Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλέ δεν κουράστηκα σχεδόν καθόλου....πήγα για ψώνια με την μαμά μου και με άφησε ακριβώς έξω από το μαγαζί που πήρα τα νυχτικά και τα εσώρουχα, μετά έβαλα ένα πλυντηριάκι- για πλύσιμο στο χέρι ούτε κουβέντα- και ξάπλωσα.

Επιτέλους έφτιαξα και τη βαλίτσα μου....τώρα απομένει να ξεβουλώσει η μύτη μου και να έρθει η μπέμπα.....

Βρε κορίτσια... έχω αγχωθεί λιγάκι...δεν ξέρω το γιατί.... στο πρώτο ήμουν πιο κούλ.....και είχα μια θαυμάσια εμπειρία από την πρώτη γέννα.

Αφού μόλις γέννησα με ρώτησε ο άντρας μου αν θα κάνω άλλο παιδί και του απάντησα "άλλα 1000"!!!

Τώρα τί με έχει πιάσει.....

Σόρυ για το ψυχοπλακωτικό..............

Δηλαδη μπορει να εχουμε διαστολη και να μην το εχουμε παρει χαμπαρι?Δεν νιωθεις κατι? Σορρυ για τις ερωτησεις κι εγω αυτη τη φορα ειμαι πιο αγχωμενη. Νομιζω ειναι επειδη ξερουμε τι μας περιμενει! Εγω δεν ειχα και ωραια εμπειρια απο την πρωτη γεννα....Την ωρα που γενναγα ελεγα οτι δεν προκειται να κανω αλλο παιδι κι οτι ειμαι ηλιθια που κανω κι αυτο!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Κοριτσια τα χερια μου εχουν γινει σα λουκανικα!!!

Το βραδυ πονανε και οι αρθρωσεις των δαχτυλων μου παρα πολυ. Ο Γιατρος ειπε πως ειναι το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα (αν το λεω καλά) και οταν εμφανίζεται κατα την περιοδο της εγκυμοσύνης υποχωρει καμια βδομαδα μετα τη γεννα. Να φανταστειτε σηκωνομαι τη νυχτα για τουαλετα και δυσκολευομαι να σηκωσω τη πιτζαμα μου...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα!!!

Το βραδυ πονανε και οι αρθρωσεις των δαχτυλων μου παρα πολυ. Ο Γιατρος ειπε πως ειναι το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα (αν το λεω καλά) και οταν εμφανίζεται κατα την περιοδο της εγκυμοσύνης υποχωρει καμια βδομαδα μετα τη γεννα. Να φανταστειτε σηκωνομαι τη νυχτα για τουαλετα και δυσκολευομαι να σηκωσω τη πιτζαμα μου...

Τώρα έγινε αυτό? Έτσι ξαφνικά??

Vhjfp3.png

Καλημέρα!!!

Σε καταλαβαίνω,εγώ δυσκολεύομαι να πιάσω το χερούλι της πόρτας για να την ανοίξω.Υπομονή και θα περάσει κι αυτό.Δε λες καλά που το παθαίνουμε μόνο την νύχτα?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

ωχ αμάν! εγώ από τότε που άρχισα να πρήζομαι έχω καθιερώσει και τρώω ένα αγγούρι κάθε μέρα που είναι διουρητικό. καλά, δε νομίζω να κάνει και πολύ δουλειά αλλά λέμε τώρα...

και εμένα πονάνε οι αρθρώσεις των δαχτύλων μου το βράδυ και νόμιζα ότι είναι επειδή πληκτρολογώ πολλές ώρες κάθε μέρα σε συνδυασμό με το πρήξιμο. τελικά είναι απλά το πρήξιμο από ότι φαίνεται...

iiAs.png

9JCHp3.png

Τώρα έγινε αυτό? Έτσι ξαφνικά??

Μερα με τη μερα σιγα σιγα ενιωθα ενα πρηξιμο που δεν το πολυεδινα σημασια. Τωρα ειναι που με ενοχλει...

Σε καταλαβαίνω,εγώ δυσκολεύομαι να πιάσω το χερούλι της πόρτας για να την ανοίξω.Υπομονή και θα περάσει κι αυτό.Δε λες καλά που το παθαίνουμε μόνο την νύχτα?

Ασε, το πρωι δεν μπορουσα να ανοιξω το μπουκαλι με το γαλα. Και δεν ηταν κλειστη η συσκευασια που θελει δυναμη! Ανοιχτη ηταν!

Ωχ πριστηκατε? Μηπως τρωτε μπολικο αλατι? Ελα λιγο εμεινε ακομα.

Κι εγω αυτο σκεφτηκα και εβαλα στην κυριολεξια ελαχιστο στο φαγητό.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!

Τι κάνετε??? Πώς τα πάτε???

Mariadi βλέπω ο μπέμπης σου να σκάει μύτη τελευταίος!!!!!

July κοντεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι καλά!!!:P

Από την ΝΙΚ έχουμε κανένα νέο? Έχει επικοινωνήσει καμιά μαζί της?

Σχετικά με το γκάλοπ σχετικά με την εγκυμοσύνη πιστεύω ότι οι απόψεις έχουν να κάνουν με το τι έχει βιώσει κάθε μία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εγώ πριν μείνω έγκυος έλεγα : έλα μωρέ τι είναι 9 μήνες?? Ξεγνιασια, ευτυχία, ζωγραφιστές κοιλιές και χαρούμενες φατσούλες και άλλα πολλά.

Για μένα η εγκυμοσύνη δεν ήταν έτσι. Ήταν γεμάτη άγχος, στεναχώρια, αγωνία και φόβο μιας και στους 2 μεγάλους υπέρηχους κάτι μας βρήκανε. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις που μια μανούλα θα μπορούσε να κάνει για να "σιγουρευτη" ότι όλα είναι καλά (2 αυχενικές, β επιπέδου, αμνιοπαρακέντηση, υπέρηχο καρδιάς εμβρύου) και θεωρητικά δεν πρέπει να φοβάμαι.

Όμως εγώ το μόνο που θέλω είναι να γεννήσω, να πάρω τον γιο μας αγκαλιά, να δω ότι είναι καλά για να ηρεμίσω.

Πιστεύω στον Θεό και πιστεύω ότι όλα θα έιναι καλά. Αλλά δεν παύω να φοβάμαι κάποιες φορές. Ας είναι καλά και δεν με νοιαζει τι έχω περάσει μέχρι τώρα ούτε το πόσο θα πονέσω όταν θα γεννήσω. Ας τραβήξω τα πάντα, μονάχα το μωράκι μας να είναι καλά.

Sorry αν σας μαύρισα.

Αλλάζω θέμα:

Την Παρασκευή πήγαμε γιατρό. Ο μπέμπης μας είναι περίπου 3100. Μάλλον αρχίζει να φρενάρει το βάρος του σιγά-σιγά. Ο πλακούντας είναι στο 3 και το αμνιακό πολύ καλό. Ενώ κανονικά ήταν να μας δει ξανά την άλλη Παρασκευη μας είπε να πάμε την Τετάρτη γιατί θέλει να μας βλέπει ακόμα ποιο συχνά τώρα. Τώρα γιατί μας είπε 2 μέρες ποιο νωρίς, δεν το ξέρω.

Επίσης μας ξαναείπε ότι κάνει αναπνευστικές κινήσεις που είναι σημάδι τοκετού.

Αυτά από μένα.

Θα τα πούμε αύριο!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια

το ΣΚ το αφιερώσαμε οικογενειακώς στις βόλτες. Πήγαμε για καφέ (σπάνιο πραγματικά) και βόλτα στην παραλία και για φαγητό (οικογενειακώς βέβαια) και περάσαμε πολύ ωραία. Εχθές πήγαμε και στους γονείς μου στο Ναυπλιο όπου πάλι πήγαμε βόλτα και φαγητό και γενικά περάσαμε πααααρα πολύ ωραία. Μας χρειαζόταν γιατί είχαμε πήξει και με την κακοκαιρία τις προηγούμενες μέρες.

Πάλι καλά δεν πολυκουράστηκα, παρ ότι ο μικρός ούτε λόγος να κοιμηθεί το μεσημέρι.

Ετσι σήμερα είμαι φρέσκια- φρέσκια. Σηκώθηκα σκουπισα- σφουγκάρισα, έβαλα κι ένα πλυντήριο και μετά θα πάω για κάτι δουλίτσες στο Λουτράκι.

Εσείς τί κάνετε; Πώς τα περάσατε;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλημεα και καλη εβδομαδα σε όλες. Να σας ρωτησω κατι. Εχει καμια αυπνιες????

Δεν έχω ακριβώς αυπνίες. Απλά αν σηκωθώ κανα 2 φορές μέσα στη νύχτα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετά να μη με παίρνει πάλι ο ύπνος για κανα 2ωρο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...