Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

πω πω..εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, αγόρασα κάτι νυχτικιές και ρόμπα αλλά δεν τα έχω πλύνει καν...εσώρουχα μιας χρήσης πρέπει να πάρουμε;

έλεγα να πάρω 3 νυχτικιές και 1 πυτζάμα, 1 ρόμπα, 2 σουτιέν θηλασμού, εσώρουχα, κάλτσες και τα ρούχα εξόδου μου, από ρούχα.

τα επιθέματα στήθους τα παίρνουμε από μαγαζί με πράγματα εγκυμοσύνης ή από το supermarket; προτείνετε καμία μάρκα συγκεκριμένη;

εγώ τα επιθέματα τα πήρα από τα jumbo. Πήρα της nuk. Ελπίζω να είναι καλά. Κοίτα να έχουν και αυτοκόλητα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον εγω για το μαιευτηριο πήρα τα εξής:

(πειτε μου αν εχω ξεχασει κάτι)

3 πυτζάμες (με κουμπάκια μπροστά)

2 σουτιεν θηλασμου

καλτσες

εσωρουχα

πανακια για γουλιτσες μωρου

σεντονι αγκαλιας για το μωρο

1 πετσετα σώματος,1 προσώπου, 1 για μαλλιά και 1 για πόδια

1 συσκευασια επιθεματα στήθους

τσαντα για άπλητα

αντισηπτικο

μαντηλακια κλινεξ

χαρτομαντηλα

εοιθεματα λεκάνης

σαμπουαν,μαλακτικη, αφρολουτρο, οδοντροβουρτσα, οδοντοπαστα, ξυραφακι

Παντόφλες

Πιστολάκι θα πάρω αλλά δεν το βάζω ακόμα και ρόμπα.

Να πάρω λέτε υγρό για την ευαισθητη περιοχη ή θα μου δώσουν εκεί?

Βρε κοριτσια βοηθηστε με σε κάτι (είναι λίγο χαζο...:tongue:)

έχω 2 ρόμπες. Η μία είναι στο κουφετη με λευκό χρώμα (όχι σατεν κανονική) και η αλλη στο χακι.

Οι πυτζάμες μου είναι όλο ζωάκια και ταιριαζει καλυτερα η ροζ. Αλλά δεν βρίσκω πουθενα την ζώνη. Θα είναι άσχημο να είμαι χωρίς ζώνη???

Κορίτσια, σας ευχαριστώ θερμά όλες για τις ευχές σας και ανταποδίδω σε κάθε μια από σας ακριβώς τα ίδια. Με έναν πόνο σε όλες μας και καλές προετοιμασίες!

Διαφημίσεις

Είναι καμία από σας για το Αλεξάνδρα?? :) Έχω ΠΗΤ 26/03! Και κάθομαι από τώρα σε αναμμένα κάρβουνα :D

Καλως ήρθες!!

Με το καλό το παιδιάκι σου!

Θα σας πω τη μέρα μου για να ξεσπάσω γιατί τα εχω παρει πολύ άσχημα. Ειμαι με πυρετό απο εχθες ο οποίος συνεχίζεται αμείωτος. Παρ όλα αυτά έπρεπε να πάω στο ΙΚΑ (για 3η φορά) για να βγάλω αυτή τη ριμαδο- άδεια κύησης. Ηξερα πως πάς με τον υπέρηχο Β επιπέδου και σου βγάζουν την ημερομηνία. Πάω λοιπόν και βλέπω πως έχουν απεργία λέει σήμερα. Παθαίνω το πρώτο εγκεφαλικό μιας και είχα πάει την Τρίτη και ληταν σε άδεια ο γιατρός, ενω την Παρασκευή μου είχαν πει πως είχε γιατρό, αλλά δεν είχε τελικά (υπόψην πως δεν κλείνουν ραντεβού- έλεος!).

Πάω στη γραμματεία και μου λένε πως μάλλον δεν θα απεργήσει ο γιατρός (δεν ήταν σίγουρες γιατί δεν τους είχε παρει τηλέφωνο). Πάω λοιπόν (με 38 πυρετο αυτα) στο νοσοκομείο για να μου δώσουν αναρρωτική άδεια αφού ήταν αδύνατο να πάω και σχολείο. Πάω, μου τη δείνουν στα γρήγορα (ευγενέστατοι πραγματικα) και πάω πάλι στο ΙΚΑ.

Εκει είχε έρθει ο γιατρός ο οποίος λέει θα έβλεπε μόνο έκτακτα (απορώ τι πάει να πεί αυτό! Απεργούσε ή όχι; Με την απορία έμεινα). Του λέω λοιπόν πως έχω έρθει άλλες 2 φορές, του λέω τι θέλω και μου λέει πως χωρίς χαρτί από το γιατρό μου με ΠΗΤ δεν μου βγάζει άδεια. Του εξήγησα πως ο γιατρός μου είναι Αθήνα, πως είμαι άρρωστη ήδη, πως έχω ταλαιπορηθεί ήδη και δεν έχω κανέναν να μου κάνει τη δουλειά. Αυτός ανένδοτος. Φεύγω λοιπόν (για άλλη μια φορά) χωρίς να έχω κάνει δουλειά.

Γυρνάω στο κακό μου το χάλι σπίτι και ξαπλώνω μπας και συνέλθω λίγο. Μετα από καμια ώρα λοιπόν, με παίρνουν τηλέφωνο από την Πρωτοβάθμια που δουλεύω ως αναπληρώτρια, και μου λένε πως δεν μπορούν να κάνουν δεκτή την αναρρωτική μου άδεια γιατί δεν είναι από το ΙΚΑ αλλά από δημόσιο νοσοκομείο (άδεια 2 ημερών). Τους εξηγώ πως τόσα χρόνια που δουλεύω στη συγκεκριμένη διεύθυνση, για αναρρωτικές ως 3 μέρες μας ζητάνε χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο και δεν μας ενημέρωσαν για κάτι διαφορετικό. Μου λέει λοιπόν ο "συνάδελφος" πως αυτός είναι καινούργιος, πως η εγκύκλιος αυτό λέει και πως για να με πληρώσουν πρέπει να τους πάω χαρτί από το ΙΚΑ. Του εξηγώ πως καλά όλα αυτά που μου λέει αλλά γιατί τόσα χρόνια μας ζητάνε τότε χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο και όχι από το ΙΚΑ; Λέει δεν ξέρει, ήταν παράτυπο και αυτός αυτό ξέρει αυτό κάνει. Του λέω και γω πως θα έρθω να τα πω ένα χεράκι στο διευθυντή τοτε (με πυρετό ή όχι).

Οπως καταλαβαίνεται, τα νεύρα μου είναι φιτίλια! Ο διευθυντής δε με πάει μια για πολιτικούς λόγους (απλά και μόνο γιατί έκανα επίσχεση εργασίας), παρ ότι δεν ανοίκω σε κάποια παράταξη ή κόμμα ή οτιδήποτε σχετικό.

Αυριο είμαι σε άδεια αλλά θα πρέπει να πάω να τους *έσω γιατι αλλιώς δεν γίνεται.

Αυτά...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κοριτσια εμας η μαια μας ειπε να παρω πολλα μικρα πανακια (εχει στα jumbo τα 4 εναμισι ευρω) για πλυσιμο από κατω και για το στηθος. 10 και 10 .

Θα πρεπει λεει να πλενόμαστε συχνα από κατω και για να σκουπιζόμαστε καλό θα ειναι να χρησιμοποιούμε τα πανάκια, τα οποια τα πετάμε κιολας μετά. Δεν ξερω! Οτι μας ειπε σας το λεω...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κοριτσια εμας η μαια μας ειπε να παρω πολλα μικρα πανακια (εχει στα jumbo τα 4 εναμισι ευρω) για πλυσιμο από κατω και για το στηθος. 10 και 10 .

Θα πρεπει λεει να πλενόμαστε συχνα από κατω και για να σκουπιζόμαστε καλό θα ειναι να χρησιμοποιούμε τα πανάκια, τα οποια τα πετάμε κιολας μετά. Δεν ξερω! Οτι μας ειπε σας το λεω...

ποια πανακια λες??? αυτα που ειναι για τις γουλιτσες? αυτα τα μικρα πανακια?

Είναι καμία από σας για το Αλεξάνδρα?? :) Έχω ΠΗΤ 26/03! Και κάθομαι από τώρα σε αναμμένα κάρβουνα :D

Καλώς ηρθες στην παρεα μας! Από τωρα καθεσαι σε αναμμενα καρβουνα? Εχεις ακόμα χρόνο!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

ποια πανακια λες??? αυτα που ειναι για τις γουλιτσες? αυτα τα μικρα πανακια?

Ναι, εκει που εχει τα πανακια για γουλιτσες και σαλιαρες τα βρηκα. Ειναι κατι ασπρα-ζαχαρι που ειναι πακετακι 4 μαζι.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Silviamammy ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Καλα & ευτυχισμένα!!!Με υγεία και πολλά χαμόγελα από τα αγγελλούδια σου!!!

aliki1983 μια χαρά είναι η λίστα σου...εγώ είχα πάρει 2 ζευγάρια παντόφλες. Ένα για το μπάνιο και ένα για να τριγυρίζω!!!

EvaBar κουράγιο!!!Shit happens!!!Εγώ θα πάω 1/2 για να πάρω το χαρτί για την άδεια κύησης ενώ θα είμαι ήδη στον 9ο. 2 φορές μου ακύρωσαν το ραντεβού και εννοείται πώς δεν έχω πληρωθει για τον Γενάρη!Καλό έ?

chris83 θα φροντίσω να πάρω το "λαπιτοτ" στη συνάντηση και αν έχει ασύρματο δίκτυο και έχει SKype θα σε δούμε και θα μας δείς!!!:tongue:

Βλέπω όλες ετοιμαστήκατε σιγά σιγά και εγώ που είμαι 3η στη λίστα είμαι φεεεεεεετααααααααααα!!!

Από αύριο θα βάλω μπρος και εγώ για τα πραγματα τα δικά μου,της μπέμπας και να μαζέψω και τα χαρτία μου!!!

Δεν βλέπω τη λίστα να συμπληρώνετε...τι έγινε κορίτσια.

¨οσο για τους αντρες μας στελλίτσα εννοείται πωσ είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!!!οι δικοί μου μάλλον θα έρθουν!!!

Απόψε θα πάω στο γιατρό και θα με ζυγίσει μετά από ενα μηνα (η ιστορια με τη ζυγαριά μου είναι γνωστή :P) οπότε δεν ξέρω τι θα ακούσω πάλι!!!

Ανυπομονώ να δώ και πάλι τη ζουζουνίτσα μου!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Καλώς ηρθες στην παρεα μας! Από τωρα καθεσαι σε αναμμενα καρβουνα? Εχεις ακόμα χρόνο!!!

Είναι λίγο νωρίς λες, ε..? :oops: Μάλλον θα φταίει που σε μια βδομάδα σταματάω από δουλειά και νιώθω ότι μπαίνω στην τελική ευθεία. Νομίζω ότι δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο όλη μέρα :tongue:

Silviamammy ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Καλα & ευτυχισμένα!!!Με υγεία και πολλά χαμόγελα από τα αγγελλούδια σου!!!

aliki1983 μια χαρά είναι η λίστα σου...εγώ είχα πάρει 2 ζευγάρια παντόφλες. Ένα για το μπάνιο και ένα για να τριγυρίζω!!!

EvaBar κουράγιο!!!Shit happens!!!Εγώ θα πάω 1/2 για να πάρω το χαρτί για την άδεια κύησης ενώ θα είμαι ήδη στον 9ο. 2 φορές μου ακύρωσαν το ραντεβού και εννοείται πώς δεν έχω πληρωθει για τον Γενάρη!Καλό έ?

chris83 θα φροντίσω να πάρω το "λαπιτοτ" στη συνάντηση και αν έχει ασύρματο δίκτυο και έχει SKype θα σε δούμε και θα μας δείς!!!:tongue:

Βλέπω όλες ετοιμαστήκατε σιγά σιγά και εγώ που είμαι 3η στη λίστα είμαι φεεεεεεετααααααααααα!!!

Από αύριο θα βάλω μπρος και εγώ για τα πραγματα τα δικά μου,της μπέμπας και να μαζέψω και τα χαρτία μου!!!

Δεν βλέπω τη λίστα να συμπληρώνετε...τι έγινε κορίτσια.

¨οσο για τους αντρες μας στελλίτσα εννοείται πωσ είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!!!οι δικοί μου μάλλον θα έρθουν!!!

Απόψε θα πάω στο γιατρό και θα με ζυγίσει μετά από ενα μηνα (η ιστορια με τη ζυγαριά μου είναι γνωστή :P) οπότε δεν ξέρω τι θα ακούσω πάλι!!!

Ανυπομονώ να δώ και πάλι τη ζουζουνίτσα μου!!!

και εγω το σκεφτομαι να παρω 2ο ζευγαρι παντοφλες για το μπανιο, γιατι για να είμαι ειλικρινης σιχαινομαι λιγο.

τελικα θα ειναι οι αντρες μας? Για να ξερω αν θα του πω και εγω. Πόσσες θα εχουν και τους άντρες τους μαζι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...