Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εμενα ηταν 3350 και 52 ποντους. Βγηκε με το χερι στο κεφαλι. Και χωρις επισκληριδιο θα πρεπει να με ακουσε όλο το νοσοκομειο. Ευτυχως ηταν ο αντρας μου διπλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Αλικη!αντε με το καλο το μπεμπε σου και σε ολα τα κοριτσια βεβαια ευχομαι το ιδιο.να σε ρωτησω να μου απαντησεις το πρωι τι εννοεις ο πλακουντας ειναι 2 προς 3? μοναδα μετρησης ωριμανσης ειναι?στο ντοπλερ το ειδατε?

Maraki: το 2 προς 3 είναι η μονάδα μέτρησης ωριμανσης του πλακουντα και αν δεν κάνω λάθος στο 4 γεννάς. Εγώ πήγα και έκανα υπέρηχο και του λέω στο τέλος: ντοπλερ πότε θα κάνω,και μου λέει στο εκανα εγώ. Άρα στο ντοπλερ το ειδαμε.

Όσον αφορά το ticker σου, κοίτα εκει που το φτιάχνεις, μήπως σου δίνει και άλλες επιλογες για να κάνεις copy. Γιατί δεν είναι όλα συμβατά με όλα τα forum.

Kαλημερα σε όλες. Μενω Μοσχατο αλλα δεν οδηγω καθολου... :|

Θα πεισω τον άντρα μου να με φερει γιατι θελω και το παιδι μαζι. Δεν το αφηνω ποτε. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορα..:tongue:

Γεια σου stellitsa!!!! Και το πατρικο του άντρα μου είναι στο Μοσχάτο!!! Έχω κόψει την Μακρυγιάννη πάνω κάτω άπειρες φορές!!!!!!!!!!!!

Καλημερααααα!!!!

Αλικακι ειδες που ολα πανε καλά? ;)

Εγω εχθες το παρειγγειλα το σλινγκ. Το πηραμε λαδι σκουρο απο τα απαλά λινά και για ρελι δεν βαζει απο τα υφασματα που φτιαχνει τα σλινγκ. Μου εστειλε όμως e-mail με φωτο από τα ρελια που ειναι πιο κοντα στο λαδί που διαλεξα και λυθηκε το προβλημα. Την Τετάρτη θα είναι ετοιμο και θα μου το στειλει!

Εμείς από αγορες μου εμεινε να του παρω κατι για την εξοδο από την κλινική και καποιες ακόμα λεπτομέριες οπως π.χ. ενα μπανακι, ενα πλαστικό που βάζουν πάνω στην αλλαξιερα, ενα baby on board και το φαρμακειο του που θελω πρώτα να μιλήσω με την παιδιατρο γι΄αυτό.

Αχ ναι Παναγίτσα μου!!! Μια χαρά!

Ερώτηση: το σλινγκ ειναι ο μάρσιπος?

Καλημερα κοριτσια!

Ξεκινησα κι εγω αγορες κοινως σηκωσα το Λητω! Χεχεχε. Πηρα προικα απο σεντονια μεχρι κουβερτες, πετσετες, σελτεδακια κτλ λιγα βεβαια τετοια γιατι εχω και απο το 1ο παιδι.

Αχ ειδα αυτη την πολυθρονα που λετε και τη ζηλεψα παρα πολυ δεν κουνιεται μονο η πολυθρονα αλλα και το υποποδιο!!!!! Εγω εχω μια απο ΙΚΕΑ δεν την εχω δοκιμασει για θηλασμο και δεν εχω και υποποδιο εχω προβληματιστει. Να παρω απλως ενα υποποδιο ή να μπω στον πειρασμο να παρω την πολυθρονα του Λητω. Εχει χρησιμοποιησει καμια τετοιου ειδους πολυθρονα? Ειναι χρησιμο το κουνημα? Εγω θηλαζα τον πρωτο σε εναν καναπε που ομως τωρα πηρε ποδι γιατι δεν χωραγε η δευτερη κουνια...

Επισης πηρα απο τα Λητω ring sling 55ευρω! Εγω διαλεξα ενα εκρου γιατι απο την εμπειρια μου οταν θηλαζεις τρεχουν απο παντου γαλατα (απο το στηθος, απο το στομα του παιδιου) οποτε στο εκρου δεν θα κανουν μπαμ οι λεκεδες απτο γαλα.

aliki1983 μεγαλος ο μπεμπης ε? Κι εμενα ο Χαρης 32+5 ηταν 2750 και γεννησα 36+3 3650γρ! Για να δουμε η μπουμπου θα ακολουθησει το ιδιο μοτιβο?

evib δεν ειναι μικρο το μωρο σου τα δικα μας ειναι γομαρια! Δεν λογαριαζουν οτι ειναι στενος ο δρομος που πρεπει να διαβουν για να βγουν.....:? Οσο για πλυσιμο καροτσιου κτλ εγω στο Χαρη δεν τα επλυνα απτην αρχη 1ον ειναι μανικι να τα βγαλεις ολα αυτα με την κοιλια τουρλα και 2ον στην αρχη δεν ειναι καλο να ερθει το δερμα του μωρου σε επαφη μαυτα τα υλικα οποτε θα βαζεις σεντονακι συν ενα σελτεδακι για τυχον ατυχημα!

Κανενα νεο απο mariadi?

Λες και εμένα να βγει έτσι μεγάλος?? Μακάρι Παναγίτσα μου!!!

Τα ρούχα 0-3 όμως θα του κάνουν??????

Φυσιολογικά τον γέννησες???

Διαφημίσεις

Κορίστια καλημέρα,

Εμένα χθές στο doppler μου είπε ο γιατρός ότι η μπέμπα είναι 1833gr και ότι όλα είναι φυσιολογικά! Σε σχέση με τα δικά σας μωρά μου φαίνεται μικρό το δικό μου βέβαια.

Από ψώνια τελίωσα σχεδόν, σήμερα θα παραγγείλω την προίκα και θα πάρω και τις δικές μου πυτζάμες για το νοσοκομείο και τέλος. Πλένω, σιδερώνω και αρχίζω να ετοιμάζω την βαλίτσα μου.

Εσείς πλύνατε το καρότσι,το πορτ-μπεμπε και το κάθισμα του αυτοκινήτου?

Μια χαρά φυσιολογικό είναι το δικό σου!!! Απλά τα δικά μας είναι τσουποτά!!!!

Τώρα όσον αφορά το καρότσι. Και εγώ θέλω να τα πλήνω αλλά δεν νομιζω ότι είναι και το ποιο εύκολο τώρα που μιλάμε.

Εν τω μεταξύ ακόμα είναι στην κούτα του. Θα το βγάλω αύριο και θα δω πόσο ευκολο είναι . Το σίγουρο είναι όμως, είτε τα πλήνω είτε όχι, πάντα θα έχω σεντονάκι πάνω έτσι ώστε το παιδί να ακουμπάει εκεί και όχι στο καρότσι.

γειά σας κοριτσάκια!!!

αλήθεια το σλινγκ έκανε μόνο 55??? νόμιζα ότι είναι ακριβότερο!!! την δευτέρα που θα πάω για ψώνια θα το δω αν είναι αν το πάρω!!!

κοιτάξτε η ζυγαριά όντως δεν είναι κάτι το απαραίτητο απλώς στην κόρη μου ΄λόγω εμονής με το βάρος του παιδιού (αλικάκη εσύ με καταλαβαίνεις!) την ζυγίζαμε κάθε εβδομάδα να παρακολουθούμε! ρωτήστε τον/την παιδίατρο αν πιστεύει ότι σας χρειάζετε κάτι τέτοιο! πάντως μπροστά στα τόσα έξοδα τι ψυχή έχουν 15???? εγώ πήρα την απλή και οικονομική για να μην τα κλαίω!!!

αχχχ βρε κορίτσια πήγα σήμερα να δω για προίκα λίκνου έλεος τόσο ακριβά ποια??? ε όχι να δώσω 150-200? για κάτι που θα χρησιμοποιήσω λίγους μήνες και μετά πιθανόν θα το χαρίσω!!! βρήκα και κάτι βέβαια που ήταν στα οικονομικά μου και ποιοτικά μου άρεσαν μονόχρωμα και είμαι ανάμεσα στο άσπρο και στο ροζ! το λίκνο είναι στο χρώμα του ξύλου εσείς τι λέτε??? βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!!άσπρο ή ροζ??? αυτό το χρώμα θα έχει η πάντα και η κουνουπιέρα γιατί κουβερτούλες και σεντονακι θα της βάζω ότι θέλω!!! αν και κυρίως τα σεντονάκια ΄που έχω είναι άσπρα λέτε να της πάρω το ροζ??? ή να της πάρω το άσπρο και να βάζω χρώμα στα σεντόνια και στις κουβερτούλες????

εγω λέω να πάρεις λευκό και μετά να παίζεις με ότι χρωματάκια θες!!!!

γεια σας κορίτσια!

mariadaki πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και που ο μπέμπης σου ακόμα κάθεται στην κοιλίτσα. υπομονή λίγο ακόμα!

κορίτσια σχετικά με τα βλαστοκύτταρα, όσο δελεαστικό και αν ακούγεται το θέμα της ιδιωτικής τράπεζας, επιστημονικά δεν έχει βάση να τα κρατήσετε εκεί. είναι πιο σημαντικό να τα δωρίσουμε όλες στη δημόσια τράπεζα γιατί, αχρείαστα να είναι, οι πιθανότητες είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μεγαλύτερες να χρειαστούμε η μία της άλλης παρά τα δικά μας. αν θέλει κάποια περισσότερες πληροφορίες ας επικοινωνήσει με τον ΕΟΜ ή με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών για να την κατατοπίσουν. επίσης έχω την εντύπωση πως έχω κάποια αρχεία πάνω στο θέμα και μπορώ να στείλω σε όποια κοπέλα ενδιαφέρεται. (να θυμήσω ότι δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, είμαι βιολόγος και το έχω ψάξει εκτενώς το θέμα).

σήμερα πήτα από τα PRENATAL μία νυχτικιά και μία ρόμπα για το μαιευτήριο με 50% έκπτωση και τις πήρα και τις 2 μαζί 29 ευρώ. αν χρειάζεστε, τρέξτε να προλάβετε γιατί αν και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα των εκπτώσεων δεν υπήρχαν καθόλου νούμερα το μεσημέρι που πήγα εγώ.

Φιλιά

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Mariadaki πολύ χαίρομαι που είστε και οι δυο καλά!

Εγώ τελείωσα με τις προετοιμασίες, τα τελευταία σιδερώνω. Αγόρασα μάρσιπο της BabyBjiorn το οποίο γυρίζει και στο ξαπλωτό και είναι πολύ ωραίο. Έπλεξα μια κουβερτούλα με τα χεράκια μου για το κοριτσούδι μου και είμαι πολύ υπερήφανη! Τις πιτζάμες μου τις έπλυνα με το απορρυπαντικό το μωρουδιακό και λατρεύω αυτή τη μυρωδιά.

Λες και εμένα να βγει έτσι μεγάλος?? Μακάρι Παναγίτσα μου!!!

Τα ρούχα 0-3 όμως θα του κάνουν??????

Φυσιολογικά τον γέννησες???

Ναι φυσιολογικα με 3 δοσεις επισκληρηδιου απλως το παιδι απο το ζορισμα βγηκε μαυρο νομιζα οτι γεννησα τον καρεμπε! Και μπηκε θερμοκοιτιδα για 11 μερες! Οσοι ακουγαν 3650γρ παιδι στη θερμοκοιτιδα εβαζαν τα γελια.......

Τα 0-3 δεν θα φορεθουν πολυ κανα 2 βδομαδες και αν! 3-6 να παιρνεις! Για το νουμερο 0 δεν το συζητω καν!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Τα 0-3 δεν θα φορεθουν πολυ κανα 2 βδομαδες και αν! 3-6 να παιρνεις! Για το νουμερο 0 δεν το συζητω καν!

Ωχ! Κατάλαβα! χιχιχι...

Πηρα αρκετα 0-3 γιατι λεω ε! για 3 μηνες ειναι! Μαλλον οχι ομως...

καλησπερα σε οοοοολες τις κοιλιτσες!

Κατ' αρχην να σας ευχαριστησω πολυ πολυ για τις ευχες κ το ενδιαφερον σας!

Ειμαι ακομα στο νοσοκομειο, τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη που θα μπω στην 34η εβδ. Μου εφερε ο μελλοντικος χαζομπαμπας στικακι με internet, οποτε απο εδω κ περα θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σας!! Θα σας πως γρηγορα τα δικα μου...

Περιπου 10 μερες πριν τις γιορτες ειχα πονους περιοδου, οχι πολυ δυνατους κ συνηθως με επιαναν απο το απογευμα κ μετα. Μετα την πρωτοχρονια, αρχισαν οι πονοι να γινονται πιο συχνοι, οπου την ημερα των Θεοφανειων, οπως κ την επομενη που μπηκα στο νοσοκομειο, ειχα πονους, σε βαθμο να θελω να παρω καποιο παυσιπονο. Επικοινωνησα με την γιατρο μου κ με εστειλε στο Αλεξανδρα.

Μου εκαναν NST κ ο γιατρος εφημεριας μολις το ειδε νομιζε οτι ημουν 36-37εβδ κ πηγε να με στειλει σπιτι μου.. οταν του ειπα οτι ειμαι 32 εβδ, τοτε διεταξε εισαγωγη.

Για να μην σας τα πολυλογω, ολο αυτο ειναι συσπασεις... Προωρες συστολες μου ειπαν.. μου εβαλαν αρχικα 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ μολις τον εβγαλαν αρχισαν παλι οι συσπασεις κ η διαστολη απο 0 πηγε στο 1. Μου εβαλαν παλι 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ συνεχιζα να ποναω, οποτε μου ειπε η γιατρος μου οτι προφανως η ολη διαδικασια εχει ξεκινησει κ πρεπει να την αφησουμε να εξελιχθει, αλλα την ενδιαφερει πολυ να φτασω τις 34 εβδ.

Ο τραχηλος ειναι πολυ μαλακος, αλλα ευτυχως εχει παραμεινει στα 3εκ. κ διαστολη 1.

Ο μπεμπης την Δευτερα ηταν 2160 κ την Παρασκευη 2240. Ειναι ικανο το βαρος του για να προχωρησουμε σε φυσιολογικο τοκετο κ ειναι οριακα αν θα χρειαστει να μπει σε θερομοκοιτιδα..

Του εταξα πολλα χαδια, φιλια κ αγκαλιες κ βιαζεται να βγει, αλλα ο μπαγασας δεν ξερει οτι αυτα θα τα παρει ακομη κ να φτασει κ τις 36 εβδ τουλαχιστον!! (Α, η γιατρος μου ειπε οτι μετα τις 36 εβδ μπορω να γεννησω οποτε θελω, την εδνιαφερουν πρωτα να φτασουμε τις 34, μετα τις 36 κ μετα δεν την νοιαζει γιατι ολα καλα)!

Παω να διαβασω νεα σας που ειναι πολλαααααα!!

Σας ευχαριστω κ παλι ολες σας!!

Mariadi μου, πρωτα σου έστειλα το μήνυμα και μετά είδα τα μηνυματά σου εδώ.

Εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσει ο μπέμπης μέχρι την 36 εβδομάδα. Αλλά πλέον είσαι πολύ κοντά!!! Όλα θα πάνε καλά. Με το καλό ο μπέμπης και στην ώρα του!!!

Να μας στέλνεις νέα σου !!!

Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...