Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Είδες Αλίκη, όλα καλα πηγαίνουν! Μην αγχώνεσαι!;) Με το 2 πρός 3 όμως τι εννοείς?

Ναι!!! Δόξα ο Θεός!!! Το 2 προς το 3 είναι η μονάδα μέτρησης ωρίμανσης του πλακούντα!! Στο 4 γεννάς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσια, εσας τα μωρα σας ειναι τσουπωτα, ο δικος μας οταν κλεισαμε την 33 δεν εφτανε τα δυο κιλα! Μινιον ειναι!!!:tongue::tongue::tongue: Απο τωρα προσεχει τη διατροφη του!!!:cool:

Βρε!!! Θα πάρει μέχρι να γεννηθεί !!! Αλλά ακόμα και έτσι, μιας και είναι Κρητικός θέλει να είναι στυλάτος!!!!!!!!! Κατάλαβες!!!!! ;)

Ναι φυσιολογικα με 3 δοσεις επισκληρηδιου απλως το παιδι απο το ζορισμα βγηκε μαυρο νομιζα οτι γεννησα τον καρεμπε! Και μπηκε θερμοκοιτιδα για 11 μερες! Οσοι ακουγαν 3650γρ παιδι στη θερμοκοιτιδα εβαζαν τα γελια.......

Τα 0-3 δεν θα φορεθουν πολυ κανα 2 βδομαδες και αν! 3-6 να παιρνεις! Για το νουμερο 0 δεν το συζητω καν!

Έστω λίγο όμως θα προλάβει να τα φορέσει τα 0-3? Ή πρέπει από τώρα να πάω να πάρω μεγάλα γιατί δεν θα έχω ρούχα να του βάλω για να βγει απο το μαιευτηριο???? Όπως κατάλαβες έχω πάρει μόνο 0-3.

Γιατί μπήκε θερμοκοιτίδα αφού ήταν 3650???

Έστω λίγο όμως θα προλάβει να τα φορέσει τα 0-3? Ή πρέπει από τώρα να πάω να πάρω μεγάλα γιατί δεν θα έχω ρούχα να του βάλω για να βγει απο το μαιευτηριο???? Όπως κατάλαβες έχω πάρει μόνο 0-3.

Γιατί μπήκε θερμοκοιτίδα αφού ήταν 3650???

Θα τα βαλει αλλα πολυ λιγο! Ενταξει δεν μπορεις να πας κατευθειαν στο 3-6 θα ειναι μεγαλα. Γενικα στην αρχη παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος και μπορει καποια ρουχαλακια να προλαβει να τα βαλει μια φορα μονο. Ο δικος μου μπηκε θερμοκοιτιδα γιατι γεννηθηκε νωρις 36+3 και καταμαυρος αλλα βασικα γιατι τα μαιευτηρια τωρα που πληρωνουν τα ταμεια τα νοσηλεια σε θερμοκοιτιδες τα βαζουν μεσα τα μωρα για ψυλλου πηδημα! Εμενα το αγχος μου τωρα ειναι αυτο να μη γεννηθει παλι πριν τις 37 εβδομαδες και βρουν πατημα να το κρατησουν το μωρο....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Θερμο έχετε πάρει??

Ψάχνω να βρω θερμο με γυαλι μεσα και δεν βρισκω πουθενα. Μόνο με inox αλλά δεν ξέρω αν είναι υγιεινο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια αύριο (Κυριακή) στις 11 είναι ο γάμος,τελικά θα φορέσω ένα μωβ φόρεμα και κάτι γόβες τιγρέ γκρι με μαύρο.Η βέρα πάντως δε μου κάνει... θα βάλουν στον άντρα μου τη βέρα στο δάχτυλο και σ'εμένα θα τη βάλουν στο λαιμό.Αχ έχω λιγο άγχος...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

καλησπερα σε οοοοολες τις κοιλιτσες!

Κατ' αρχην να σας ευχαριστησω πολυ πολυ για τις ευχες κ το ενδιαφερον σας!

Ειμαι ακομα στο νοσοκομειο, τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη που θα μπω στην 34η εβδ. Μου εφερε ο μελλοντικος χαζομπαμπας στικακι με internet, οποτε απο εδω κ περα θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σας!! Θα σας πως γρηγορα τα δικα μου...

Περιπου 10 μερες πριν τις γιορτες ειχα πονους περιοδου, οχι πολυ δυνατους κ συνηθως με επιαναν απο το απογευμα κ μετα. Μετα την πρωτοχρονια, αρχισαν οι πονοι να γινονται πιο συχνοι, οπου την ημερα των Θεοφανειων, οπως κ την επομενη που μπηκα στο νοσοκομειο, ειχα πονους, σε βαθμο να θελω να παρω καποιο παυσιπονο. Επικοινωνησα με την γιατρο μου κ με εστειλε στο Αλεξανδρα.

Μου εκαναν NST κ ο γιατρος εφημεριας μολις το ειδε νομιζε οτι ημουν 36-37εβδ κ πηγε να με στειλει σπιτι μου.. οταν του ειπα οτι ειμαι 32 εβδ, τοτε διεταξε εισαγωγη.

Για να μην σας τα πολυλογω, ολο αυτο ειναι συσπασεις... Προωρες συστολες μου ειπαν.. μου εβαλαν αρχικα 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ μολις τον εβγαλαν αρχισαν παλι οι συσπασεις κ η διαστολη απο 0 πηγε στο 1. Μου εβαλαν παλι 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ συνεχιζα να ποναω, οποτε μου ειπε η γιατρος μου οτι προφανως η ολη διαδικασια εχει ξεκινησει κ πρεπει να την αφησουμε να εξελιχθει, αλλα την ενδιαφερει πολυ να φτασω τις 34 εβδ.

Ο τραχηλος ειναι πολυ μαλακος, αλλα ευτυχως εχει παραμεινει στα 3εκ. κ διαστολη 1.

Ο μπεμπης την Δευτερα ηταν 2160 κ την Παρασκευη 2240. Ειναι ικανο το βαρος του για να προχωρησουμε σε φυσιολογικο τοκετο κ ειναι οριακα αν θα χρειαστει να μπει σε θερομοκοιτιδα..

Του εταξα πολλα χαδια, φιλια κ αγκαλιες κ βιαζεται να βγει, αλλα ο μπαγασας δεν ξερει οτι αυτα θα τα παρει ακομη κ να φτασει κ τις 36 εβδ τουλαχιστον!! (Α, η γιατρος μου ειπε οτι μετα τις 36 εβδ μπορω να γεννησω οποτε θελω, την εδνιαφερουν πρωτα να φτασουμε τις 34, μετα τις 36 κ μετα δεν την νοιαζει γιατι ολα καλα)!

Παω να διαβασω νεα σας που ειναι πολλαααααα!!

Σας ευχαριστω κ παλι ολες σας!!

mariadi κουράγιο,είμαστε όλες δίπλα σου.Όλα θα πάνε καλά,θα δεις.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια αύριο (Κυριακή) στις 11 είναι ο γάμος,τελικά θα φορέσω ένα μωβ φόρεμα και κάτι γόβες τιγρέ γκρι με μαύρο.Η βέρα πάντως δε μου κάνει... θα βάλουν στον άντρα μου τη βέρα στο δάχτυλο και σ'εμένα θα τη βάλουν στο λαιμό.Αχ έχω λιγο άγχος...

Η ώρα η καλή γλυκιά μου!!!! Θα λάμπεις και θα είσαι μια κούκλα!

Όσο για την βέρα... μην ανησυχείς! Θα έχεις όλο το χρόνο να την ευχαριστηθείς αργότερα... Τώρα έχεις την τιμή να έχεις το μωράκι σου μαζί σου!!!!;)

Μόνο Μαράκι... πέσε για ύπνο αν μπορείς... (είμαι σίγουρη ότι δεν σε πιάνει ύπνος, αλλά...) καλό είναι να είσαι φρέσκια και ξεκούραστη αύριο για να το ευχαριστηθείς....

Βρε!!! Θα πάρει μέχρι να γεννηθεί !!! Αλλά ακόμα και έτσι, μιας και είναι Κρητικός θέλει να είναι στυλάτος!!!!!!!!! Κατάλαβες!!!!! ;)

Μη χτυπας εκει που ποναει!!!:cry: Δεν ειμαι ουτε εγω κρητικια, ουτε ο αντρας μου!!! Ειμαστε και οι δυο απο Θεσσαλονικη και περιμενουμε πως και πως ,τα τελευταια χρονια, να παρουμε μεταθεση καπου πιο βόρεια...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε όλες. Κρις μακαρι να εμενα Κρητη μονιμα... Τη λατρευω.

Μαρακι η ώρα η καλή. Βερα εβαλα 1 μερα στον αρραβωνα και την ημερα του γαμου. Δεν την εχω ξαναφορεσει. Στον γαμο πάντως που ημουν 5,5 μηνων μου εκανε.

Η ώρα η καλή maraki! Τι γλυκό που θα είναι και το μικράκι μαζί στην ένωση των γονιών του! Εύχομαι να περάσετε σήμερα υπέροχα και να συνεχίσετε χέρι με χέρι για μια ολόκληρη ζωή!

iiAs.png

9JCHp3.png

Kαλημερα σε όλες. Κρις μακαρι να εμενα Κρητη μονιμα... Τη λατρευω.

Ααααααχχχ! Στελλιτσα... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο διαφορετικος σου φαινεται ενας τοπος οταν τον επισκεπτεσαι σε διακοπες και οταν μενεις σε αυτον...:( Και πιστεψε με ουτε η Κρητη ουτε οι Κρητικοι ειναι ετσι οπως παρουσιαζονται!!! (5 χρονια ειμαι εδω!) Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι πρεπει να δωσω περιπου 400? απλα για να δω τους γονεις μου για λιγο... Και το ατιμο το τηλεφωνο δεν αρκει σε μια φιλία οσο η αμεση επαφη.:( Εγω που το χω ζησει σου λεω οτι δεν ειναι τοσο ευκολο και ευχαριστο οσο φαινεται...:cry:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ααααααχχχ! Στελλιτσα... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο διαφορετικος σου φαινεται ενας τοπος οταν τον επισκεπτεσαι σε διακοπες και οταν μενεις σε αυτον...:( Και πιστεψε με ουτε η Κρητη ουτε οι Κρητικοι ειναι ετσι οπως παρουσιαζονται!!! (5 χρονια ειμαι εδω!) Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι πρεπει να δωσω περιπου 400? απλα για να δω τους γονεις μου για λιγο... Και το ατιμο το τηλεφωνο δεν αρκει σε μια φιλία οσο η αμεση επαφη.:( Εγω που το χω ζησει σου λεω οτι δεν ειναι τοσο ευκολο και ευχαριστο οσο φαινεται...:cry:

Καταλαβαινω τι λες. Μου εχει πει πολλες φορες ο αντρας μου να παμε επαρχια η Κυπρο αλλα μονο μια αδερφη εχω και δεν την αφηνω...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...