Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Δεν έχω ακριβώς αυπνίες. Απλά αν σηκωθώ κανα 2 φορές μέσα στη νύχτα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετά να μη με παίρνει πάλι ο ύπνος για κανα 2ωρο.

ακριβώς έτσι, μόνο που εγώ πλέον σηκώνομαι το λιγότερο 4 φορές και το πρωί γύρω στις 6 έχω πρόβλημα να ξανακοιμηθώ.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια,

τι κάνετε; εγώ τελικά λύγισα...τόσες μέρες με τους πόνους έλεγα θα αντέξω και δε θα πάω στο γιατρό αφού δε μου λέει ότι θέλει να με δει ακόμα και έχουμε πει για ραντεβού στις 15 που μπαίνω στο μήνα μου...αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!

οπότε τον πήρα πριν από λίγο και του ζήτησα να πάω να με δει να ηρεμήσω. ρε κορίτσια πονάω από την προηγούμενη κυριακή, παίρνω 3 buscopan τη μέρα, έχω να βγω από το σπίτι μου από την Τετάρτη το απόγευμα και χτες το βράδυ πάλι υπέφερα, να μην μπορώ να περπατήσω μέσα στο σπίτι μου πια!!!!

έχω παρανοήσει τελείως ή και εσείς θα θέλατε να σας δει ο γιατρός σας;

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλημερα απο νευρα βλεπω ειμαστε ολες τσιτα!Tiramisu που πονας? Τα buscopan ειναι για να σταματανε τις συσπασεις? Δεν ξερω δεν εχω παρει ποτε....

Εγω θελω επιτελους να γεννησω ποτε θα με πιασουν οι πονοι να τελειωνουμε...

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kαλημεα και καλη εβδομαδα σε όλες. Να σας ρωτησω κατι. Εχει καμια αυπνιες????

Ναιιιιιι!!! Ξυπναω τη νυχτα για τουαλετα και δε με ξαναπιανει υπνος. Πιστευω οτι φταιω κι εγω βεβαια γιατι αρχιζω και σκεφτομαι... Σκεφτομαι διαφορα πραγματα με κυριο πρωταγωνιστη φυσικα τον μπεμπη!!!

καλημέρα κορίτσια,

τι κάνετε; εγώ τελικά λύγισα...τόσες μέρες με τους πόνους έλεγα θα αντέξω και δε θα πάω στο γιατρό αφού δε μου λέει ότι θέλει να με δει ακόμα και έχουμε πει για ραντεβού στις 15 που μπαίνω στο μήνα μου...αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!

οπότε τον πήρα πριν από λίγο και του ζήτησα να πάω να με δει να ηρεμήσω. ρε κορίτσια πονάω από την προηγούμενη κυριακή, παίρνω 3 buscopan τη μέρα, έχω να βγω από το σπίτι μου από την Τετάρτη το απόγευμα και χτες το βράδυ πάλι υπέφερα, να μην μπορώ να περπατήσω μέσα στο σπίτι μου πια!!!!

Καλά εκανες! Κι εγω στη θεση σου δε θα κρατιόμουνα!

Καλημερα απο νευρα βλεπω ειμαστε ολες τσιτα!Tiramisu που πονας? Τα buscopan ειναι για να σταματανε τις συσπασεις? Δεν ξερω δεν εχω παρει ποτε....

Εγω θελω επιτελους να γεννησω ποτε θα με πιασουν οι πονοι να τελειωνουμε...

Καλε μηπως βιαζεσαι εσυ λιγο? Ακόμη στο μηνα σου δεν μπηκες!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Και εγω δεν κοιμαμαι καλά..... Ουφ!

Πω πω.. ξερεις τωρα τι μου θυμισες? Τη σκηνη στην Αλίκη στο Ναυτικό που ο Παπαμιχαηλ δε μπορει να κοιμηθεί και λεει στον διπλανο του

Παπαμιχαηλ: Μακη,(δε θυμαμαι το ονομα) κοιμασαι ρε?

Μακης: Οχι!

Παπαμιχαηλ: Σκεφτεσαι κι εσυ το κοριτσι σου?

Μακης: Οχι, εφαγα πολυ πεπονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

Kαλημεα και καλη εβδομαδα σε όλες. Να σας ρωτησω κατι. Εχει καμια αυπνιες????

Εγώ με τον ύπνο έχω πρόβλημα. Κατ αρχάς αν δεν πάει 2 το πρωί δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κάθε μέρα ξυπνάω στις 4 για τουαλέτα. Επίσης αν ξυπνησω κάποια στιγμή μετ΄μπορεί να περάσουν και 2 ώρες για να ξανα κοιμηθω.

καλημέρα κορίτσια,

Καλά έκανες και ζήτησες να σε δει ο γιατρός σου. Στο κάτω κάτω σε 10 μέρες έχεις ραντεβού. Δεν είναι και αύριο.

Καλά έκανες. Τα buscopan είναι σπασμολτικό, είναι και για τους πόνους (το έπαιρνα και εγώ όταν είχα τις συσπάσεις όταν πόναγα) και επίσης είναι για να ωριμάζει ο τράχηλος (εγώ πέρνω 1 την ημέρα τώρα)

Πήγαινε να δεις τι τρέχει και πονάς. Μπορεί να μην σε καλύπτει το buscopan και να χρειάζεσαι κάτι άλλο. Τι ώρα θα πας?

Να μπεις να μας πεις.

Κορίτσια βλέπετε εφιάλτες???

Βλέπω κάθε μέρα όνειρα και φυσικά πρωταγωνιστής είναι ο μπέμπης.

Διαφημίσεις

Χαχαχα κατι τετοιο. Ασε που εχωκαι πολλα νευρα. Ολα μου φταινε.

Καλά μην ανησυχεις!!! Οι ορμονες φταίνε για όλα.

Αχ άτιμη προγεστερονη...

Χαχαχα κατι τετοιο. Ασε που εχωκαι πολλα νευρα. Ολα μου φταινε.

Ναι ρε συ! Κι εγω πολλες φορες! Εχθες ημουν εκνευρισμενη γιατι διαπίστωσα οτι απο την στιγμη που μπηκα στον μηνα μου, η πεθερα μου παιρνει καθε απόγευμα τηλεφωνο! Τους ειχα ξεκαθαρίσει οτι δε θα τους πουμε οτι γενναω, θα τους παρουμε τηλεφωνο αφου γεννησω. Κι εκει που επαιρνε 2 με 3 φορες τη βδομαδα, τωρα παιρνει καθε μερα για να μας τσακωσει!!!

Οποτε οπως καταλαβαινετε... παλι ματσ θα εχουμε το μεσημερι με τον συζυγο για να της το ξεκόψει...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ναι ρε συ! Κι εγω πολλες φορες! Εχθες ημουν εκνευρισμενη γιατι διαπίστωσα οτι απο την στιγμη που μπηκα στον μηνα μου, η πεθερα μου παιρνει καθε απόγευμα τηλεφωνο! Τους ειχα ξεκαθαρίσει οτι δε θα τους πουμε οτι γενναω, θα τους παρουμε τηλεφωνο αφου γεννησω. Κι εκει που επαιρνε 2 με 3 φορες τη βδομαδα, τωρα παιρνει καθε μερα για να μας τσακωσει!!!

Οποτε οπως καταλαβαινετε... παλι ματσ θα εχουμε το μεσημερι με τον συζυγο για να της το ξεκόψει...

Μην απαντήσεις το τηλέφωνο...

Επειδή και εγώ ήμουν στην ίδια φάση με την μανα μου μιας και εμείς δεν θα ενημερώσουμε αν δεν γεννήσουμε πρώτα, έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απάνταγα.

Τώρα με παίρνει κάθε 2-3 μέρες και της απαντάω. Αν αρχίσει τα ίδια, θα κάνω το ίδιο.

Μην απαντήσεις το τηλέφωνο...

Επειδή και εγώ ήμουν στην ίδια φάση με την μανα μου μιας και εμείς δεν θα ενημερώσουμε αν δεν γεννήσουμε πρώτα, έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απάνταγα.

Τώρα με παίρνει κάθε 2-3 μέρες και της απαντάω. Αν αρχίσει τα ίδια, θα κάνω το ίδιο.

Θα απαντησει σημερα και θα της πει αυτο το πραγμα. "Ή θα σταματησεις να μας παιρνεις καθε μερα ή θα παψουμε να το σηκώνουμε καθε μερα... Αποφάσισε..."

v9gkhg0kf9drps4b.png

aliki, έχω ραντεβού στις 7.30 με τον γιατρό. θα μπω όταν γυρίσω και θα σας πω τα νέα.

Απ'οτι βλέπω όλες είμαστε σε πολύ καλή φάση ψυχολογικά ε;

έτοιμες να σκοτωθούμε με σύζυγο, μάνα, πεθερά...και εγώ μια από τα ίδια...έχω κόψει το τηλέφωνο με την πεθερά γιατί βαρέθηκα να ακούω: ''σταμάτησες τη δουλειά; να πάρεις τουλάχιστον μια εβδομάδα από τον 9ο για το μωρό'' γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

και η μανούλα μου είναι όλο γέλιο και ειρωνία: ''ε τι να κάνουμε, όλες έτσι περάσαμε, δεν είσαι η μόνη, πώς κάνεις έτσι, είσαι υπερβολική'' γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...