησπέρα κορίτσια... καθε μέρα είμαι εδω, και διαβάζω

αλλά είχα πολυ άσχημη διάθεση τις τελευταιες μερες και δεν συμμετείχα στον διάλογο... συγγνώμη που είμαι τόσο γαιδάρα...και δεν έλεγα ούτε ένα γεια!

Απλά όταν δεν είμαι καλά χάνομαι απο προσώπου γής... Οι φίλοι μου το ξέρουν πια και με έχουν μάθει...

Απο υγεία καλά... ψυχολογικα ήμουν άνω κάτω... αλλά σήμερα καλίτερα.

Σήμερα πήρα το γιατρό να ζητήσω να σταματήσω να παίρνω το yutopar γιατι τελευταία κανα 2ωρο αφου το έπινα το βραδυ, με τρέλαινε στις ταχυκαρδίες και ένιωθα τρόμο και πανικό + τρελλό λαχάνιασμα... Και το τρόμος και πανικός το λέω αφού διάβασα τις παρενέργιες και μπόρεσα να χαρακτηρίσω το πως ένιωθα..χαχα τρομος και πανικός ακριβώς αυτό! Δεν ήξερα πώς να περιγράψω στον άντρα μου αυτό που περνούσα.

tinna Δουλευεις ακόμα θηρίο?

Εγώ σήμερα τό πρωι είπα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου εβδομάδα... δυσκολεύομαι πολύ και κουράζομαι πολύ εύκολα! Εξάλλου το πολύ σε 20 μέρες γεννάω

[quote name=

stellitsa1978

Kαλημεα και καλη εβδομαδα σε όλες. Να σας ρωτησω κατι. Εχει καμια αυπνιες????[/quote]

Εχω απο 03,30-06,30 συνηθως, και δεν μαρεσει!

[quote name=

tiramisu]

έχω παρανοήσει τελείως ή και εσείς θα θέλατε να σας δει ο γιατρός σας;

Ναι, με όσα περιγράφεις tiramisu πρέπει να πας.... βασικα τώρα εκεί είσαι....;) 19,45;) αλλα πες μας τι θα σου πει....

[quote name=

chris83 Το βρηκα στο youtube!!!

Το εβαλα σε link απο κατω, δεν ξερω αν βγαινει! Τελικά Τακη τον λενε...

chris είσαι άπεχτη!!!! Α Π Ε Χ Τ Η....χαχαχα μου εφτιαξες το κέφι, αγαπημενη ταινία, απίθανη ατάκα!

Κουκλιτσα καλησπερα. Βρε μηπως να μπαινουμε όλες εδώ τα ξημερωματα αφου καμια δεν κοιμαται. χχιχι

Και εγω τελευταια όλα μου φταίνε.... Ολο νευρα εχω.

Κοριτσια yotupar γιατι πίνετε? Γιατι εμενα δεν μου εχει δωσει ποτε...Ουτε μαγνησιο πίνω, θα επρεπε?!?

Κουκλίτσα, γιατί εχεις κακή διάθεση?!? Σκέψου το μπεμπάκι που έρχεται!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...