Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Η Στελλα μενει Γλυφαδα. Δεν εχει προβλημα να δοκιμασουμε. Ποιος πάει εκει ομως...

Δεν ξέρω που μένεις, αλλά εγώ ακόμα οδηγώ, και αν θέλεις μπορούμε να πάμε μαζί. Θα ήθελα πολύ να διαλέξω live υφάσματα και σχέδιο, και θα μου άρεσε να έχω παρέα!

Αν θέλεις στείλε πμ να κανονίσουμε, και όποια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται.

Στο αυτοκίνητο μου χωρούν άλλοι 6 (αλλα, κοιλούμπες... μόνο 4 χιχιχι γιατι οι 2 θέσεις είναι πίσω-πίσω)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα και κάτι που θυμήθηκα! σήμερα πήρα και ζυγαριά για την μπέμπα!στην αρχή για το πρώτο δίμηνο θα πρέπει να έχουμε εμείς ζυγαριά. στην κόρη μου είχα νοικιάσει και το μετάνοιωσα έτσι τώρα αγόρασα μια οικονομική από τα τζάμπο. ούτως ή άλλως μας ενδιαφέρει να ζυγίζουμε το παιδί στην ίδια ζυγαριά για να παρακολουθούμε πόσο βάρος παίρνει κάθε εβδομάδα αρχικά αλοίμονο να μην αντέξει 3 μήνες!!!

πάντως για την καρέκλα θηλασμού έχω τις ενστάσεις μου! γιατί είναι τόσο ακριβή??? με τον άντρα μου λέγαμε μήπώς τώρα παίρναμε μια από το ικεα θα πήγαινα θα καθόμουν και όποια με βόλευε! αλλά θυμάμαι με την μαίρη δεν είχα θέμα την θήλαζα καθιστή μέχρι και οκλαδόν!!! μόνο στις αρχές έβαζα ένα απλό μαξιλάρι στα πόδια μου για να είναι πιο ψηλά το παιδί μετά τίποτα θήλαζα οπουδήποτε και όπως ναναι!!! όχι τίποτα άλλο είναι λίγο κακόγουστη αυτή η καρέκλα μετά τι την κάνεις???

Η ζυγαριά είναι τόσο απαραίτητη? Δεν το είχα σκεφτεί!

Οσο για την καρέκλα και λίγο κακόγουστη είναι και ακριβή, αλλά πιστεύω οτι θα με βοηθήσει πολύ. Δεν νομίζω να αντέξω πολύ στο κρεββάτι η σε καναπέ. Στο μέλλον σκεφτηκα ότι η γιαγιά μας θα την χαρεί πολύ! Συν το ότι θα ήθελα να του κάνω και αδελφάκι του μικρούλι, πρώτα ο Θεος, ναμαστε καλά, οπώτε θα χρειαστεί κ στο μέλλον.

Γεια σας κουκλες!!

Λοιπον, γυρισα απο τον γιατρο!

Ο μπεμπης ειναι 2500!!!!

Ο γιατρος μου ειπε λιγο προσοχη (γιατι εχω αυτα τα πετρωματα ακομα) και να μην κουραζομαι. Ο πλακουντας ειναι 2 προς 3, και τωρα θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες και μετά κάθε εβδομάδα! Αχ κοριτσακια πλησιαζουμε...

Μακαρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας βρε κοριτσια και να ειναι τα παιδακια μας μια χαρα.

Σημερα πηγα στο ΙΚΑ για τα λεφτα και στον ΟΑΕΔ μετα για να ρωτησω, και ειλικρινα κουραστηκα τόσο μα τόσο πολύ. Και όλη αυτη την εβδομαδα όλο και κάτι εκανα στο σπιτι και ποναει η μεσουλα μου παρα πολυ.

Μακάρι να πάνε ολα καλα και με την mariadi και να μην εχει αλλες συσπάσεις. Γιατί βιάζονται τα μωράκια μας???

Όσο αφορα για την πολύθρονα δεν θα ειναι καλη λέτε και για νανουρισμα??

July? Πόσο έκανε η ζυγαρια στα jumbo? Πήρες την ψηφιακη ή την αναλογική?

Φιλάκια σε όλες!!

Τα λέμε το πρωί!

Καλό βραδυ

Μπραβο Αλικη!αντε με το καλο το μπεμπε σου και σε ολα τα κοριτσια βεβαια ευχομαι το ιδιο.να σε ρωτησω να μου απαντησεις το πρωι τι εννοεις ο πλακουντας ειναι 2 προς 3? μοναδα μετρησης ωριμανσης ειναι?στο ντοπλερ το ειδατε?

vkYEp3.pnguPPIp3.png

και κατι αλλο ρε κοριτσια.προσπαθω να βαλω ενα τικερακι και εγω να εμφανιζεται με καθε μηνυμα αλλα μου βγαινει αυτος ο σιδηροδρομος.δεν ξερω τι εχω κανει λαθος

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Διαφημίσεις

Αλικάκη κανένα νέο? όλα καλά με το μπεμπέ????

λοιπόν με κάνατε να σκέφτομαι και εγώ για ΄σλινγκ πως το λένε αυτό! γιατί όμως όχι μάρσιπος?αυτός που ξαπλώνει κιόλας??? εγώ τον σκέφτομαι για μετά την άνοιξη προς το καλοκαίρι να μπορώ να τις βγάζω και τις δυο βόλτα έξω να μην πάρω διπλό καρότσι!

εγώ από ψώνια έχω σχεδόν τελειώσει 2-3 πραγματάκια θα πάρω ακόμα αύριο περίμενα τις εκπτώσεις και είμαι έτοιμη! να τα πλύνω να μου τα σιδερώσουν την τρίτη να ετοιμάσω τις βαλίτσες δική μου και της μπέμπας να ετοιμάσω και το λίκνο και είμαι εντάξει! μέχρι και τα δώρα που θα ανταλλάξουν οι αδερφούλες πήρα!!!

ααα και κάτι που θυμήθηκα! σήμερα πήρα και ζυγαριά για την μπέμπα!στην αρχή για το πρώτο δίμηνο θα πρέπει να έχουμε εμείς ζυγαριά. στην κόρη μου είχα νοικιάσει και το μετάνοιωσα έτσι τώρα αγόρασα μια οικονομική από τα τζάμπο. ούτως ή άλλως μας ενδιαφέρει να ζυγίζουμε το παιδί στην ίδια ζυγαριά για να παρακολουθούμε πόσο βάρος παίρνει κάθε εβδομάδα αρχικά αλοίμονο να μην αντέξει 3 μήνες!!!

πάντως για την καρέκλα θηλασμού έχω τις ενστάσεις μου! γιατί είναι τόσο ακριβή??? με τον άντρα μου λέγαμε μήπώς τώρα παίρναμε μια από το ικεα θα πήγαινα θα καθόμουν και όποια με βόλευε! αλλά θυμάμαι με την μαίρη δεν είχα θέμα την θήλαζα καθιστή μέχρι και οκλαδόν!!! μόνο στις αρχές έβαζα ένα απλό μαξιλάρι στα πόδια μου για να είναι πιο ψηλά το παιδί μετά τίποτα θήλαζα οπουδήποτε και όπως ναναι!!! όχι τίποτα άλλο είναι λίγο κακόγουστη αυτή η καρέκλα μετά τι την κάνεις???

εγω που ξερω απο τα ανηψια που ειναι και διδυμακια και γεννηθηκαν ελλιποβαρη ειχαμε παρει ζυγαρια αφου μας ειχε πει η παιδιατρος.καμια φιλη μου ομως δεν εχει ζυγαρια μιας και τα μετραει ο παιδιατρος σε καθε

επισκεψη.δηλ οταν το παιδακι γεννηθει με τα κιλακια που πρεπει.ας με διορθωσει καποια κοπελα αν κανω λαθος.

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Κορίστια καλημέρα,

Εμένα χθές στο doppler μου είπε ο γιατρός ότι η μπέμπα είναι 1833gr και ότι όλα είναι φυσιολογικά! Σε σχέση με τα δικά σας μωρά μου φαίνεται μικρό το δικό μου βέβαια.

Από ψώνια τελίωσα σχεδόν, σήμερα θα παραγγείλω την προίκα και θα πάρω και τις δικές μου πυτζάμες για το νοσοκομείο και τέλος. Πλένω, σιδερώνω και αρχίζω να ετοιμάζω την βαλίτσα μου.

Εσείς πλύνατε το καρότσι,το πορτ-μπεμπε και το κάθισμα του αυτοκινήτου?

Δεν ξέρω που μένεις, αλλά εγώ ακόμα οδηγώ, και αν θέλεις μπορούμε να πάμε μαζί. Θα ήθελα πολύ να διαλέξω live υφάσματα και σχέδιο, και θα μου άρεσε να έχω παρέα!

Αν θέλεις στείλε πμ να κανονίσουμε, και όποια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται.

Στο αυτοκίνητο μου χωρούν άλλοι 6 (αλλα, κοιλούμπες... μόνο 4 χιχιχι γιατι οι 2 θέσεις είναι πίσω-πίσω)

Kαλημερα σε όλες. Μενω Μοσχατο αλλα δεν οδηγω καθολου... :|

Θα πεισω τον άντρα μου να με φερει γιατι θελω και το παιδι μαζι. Δεν το αφηνω ποτε. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορα..:tongue:

Αλικάκη κανένα νέο? όλα καλά με το μπεμπέ????

λοιπόν με κάνατε να σκέφτομαι και εγώ για ΄σλινγκ πως το λένε αυτό! γιατί όμως όχι μάρσιπος?αυτός που ξαπλώνει κιόλας??? εγώ τον σκέφτομαι για μετά την άνοιξη προς το καλοκαίρι να μπορώ να τις βγάζω και τις δυο βόλτα έξω να μην πάρω διπλό καρότσι!

εγώ από ψώνια έχω σχεδόν τελειώσει 2-3 πραγματάκια θα πάρω ακόμα αύριο περίμενα τις εκπτώσεις και είμαι έτοιμη! να τα πλύνω να μου τα σιδερώσουν την τρίτη να ετοιμάσω τις βαλίτσες δική μου και της μπέμπας να ετοιμάσω και το λίκνο και είμαι εντάξει! μέχρι και τα δώρα που θα ανταλλάξουν οι αδερφούλες πήρα!!!

Ναι και εγώ το ιδιο. Στην αρχη με μαξιλάρι και μετα παντου. Πάντως ενα μαξιλάρι θηλασμου χρειαζεται.

Διαφημίσεις

Η ζυγαριά είναι τόσο απαραίτητη? Δεν το είχα σκεφτεί!

Οσο για την καρέκλα και λίγο κακόγουστη είναι και ακριβή, αλλά πιστεύω οτι θα με βοηθήσει πολύ. Δεν νομίζω να αντέξω πολύ στο κρεββάτι η σε καναπέ. Στο μέλλον σκεφτηκα ότι η γιαγιά μας θα την χαρεί πολύ! Συν το ότι θα ήθελα να του κάνω και αδελφάκι του μικρούλι, πρώτα ο Θεος, ναμαστε καλά, οπώτε θα χρειαστεί κ στο μέλλον.

Εδωσα περυσι 100 ευρω και πηρα μια λεπτη πολλη ωραια. Αχρηστη ομως. Δεν χρειαζεται αν δεν εχει προβλημα το παιδι.

κοριτσακια να ανοιξω ενα θεματακι?με τα βλαστοκυτταρα τι σκοπευετε να κανετε?εχετε αποφασισει?

Ειχα κρατησει στη future health και θα κάνω το ιδιο και στην κορη μου.

Καλημερααααα!!!!

Αλικακι ειδες που ολα πανε καλά? ;)

Εγω εχθες το παρειγγειλα το σλινγκ. Το πηραμε λαδι σκουρο απο τα απαλά λινά και για ρελι δεν βαζει απο τα υφασματα που φτιαχνει τα σλινγκ. Μου εστειλε όμως e-mail με φωτο από τα ρελια που ειναι πιο κοντα στο λαδί που διαλεξα και λυθηκε το προβλημα. Την Τετάρτη θα είναι ετοιμο και θα μου το στειλει!

Εμείς από αγορες μου εμεινε να του παρω κατι για την εξοδο από την κλινική και καποιες ακόμα λεπτομέριες οπως π.χ. ενα μπανακι, ενα πλαστικό που βάζουν πάνω στην αλλαξιερα, ενα baby on board και το φαρμακειο του που θελω πρώτα να μιλήσω με την παιδιατρο γι΄αυτό.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλημερα κοριτσια!

Ξεκινησα κι εγω αγορες κοινως σηκωσα το Λητω! Χεχεχε. Πηρα προικα απο σεντονια μεχρι κουβερτες, πετσετες, σελτεδακια κτλ λιγα βεβαια τετοια γιατι εχω και απο το 1ο παιδι.

Αχ ειδα αυτη την πολυθρονα που λετε και τη ζηλεψα παρα πολυ δεν κουνιεται μονο η πολυθρονα αλλα και το υποποδιο!!!!! Εγω εχω μια απο ΙΚΕΑ δεν την εχω δοκιμασει για θηλασμο και δεν εχω και υποποδιο εχω προβληματιστει. Να παρω απλως ενα υποποδιο ή να μπω στον πειρασμο να παρω την πολυθρονα του Λητω. Εχει χρησιμοποιησει καμια τετοιου ειδους πολυθρονα? Ειναι χρησιμο το κουνημα? Εγω θηλαζα τον πρωτο σε εναν καναπε που ομως τωρα πηρε ποδι γιατι δεν χωραγε η δευτερη κουνια...

Επισης πηρα απο τα Λητω ring sling 55ευρω! Εγω διαλεξα ενα εκρου γιατι απο την εμπειρια μου οταν θηλαζεις τρεχουν απο παντου γαλατα (απο το στηθος, απο το στομα του παιδιου) οποτε στο εκρου δεν θα κανουν μπαμ οι λεκεδες απτο γαλα.

aliki1983 μεγαλος ο μπεμπης ε? Κι εμενα ο Χαρης 32+5 ηταν 2750 και γεννησα 36+3 3650γρ! Για να δουμε η μπουμπου θα ακολουθησει το ιδιο μοτιβο?

evib δεν ειναι μικρο το μωρο σου τα δικα μας ειναι γομαρια! Δεν λογαριαζουν οτι ειναι στενος ο δρομος που πρεπει να διαβουν για να βγουν.....:? Οσο για πλυσιμο καροτσιου κτλ εγω στο Χαρη δεν τα επλυνα απτην αρχη 1ον ειναι μανικι να τα βγαλεις ολα αυτα με την κοιλια τουρλα και 2ον στην αρχη δεν ειναι καλο να ερθει το δερμα του μωρου σε επαφη μαυτα τα υλικα οποτε θα βαζεις σεντονακι συν ενα σελτεδακι για τυχον ατυχημα!

Κανενα νεο απο mariadi?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...