Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ποπο ρε κοριτσια ποτε τα γραψατε παλι ολα αυτα!Δε σας προλαβαινω. Ειχα κι εγω πολυ ασχημη μερα χθες. Ο μικρος χτυπησε 40 πυρετο και ειχε βηχα το βραδυ καταληξαμε στα εφημερευοντα του παιδων για ακτινογραφια με το αγχος της πνευμονιας! Ευτυχως η λοιμωξη ειναι ιογενης αλλα ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ. Μεσα σ'ολα ειχα και ραντεβου στο γιατρο 2485γρ η μπεμπα! Βλεπω το σεναριο της καισαρικης να πλησιαζει.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ το παιδακι. Περαστικα του. Ολοι αρρωστοι ειμαστε.

Μολις ηρθα απο τον γιατρο. 1800 η μπεμπα. Παρα πολύ ψηλη μου ειπε. Με το κεφαλι επάνω. Πηρα 4 κιλα ως τωρα..

και εγω το σκεφτομαι να παρω 2ο ζευγαρι παντοφλες για το μπανιο, γιατι για να είμαι ειλικρινης σιχαινομαι λιγο.

τελικα θα ειναι οι αντρες μας? Για να ξερω αν θα του πω και εγω. Πόσσες θα εχουν και τους άντρες τους μαζι?

Εμενα μου εβαλαν πονους 9 το πρωι και γεννησα 5. Ηταν διπλα μου ο άντρας μου και στον τοκετο τα ειδε ΟΛΑ! Τον πήρε διπλα του ο γιατρος....

Λοιπον εγω για το μαιευτηριο πήρα τα εξής:

(πειτε μου αν εχω ξεχασει κάτι)

3 πυτζάμες (με κουμπάκια μπροστά)

2 σουτιεν θηλασμου

καλτσες

εσωρουχα

πανακια για γουλιτσες μωρου

σεντονι αγκαλιας για το μωρο

1 πετσετα σώματος,1 προσώπου, 1 για μαλλιά και 1 για πόδια

1 συσκευασια επιθεματα στήθους

τσαντα για άπλητα

αντισηπτικο

μαντηλακια κλινεξ

χαρτομαντηλα

εοιθεματα λεκάνης

σαμπουαν,μαλακτικη, αφρολουτρο, οδοντροβουρτσα, οδοντοπαστα, ξυραφακι

Παντόφλες

Πιστολάκι θα πάρω αλλά δεν το βάζω ακόμα και ρόμπα.

Να πάρω λέτε υγρό για την ευαισθητη περιοχη ή θα μου δώσουν εκεί?

Στο Ιασω μας εδωσαν εκει υγρο.

και εγω το σκεφτομαι να παρω 2ο ζευγαρι παντοφλες για το μπανιο, γιατι για να είμαι ειλικρινης σιχαινομαι λιγο.

τελικα θα ειναι οι αντρες μας? Για να ξερω αν θα του πω και εγω. Πόσσες θα εχουν και τους άντρες τους μαζι?

Κι εγω ετσι ειχα κανει ειχα σαγιοναρες για το μπανιο και υφασματινες για την υπολοιπη ωρα. Ο αντρας μου εννοειται οτι θα ειναι οπως και την 1η φορα μονο που τωρα θα του δωσω και μια λιστα με καλες ατακες συμπαραστασης........

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου εννοειται οτι θα ειναι οπως και την 1η φορα μονο που τωρα θα του δωσω και μια λιστα με καλες ατακες συμπαραστασης........

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Μαρια να μας τις πεις κι εμας να τους τις δωσουμε!:tongue: Εγω παντως του εχω απαγορεψει την ερώτηση: "Πονας, αγάπη μου?" Θα του πεταξω ό,τι βρω μπροστα μου!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Μαρια να μας τις πεις κι εμας να τους τις δωσουμε!:tongue: Εγω παντως του εχω απαγορεψει την ερώτηση: "Πονας, αγάπη μου?" Θα του πεταξω ό,τι βρω μπροστα μου!!!

Xexe πρεπει να σκεφτουμε καλες ατακες γιατι εμενα την προηγουμενη φορα μου ελεγε "παει, αλλος ενας πονος εφυγε" και ειλικρινα ηθελα να του χωσω μπουνια!

καλημέρα!!!

Λάθος μου, δεν το ειχα γραψει σωστά: Εννοούσα αν θα φέρουμε τους άντρες μας στη συνάντηση μας για να του πω και εγω να έρθει!!!!

Sorry έτσι όπως το έγραψα και σας μπερδεψα.

όσον αφορά τον τοκετό και σε μένα θέλει να είναι μέσα αλλά δεν θέλω να πάει από κάτω γι αυτό που λένε ότι μπορει να σιχαθει.

stellitsa εσυ θα έρθεις τελικά το Σάββατο?

Αχ το παιδακι. Περαστικα του. Ολοι αρρωστοι ειμαστε.

Μολις ηρθα απο τον γιατρο. 1800 η μπεμπα. Παρα πολύ ψηλη μου ειπε. Με το κεφαλι επάνω. Πηρα 4 κιλα ως τωρα..

Επιτέλους έπεσε ο πυρετός. Το χθεσινό βράδυ πάντως ήταν εφιαλτικό. Εγω με 39 ακατέβατο, ο μικρός να ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο λόγω άγχους (μαμά είσαι καλά; θέλω να έρθω να ξαπλώσω μαζί σου... και άλλα τέτοια) και ο άντρας μου να κοιμάται μακάριος. Κατά τις 3 πήρα ένα depon και μετά ύδρωσα τόσο πολύ που άλλαξα τρεις μπλούζες. Εν το μεταξύ είχε πονέσει τόσο πολύ το σώμα μου που δεν μπορούσα να μείνω στο κρεβάτι. Ετσι σηκώθηκα μες τον πυρετό και έκοβα βόλτες μέσα στο σπίτι. Κατά τις 5.30 κάπως ηρέμισα και κατάφερα να κοιμηθω ως τις 7.

Πρώτη φορά ο μικρός έφυγε μουτρωμένος για το σχολείο. Ολα του έφτεγαν του ανθρώπου.

Ας γυρισω στα της εγκυμοσύνης όμως...

Τη Δευτέρα έχω και γω ραντεβού με το γιατρό, να δω τι θα μου πει. Πάντως η μπέμπα με τον πυρετό κορίτσια είχε αποχαυνωθεί. Δεν πολυ κουνιώταν. Σημερα που έπεσε επιτέλους ο πυρετός, απο το πρωί με έχει τρελάνει στην κλοτσιά!

Οσο για τα κιλά αγαπητή στελίτσα....+6 εγω. Μπορω να πω πως είμαι ευχαριστημένη.

Επίσης να πω πως δοκίμασα το κόλπο με το γάλα για την καούρα και για λίγο με ανακούφισε, αλλά δυστυχως δεν κράτησε πολύ. Δοκίμασα και χαμομίλι αλλά μια από τα ίδια. Ετσι το πήρα απόφαση και τρώω σούπες, βραστά και ψητά.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Την ώρα που εβγαινε το παιδι μου ελεγε ο γιατρος σπρωξε και συμπληρωνε ο αντρας μου μα σπρωξε αγαπη μου, Γκρρρρρρ. Ηθελα να τον δειρω.:mad:

Διαφημίσεις

καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!

εμένα είναι με το κεφάλι κάτω και αρκετά χαμηλά η κοιλιά μου.

έφτασε τα 2500 και 1/2 μπαίνω για καισαρική................

οπότε δεν με βλέπω να έρχομαι στη συνάντηση............

απο χτες που μου το είπε έχω φρικάρει δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα έχω και κάτι τελευταία ψώνια και τρέχω και δε φτάνω........

Πρώτη φορά ο μικρός έφυγε μουτρωμένος για το σχολείο. Ολα του έφτεγαν του ανθρώπου.

Επίσης να πω πως δοκίμασα το κόλπο με το γάλα για την καούρα και για λίγο με ανακούφισε, αλλά δυστυχως δεν κράτησε πολύ. Δοκίμασα και χαμομίλι αλλά μια από τα ίδια. Ετσι το πήρα απόφαση και τρώω σούπες, βραστά και ψητά.

Αχου μωρε! Τι να κανει ο φουκαρουλης!!! Στεναχωριοτανε που δεν ησουνα καλα... Επηρεαζονται τα καημενουλια!

Όσο για τις καούρες, εμενα το χαμομηλι τις χειροτερευει. Με βοηθαει να πινω το γαλα λίγο λίγο, γουλια γουλια, οχι με τη μια. Βαζω το ποτηρι διπλα μου και οποτε νιωθω καψιμο, πινω μια γουλια.

Παντως τωρα τελευταια εχω καιρο να νιωσω καουρες. Πιο πολυ ειχα στον 6 μηνα. Τωρα... σπανια και πολυ υποφερτα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!

εμένα είναι με το κεφάλι κάτω και αρκετά χαμηλά η κοιλιά μου.

έφτασε τα 2500 και 1/2 μπαίνω για καισαρική................

οπότε δεν με βλέπω να έρχομαι στη συνάντηση............

απο χτες που μου το είπε έχω φρικάρει δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα έχω και κάτι τελευταία ψώνια και τρέχω και δε φτάνω........

Για ποιο λογο θα κανεις καισαρικη?

v9gkhg0kf9drps4b.png

και η τσίχλα βοηθάει πολύ στις καούρες.

βέβαια εχθές τη νύχτα που με έπιασε εμένα στον ύπνο μου τί τσίχλα να έτρωγα απλά σήκωσα το μαξιλάρι μου και κοιμήθηκα ψιλοκαθιστή και κάπως ηρέμισα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...