Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

παω να ξαπλωσω, γιατι δεν ξερω τι επακολουθει...

καλη ξεκουραση σε ολες κ φρονιμα!!!!:D:D:D:D:D

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariadi, αφού ήταν καλό παιδί και περίμενε να μπεις στο μήνα σου, τώρα αν θέλει να βγει να γνωρίσει τη μανούλα του το διακαιούται ο μικρούλης!

kouklitsa, θα είμαι καλό κορίτσι το υπόσχομαι!

τα μαθήματά μου τα ακύρωσα για σήμερα και αύριο και θα έρθουν τα παιδιά σπίτι μου το σαββατοκύριακο για το μάθημα! χιχιχι!

χαχχα! Ατιμούλικο... θα τα κάνεις τα μαθηματα ε? Εδω που τα λέμε... και εγώ στην θέση σου δεν θα τα άφηνα ξεκρέμαστα τα παιδιά αυτα... απλά αν μπορείς κάνε μάθημα απο τον καναπέ και όχι καρέκλα... να'σαι λίγο ξάπλα... Ξέρω οτι μπορει να ντρέπεσαι λίγο... αλλα νομίζω είναι πιο αφαλές απο το να κάθεσαιωρες στην καρέκλα!

Διαφημίσεις

Τιραμισου ξεκουρασου, γιατι μαλλον ο μπεμπουλης σου δινει συνθημα να ριξεις τους ρυθμους σου! Μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε!

Εγω κοριτσια, εχω νεα...μαλλον δλδ....!!! Ειδα λιγες σταγονες αιμα, μαζι με μια βλεννα παχυρρευστη, κιτρινωπη (συγνωμη για την περιγραφη). Πηρα την γιατρο τηλ κ μου ειπε οτι εχει σχεση με την διαστολη. Θα παω αυριο το πρωι απο το νοσοκομειο, εκτος αν με πιασουν οι πονοι μεσα στη νυχτα!

Δεν ξερω πως θα εξελιχθει η κατασταση, αλλα εχω πολυυυυυ αναμεικτα συναισθηματα!!!

Φιλια σε ολες κ να ξεκουραζεστε!!!!!!!!!!!

mariadi mou λες να ήρθε η ώρα η μεγάλη??? Αχ τι καλά!!!! Και ο μπέμπης κύριος!!! Περίμενε να μπεις στον μήνα σου ε???? Αχ μακάρι κούκλα!!! Αν δεν γεννήσεις απόψε, να μπεις να μας πεις. Φιλάκια

αυτό ακριβώς θα κάνω kouklitsa!

Tiramisou εχει δίκιο η Kouklitsa. Ξάπλα όχι καθιστή. Και να ξανανιώσεις πόνους να πάρεις τον γιατρό σου ξανά ότι ώρα και να είναι...

Εδω και περίπου μία 'ωρα νιώθω συνέχεια πετρώματα και πονάκια κάτω χαμηλά. Με πιάνουν και με αφήνουν. Το έχει καμία σας????

Μαρακι τι εννοεις πονοι στην λεκανη;; Για περιεγραψε μου λιγο...

Μαρακι μαλλον κοιμηθηκες αλλα τωρα το ειδα το μηνυμα. Αποτι θυμαμαι με ποναγε η λεκανη απο πανω προς τα κατω σα να με διαπερνουσε ρευμα οσο περναγε η ωρα αυτο το "ρευμα" με τιναζε ολο και πιο πολυ!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

mariapap82 νιώθω ότι δεν ειμαι η εξαίρεση κι έτσι νιώθω καλλίτερα! Εχουν δείγμα οι γιατροι για το πότε προβλεπεται να γεννήσουμε? Δηλ. σου έχει δώσει δείγματα για το πότε το περιμένετε να "βγει"? Καμια άλλη κοπέλα?

δεν μου ειπε τιποτα ολα παιζουν δεν μπορουσε να με τσεκαρει απο κατω γιατι ειναι πολυ νωρις αλλα για καλο και για κακο ειπαμε τι θα κανω αμα σπασουν νερα ή αμα ξεκινησουν οι πονοι μεχρι το επομενο ραντεβου!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εδω και περίπου μία 'ωρα νιώθω συνέχεια πετρώματα και πονάκια κάτω χαμηλά. Με πιάνουν και με αφήνουν. Το έχει καμία σας????

Τα τελευταία δύο βράδια με πιάνουν αυτά που λες για καμια ώρα...Όταν αλλάζω πλευρό ηρεμώ κ μετά από λίγο με ξαναπιάνουν...αλλά υποφερτά πονάκια...όχι να σφαδάζω! Προπαρασκευαστικοί πόνοι είναι...Όλα μέσα προετοιμάζονται...

Για να αισθανθείς, όμως, κ εσύ άνετα..πάρε ένα τηλ. κ πες μας...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τα τελευταία δύο βράδια με πιάνουν αυτά που λες για καμια ώρα...Όταν αλλάζω πλευρό ηρεμώ κ μετά από λίγο με ξαναπιάνουν...αλλά υποφερτά πονάκια...όχι να σφαδάζω! Προπαρασκευαστικοί πόνοι είναι...Όλα μέσα προετοιμάζονται...

Για να αισθανθείς, όμως, κ εσύ άνετα..πάρε ένα τηλ. κ πες μας...

tfQvp2.png

θα δω πως θα πάει . θα πάρω το βραδυνο μου buscopan Και αν δεν περασει θα πάρω τον γιατρό.

Εγω κοριτσια, εχω νεα...μαλλον δλδ....!!! Ειδα λιγες σταγονες αιμα, μαζι με μια βλεννα παχυρρευστη, κιτρινωπη (συγνωμη για την περιγραφη). Πηρα την γιατρο τηλ κ μου ειπε οτι εχει σχεση με την διαστολη. Θα παω αυριο το πρωι απο το νοσοκομειο, εκτος αν με πιασουν οι πονοι μεσα στη νυχτα!

Αααα!!! Mariadi τι θα γινει με τον γιο σου? Θα βγω, δε θα βγω, θα βγω, δε θα βγω... μας εχει τρελανει ολες!!! Σκεψου τι θα κανει αυριο μεθαυριο με τα κοριτσια... στιν τσιτα θα τις εχει ολες!

Αχχχχ... ολα καλα να πανε!!! Θα πας και μια φορα στο νοσοκομειο για καλό λογο επιτελους!;) Περιμενουμε νεαααααααα....

Αλικη μηπως ειναι braxton hicks? Δοκιμασε να χαλαρωσεις, να αλλαξεις θεση... και αν περνανε μαλλον αυτο ειναι. Επισης αν δεν αυξανονται ουτε σε ενταση, ουτε σε διαρκεια και συχνοτητα. Μαλλον αυτο θα ειναι!

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλησπέρα!!!

δεν σας προλαβαίνω σήμερα!!!

Με την ίωση του μικρου έχω κάνει τη νύχτα μέρα και προσπαθώ και εγώ να συνέλθω λιγάκι.

Σήμερα πήγα πάλι στο γιατρό...διαστολή 2 και ο τράχηλος είναι πίσω....προχωράμε αρκετά γρήγορα και εγω ακόμα δεν είμαι έτοιμη...τουλάχιστον ψυχολογικά!!!

tiramisu καλή ξεκούραση και να τα βλέπεις λίγο χαλαρά..έχεις καιρό μπροστά σου!

mariadi περιμένουμε με αγωνία νέα σου!!!

Να ευχαριστήσω και για όλες τισ πληροφορίες για τα βλαστοκύτταρα Τίνα και chris!!!

Είχαμε κανένα νέο από την Νικ???

Αναρωτιέμαι ποιά θα είναι η επόμενη..........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

καλησπέρα!!!

δεν σας προλαβαίνω σήμερα!!!

Με την ίωση του μικρου έχω κάνει τη νύχτα μέρα και προσπαθώ και εγώ να συνέλθω λιγάκι.

Σήμερα πήγα πάλι στο γιατρό...διαστολή 2 και ο τράχηλος είναι πίσω....προχωράμε αρκετά γρήγορα και εγω ακόμα δεν είμαι έτοιμη...τουλάχιστον ψυχολογικά!!!

tiramisu καλή ξεκούραση και να τα βλέπεις λίγο χαλαρά..έχεις καιρό μπροστά σου!

mariadi περιμένουμε με αγωνία νέα σου!!!

Να ευχαριστήσω και για όλες τισ πληροφορίες για τα βλαστοκύτταρα Τίνα και chris!!!

Είχαμε κανένα νέο από την Νικ???

Αναρωτιέμαι ποιά θα είναι η επόμενη..........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πες μου γιατι δεν ξερω! Οταν εχεις διαστολη 2 δεν εχει ξεκινησει ο τοκετος?

Πότε θεωρειται οτι ξεκιναει? Ααα, και... ποναει οταν σε βλεπει κολπικα ο γιατρος?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...