Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

να ρωτήσω κάτι το βράδυ όταν ξαπλώνετε έχετε ταχυκαρδίες??? εγώ αν δεν ξαπλώσω σε 2-3 τουλάχιστον μαξιλάρια νομίζω ότι η καρδιά μου είναι στον λαιμό μου!!!κοιμάμαι σχεδόν καθιστή!!!

Κι εγω το χω αυτο! Απο ανασες πως πας? Εγω μερικες φορες δεν μπορω να αναπνευσω! Δε μου φτανει ο αερας που εχω...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτήσω κάτι το βράδυ όταν ξαπλώνετε έχετε ταχυκαρδίες??? εγώ αν δεν ξαπλώσω σε 2-3 τουλάχιστον μαξιλάρια νομίζω ότι η καρδιά μου είναι στον λαιμό μου!!!κοιμάμαι σχεδόν καθιστή!!!

Oυουου μπολικες!!!

αν εννοεις οτι νιωθεις πλακωμα, ναι το εχω και εγω αλλά οχι πάντα. Υπάρχουν κάποιες φορες που ξαπλωνω ανασκελα και νιωθω οτι μου κοβετε η ανασα και σηκωνομαι επιτοπου και βαζω μαξιλαρια για να κοιμηθω. Όσον αφορα παλμους γενικά έγω δει οτι νιωθω τον παλμο μου συνεχεια, ειδικα το βραδυ.

αχ κοριτσακια μου γλυκα, εχω υπερηχο αυριο και ειμαι αγχωμενη για το αν εχει πάρει βάρος το μπεμπε και για το αν εχει παρει θεση...:confused:

Και το βράδυ εχω ταχυκαρδίες αλλα και μέσα στην ημέρα... νομιζω οτι δεν κρατάνε πανω απο μιση ώρα ομως...

Διαφημίσεις

και ομως εμενα (εκτος απο τις φορες που μου κοβεται η ανασα) με βολευει το ανασκελα. στο πλαι νομιζω οτι θα πλακωσω το μπεμπε. ασε που μερικες φορες πονανε τα πλευρα μου στο πλαι

Δεν κανει να ξαπλωνουμε ανασκελα πολυ ώρα... Ειναι μεγαλα πλεον τα μωρα μας και κοβουν την αιματωση της μητρας.

Και πως το καταλαβαινεις αυτο? Νιώθεις δυσφορία? Οταν ξαπλώνω, είμαι στο πλαι παντα, δεν μπορώ αλλιως πια λόγω βαρους, αλλα αρκετές ώρες ψευτο-ξαπλώνω... πως να το πω, σε αμβλυα γωνια:roll:, με ενα μαξιλάρι στη μεση και 2 στην πλάτη πχ και βλέπω τηλεόραση.

Και πως το καταλαβαινεις αυτο? Νιώθεις δυσφορία? Οταν ξαπλώνω, είμαι στο πλαι παντα, δεν μπορώ αλλιως πια λόγω βαρους, αλλα αρκετές ώρες ψευτο-ξαπλώνω... πως να το πω, σε αμβλυα γωνια:roll:, με ενα μαξιλάρι στη μεση και 2 στην πλάτη πχ και βλέπω τηλεόραση.

kouklitsa ειναι σαν να σου κοβεται η ανασα. σαν να σε πλακωνει κατι στο στηθος. αν σου συμβει θα καταλαβεις τι εννοω.;)

αχ κοριτσακια μου γλυκα, εχω υπερηχο αυριο και ειμαι αγχωμενη για το αν εχει πάρει βάρος το μπεμπε και για το αν εχει παρει θεση...:confused:

Μια χαρα θα ειναι το μπεμπε και θα ειναι και γυρισμενο, θα δεις! Μην αγχωνεσαι. Να σκεφτεσαι αισιοδοξα και να εχεις στο μυαλο σου οτι θα δεις το μωρακι σου και αυτο να σε γεμιζει χαρα και ανυπομονησια. :P:p:p

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Γιατι να εχεις αγχος? Αφου μεγαλωνει η κοιλάρα και νιωθεις και το μωρο, ολα καλά ειναι.

εγω εχω συνεχεια ταχυκαρδιες και αρρυθμιες με αποτελεσμα να παω και σε καρδιολογο αλλα μου λεει φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη.οχι μονο το βραδυ αλλα ολη την ημερα 100-120 σφυξεις.εχω σκεφτει μεχρι ομοιοπαθητικη να παω.και εγω πολλες φορες κοιμαμαι με πολλα μαξιλαρια και κυριως απο τις καουρες.

vkYEp3.pnguPPIp3.png

τελικα τι εγινε στο γιατρο?πηρε βαρος και σωστη θεση το μπεμπεκι?

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Γιατι να εχεις αγχος? Αφου μεγαλωνει η κοιλάρα και νιωθεις και το μωρο, ολα καλά ειναι.

γιατι εχουμε μονηρη και ισως εχουμε προβλημα με την τροφοδοσια. αυριο που θα παω στο γιατρο θα σας πω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...