Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Συμφωνείτε ή όχι με την πρόταση: "Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας;"

Διαφωνω!!! Οχι πως υπεφερα αλλα μεχρι τωρα δεν καταλαβα ποιο ειναι το ωραιο της υπόθεσης!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπα Stellitsa τίποτα...ένα ακόμα σπουδαίο αναπάντητο ερώτημα της εγκυμοσύνης...

ξεκινάω γκάλοπ:

Συμφωνείτε ή όχι με την πρόταση: "Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας;"

Είμαι κάπου στη μέση...Τα συναισθήματα που σου βγάζει η μια κλωτσιά ή μια μπουνιά είναι απίστευτα, τα οποία δν μπορεί να τα καταλάβει ένας τρίτος ακόμα κ αν βάλει το χέρι του, όπως κ η εικόνα του μωρού στον υπέρηχο, η προσμονή μέχρι να φτάσεις στο τέλος...

Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι αλλάζουν τόσα στο σώμα σου κ στη ψυχολογία σου που σε τρομάζουν, είναι η κούραση...

Οπότε από μένα ξεκάθαρα ένα συμφωνώ ή διαφωνώ δν θα πάρεις...Έτσι το βλέπω τουλάχιστον. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..

Εσύ τι πιστεύεις?

Υ.Γ.: Χθες το έριξα έξω, μαζί κ ο μπέμπης βέβαια, που μέχρι τις 5 ήταν στις επάλξεις! :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμενα κι οι 2 εγκυμοσυνες ηταν καλές οποτε θα πω ναι.

Η μπουμπου μου μαλλον γυρισε. Δεν νιωθω πια το κεφαλι της στο στηθος μου και χαμηλα νιωθω πιο βαρια. Επισης ενα κουλο η κοιλια μου σηκωθηκε προς τα πάνω. Πιο πανω δεν πάει...

Η μπουμπου μου μαλλον γυρισε. Δεν νιωθω πια το κεφαλι της στο στηθος μου και χαμηλα νιωθω πιο βαρια. Επισης ενα κουλο η κοιλια μου σηκωθηκε προς τα πάνω. Πιο πανω δεν πάει...

Καλό είναι αυτό! Πήρε θεσούλα..χιχι!

Όσο για την κοιλιά..λογικά σε 2-3 βδομάδες δεν θα αρχίσει να πέφτει?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ε ναι θα πεσει. Εχει πλακα παντως....

17 θα παω στον γιατρο να δουμε αν γυρισε. Εσυ πως εισαι Βενια?

Καλά, χθες δν είχα πονάκια...κ γενικώς προσπαθώ να μην κάνω τον ήρωα! Δεν είναι ανάγκη να προκαλούμε την τύχη μας! Χαλαράααα! :tongue:

Αν κ για σένα, με ένα παιδί ήδη, δν θα είναι το ίδιο εύκολο, φαντάζομαι...

Ο μπέμπης συνεχίζει ακάθεκτος τα κλωτσομπουνίδια του. χεχε!

Ελπίζω έτσι ήρεμα κ ωραία να πάμε μέχρι το τέλος...όπως βέβαια το εύχομαι σε όλες μας..:D

Εγώ στις 24 θα ξαναπάω γιατρό κ μάλλον τότε θα μ πει πότε θα κλείσουμε το ραντεβού για την καισαρική.

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγω έχω να πω πως παρ ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα το άγχος για το μωρό, αν θα είναι υγειές και τι θα κάνουμε με τα ποδαράκια του κλπ, δεν κατάλαβα τίποτα. Ηταν σαν να μην ημουν έγκυος ένα πράγμα. Το μόνο σύμπτωμα ήταν οι καούρες που τις αντιμετώπισα με διατροφή και ήμουν μια χαρά. Τώρα τα έχω περάσει όλα. Αναγούλες- ζαλάδες, πόνους σε όλο το σώμα, συσπάσεις από νωρίς (χωρίς να είναι κάτι βέβαια), καούρα και γενικά νιώθω πολύ περισσότερη κούραση. Βέβαια αυτό οφείλεται και στο ότι τρέχω με τον μικρό τη μισή μέρα (την άλλη μισή είναι σχολείο- πάλι καλά).

chris τωρα δεν έχω πρόβλημα με τις θηλές, αλλά όταν θήλαζα είχα τεράστιο πρόβλημα τους 3 πρώτους μήνες. Εκτως του ότι ήταν πολύ ευαίσθητες, είχαν "ανοιξει" και ο θηλασμός ήταν στιγμές που πραγματικά ήταν ένα μαρτήριο. Αλλά όπως είπα, με πείσμα και υπομονή όλα τα καταφέρνεις. Φαντάζομαι πως αν περάσει κάποια γυναίκα τους πόνους της γέννας, οι πόνοι που μπορεί να έχει στο θηλασμό δεν είναι τίποτα. Εγω δυστυχως δεν έχω νιώσει τους πόνους της γέννας, αλλά την "ταλαιπορία" του θηλασμού την περνάω άνετα ξανά. Η ικανοποίηση που ένιωθα ήταν πολύ περισσότερη από οποιονδήποτε πόνο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχχχ μπράβο στελλίτσα!!!Τι καλά που γύρισε η μπουμπού...¨οπως και να το κάνεις είναι ένα άγχος και αυτό!!Πολύ χάρηκα!!!:P:p:p

Η κοιλίτσα σου θα κατέβει μην ανησυχεις!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Ολα αυτα με 2 διαστολη??????:shock:

Καλέ δεν κουράστηκα σχεδόν καθόλου....πήγα για ψώνια με την μαμά μου και με άφησε ακριβώς έξω από το μαγαζί που πήρα τα νυχτικά και τα εσώρουχα, μετά έβαλα ένα πλυντηριάκι- για πλύσιμο στο χέρι ούτε κουβέντα- και ξάπλωσα.

Επιτέλους έφτιαξα και τη βαλίτσα μου....τώρα απομένει να ξεβουλώσει η μύτη μου και να έρθει η μπέμπα.....

Βρε κορίτσια... έχω αγχωθεί λιγάκι...δεν ξέρω το γιατί.... στο πρώτο ήμουν πιο κούλ.....και είχα μια θαυμάσια εμπειρία από την πρώτη γέννα.

Αφού μόλις γέννησα με ρώτησε ο άντρας μου αν θα κάνω άλλο παιδί και του απάντησα "άλλα 1000"!!!

Τώρα τί με έχει πιάσει.....

Σόρυ για το ψυχοπλακωτικό..............

Καλέ δεν κουράστηκα σχεδόν καθόλου....πήγα για ψώνια με την μαμά μου και με άφησε ακριβώς έξω από το μαγαζί που πήρα τα νυχτικά και τα εσώρουχα, μετά έβαλα ένα πλυντηριάκι- για πλύσιμο στο χέρι ούτε κουβέντα- και ξάπλωσα.

Επιτέλους έφτιαξα και τη βαλίτσα μου....τώρα απομένει να ξεβουλώσει η μύτη μου και να έρθει η μπέμπα.....

Βρε κορίτσια... έχω αγχωθεί λιγάκι...δεν ξέρω το γιατί.... στο πρώτο ήμουν πιο κούλ.....και είχα μια θαυμάσια εμπειρία από την πρώτη γέννα.

Αφού μόλις γέννησα με ρώτησε ο άντρας μου αν θα κάνω άλλο παιδί και του απάντησα "άλλα 1000"!!!

Τώρα τί με έχει πιάσει.....

Σόρυ για το ψυχοπλακωτικό..............

Νταιζάκι, μήπως είσαι απλά πιο κουρασμένη σε σχέση με την πρώτη σου εγκυμοσύνη; Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να φροντίζεις απλά το σπίτι σου και τον άντρα σου με το να έχεις και ένα παιδάκι και την έννοια του.

Δε νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι και για το πώς νιώθεις, όλα τα συναισθήματα και τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη. Αύριο μπορεί να πετάς από τη χαρά σου και μεθαύριο να έχεις πάλι άγχος...έτσι είναι...μη στεναχωριέσαι!

Και όσον αφορά το γκάλοπ που ξεκίνησα, όχι δε θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Σίγουρα αυτό το 9μηνο έχει πολλές ευτυχισμένες στιγμές αλλά δε νιώθω τον περισσότερο καιρό σαν να είμαι ο εαυτός μου...και επειδή το έχω ακούσει αρκετά αυτό τους τελευταίους μήνες είπα να δω πως νιώθετε και οι υπόλοιπες γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι είμαι αχάριστη που δε νιώθω τόοοσο ευτυχισμένη.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Και όσον αφορά το γκάλοπ που ξεκίνησα, όχι δε θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Σίγουρα αυτό το 9μηνο έχει πολλές ευτυχισμένες στιγμές αλλά δε νιώθω τον περισσότερο καιρό σαν να είμαι ο εαυτός μου...και επειδή το έχω ακούσει αρκετά αυτό τους τελευταίους μήνες είπα να δω πως νιώθετε και οι υπόλοιπες γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι είμαι αχάριστη που δε νιώθω τόοοσο ευτυχισμένη.

Νομίζω πως οι περισσότερες έτσι αισθανόμαστε. Έχει πολλά σκαμπανευάσματα η άτιμη η εγκυμοσύνη...είναι και αυτές οι ορμόνες που κάνουν πάρτυ!!:P:p:p

Την μία στιγμή να είσαι πάνω σε ένα ρόζ συννεφάκι και μετά να αισθάνεσαι σαν να έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου.

Οι αλλαγές είναι πολλές και γρήγορες...το ίδιο και οι εναλλαγές των συναισθημάτων...

Εδώ αλλάζεις ένα τόνο το χρώμα τον μαλλιών σου και κάνεις καιρό να το συνηθίσεις...δηλαδή στην εγκυμοσύνη που έρχονται τα πάνω κάτω θα πρέπει να είμαστε με το χαμόγελο της κολγκέιτ γιατί "έτσι πρέπει'??

Κι εγω ετσι νιωθω! Βασικα δεν μπορω να αντιληφθω τι ακριβως συμβαινει... Δεν εχω συνειδητοποιήσει οτι θα αποκτησω ενα μωρο. Και πιστευω οι περισσοτερες πρωτοτοκες ετσι νιωθουν. Τα περισσοτερα συναισθηματα ερχονται με το μωρο!

Ισως οταν εχεις ηδη κανει ενα παιδι ειναι αλλιως...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ε ναι βρε κορίτσια...τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα!

Και αυτή η προσμονή, εμένα προσωπικά, με έχει πεθάνει...θέλω να περάσει ο καιρόοος! Ένας μήνας έμεινε, που θα πάει?!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πάντως το μόνο που δεν μπορείς να περιγράψεις είναι όλα όσα νιώθεις την στιγμή που σου βάζουν το παιδί σου στην αγκαλιά σου.

Μοναδικά συναισθήματα που κάνουν ο,τιδήποτε άλλο να σβήνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...