Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Τιραμισου ξεκουρασου, γιατι μαλλον ο μπεμπουλης σου δινει συνθημα να ριξεις τους ρυθμους σου! Μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε!

Εγω κοριτσια, εχω νεα...μαλλον δλδ....!!! Ειδα λιγες σταγονες αιμα, μαζι με μια βλεννα παχυρρευστη, κιτρινωπη (συγνωμη για την περιγραφη). Πηρα την γιατρο τηλ κ μου ειπε οτι εχει σχεση με την διαστολη. Θα παω αυριο το πρωι απο το νοσοκομειο, εκτος αν με πιασουν οι πονοι μεσα στη νυχτα!

Δεν ξερω πως θα εξελιχθει η κατασταση, αλλα εχω πολυυυυυ αναμεικτα συναισθηματα!!!

Φιλια σε ολες κ να ξεκουραζεστε!!!!!!!!!!!

Μας εχει μπερδεψει ο γιο σου. Μακαρι να ειναι κατι τυχαιο. Ξαπλαααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελλιτσα εμενα να δεις πως με εχει μπερδεψει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: στο μεταξυ ποναω με πονους περιοδου κ η μεση μου, αλλα ειναι συνεχομενος ο πονος... :roll::roll::roll::roll:

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Να ρωτησω κατι τις εμπειρες;; Τα νερα απο τι σπανε;; Εννοω μπορουν οι κινησεις του μωρου να σπασουν τον σακο;; Ποια μπορει να ειναι η "αφορμη";; Χαζη ερωτηση, αλλα...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Μαριααααααα καλε εσυ γεννας!!!!! Εμενα στο Χαρη αυτη ακριβως η βλεννα με λιγο αιμα ειχε βγει Κυριακη και Τριτη ξεκινησαν πονοι σε λεκανη πρωτα μετα και στην κοιλια και ξημερωματα Τεταρτης πηγαμε ΙΑΣΩ 14:10 γεννησα. Τα νερα αποτι ξερω δεν μπορει να τα σπασει το μωρο σπανε καποια στιγμη αλλα το πιο πιθανο ειναι να σου τα σπασουν στο μαιευτηριο αφου εχει γινει αρκετη διαστολη....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Τιραμισου ξεκουρασου, γιατι μαλλον ο μπεμπουλης σου δινει συνθημα να ριξεις τους ρυθμους σου! Μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε!

Εγω κοριτσια, εχω νεα...μαλλον δλδ....!!! Ειδα λιγες σταγονες αιμα, μαζι με μια βλεννα παχυρρευστη, κιτρινωπη (συγνωμη για την περιγραφη). Πηρα την γιατρο τηλ κ μου ειπε οτι εχει σχεση με την διαστολη. Θα παω αυριο το πρωι απο το νοσοκομειο, εκτος αν με πιασουν οι πονοι μεσα στη νυχτα!

Δεν ξερω πως θα εξελιχθει η κατασταση, αλλα εχω πολυυυυυ αναμεικτα συναισθηματα!!!

Φιλια σε ολες κ να ξεκουραζεστε!!!!!!!!!!!

Ωχ! Φαντάζομαι την αγωνία σου! Ό,τι και να γίνει να μας κρατήσεις ενήμερες! Θα σε σκεφτόμαστε αύριο. Τι καλό μωράκι όμως, σου εδωσε τη χαρά του ραντεβού-ρουτίνας, περίμενε υπομονετικά να μπεις στο μήνα σου και τώρα απ'οτι φαίνεται βιάζεται να χωθεί στην αγκαλίτσα σου! Καλό βράδυ :)

iiAs.png

9JCHp3.png

Μαρακι τι εννοεις πονοι στην λεκανη;; Για περιεγραψε μου λιγο...

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Τωρα ειδα το τικαρακι σου εισαι 36+1. Εγω 36+1 ειχα βγαλει τη βλεννα 36+3 γεννησα τυχαιο? δε νομιζω

ααααααααααααααααααααααααααα..................αγχωθηκα τωρα.................

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Τιραμισουδακι πως νιωθεις;; Καλυτερα;

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλύτερα, ηρέμησα αρκετά.

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στη στιγμή που θα τον πάρεις στα χέρια σου. Εγώ αυτό σκέφτομαι όταν φοβάμαι για τη διαδικασία της γέννας. Πότε είχες κανονικά ΠΗΤ;

Παίζει το αιματάκι να είναι από τη χτεσινή επίσκεψη στο γιατρό (χτες δεν ήταν); Σε εξέτασε από κάτω;

iiAs.png

9JCHp3.png

οχι, δεν με πειραξε χθες απο κατω.. λογω του οτι εχω ηδη διαστολη, δεν ηθελε να με ενοχλησει... ΠΗΤ εχω 2 μαρτιου, αλλα οπως εχετε καταλαβει, απο το νοεμβριο βιαζεται να βγει ο μικρος... εχει φαει στουμπωμα μεχρι τωρα.... τωρα να δουμε τι θα γινει...

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Koyklitsa επαθα κι εγω το ιδιο με σενα στο γιατρο χθες. Παλι 2500γρ την εβγαλε τη μπεμπα μου ειπε απο μονος του οτι δεν ειναι αξιοπιστη η μετρηση κι οτι ειναι παραπανω σιγουρα!δεν μπορουσε να μετρησει ευκολα περιμετρο κοιλιας και κεφαλιου γιατι το μωρο ηταν πολυ κατω και γυρισμενο στο πλαι....

mariapap82 νιώθω ότι δεν ειμαι η εξαίρεση κι έτσι νιώθω καλλίτερα! Εχουν δείγμα οι γιατροι για το πότε προβλεπεται να γεννήσουμε? Δηλ. σου έχει δώσει δείγματα για το πότε το περιμένετε να "βγει"? Καμια άλλη κοπέλα?

Γύρισαααα! Στα 2285kg ο μπέμπης και όλα καλά! Μου έκανε κ doppler ο γιατρός, όλα νορμάλ! Τώρα θα ξαναπάω στις 24 του μήνα! Του είπα για τα σχετικά, βλέννες, πόνους, πετρώματα κ είπε ότι είναι φυσιολογικά όσο πλησιάζουμε στο τέλος...

Μπράβο venia! Μια χαρά όλα λοιπόν! Και εγώ τα ίδια συμπτώματα έχω... όλα ομως!!! :D και γίνονται ολοένα και πιο συχνά και πιο έντονα!

κορίτσια,

τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε να μην ανησυχώ, ότι είναι φυσιολογικό για την εβδομάδα που είμαι, να πάρω το βραδυνό μου το χάπι και να τον πάρω αύριο το πρωί να του πω πως είμαι...α! και να κάτσω ξάπλα τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

τώρα εγώ θα έπρεπε να είχα ηρεμήσει αλλά δεν ηρέμησα.

μάλλον θα βάλω να δω κανένα dvd να ξεχαστώ.

σας ευχαριστώ βρε κορίτσια για το ενδιαφέρον και μόνο που το μοιράζομαι μαζί σας νιώθω λίγο καλύτερα.

Βάλε 10 DVD και κάτσε ξάπλα!!! Πρόσεχε... γιατί σε αγαπάμε σε προσέχουμε (όλες μας προσέχουμε η μία την άλλη...) και ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! Γι'αυτό ξάπλα!!!

Μαράκι!!! Έκανες την εκπληξη τελικά??? Πώς νιώθεις??? Αναρωτιέμαι, πως θα κοιμηθείς απόψε!!! Φιλάκια και να προσέχεις... Το μωράκι σου έχει το τιμόνι τωρα :D:D:D:D:D

ααααααααααααααααααααααααααα..................αγχωθηκα τωρα.................

χαχαχα τωρα το ειδα! Εγραφα!

Ελα ελα... χαλαρωσε... θα είναι πολύ όμορφα όλα! Και εμεις εδω ειμαστε!

mariadi, αφού ήταν καλό παιδί και περίμενε να μπεις στο μήνα σου, τώρα αν θέλει να βγει να γνωρίσει τη μανούλα του το διακαιούται ο μικρούλης!

kouklitsa, θα είμαι καλό κορίτσι το υπόσχομαι!

τα μαθήματά μου τα ακύρωσα για σήμερα και αύριο και θα έρθουν τα παιδιά σπίτι μου το σαββατοκύριακο για το μάθημα! χιχιχι!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...