Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Λαδι, ναι! Βασικα αυτη ηταν η μεση λυση για να το φοραει και ο αντρας μου!...

.....ναι και εμείς εκει έχουμε κολλήσει...

ν'αρέσει και στον άντρα για να πηγαίνει το γιο του βόλτα ;)

πάντως αυτά τα διπλά με λευκό-ζαχαρί απο μέσα ..ωραία δεν είναι?

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα κανενα μαρσιπο δεν φοραει.... κλαψ.:cry:

Θα λερωνει ρε συ!! Και θα θελει ολη την ωρα πλυσιμο... (Ναι ειμαι τεμπελα:oops:)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

γιατι δεν πας και στο Λητω αφου ανεβαινεις κηφισια?? Εγω τα σουτιεν τα ειχα παρει 35 το ενα και τωρα του θηλασμου 40. Απο τα Mothercare εχω βολευτει κάτι βρακακια που εχω και λεω να παω να παρω και για το μαιευτηριο.

Ειχα παει αλλα δεν μου έκανε κανένα... δεν είχαν στο νουμερο μου (και εχω παει 3 φορες)! Το πιστεύεις?

;););)

φαντάζεσαι όμως να περίμενα τις εκπτώσεις να πάρω λίγα ακόμα καροτσάκια....ένα σε κάθε χρώμα βρε παιδί...να πηγαίνουν και με τα ρούχα μου :mrgreen::mrgreen:

Χαχαχα, ναι! Πολύ ωραία ιδέα! Να παμε παρέα να πάρω κ γω μερικά!

kouklitsa μεσω paypal πληρωνεις? Και τα προκαταβαλεις τα λεφτα? Και αν τελικά δεν το εχουν στο αποθεμα τους τι γινεται??

Τηλεφωνησα σήμερα και τους έχουν τελειώσει αυτές στο χρώμα ξύλου, και έχουν μόνο την λευκή, συγκεκριμένα έχουν 10 κομμάτια απο την λευκή. Επειδή τα πουλάνε και στο ebay (την λευκή) δέχονται paypal η visa. Οσο για αποθεμα? Την ξύλινη θα την έχουν πάλι σε 3 μηνες... ασε εσκασα!!!! δεν κρατιέται ο μικρούλης 3 μηνες ακομα... με τιποτα ομως :D:D:D:D

;) της έβγαλαν τον ορό σήμερα και θα περιμένουν να δουν αν θα κάνει συσπάσεις το Σ/κ

απο δευτέρα βλεπουμε..

πάντως ο μπεμπούλης έχει μεγαλώσει και είναι 2200 σχεδόν ;);)

Δόξα το Θεο! Αντε μπράβο... Ολα καλά θα πάνε!

Ωωω κρις ωραια σκεψη. Εγω βασικα τωρα σκεφτομαι να πάρω ενα μει ται.

Γιατι μει ται στελλιτσα? Εχω καταλήξει στο ring sling θεωρω ότι είναι πιο ευκολοφόρετο και καλίτερο για τον θηλασμο. Το μει ται το κατέταξα σε κατάληλο για την πλάτη.

Ποια η γνώμη σου?

Πάντως θα παραγγείλω και εγώ απο το αστεράκι. Είναι καταπληκτική η δουλειά και η ενημέρωση που κανει η κοπέλα (Στέλλα νομίζω την λένε).

Διαφημίσεις

Γιατι εχω ηδη 2 σλινγκ. Το σκεφτομαι. Δεν μπορω να βρω ενα να το δοκιμασω κιολας.

Νομίζω στο λητώ είχαν ένα... αλλα αφου έχεις ήδη 2 sling φόρεσε το μωράκι όταν με το καλό έρθει, και πηγαίνετε μαζί να δοκιμάσεις...

Εγω έτσι το σκέφτηκα, γιατί μαρέσει πολυ να φοράω το παιδι την πλάτη, μόλις μεγαλωσει λίγο, θα παώ στην κοπέλα που τα φτιάχνει να δοκιμάσω απο κοντά το μει ται... λέω εγω τώρα.. ελπίζω να μην κανονίζω χωρίς τον ξενοδόχο χιχιχι

Να στελλίτσα δες εδώ!

http://www.babywearing.gr/Meetings/meetingschedule.htm

Μπορείς να δοκιμάσεις!

μήπως είναι καλή ιδέα να παμε όλες όσες ενδιαφερόμαστε και να πιούμε και εκείνο τον "καφε" με τις κοιλούμπες?

Αλικάκη κανένα νέο? όλα καλά με το μπεμπέ????

λοιπόν με κάνατε να σκέφτομαι και εγώ για ΄σλινγκ πως το λένε αυτό! γιατί όμως όχι μάρσιπος?αυτός που ξαπλώνει κιόλας??? εγώ τον σκέφτομαι για μετά την άνοιξη προς το καλοκαίρι να μπορώ να τις βγάζω και τις δυο βόλτα έξω να μην πάρω διπλό καρότσι!

εγώ από ψώνια έχω σχεδόν τελειώσει 2-3 πραγματάκια θα πάρω ακόμα αύριο περίμενα τις εκπτώσεις και είμαι έτοιμη! να τα πλύνω να μου τα σιδερώσουν την τρίτη να ετοιμάσω τις βαλίτσες δική μου και της μπέμπας να ετοιμάσω και το λίκνο και είμαι εντάξει! μέχρι και τα δώρα που θα ανταλλάξουν οι αδερφούλες πήρα!!!

ααα και κάτι που θυμήθηκα! σήμερα πήρα και ζυγαριά για την μπέμπα!στην αρχή για το πρώτο δίμηνο θα πρέπει να έχουμε εμείς ζυγαριά. στην κόρη μου είχα νοικιάσει και το μετάνοιωσα έτσι τώρα αγόρασα μια οικονομική από τα τζάμπο. ούτως ή άλλως μας ενδιαφέρει να ζυγίζουμε το παιδί στην ίδια ζυγαριά για να παρακολουθούμε πόσο βάρος παίρνει κάθε εβδομάδα αρχικά αλοίμονο να μην αντέξει 3 μήνες!!!

πάντως για την καρέκλα θηλασμού έχω τις ενστάσεις μου! γιατί είναι τόσο ακριβή??? με τον άντρα μου λέγαμε μήπώς τώρα παίρναμε μια από το ικεα θα πήγαινα θα καθόμουν και όποια με βόλευε! αλλά θυμάμαι με την μαίρη δεν είχα θέμα την θήλαζα καθιστή μέχρι και οκλαδόν!!! μόνο στις αρχές έβαζα ένα απλό μαξιλάρι στα πόδια μου για να είναι πιο ψηλά το παιδί μετά τίποτα θήλαζα οπουδήποτε και όπως ναναι!!! όχι τίποτα άλλο είναι λίγο κακόγουστη αυτή η καρέκλα μετά τι την κάνεις???

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...