Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ειχα κρατησει στη future health και θα κάνω το ιδιο και στην κορη μου.

Εγώ προσανατολίζομαι προς την κρατική τράπεζα. Δηλαδή να κάνουμε δωρεά βλαστοκύτταρων και να κρατήσουμε Ομφαλοπλακουντιακό Αίμα. Στις 24 θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου και μετά θα κανονίσω να πάμε με τον άντρα μου από τα γραφεία τους για ενημέρωσει. Πάντως 2 γνωστές μου αυτό έκαναν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας κοριτσάκια!!!

αλήθεια το σλινγκ έκανε μόνο 55??? νόμιζα ότι είναι ακριβότερο!!! την δευτέρα που θα πάω για ψώνια θα το δω αν είναι αν το πάρω!!!

κοιτάξτε η ζυγαριά όντως δεν είναι κάτι το απαραίτητο απλώς στην κόρη μου ΄λόγω εμονής με το βάρος του παιδιού (αλικάκη εσύ με καταλαβαίνεις!) την ζυγίζαμε κάθε εβδομάδα να παρακολουθούμε! ρωτήστε τον/την παιδίατρο αν πιστεύει ότι σας χρειάζετε κάτι τέτοιο! πάντως μπροστά στα τόσα έξοδα τι ψυχή έχουν 15€??? εγώ πήρα την απλή και οικονομική για να μην τα κλαίω!!!

αχχχ βρε κορίτσια πήγα σήμερα να δω για προίκα λίκνου έλεος τόσο ακριβά ποια??? ε όχι να δώσω 150-200€ για κάτι που θα χρησιμοποιήσω λίγους μήνες και μετά πιθανόν θα το χαρίσω!!! βρήκα και κάτι βέβαια που ήταν στα οικονομικά μου και ποιοτικά μου άρεσαν μονόχρωμα και είμαι ανάμεσα στο άσπρο και στο ροζ! το λίκνο είναι στο χρώμα του ξύλου εσείς τι λέτε??? βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!!άσπρο ή ροζ??? αυτό το χρώμα θα έχει η πάντα και η κουνουπιέρα γιατί κουβερτούλες και σεντονακι θα της βάζω ότι θέλω!!! αν και κυρίως τα σεντονάκια ΄που έχω είναι άσπρα λέτε να της πάρω το ροζ??? ή να της πάρω το άσπρο και να βάζω χρώμα στα σεντόνια και στις κουβερτούλες????

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Εμας παντως το σλινγκ 52 ? κανει μαζι με ρελι. Χωρις, εκανε 45. Την Παρασκευη μας ειπε οτι θα το χουμε.

Περιμενουμε τοσα πολλα πραγματα να μας ερθουν που χανουμε τον λογαριασμο!

2 δεματα από την πεθερά μου

το σλινγκ

από τη Γερμανια τα προϊντα της weleda

από Ιταλία την τσαντα αλλαξιερα που ξεχασαν να μας βαλουν οταν στελναν το καροτσι

απο babylino τα δειγματα που στελνουν

Την αλλη βδομαδα ολο παραλαβες θα χουμε!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

γειά σας κοριτσάκια!!!

αλήθεια το σλινγκ έκανε μόνο 55??? νόμιζα ότι είναι ακριβότερο!!! την δευτέρα που θα πάω για ψώνια θα το δω αν είναι αν το πάρω!!!

[/QUOte]

Εμενα ακριβο μου φανηκε 55 δεν εχει ρελι εχει ομως μια τσεπη μεγαλη στο ενα μερος καρο εκρου με κοκκινο τυπου burberry.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλησπερα σε οοοοολες τις κοιλιτσες!

Κατ' αρχην να σας ευχαριστησω πολυ πολυ για τις ευχες κ το ενδιαφερον σας!

Ειμαι ακομα στο νοσοκομειο, τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη που θα μπω στην 34η εβδ. Μου εφερε ο μελλοντικος χαζομπαμπας στικακι με internet, οποτε απο εδω κ περα θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σας!! Θα σας πως γρηγορα τα δικα μου...

Περιπου 10 μερες πριν τις γιορτες ειχα πονους περιοδου, οχι πολυ δυνατους κ συνηθως με επιαναν απο το απογευμα κ μετα. Μετα την πρωτοχρονια, αρχισαν οι πονοι να γινονται πιο συχνοι, οπου την ημερα των Θεοφανειων, οπως κ την επομενη που μπηκα στο νοσοκομειο, ειχα πονους, σε βαθμο να θελω να παρω καποιο παυσιπονο. Επικοινωνησα με την γιατρο μου κ με εστειλε στο Αλεξανδρα.

Μου εκαναν NST κ ο γιατρος εφημεριας μολις το ειδε νομιζε οτι ημουν 36-37εβδ κ πηγε να με στειλει σπιτι μου.. οταν του ειπα οτι ειμαι 32 εβδ, τοτε διεταξε εισαγωγη.

Για να μην σας τα πολυλογω, ολο αυτο ειναι συσπασεις... Προωρες συστολες μου ειπαν.. μου εβαλαν αρχικα 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ μολις τον εβγαλαν αρχισαν παλι οι συσπασεις κ η διαστολη απο 0 πηγε στο 1. Μου εβαλαν παλι 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ συνεχιζα να ποναω, οποτε μου ειπε η γιατρος μου οτι προφανως η ολη διαδικασια εχει ξεκινησει κ πρεπει να την αφησουμε να εξελιχθει, αλλα την ενδιαφερει πολυ να φτασω τις 34 εβδ.

Ο τραχηλος ειναι πολυ μαλακος, αλλα ευτυχως εχει παραμεινει στα 3εκ. κ διαστολη 1.

Ο μπεμπης την Δευτερα ηταν 2160 κ την Παρασκευη 2240. Ειναι ικανο το βαρος του για να προχωρησουμε σε φυσιολογικο τοκετο κ ειναι οριακα αν θα χρειαστει να μπει σε θερομοκοιτιδα..

Του εταξα πολλα χαδια, φιλια κ αγκαλιες κ βιαζεται να βγει, αλλα ο μπαγασας δεν ξερει οτι αυτα θα τα παρει ακομη κ να φτασει κ τις 36 εβδ τουλαχιστον!! (Α, η γιατρος μου ειπε οτι μετα τις 36 εβδ μπορω να γεννησω οποτε θελω, την εδνιαφερουν πρωτα να φτασουμε τις 34, μετα τις 36 κ μετα δεν την νοιαζει γιατι ολα καλα)!

Παω να διαβασω νεα σας που ειναι πολλαααααα!!

Σας ευχαριστω κ παλι ολες σας!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Τι κάνετε?

Εμείς χτές πηγαμε για το ντόπλερ...η μικρη είναι 2500!!!Και αυτή μεγαλούτσικη θα μου βγεί...

Χαίρομαι που αρκετές από εμας θα πάρουμε σλινγκ!!!Αν δεν βρεθούμε με τις κοιλούμπες θα βρεθούμε με τα σλίνγκ !!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τιννα εγώ έχω πάρει από τα υφαντά βαμβακερα τον κωδικο 1914.

Προσπα8ω και εγώ να ξεκουράζομαι για να μην ερθει η μικρούλα μόλις μπώ στον 9ο. Να πάρει λίγο για να προλάβω και εγώ να ετοιμαστώ και να ξεκουραστώ!!!

μαριαντί σου ευχομαι ότι καλυτερα.να ξέρεις πως όλεσ εδώ είμαστε δίπλα σου!!!

Φιλάκια πολλά:P:p:p

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Κατ' αρχην να σας ευχαριστησω πολυ πολυ για τις ευχες κ το ενδιαφερον σας!

Ειμαι ακομα στο νοσοκομειο, τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη που θα μπω στην 34η εβδ. Μου εφερε ο μελλοντικος χαζομπαμπας στικακι με internet, οποτε απο εδω κ περα θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σας!! Θα σας πως γρηγορα τα δικα μου...

Περιπου 10 μερες πριν τις γιορτες ειχα πονους περιοδου, οχι πολυ δυνατους κ συνηθως με επιαναν απο το απογευμα κ μετα. Μετα την πρωτοχρονια, αρχισαν οι πονοι να γινονται πιο συχνοι, οπου την ημερα των Θεοφανειων, οπως κ την επομενη που μπηκα στο νοσοκομειο, ειχα πονους, σε βαθμο να θελω να παρω καποιο παυσιπονο. Επικοινωνησα με την γιατρο μου κ με εστειλε στο Αλεξανδρα.

Μου εκαναν NST κ ο γιατρος εφημεριας μολις το ειδε νομιζε οτι ημουν 36-37εβδ κ πηγε να με στειλει σπιτι μου.. οταν του ειπα οτι ειμαι 32 εβδ, τοτε διεταξε εισαγωγη.

Για να μην σας τα πολυλογω, ολο αυτο ειναι συσπασεις... Προωρες συστολες μου ειπαν.. μου εβαλαν αρχικα 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ μολις τον εβγαλαν αρχισαν παλι οι συσπασεις κ η διαστολη απο 0 πηγε στο 1. Μου εβαλαν παλι 2 μπουκαλια τοκολυτικο ορο κ συνεχιζα να ποναω, οποτε μου ειπε η γιατρος μου οτι προφανως η ολη διαδικασια εχει ξεκινησει κ πρεπει να την αφησουμε να εξελιχθει, αλλα την ενδιαφερει πολυ να φτασω τις 34 εβδ.

Ο τραχηλος ειναι πολυ μαλακος, αλλα ευτυχως εχει παραμεινει στα 3εκ. κ διαστολη 1.

Ο μπεμπης την Δευτερα ηταν 2160 κ την Παρασκευη 2240. Ειναι ικανο το βαρος του για να προχωρησουμε σε φυσιολογικο τοκετο κ ειναι οριακα αν θα χρειαστει να μπει σε θερομοκοιτιδα..

Του εταξα πολλα χαδια, φιλια κ αγκαλιες κ βιαζεται να βγει, αλλα ο μπαγασας δεν ξερει οτι αυτα θα τα παρει ακομη κ να φτασει κ τις 36 εβδ τουλαχιστον!! (Α, η γιατρος μου ειπε οτι μετα τις 36 εβδ μπορω να γεννησω οποτε θελω, την εδνιαφερουν πρωτα να φτασουμε τις 34, μετα τις 36 κ μετα δεν την νοιαζει γιατι ολα καλα)!

Παω να διαβασω νεα σας που ειναι πολλαααααα!!

Σας ευχαριστω κ παλι ολες σας!!

mariadi,

εύχομαι να χαλαρώσει λίγο και νιώσει πολύ πολύ ασφάλεια το μωρό σου τώρα που είσαι στο νοσοκομείο και να κάνει λίγο υπομονή!!

Καλησπερα σε όλες. Μολις επιστρεψαμε απο το mall στον Αγ. Δημητριο. Δεν μας αρεσε και φυγαμε. Τελικα ηπιαμε καφε στη Ν. Σμυρνη.

Εγω περισυ το πηρα 64 κοκκινο απλο με μυρο ρελι.

Αχ βρε Μαριαντακι απο τωρα σε ταλαιπωρει ο μπουνταλας!!! Αφου εισαστε καλά, αυτο εχει σημασία! Καντε υπομονη και οι δυο! Ταξε του και συ κατι παραπανω για καθε βδομαδα που μενει!!! ;););)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες!!

Λοιπον, γυρισα απο τον γιατρο!

Ο μπεμπης ειναι 2500!!!!

Ο γιατρος μου ειπε λιγο προσοχη (γιατι εχω αυτα τα πετρωματα ακομα) και να μην κουραζομαι. Ο πλακουντας ειναι 2 προς 3, και τωρα θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες και μετά κάθε εβδομάδα! Αχ κοριτσακια πλησιαζουμε...

Μακαρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας βρε κοριτσια και να ειναι τα παιδακια μας μια χαρα.

Είδες Αλίκη, όλα καλα πηγαίνουν! Μην αγχώνεσαι!;) Με το 2 πρός 3 όμως τι εννοείς?

Επισης πηρα απο τα Λητω ring sling 55ευρω! Εγω διαλεξα ενα εκρου γιατι απο την εμπειρια μου οταν θηλαζεις τρεχουν απο παντου γαλατα (απο το στηθος, απο το στομα του παιδιου) οποτε στο εκρου δεν θα κανουν μπαμ οι λεκεδες απτο γαλα.

Είδες όταν μιλάει η πείρα! .. το εκρού και τα γάλατα δεν τα είχα σκεφτεί!!8)8):cool: Θα ήθελα βέβαια περισσότερο χρώμα, αλλά θα το ξανασκεφτω...

Εγώ προσανατολίζομαι προς την κρατική τράπεζα. Δηλαδή να κάνουμε δωρεά βλαστοκύτταρων και να κρατήσουμε Ομφαλοπλακουντιακό Αίμα. Στις 24 θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου και μετά θα κανονίσω να πάμε με τον άντρα μου από τα γραφεία τους για ενημέρωσει. Πάντως 2 γνωστές μου αυτό έκαναν.

Ουφ! Πάνω που είχαμε αποφασίσει ότι τα βλαστοκύτταρα θα τα κάνουμε δωρεά...τωρα ακούω για το ομφαλοπλακουντιακό αίμα!!! Δεν πανε πακέτο αυτα?? άλλο το ένα και άλλο το άλλο? Το αίμα σε τι χρησιμεύει?

Την αλλη βδομαδα ολο παραλαβες θα χουμε!!!

Αχ τι ωραία!!! Η ωραιότερη εποχή, στην τελική ευθεία...έτοιμες για το μεγάλο γεγονός! Πόσο χαίρομαι για σένα άλλα και για όλες μας!

Καταρχήν είναι πολύ όμορφο που είσαι πάλι κοντά μας και που όλα πάνε κατ' ευχήν! Το ότι μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας, μας δίνει καθησυχαστικές πληροφορίες... αχρείαστες να είναι για όλες μας βέβαια, και μακάρι να πας σπίτι σου σύντομα και να γεννήσεις μετά την 36η!

Φιλιά πολλά!!!

mariadi κοπέλα μου πες του γιου να βαστήξει γερά λίγο ακόμη και που ξέρεις είναι πολύ πιθανόν να συναντηθούμε αν όχι για καφέ έξω για καφέ στην καφετέρια του αλεξάνδρας!!!και πολύ πιθανον εμείς να πίνουμε καφέ και τα μπεμπέκια μας γάλα χαχαχα!!! πες του να περιμένει την κόρη μου που ξέρει μπορεί να είναι η γυναίκα της ζωής του!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Βρε κοριτσια, εσας τα μωρα σας ειναι τσουπωτα, ο δικος μας οταν κλεισαμε την 33 δεν εφτανε τα δυο κιλα! Μινιον ειναι!!!:tongue::tongue::tongue: Απο τωρα προσεχει τη διατροφη του!!!:cool:

Καλε μην ανησυχεις θα τον βγαλεις και δεν θα καταλαβεις τιποτα! Μετα συγχωρησεως αλλα εμενα το τετοιο μου ακομα βογκαει απο τα 3650γρ του Χαρη.....Θα παρει κανα κιλο μεχρι το τελος θα δεις μην ανησυχεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...