Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν γεννησετε με το καλό μη μας ξεχασετε εμας που αργουμε ακομα...

Μαρια ετοιμη τσαντουλα εχεις? Το δωματιο έτοιμο?

εννοειται κ δεν θα σας ξεχασουμε!! τοσους μηνες εδω παρεουλα... ;););)

η βαλιτσα ειναι ετοιμη απο την στιγμη που βγηκα απο το νοσοκομειο κ η αληθεια ειναι οτι σημερα πηρα μαζι μου μια αλλαξια για εμενα κ μια για το μωρο, ετσι για ασφαλεια κ τα υπολοιπα θα μου τα εφερναν αν γινοταν κατι.. δωματιο δεν εχουμε ετοιμασει ακομη, μιας κ θα κοιμαται μαζι μας το πρωτο διαστημα... εχουμε βαλει ενα λικνο στο δωματιο μας κ το δικο του θα το ετοιμασουμε οταν πλησιαζει ο καιρος να κοιμηθει μονος του!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το πιο πιθανο αυτο ειναι!!! χεχεχεχε!!!

καλα, ειχε πλακα χθες, οταν μου ελεγε η Μαρια οτι μαλλον γενναω κ ειχε κ εκεινη τα ιδια συμπτωματα με εμενα, ηθελα να βαλω το εικονιδιο που μου βαζεις εσυ στο msn που κουναει εντονα κεφαλι, μαγουλα....!!!! :tongue::tongue: δεν το εχω εγω ρε γμτ..

αχαχαχα!! ναι όντως θα ταίριαζε!!!εγώ το πρωί πυ τα διάβασα όλα αυτά θα έβαζα αυτό που λιποθυμάει!:tongue::tongue::tongue:

τέλος καλά ..όλα καλά!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Α ρε mariadi... καλα το λεω εγω οτι ο γιος σου θα μας τρελανει!!! Η πλακα θα ειναι να φτασεις την ΠΗΤ σου και να τον παρακαλας να βγει!!!

Χρυσακι η αληθεια ειναι οτι αυτο μου το λενε συνεχεια..... κ προβληματιζομαι.. μου ειπαν οτι με τοση τοκολυση που πηρα στο νοσοκομειο ειναι πιθανο να ριξει κανεναν υπνακο η μητρα κ στο τελος να παω με προκληση... ελπιζω οχι!!!!!!!!

απο την τιραμισου δεν εχουμε κανενα νεο;;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όλα καλά!

Όχι δεν έχω γεννήσει ακόμα και συγγνώμη που σας άγχωσα χτες...

Τελικά mariadi και εσύ όλα καλά ε;

Ήθελα από ώρα να μπω αλλά είχα διάβασμα και έλεγα στον άντρα μου, θα σκάσω αν δε μάθω τι έγινε με τη mariadi! Δεν περίμενα όμως ότι σας μετέδωσα τόσο πολύ το άγχος μου χτες...

Τα νέα έχουν ως εξής: κοιμήθηκα καλά μέχρι τις 6 το πρωί όπου ξανασηκώθηκα για τουαλέτα και μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ με τίποτα από τον πόνο. Κατά τις 8 ξανακοιμήθηκα και 10.30 πήρα τον γιατρό που αφού μου είπε ένα ωχ! μου είπε να κάνω τα buscopan 3 από 2, ξάπλα και να τον ξαναπάρω το βράδυ.

Λέει ότι θέλει να αποκλείσει ότι είναι το έντερο (;;;) και ότι από Δευτέρα θα δούμε, αν μέχρι τότε δεν αλλάξει κάτι...αυτάαααααα

iiAs.png

9JCHp3.png

εδώ είμαι και εγώ ακόμα έγκυος που είπε και η mariadi!

βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι με το που διάβασα ότι ετοιμαζόσουν για τοκετό λέω δεν είναι δυνατόν τελευταία θα γεννήσω και ζήλεψα λίγο....αλλά όντως ο μπέμπης σου μας ταλαιπωρεί είναι λίγο αναποφάσιστος μου φαίνεται!!! πάλι καλά που τα κορίτσια δεν είναι πολλά γιατί φαντάσου ταλαιπωρία οι κακόμοιρες μέχρι να διαλέξει νύφη!!!

εγώ εδώ περιμένω ακόμα....που θα πάει κάποια στιγμή θα γεννήσω...πάντως κορίτσια πλάκα έχει με το παραμικρό όλες λέμε ωχ λες να γεννάω???άγχος έεε???και εγώ που είναι η δεύτερη από την λαχτάρα μου να γενήσω με το παραμικρό πάει κατευθείαν εκεί το μυαλό μου!!!

tiramisu όλα καλά???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

εδώ είμαι και εγώ ακόμα έγκυος που είπε και η mariadi!

βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι με το που διάβασα ότι ετοιμαζόσουν για τοκετό λέω δεν είναι δυνατόν τελευταία θα γεννήσω και ζήλεψα λίγο....αλλά όντως ο μπέμπης σου μας ταλαιπωρεί είναι λίγο αναποφάσιστος μου φαίνεται!!! πάλι καλά που τα κορίτσια δεν είναι πολλά γιατί φαντάσου ταλαιπωρία οι κακόμοιρες μέχρι να διαλέξει νύφη!!!

εγώ εδώ περιμένω ακόμα....που θα πάει κάποια στιγμή θα γεννήσω...πάντως κορίτσια πλάκα έχει με το παραμικρό όλες λέμε ωχ λες να γεννάω???άγχος έεε???και εγώ που είναι η δεύτερη από την λαχτάρα μου να γενήσω με το παραμικρό πάει κατευθείαν εκεί το μυαλό μου!!!

tiramisu όλα καλά???

Εγώ δεν εχω αγχωθει ακομα...

Απο γαμπρους πάντως εχουμε μπολικους!

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι περίεργο; Προσπάθησα να το εξηγήσω και στο γιατρό από το τηλέφωνο αλλά αμφιβάλλω αν κατάλαβε ο καημένος έτσι που του τα έλεγα.

Όταν πηγαίνω στην τουαλέτα για να ουρήσω νιώθω κάτι σαν να κάνει κλακ χαμηλά, κάθε φορά, δεν πονάει αλλά κάνει κλακ!

φαντάζομαι κάποια θα πρέπει να το έχει νιώσει για να καταλάβει τι εννοώ...το σημείο που το νιώθω είναι χαμηλά και ελαφρώς αριστερά.

σας κούφανα ε;

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

με τα κιλά (νομίζω κάτω απο 2500, δεν είμαι σίγουρη ) και όταν είναι πρόωρο..

εσύ απο τι βλέπω ..μπήκες στον 9ο !;););)

μην αγχώνεσαι!

πότε ξεκινάει ο 9ος μήνας? στην 36η εβδομάδα?

Vhjfp3.png

Ωχ τι ειναι αυτο τώρα??????????

Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω εσάς...Είναι δυνατόν να έχει εμπεδωθεί από τώρα και να είναι αυτό; Πριν 10 μέρες περίπου μου έδινε κουτουλιές χαμηλά, τώρα πλέον δεν το νιώθω αυτό. Ο Βασιλάκης είχε εμπεδωθεί νωρίτερα ή κατά τη γέννα; Πώς ένιωθες;

iiAs.png

9JCHp3.png

πότε ξεκινάει ο 9ος μήνας? στην 36η εβδομάδα?

ένα μήνα ακριβώς πριν την ΠΗΤ σου. από τα βιβλία δε βγάζεις άκρη άλλα λένε εβδομάδα 36, άλλα 37 οπότε εγώ το υπολογίζω έτσι και έτσι μου το έχει δώσει και ο γιατρός μου αν και σύμφωνα με τον δικό του τρόπο μέτρησης δεν άλλαζα μήνα κάθε 15 για παράδειγμα.

iiAs.png

9JCHp3.png

Ναι γιατι να μη εμπεδωθει απο τωρα? Ασχετο με το ποτε θα γεννησεις. Ο Βασιλάκης ηταν 1 μηνα σφινόμενος σιγουρα και με ενοχλουσε και κοντεψα να μπω στον 10ο!

Αν δν πονας δεν ειναι τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...