Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Δειτε αυτα: http://www.bioplasis.com/gr/index.php/products/list/category/baby_rights

Σκεφτομαι να τα παραγγειλω στο φαρμακειο. Ειχα παρει αυτα το καλοκαιρι για μενα και το παιδι και ηταν τελεια... http://www.bioplasis.com/gr/index.php/products/list/category/suncare

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δειτε αυτα: http://www.bioplasis.com/gr/index.php/products/list/category/baby_rights

Σκεφτομαι να τα παραγγειλω στο φαρμακειο. Ειχα παρει αυτα το καλοκαιρι για μενα και το παιδι και ηταν τελεια... http://www.bioplasis.com/gr/index.php/products/list/category/suncare

Ενδιαφέρων φαίνεται. Αν τα δοκίμασες κι έμεινες ευχαριστημένη πάρ'τα. Από τιμές τι λένε;

Eiχα πάρει αντιηλιακο προσωπου και σωματος γυρω στα 17 ευρω το καθενα. Μια χαρα τιμες γιατι δν εχουν χημικα, ειναι και ελληνικα. Το παιδι με τι το πλενεις?

Eiχα πάρει αντιηλιακο προσωπου και σωματος γυρω στα 17 ευρω το καθενα. Μια χαρα τιμες γιατι δν εχουν χημικα, ειναι και ελληνικα. Το παιδι με τι το πλενεις?

Κοίτα, στον γιο μου χρησιμοποίησα τη σειρά Fissan και όλα καλά. Αυτά μου είχε προτείνει η παιδίατρος και χρησιμοποιώντας τα και για μένα έμεινα ευχαριστημένη. Τι να πω, χανόμαστε με τόσα προϊόντα που υπάρχουν, κουράστηκα να φοβάμαι μονίμως για το τι θα βάλουμε στο στόμα και στο σώμα μας:confused:

Καλησπέρα! Κι εγώ έχω πνιγεί στην δουλειά και το άγχος της, παρόλο που ο άντρας μου με παρακάλεσε να κόψω λίγο ταχύτητα και άγχος για αυτόν τον τελευταίο μήνα που μας έμεινε. Το παλεύω, και δυστυχώς υπάρχουν στιγμές που... δεν τα καταφέρνω. Κρατάνε λίγο ευτυχώς!

Καούρες έχω αρκετές τις τελευταίες μέρες και κοιμάμαι καθιστή σχεδόν με 3 μαξιλάρια και με το κεφάλι μου να κοιτάει ψηλα, σαν την κότα που πίνει νερό χαχαχα. Πολλές φορές κρατάνε μέχρι τις 05.00 το πρωί και μετά μπορώ να κοιμηθώ οριζόντια πάλι. Πολύ κουραστικό. Χθές δοκίμασα κ ήπια νερό με μηλόξυδο... αλλά δεν έκανε τίποτα. Το γάλα... βοηθάει για μισή ώρα. Όταν πίνω νερό νομίζω ότι βοηθάει ... αλλά μάλλον δεν κρατάει πολύ και διάβασα ότι τα κάνει χειρότερα. Το περίεργο είναι ότι με τα ίδια φαγητά κάποιες μέρες είμαι καλά και κάποιες οχι.

Κάτι περίεργο. Σηκωνόμουν 3 φορές την νύχτα, σαν την στελλίτσα, μάλιστα είχα και ωράριο :D 2-4-6, από το βράδυ που πέρνω όμως τα χάπια για να μην κάνω συσπάσεις... δεν ξανασηκώθηκα, και μάλιστα κοιμάμαι σαν τούβλο!

Αυτή η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η εβδομάδα που θα τελειώσω τα ψώνια και τις ετοιμασίες. Θα παραλάβω και τις παραγγελίες από Amazon και weleda:D:D:D, Άρχισα να αισθάνομαι την τελική ευθεία.

Πόσες από εμάς θέλουν να θηλάσουν και για πόσο καιρό??

ΝΙΚ... με το καλό! Αν και θα ήταν ωραία να έρθεις στην συνάντηση!

Θα πρότεινα να έρθουν οι άντρες μας, έχουν και εκείνοι να πουν τον δικό τους "πόνο", θα έχει και περισσότερη πλάκα έτσι.... χαχαχα θα βρούν και καλά συμπαράσταση ο ένας από τον άλλο... και ας γνωρίζουμε καλά εμείς πως.... τα ζόρια ΕΜΕΙΣ τα τραβάμε....

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, ξαφνικά η κρίση σου γίνεται εντελώς διαφορετική. Εάν έβλεπες κάτι για τόσα χρόνια άσπρο ξαφνικά γίνεται μαύρο. Προσωπικά είχα πάθει κρίση ταυτότητας μετά την γέννα:rolleyes:, δεν με αναγνώριζα κι νόμιζα ότι κάτι μου σημβαίνει. Άσε, πολύ γέλιο

Αυτο Silviamammy θέλω πολύ να το βιώσω... αλλάζοντας τόσο... λές ότι είναι καλλίτερη η ζωή σου τώρα... σωστά?

Χαχααχαχα θα γλιτώσω και την ψυχανάλυση ε? χαχαχαχα 8)8):cool:

Διαφημίσεις

Αυτή η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η εβδομάδα που θα τελειώσω τα ψώνια και τις ετοιμασίες. Θα παραλάβω και τις παραγγελίες από Amazon και weleda:D:D:D, Άρχισα να αισθάνομαι την τελική ευθεία.

Πω πω! Γρηγορη εισαι! Ακομα στον 8ο δεν μπηκες και τελειωσες τις αγορες!!!:eek: Εγω ακόμα εχω εκρεμοτητες και την αλλη βδομαδα μπαινω στον μηνα μου.

Τι πηρες απο Amazon? Καπου ειχα διαβασει οτι στελνανε και παμπερσ στην Ελλαδα αλλα το σταματησαν. Τα weleda απο που τα παρηγγειλες? Εγω τα πηρα απο το biologisch24 αρκετα πιο φτηνα απο Ελλαδα. :wink:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Πόσες από εμάς θέλουν να θηλάσουν και για πόσο καιρό??

Αχ! Θελω πολυ να θηλασω και εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα!Διαβασα το βιβλιο της Πατσουρου, μπαινω στα site των συμβουλων θηλασμου, το ψαχνω γενικα... Ελπιζω να τα καταφερω και να μην συναντησω καμια τροχοπεδη. Στοχος μου ειναι ο ενας χρονος προς το παρον.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημέρα κορίτσια

εγω σκοπεύω να θηλάσω ενα χρόνο αυτη τη φορα. Τον μικρό μου τον θηλασα 10 μηνες και του έδωσα για κανα 4μηνο μετά γάλα σκόνη και μετά φρέσκο. Τωρα θέλω από τον θηλασμό να πάμε κατευθείαν στο φρέσκο. Οι σκόνες ποτέ δεν μου γέμιζαν το μάτι και τωρα λέω να τις αποφύγω εντελώς.

Επίσης σκοπεύω να μη δώσω στο μωρό καθόλου κρέμες αυτή τη φορά. Υπάρχουν διάφορα site αλλά και πολλού παιδίατροι πια που υποστηριζουν την φυσική διατροφή αντί να ταίζουμε τα μωρά μας με κρέμες αμφιβόλου σύστασης.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πω πω! Γρηγορη εισαι! Ακομα στον 8ο δεν μπηκες και τελειωσες τις αγορες!!!:eek: Εγω ακόμα εχω εκρεμοτητες και την αλλη βδομαδα μπαινω στον μηνα μου.

Τι πηρες απο Amazon? Καπου ειχα διαβασει οτι στελνανε και παμπερσ στην Ελλαδα αλλα το σταματησαν. Τα weleda απο που τα παρηγγειλες? Εγω τα πηρα απο το biologisch24 αρκετα πιο φτηνα απο Ελλαδα. :wink:

Καλημερούδια! Θα γεννήσω το πολύ τέλη Φεβρουαρίου chris, σύμφωνα με τον γιατρό μου, και είπε ότι αν πάει 3200 θα γεννήσουμε "επι τόπου"! Άσε που με άγωσαν και τα κορίτσια εδω στο καφέ... ετοιμη η μία ετοιμη η άλλη, εσυ πριν 2 εβδομάδες παραλάμβανες όλα τα έπιπλα... οπότε... έβαλα μπρός.

Πρέπει να ομολογήσω ότι καρότσι με πορτ μπεμπε έχω απο τα ανίψια μου, για το πρώτο τρίμηνο, δωμάτιο δεν φτιάχνω όπως και εσύ, γιατί θα μετακομίσω, ρουχαλάκια έχω απο τα ανίψια ( πλύσιμο+στεγνωτήριο και τέλος δηλ.ούτε λόγος για σίδερο) χθες πήρα pampers tena και arkadi...

Απο το αμαζον τωρα... αντε βρε... να σας κάνω πασαρέλα

http://www.amazon.de/gp/product/B002EIJT6W/ref=oss_product

εδω εχει 90 ευρω

http://www.amazon.de/gp/product/B000UWIT9W/ref=oss_product

για την αλλαξιερα

http://www.amazon.de/gp/product/B003PJ6IRM/ref=oss_product

εδω εχει 200, και εσυ με παρεσυρες να το παρω, ήμουν σε δίλημμα

http://www.amazon.de/gp/product/B002PHLX66/ref=oss_product

αχ αυτή είναι ακριβή αλλα μαρεσεεεεεε

http://www.amazon.de/gp/product/B001O0DO8K/ref=oss_product

πετσέτα μπάνιου

http://www.berlindaversandapotheke.de

εδω βρήκα τα weleda πιο φθηνά αλλά τα μεταφορικά είναι 18 ευρώ

Απο weleda πήρα...

WELEDA Calendula Pflegemilch Baby & Kind 2 7,38 ?

WELEDA Calendula Cremebad Baby & Kind 2 7,76 ?

WELEDA Calendula Babycreme 2 4,10 ?

WELEDA Calendula Waschlotion&Shampoo Baby&Kind

χαχα τα εβγαλε με τιμες! παω σε 2ο μήνυμα... βγαίνει μεγάλο!

Απο το φαρμακείο αυτο πήρα θηλές, μπουκάλια και το σέτ για νεογέννητα της avent το οποίο στο amazon έχει 19 ευρώ (αλλά ήθελα το άλλο πλαστικό) και στο φαρμακείο έχει 30 ευρώ. Στην Ελλάδα έχει 51 ευρω!

Πήρα και μια ας την πω κουβέρτα πικ νικ για το πάτωμα. για να κυλιομαστε άνετα κάτω....

http://www.amazon.de/gp/product/B001DSQIQI/ref=oss_product

Για το θηλασμό δεν ξέρω... είμαι πολύ μπερδεμένη. Ηθελα να θηλάσω 1 χρόνο... αλλά ακούω κάτι κουλά ότι είμαι 39 μπλα μπλα οχι πανω απο 6 μήνες λόγω καρκίνου, δεν θέλω κ γω να δώσω καθόλου ξένο και ο γιατρος μου λέει, αν δεν εχεις γαλα? Το στήθος όργανο είναι! αν δεν λειτουργήσει? Θα αφήσεις το παιδί να πεινάσει? θα δώσεις ξένο... και έχω κολλήσει!

HELP!!!???

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Βλεπω ειστε πολυ υπερ των ηλεκτρονικων αγορων εγω δεν τα εχω ψαξει και απο τοτε που εγινε υποκλοπη της καρτας μου απο ενα site δεν ξαναψωνιζω τιποτα!

Για το θηλασμο μην ανησυχειτε στην αρχη θελει επιμονη δεν θα κατεβει ετσι ευκολα το γαλα αλλα θα κατεβει αν δεν μπεις απτην αρχη στον πειρασμο για ξενο. Εχω θηλασει 17 μηνες οποτε μπορω να σας πω συμβουλες οταν ερθει η ωρα. Ο Χαρης δεν εφαγε ποτε κρεμα ουτε γαλα σκονη αν και το προσπαθησα γιατι μετα απο καποιους μηνες ο θηλασμος κατανταει πολυ κουραστικος....

Αυτο το οχι πανω απο 6 μηνες kouklitsa ποιος σου το πε? Απεναντιας ο θηλασμος προφυλασει απο τον καρκινο του στηθους ειδικα αν θηλασεις πανω απο 6 μηνες!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Koyklitsa αποτι θυμαμαι γεννας ΙΑΣΩ ε? Ποσο ειναι τωρα ο μπεμπης?

Την 32η ηταν 2150... με κεφάλι 3 εβδ μπροστά και κοιλία 2 εβδ μπροστά...Στατιστικά είναι βέβαια.. αλλα άντε σταμάτα τους γιατρούς όταν πούν κάτι. Η στελλίτσα αν θυμαμαι καλά είχε πεί ότι γέννησε 3 κιλα όταν είχαν υπολογίσει 3,6!!!

Καλα κι εμενα τωρα την Τεταρτη που ειχα παει και ηταν 2500γρ ενω ημουν 32+3 στα στατιστικα ελεγε 35+5 αλλα ο γιατρος δεν το σχολιασε αυτο. Κι εγω ΙΑΣΩ γενναω. Οταν σου ειπε τελος φεβρουαριου το εννοουσε σαν προβλεψη ή οτι θα πας για καισαρικη?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...