Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλημερα σε ολες!

νεες εγκυουλες καλως ηρθατε!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εννοείται ότι όποτε βρίσκεται ευκαιρία ξαπλώνετε και κοιμάστε αφού έτσι θέλει το σώμα σας!! Εγώ δυστυχώς από ύπνο δύσκολα τα πράγματα, καθώς ο μικρούλης μου δεν κοιμάται συνεχόμενα συνήθως λόγω δοντιών... Χτες με ξύπνησε 4 φορές και έλεγε μαμα κακα. Τι κακα παιδί μου νυχτιάτικα δεν κατάλαβα αφού τελικά δεν είχε κάνει τίποτα, συμπεραίνω ότι τον ενοχλούσε η κοιλίτσα του...

Για τςι αναγούλες και τους εμετούς υπομονή, πολλές κοπέλες είναι έτσι και στις περισσότερες σύντομα σταμάταει το βασανιστήριο!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

για λυστε μου μια απορια οι δευτερομανουλες! Η γιατρος μου επετρεψε να κανω ανταυγιες, να βαφω τα νυχια μου, να βαζω κρεμες, αλλα μονο επωνυμες, μακιγιαζ... Δεν την εχω ρωτησει αν μπορω να κανω μασκα προσωπου. Εσεις τι ξερετε για αυτο;; Σας εχουν πει τιποτα;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Κορίτσια εννοείται ότι όποτε βρίσκεται ευκαιρία ξαπλώνετε και κοιμάστε αφού έτσι θέλει το σώμα σας!! Εγώ δυστυχώς από ύπνο δύσκολα τα πράγματα, καθώς ο μικρούλης μου δεν κοιμάται συνεχόμενα συνήθως λόγω δοντιών... Χτες με ξύπνησε 4 φορές και έλεγε μαμα κακα. Τι κακα παιδί μου νυχτιάτικα δεν κατάλαβα αφού τελικά δεν είχε κάνει τίποτα, συμπεραίνω ότι τον ενοχλούσε η κοιλίτσα του...

Για τςι αναγούλες και τους εμετούς υπομονή, πολλές κοπέλες είναι έτσι και στις περισσότερες σύντομα σταμάταει το βασανιστήριο!

ειμαστε μαζι στες ιδιες βδομαδες και στες ιδιες μερες μαζι θα γεννησουμε:tongue::tongue:ευτυχως το πρωτο μου παιδακι ειναι σχεδον 5 χρονων ετσι τα βραδια κοιμαμαι χωρις παρεμβολες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

για λυστε μου μια απορια οι δευτερομανουλες! Η γιατρος μου επετρεψε να κανω ανταυγιες, να βαφω τα νυχια μου, να βαζω κρεμες, αλλα μονο επωνυμες, μακιγιαζ... Δεν την εχω ρωτησει αν μπορω να κανω μασκα προσωπου. Εσεις τι ξερετε για αυτο;; Σας εχουν πει τιποτα;;

δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

mariadi Μου εμένα ο γιατρός τα επιτρέπει αυτά!μόνο σαν μυρωδιά μην αναπνέεις πχ το ασετόν που μυρίζει έντονα και τετοιά προτίμησε άοσμα διαφορετικά τα στοιχεία που περνάνε στο δέρμα πλέον είναι τόσα λίγα που δεν επηρεάζουν το παιδί!πιο πολύ θα το επηρεάσει μια βόλτα σε ώρα αιχμής στην άθηνα παρά όλα αυτά!απλώς σε ότι αφορά τις κρέμες που θα βάλεις στην κοιλιά σου να προσέξεις προτίμησε βιολογικές και τέτοιες!αν και αν είναι να κάνεις ραγάδες καμμία κρέμα δεν σε σώζει δυστηχώς!!!

όσο για το μακιγιάζ εννοείται!εγώ με το που γέννησα και πήγα στο δωμάτιο πήγα πλύθηκα χτενισα λίγο τα μαλλάκια μου έβαλα το ωραίο μου νυχτικάκι με την ρομπίτσα μου τις ωραίες παντοφλίτσες μου και βάφτηκα!χαχα κάθε μέρα βαφόμουν!λίγο ρουζάκι λίγο μολυβάκι στα ματάκια λίγη μάσκαρα και ένα λιπ γκλος ελαφρύ ή λιποζαν και έτοιμη!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ????

Με ξύπνησε το ζουζούνι 3 φορές και από τις 3.30 δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...Να δω τι θα κάνω με τη δουλειά το πρωί....:?:???:

Κρέμες εγώ προσωπικά έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ φυσικές προσώπου apivita) και για το σώμα παίρνω μια συγκεκριμένη της Johnson που δεν έχει πολλά πολλά από τα βλαβερά. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις κρεμα εμπορίου μη βιολογική που να μην έχει parabens, propylene glycol κλπκλπ. Τώρα για μάσκα πάλι θα προτιμούσα φυσική ή βιολογική... Αν και μπορείς πάντα να κάνεις την all time classic συνταγή ζάχαρη με σταγόνες λεμόνι που είναι τέλειο σκραμπ!!! Κατά τα άλλα εννοείται ότι βαφόμαστε και τα πάντα!!! Πάντως καλή λύση είναι apivita, ναι μεν δεν είναι βιολογική αλλά είναι σε μεγάλο ποσοστό φυσικής σύνθεσης.

Για τις ραγάδες εγώ μετά από παρότρυνση του γιατρού μου έβαζα αμυγδαλέλαιο (το αγοράζεις από το φαρμακείο) και παρόλο που πήρα 18 κιλά, ξεκινώντας μάλιστα από 51, δεν έκανα καθόλου ραγάδες! Βέβαια είναι και θέμα δέρματος... Πάντως το μόνο που έπαθα εκτός από μια ανεπαίσθητη χαλάρωση στην κοιλιά η οποία με λίγη γυμναστική θα γίνει όπως ήταν, είναι ότι το στήθος μου δεν είναι πια όπως ήταν ακριβώς! Όχι τεράστια διαφορά, μην φανταστείτε, αλλα τα πολλά κιλά το κάνουν αυτό... Ειδικά όταν είσαι έγκυος και 30 ετών οπότε οι ιστοί δεν είναι πια το ίδιο νέοι...Τι να κάνεις !! Χαλάλι!!! Πάντως τα κιλά δεν μου έμειναν, πάλι ξεκινάω από 51, ας είναι καλά και ο θηλασμός, αδυνατίζει γρήγορα, για να μην πω για τον καλό μου μεταβολισμό!!!:mrgreen::mrgreen:

H9ROp3.png

KZr6p3.png

ειμαστε μαζι στες ιδιες βδομαδες και στες ιδιες μερες μαζι θα γεννησουμε:tongue::tongue:ευτυχως το πρωτο μου παιδακι ειναι σχεδον 5 χρονων ετσι τα βραδια κοιμαμαι χωρις παρεμβολες!!!

Σωστά!! Μαζί είμαστε!! Βέβαια εμένα πολυ πιθανό να μου σιορθωθεί σύντομα η ΠΗΤ, το είχα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, λόγω μεγάλου κύκλου της περιόδου μου, οπότε ίσως θα είμαι λίγο αργότερα από σένα...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ????

Με ξύπνησε το ζουζούνι 3 φορές και από τις 3.30 δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...Να δω τι θα κάνω με τη δουλειά το πρωί....:?:???:

Πάντως το μόνο που έπαθα εκτός από μια ανεπαίσθητη χαλάρωση στην κοιλιά η οποία με λίγη γυμναστική θα γίνει όπως ήταν, είναι ότι το στήθος μου δεν είναι πια όπως ήταν ακριβώς! :

Καλημερα κι εμενα ξυπνησε 2 φορες δεν αντεχω αλλο το ιδιο βιολι καθε βραδυ το στηθος μου εχει καταντησει σκετη πετσα!Δεν την παλευω ξενυχτι, κουραση,αναγουλες,θηλασμος δεν την παλευω....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι εμενα ξυπνησε 2 φορες δεν αντεχω αλλο το ιδιο βιολι καθε βραδυ το στηθος μου εχει καταντησει σκετη πετσα!Δεν την παλευω ξενυχτι, κουραση,αναγουλες,θηλασμος δεν την παλευω....

καλημερα μαρια μου!!!!

πρεπει να κοψεις το θηλασμο καλη μου!!!εγω εχω τες αναγουλες και τους εμετους και δεν αντεχω οχι να θηλαζω και να μην κοιμαμαι:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα μαρια μου!!!!

πρεπει να κοψεις το θηλασμο καλη μου!!!εγω εχω τες αναγουλες και τους εμετους και δεν αντεχω οχι να θηλαζω και να μην κοιμαμαι:(:(:(

Πως???????ευκολο το χεις?εγω θελω παρα πολυ να σταματησω αλλα ο Χαρης εχει αντιθετη γνωμη! Ασε που δεν υπαρχει αλλος τροπος για να κοιμηθει!

Πως???????ευκολο το χεις?εγω θελω παρα πολυ να σταματησω αλλα ο Χαρης εχει αντιθετη γνωμη! Ασε που δεν υπαρχει αλλος τροπος για να κοιμηθει!

τι να σου πω καλη μου εγω δεν θηλασα καθολου το γιο μου αλλα δεν παει αλλο μεγαλωσε το παλικαρι σου πρεπει να τον κανεισ να καταλαβει.εχεις γαλα ακομα?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τι να σου πω καλη μου εγω δεν θηλασα καθολου το γιο μου αλλα δεν παει αλλο μεγαλωσε το παλικαρι σου πρεπει να τον κανεισ να καταλαβει.εχεις γαλα ακομα?

οταν εδραιωθει η γαλουχια εχεις γαλα για οσο θηλαζει το παιδι....καλα δεν το συζητω οτι το δευτερο δεν θα το θηλασω καθολου μονο στην αρχη με θηλαστρο δεν την ξαναπαταω! Τωρα επειδη δεν εχεις θηλασει ειναι λογικο να μην μπορεις να καταλαβεις το ποσο δυσκολος ειναι ο αποθηλασμος δυστυχως αυτο αντιμετωπιζω καθε μερα και απο τη μαμα μου που δεν καταλαβαινει. Πιστεψε με εισαι τυχερη που δε θηλασες! Μπορει να κανει καλο στο παιδι αλλα μπλεκεις τρελα!Ειμαι σε απογνωση πλεον....

οταν εδραιωθει η γαλουχια εχεις γαλα για οσο θηλαζει το παιδι....καλα δεν το συζητω οτι το δευτερο δεν θα το θηλασω καθολου μονο στην αρχη με θηλαστρο δεν την ξαναπαταω! Τωρα επειδη δεν εχεις θηλασει ειναι λογικο να μην μπορεις να καταλαβεις το ποσο δυσκολος ειναι ο αποθηλασμος δυστυχως αυτο αντιμετωπιζω καθε μερα και απο τη μαμα μου που δεν καταλαβαινει. Πιστεψε με εισαι τυχερη που δε θηλασες! Μπορει να κανει καλο στο παιδι αλλα μπλεκεις τρελα!Ειμαι σε απογνωση πλεον....

ναι θυμαμαι που ηθελαν ολοι να θηλασω και με πιεζαν αλλα εγω δεν ειχα θηλες το μωρο δεν την επιανε και επιξε το γαλα στο στηθος και επαθα μαστιτιδα υπεφερα πολυ τοτε.σε αυτο θα πιο χαπι να μην κατεβει το γαλα και δεν την ξαναπαθαινω.μην ακους κανενα κανε εσυ οτι ειναι δυνατο να κοψει το μωρακι σου:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...