Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

ένα μήνα ακριβώς πριν την ΠΗΤ σου. από τα βιβλία δε βγάζεις άκρη άλλα λένε εβδομάδα 36, άλλα 37 οπότε εγώ το υπολογίζω έτσι και έτσι μου το έχει δώσει και ο γιατρός μου αν και σύμφωνα με τον δικό του τρόπο μέτρησης δεν άλλαζα μήνα κάθε 15 για παράδειγμα.

ωχ! άρα σε μια βδομάδα ακριβώς μπαίνω στον 9ο! ευχαριστώ για την απάντησή σου! τώρα αγχώνομαι!!!!

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ αντε βρε κοριτσια επιτελους! Μαρακι κανονισε να γεννησεις τελευταια και να σπασουν τα νευρα σου τελικα! Παντως εμενα απο τοτε που βγηκε η βλεννα περασαν 2 μερες χωρις συμπτωματα και μετα με πιασαν οι πονοι.....

Οσο για τη θερμοκοιτιδα αφορμη ψαχνουν παιδια ειτε το βαρος ειτε την προωροτητα ειτε καποιο μικροπροβλημα. Εμενα 36+3 και 3650 ο Χαρης του βρηκαν και καλα ταχυπνοια ουτε οξυγονο χρειαζοταν ουτε τιποτα αλλα τον κραταγανε γιατι λεει δεν μπορουσε να φαει χωρις να το δοκιμασουμε..... anyway ειναι πως θα του κατσει του βλακα του παιδιατρου που ειναι παρων στη γεννα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Ναι γιατι να μη εμπεδωθει απο τωρα? Ασχετο με το ποτε θα γεννησεις. Ο Βασιλάκης ηταν 1 μηνα σφινόμενος σιγουρα και με ενοχλουσε και κοντεψα να μπω στον 10ο!

Αν δν πονας δεν ειναι τιποτα.

σκέφτομαι μήπως ο πόνος που έχω αυτές τις μέρες είναι αυτό...βέβαια αν δε με δει ο γιατρός δεν μπορώ να ξέρω. Νόμιζα ότι η εμπέδωση γίνεται το νωρίτερο 1-2 εβδομάδες πριν τη γέννα. 1 μήνα ε;μπραβό!

iiAs.png

9JCHp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Και εγώ εδώ και ακόμα έγκυος!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα ξύπνησα από τις 5 και δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ μέχρι τις 8.

Εεεε μετά ξεράθηκα!!!

Αλλά έχω κάνει πρόοδο....πήγα για ψώνια, έπλυνα τα ρούχα, νυχτικα κτλ που θα πάρω μαζί και αύριο το πρωι θα έχω επιτέλους έτοιμη βαλίτσα!:rolleyes:

εγώ προσπαθω-τρομάρα μου- να μην πολυ κουνιέμαι και να μην κουράζομαι για να κερδίσω μερικές μερούλες για να είμαι καλύτερα....

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Και εγώ εδώ και ακόμα έγκυος!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα ξύπνησα από τις 5 και δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ μέχρι τις 8.

Εεεε μετά ξεράθηκα!!!

Αλλά έχω κάνει πρόοδο....πήγα για ψώνια, έπλυνα τα ρούχα, νυχτικα κτλ που θα πάρω μαζί και αύριο το πρωι θα έχω επιτέλους έτοιμη βαλίτσα!:rolleyes:

εγώ προσπαθω-τρομάρα μου- να μην πολυ κουνιέμαι και να μην κουράζομαι για να κερδίσω μερικές μερούλες για να είμαι καλύτερα....

Ολα αυτα με 2 διαστολη??????:shock:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κορίτσια μήπως ξέρει καμία πότε θα φύγει αυτή η βλέννα?Την έχω ήδη 5 μέρες...ας μου απαντήσει κάποια,δεν αντέχω άλλο.

Εγω την εχω απο τον 6ο μηνα! Ειδικα μετα απο περπατημα βγαινει πολλη.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμενα σημερα ποναει τοσο πολυ η λεκανη μου... Νιωθω οτι ολο το συστημα ξεχαρβαλώνεται.

Και το στηθος μου ειναι παλι τοσο πρησμενο!!! Οταν ειναι ετσι ανησυχω για το θηλασμο. Αν ποναει τωρα ετσι τι θα κανω αργοτερα με ενα μωρο να το πιπιλαει ολη την ωρα?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμενα σημερα ποναει τοσο πολυ η λεκανη μου... Νιωθω οτι ολο το συστημα ξεχαρβαλώνεται.

Και το στηθος μου ειναι παλι τοσο πρησμενο!!! Οταν ειναι ετσι ανησυχω για το θηλασμο. Αν ποναει τωρα ετσι τι θα κανω αργοτερα με ενα μωρο να το πιπιλαει ολη την ωρα?

Kαλημερα σε όλες. Κρις και εγω νιωθω ξεχαρβαλωμενη.... Βρηκες την καταλληλη λέξη.

Οταν θα θηλάζεις θα αδειζει τοστηθος κι θα ανακουφιζεσαι. Μην αγχωνεσαι θα φροντισει ο γιος σου να μην πονας! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

όλες υπό διάλυση είμαστε ε; Εγώ πάντως σήμερα ξύπνησα χωρίς πόνο μετά από σχεδόν μια εβδομάδα!!! βέβαια με ξανάπιασε αλλά υπάρχει πρόοδος και θα χαρώ με αυτό. θα έρθουν και φίλοι το απόγευμα για καφέ και είμαι όλο χαρά. Φιλιά!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

chris δεν στο λέω για να σε αποθαρήνω, αλλά εμέναμε πόναγε συνέχεια το στήθος μου όσο θήλαζα. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι για το μέγεθος του στήθους μου (cup Β με το ζόρι) είχα πααααααααααααρα πολύ γάλα. Για να σου δωσω να καταλάβεις, ειχε τριπλασιαστεί σε μέγεθος και ανα 3ωρο ήταν τόσο πολύ τσιτομένο το δέρμα που δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις. Το παραμικρό άγγιγμα ήταν επόδηνο. Ενιωθα βασικά τρομερό κάψημο και πόνο μαζί. Αν ο μικρός αργούσε λίγο να θηλάσει, έπρεπε για να τον θηλάσω να βγάλω λίγο γάλα, γιατί από το τσίτωμα η θηλή γινόταν επίπεδη και δεν μπορούσε να πιάσει το μωρό.

ΟΜΩΣ όλα αυτά πρέπει να σου πω πως δεν με έκαναν ούτε στιγμή να θελήσω να σταματήσω το θηλασμό. Μετά το πρώτο 3μηνο βελτιώθηκε η κατάσταση σημαντικά. Επίσης τότε δενείχα διαβάσει τίποτα για το θηλασμό ενώ τώρα και μόνο από το parents.gr μπορείς να βρεις άπειρες πληροφορίες για οτιδήποτε σου προκύψει. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτά που νιώθεις όταν θηλάζεις.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπερα!!! Να μαι κι εγω...

Stelitsa και EvaBar δεν ποναει μονο το στηθος αλλα και η θηλη. Ειναι τοσο ευαισθητη... Υπαρχουν φορες που δεν ανεχομαι ουτε το φανελάκι μου να τις ακουμπαει!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τιραμισου βρηκες τελικα τι ειναι κλακ κλακ?

μπα Stellitsa τίποτα...ένα ακόμα σπουδαίο αναπάντητο ερώτημα της εγκυμοσύνης...

ξεκινάω γκάλοπ:

Συμφωνείτε ή όχι με την πρόταση: "Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας;"

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...