Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Ρε κοριτσια... με τα μεγαλα στηθη... τι νουμερα ειναι αυτα???!!!:shock::shock::shock:

Μη τα λετε ετσι και τρομαζουμε!!! Εδω εγω ειχα το B που εγινε C και ειδα λιγη χαρα στο μπουστο μου!!!....:tongue: Οχι τιποτε αλλο... λεω πως εγινα και Παμελα!!!:lol::lol::lol:

Εισαι Παμελιτσα. Εμενα δεν αλλαξε το στηθος μου ουτε στην 1η εγκυμοσυνη ουτε μετα απο 9 μηνες θηλασμου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Ρε κοριτσια... με τα μεγαλα στηθη... τι νουμερα ειναι αυτα???!!!:shock::shock::shock:

Μη τα λετε ετσι και τρομαζουμε!!! Εδω εγω ειχα το B που εγινε C και ειδα λιγη χαρα στο μπουστο μου!!!....:tongue: Οχι τιποτε αλλο... λεω πως εγινα και Παμελα!!!:lol::lol::lol:

χαχαχα :mrgreen::mrgreen: το ίδιο λέω και εγώ

εγώ να δεις χαρά που έγινε απο Β C..όλο το χουφτωνα :tongue: και το κοίταζα..και έλεγα στον άντρα μου κοίτττααααααα ...(μόλις γεννήσουμε και μετά θα μας μείνει η χαρά):tongue::tongue::tongue:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

tiramisu περαστικά..

kouklitsa καλο κουράγιο.! εγώ είχα μετακόμιση τον Σεπτέμβρη..:roll::roll:

άστα πολυ κουραση μεσα στο καλοκαίρι..είχε και ζέστες..ήμουν και στο πρώτο τρίμηνο...ηρωικές στιγμές έζησα

καλύτερα με το μωρούλι..τουλάχιστον θα ξέρεις οτι δεν κάνεις κακό στο μωρό....όσο για το δωμάτιο μη σε ανησυχεί..θα είναι μικρούλη ακόμα...και άσε που θα το έχεις άδειο και θα το κάνεις ακριβώς όπως ονειρευτείς με το που το δεις ;);)

aliki1983 μήπως είναι το ζουζούνι σου? εμένα πότε δεξιά και πότε αριστερά απο τον αφαλο δεν σκληραίνει απλα...πετάγεται μια μπαλίτσα...(Τωρα τι είναι αυτό δεν ξέρω..κεφαλάκι..ποπουδάκι...:tongue:??)

πάντως εγώ πυ είχα ρωτήσει τη γιατρό μου είχε πει..πως η διαφορά ανάμεσα στο μωρό και τις συσπάσεις είναι οτι οι δεύτερες γίνονται σε όλη τη μήτρα και όχι σε ένα συγκεκριμένο μέρος της μόνο.

και το βασικό είναι ...ακόμα και συσπάσεις να είναι...να μην είναι επώδυνες..;)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα και απο μένα!!! Πάντως και εγώ κορίτσια από Β έμεινα Β.....απλά έχει γεμίσει, δεν εχει μεγαλωσει. Δεν ξέρω κιόλας μήπως επειδή ήμουν αθλήτρια αν παιζει ρόλο... να ανησυχησω????:(:(:(

Λέτε να μην εχω γάλα για το μπεμπακι μου??

Και εγω χτες ειχα κάτι πονακια και κάποια πετρωματα πάλι.

Να σας ρωτησω: νιώθω κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα αριστερά και δεξιά απο τον αφαλο, ξαφνικά σκληραίνει σαν μεγάλα πορτοκάλια και κρατάει αυτό το πρηξιμο 30 δευτερολεπτα περιπου και μετά χαλαρώνει. Αυτές είναι οι Braxton που λένε??? Το νιώθει καμία άλλη κοπέλα????? Η' να πανικοβληθώ??? Γιατί από την 28η εβδομάδα είμαι με yutopar.

και εγώ το παθαίνω aliki και για αυτό και επειδή πόνούσα γενικά μου έδωσε buscopan. από ότι έχω διαβάσει είναι ανησυχητικό αν έχεις πάνω από 4 συσπάσεις braxton μέσα σε μία ώρα. αλλιώς είναι φυσιολογικό.

iiAs.png

9JCHp3.png

ρε κορίτσια όλες πρέπει να έχουμε συσπάσεις??? θέλω να πω ότι εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι ή ίσως να μην το έχω εξηγήσει έτσι! εγώ αυτό που έχω συνηθως δεξιά πάνω στην κοιλιά μου μάλλον εκεί που είναι το ποπουδάκι ΄΄ωρες ώρες κάτι πετάγεται σκληραίνει αλλά πονάει σε κάποιες κινήσεις και αυτό κρατάει ώρες τι είναι αυτό οεο???

τώρα για το στήθος τι να πω εγώ τα τελευταία χρόνια προ εγκυμοσύνης ήμουν D Ή DD ανάλογα την φόρμα αλλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού έφτασα σε Ε αλλά σίγουρα μου κάνουν ή μπορεί να είναι και μπόσικα!!!πλάκα είναι μετά το θηλασμό που το στήθος είναι ελαφρύ και άδειο σα ζελεδάκι!!! όσο για το γάλα δεν έχει να κάνει το μέγεθος αλλά το να θηλάσεις σωστά!!!

αααα και κάτι τελευταίο το αεριους είναι αντισταμινικό για να βγουν οι μυξούλες όχι αποχρεμπτικό ή κάτι για το βήχα!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

κοριτσια της μετακομησης... να σκεφτεστε παντα οτι υπαρχουν και χειροτερα!!!:?

Εγω εκανα μια μετακομηση περσι τον Ιουνιο (μολις ειχα μεινει εγκυος)...

αλλη μια τον Σεπτεμβρη(4 μηνων)... και θα κανουμε ακομα μια καπου μεταξυ Μαη και Ιουνη (με τον μπεμπη μαζι)... Εγω και οι αθιγγανοι αλλαζουμε τοσες φορες τοπο κατοικιας!!!

Καλο κουραγιο σε όλες μας!!!;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

να ανησυχησω????:(:(:(

Λέτε να μην εχω γάλα για το μπεμπακι μου??

Μην στεναχωριεσαι! ΟΟΟΟλεεες εχουμε γαλα όσο μικρο και να ειναι το στηθος μας. Αρκει να θελουμε να θηλάσουμε και να μην δεχτουμε λανθασμενες οδηγιες γι αυτο.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Και εγω χτες ειχα κάτι πονακια και κάποια πετρωματα πάλι.

Να σας ρωτησω: νιώθω κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα αριστερά και δεξιά απο τον αφαλο, ξαφνικά σκληραίνει σαν μεγάλα πορτοκάλια και κρατάει αυτό το πρηξιμο 30 δευτερολεπτα περιπου και μετά χαλαρώνει. Αυτές είναι οι Braxton που λένε??? Το νιώθει καμία άλλη κοπέλα????? Η' να πανικοβληθώ??? Γιατί από την 28η εβδομάδα είμαι με yutopar.

Δεν ξερω, εδώ και μερικές μέρες νιώθω συνεχόμενο πονο 2-5 εκατοστά απο τον αφαλό (άλλωτε δεξια και άλλωτε αριστερα) και νομιζα ότι είναι απο το τέντωμα της κοιλιάς. Εχω και πετρώματα σε ολόκληρη την κοιλια... αλλα δεν ξέρω αν ειναι braxton, ή κατι άλλο φυσιολογικο ή κατι άλλο αφύσικο... τώρα που το ανέφερες όμως την Δευτέρα θα ρωτήσω τον γιατρό!

kouklitsa καλο κουράγιο.! εγώ είχα μετακόμιση τον Σεπτέμβρη..:roll::roll:

άστα πολυ κουραση μεσα στο καλοκαίρι..είχε και ζέστες..ήμουν και στο πρώτο τρίμηνο...ηρωικές στιγμές έζησα

καλύτερα με το μωρούλι..τουλάχιστον θα ξέρεις οτι δεν κάνεις κακό στο μωρό....όσο για το δωμάτιο μη σε ανησυχεί..θα είναι μικρούλη ακόμα...και άσε που θα το έχεις άδειο και θα το κάνεις ακριβώς όπως ονειρευτείς με το που το δεις ;);)

;)

δίκιο έχεις Τιννάκι.... πώπω φαντάζομαι τι πέρασες... να μην αγχώνομαι λοιπόν.... (χιχι θα προσπαθήσω)

κοριτσια της μετακομησης... να σκεφτεστε παντα οτι υπαρχουν και χειροτερα!!!:?

Εγω εκανα μια μετακομηση περσι τον Ιουνιο (μολις ειχα μεινει εγκυος)...

αλλη μια τον Σεπτεμβρη(4 μηνων)... και θα κανουμε ακομα μια καπου μεταξυ Μαη και Ιουνη (με τον μπεμπη μαζι)... Εγω και οι αθιγγανοι αλλαζουμε τοσες φορες τοπο κατοικιας!!!

Καλο κουραγιο σε όλες μας!!!;)

Αχ chris.... θα σου ζητήσω και θα σου προσφέρω συμπαράσταση εκείνο το διάστημα.... μου φαινεται ΒΟΥΝΟ αλλα θα το περάσουμε!

Τι καλα που υπάρχει το καφέ μας! Θα ενιωθα τοοοσο μόνη αλλιώς!!!

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια!!!!

Δεν ξερω, εδώ και μερικές μέρες νιώθω συνεχόμενο πονο 2-5 εκατοστά απο τον αφαλό (άλλωτε δεξια και άλλωτε αριστερα) και νομιζα ότι είναι απο το τέντωμα της κοιλιάς. Εχω και πετρώματα σε ολόκληρη την κοιλια... αλλα δεν ξέρω αν ειναι braxton, ή κατι άλλο φυσιολογικο ή κατι άλλο αφύσικο... τώρα που το ανέφερες όμως την Δευτέρα θα ρωτήσω τον γιατρό!

πόνο κοντα στον αφαλο, είχα και εγώ πριν απο 2-3 εβδομάδες και τον ειχα για 3-4 μερές και ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι απο την μήτρα που μεγαλώνει.

Τώρα όσον αφορά το πετρωμα της κοιλιάς:

όπως μου είπε και η μαία μου, κάθε γυναίκα καταλαβαίνει το σώμα της. Πχ. εγώ την κοιλιά μου δεν την ένιωθα. Τι εννοω? Ήταν σαν να μην είχα κοιλια. Δηλαδή την ένιωθα αναλαφρη. Όταν όμως άρχισα να νιώθω την κοιλιά μου τσιτα συνέχεια και όλη την μέρα χωρίς να σταματάει , τόσο πολύ που δεν μπορούσα να ισιώσω το σωμα μου (ανεξαρτητα απο τις κινησεις του μπεμπε) αυτά μου είπε ότι είναι συσπάσεις.

Αυτό που λένε ότι είναι φυσιολογικό είναι οι συσπάσεις να διαρκούν για πολύ λίγο σε διάρκεια και όχι συνεχεια.

Μίλα με τον γιατρό σου και πες του ακριβώς τι νιώθεις και σε κατατοπήσει κατάλληλα!

φιλια

ρε κορίτσια όλες πρέπει να έχουμε συσπάσεις??? θέλω να πω ότι εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι ή ίσως να μην το έχω εξηγήσει έτσι! εγώ αυτό που έχω συνηθως δεξιά πάνω στην κοιλιά μου μάλλον εκεί που είναι το ποπουδάκι ΄΄ωρες ώρες κάτι πετάγεται σκληραίνει αλλά πονάει σε κάποιες κινήσεις και αυτό κρατάει ώρες τι είναι αυτό οεο???

τώρα για το στήθος τι να πω εγώ τα τελευταία χρόνια προ εγκυμοσύνης ήμουν D Ή DD ανάλογα την φόρμα αλλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού έφτασα σε Ε αλλά σίγουρα μου κάνουν ή μπορεί να είναι και μπόσικα!!!πλάκα είναι μετά το θηλασμό που το στήθος είναι ελαφρύ και άδειο σα ζελεδάκι!!! όσο για το γάλα δεν έχει να κάνει το μέγεθος αλλά το να θηλάσεις σωστά!!!

αααα και κάτι τελευταίο το αεριους είναι αντισταμινικό για να βγουν οι μυξούλες όχι αποχρεμπτικό ή κάτι για το βήχα!

για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξέρω αν όλες οι γυναίκες έχουν συσπάσεις κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης. Αλλά ακόμα και έτσι, άλλες τις καταλαβαίνουν και άλλες όχι. Η ξαδερφη μου που γεννησε πριν απο ενα μήνα είχε συσπάσεις (και καταλαβε πως ακριβως ειναι τωρα που της το περιεγραφα εγω), πετρώματα και δεν είχε δώσει σημασία, γιατί δεν πόναγε. Νόμιζε ότι οι συσπάσεις συνοδευονται πάντα από πόνο.

Διαφημίσεις

πόνο κοντα στον αφαλο, είχα και εγώ πριν απο 2-3 εβδομάδες και τον ειχα για 3-4 μερές και ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι απο την μήτρα που μεγαλώνει.

Τώρα όσον αφορά το πετρωμα της κοιλιάς:

όπως μου είπε και η μαία μου, κάθε γυναίκα καταλαβαίνει το σώμα της. Πχ. εγώ την κοιλιά μου δεν την ένιωθα. Τι εννοω? Ήταν σαν να μην είχα κοιλια. Δηλαδή την ένιωθα αναλαφρη. Όταν όμως άρχισα να νιώθω την κοιλιά μου τσιτα συνέχεια και όλη την μέρα χωρίς να σταματάει , τόσο πολύ που δεν μπορούσα να ισιώσω το σωμα μου (ανεξαρτητα απο τις κινησεις του μπεμπε) αυτά μου είπε ότι είναι συσπάσεις.

Αυτό που λένε ότι είναι φυσιολογικό είναι οι συσπάσεις να διαρκούν για πολύ λίγο σε διάρκεια και όχι συνεχεια.

Μίλα με τον γιατρό σου και πες του ακριβώς τι νιώθεις και σε κατατοπήσει κατάλληλα!

φιλια

Σε ευχαριστώ αλικάκι, εισαι πολυ κατατοπιστική και καταλαβαίνω οτι έχουμε τα ίδια συμπτώματα πάνω κάτω... Και εγώ όταν νιώθω καλά είναι σαν να μην έχω κοιλιά. Τελευταία πονάει χαμηλά όταν περπατάω, σαν να τραβάει το βάρος. Τότε ξερω ότι έχω κοιλιά, και οτι πρεπει να κόψω ταχύτητα.

Τα βράδια παθαίνω αυτό το σφίξιμο για 1-2 ώρες που όπως και και να ξαπλώσω, όπου και να βρίσκεται ο μικρός δεν αλλάζει, εκτός κι αν σηκωθώ να περπατήσω. Μετά νιώθω καλίτερα. Μόλις κάτσω ή ξαπλώσω όμως ιώθω πάλι άβολα!

για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξέρω αν όλες οι γυναίκες έχουν συσπάσεις κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης. Αλλά ακόμα και έτσι, άλλες τις καταλαβαίνουν και άλλες όχι. Η ξαδερφη μου που γεννησε πριν απο ενα μήνα είχε συσπάσεις (και καταλαβε πως ακριβως ειναι τωρα που της το περιεγραφα εγω), πετρώματα και δεν είχε δώσει σημασία, γιατί δεν πόναγε. Νόμιζε ότι οι συσπάσεις συνοδευονται πάντα από πόνο.

από πόνο που??? στην κοιλία ψηλά ή χαμηλά??? εγώ έχω ψηλά και πάντα σε ένα σημείο! εγώ έχω την εντύπωση ότι΄τουρλώνεται η μικρή πετάει το ποπουδάκι ΄τσιτώνουν τα πάντα και για αυτό πονάω αλλά τι να πω εγώ μέχρι τις προάλλες νόμιζα ότι χάιδευα κεφάλι και ήταν ποπουδάκι!!!:tongue::tongue::tongue:

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μην στεναχωριεσαι! ΟΟΟΟλεεες εχουμε γαλα όσο μικρο και να ειναι το στηθος μας. Αρκει να θελουμε να θηλάσουμε και να μην δεχτουμε λανθασμενες οδηγιες γι αυτο.

Συμφωνω. Μην σας πει κανεις οτι λογω μεγεθους δεν θα εχετε γαλα.

Σε ευχαριστώ αλικάκι, εισαι πολυ κατατοπιστική και καταλαβαίνω οτι έχουμε τα ίδια συμπτώματα πάνω κάτω... Και εγώ όταν νιώθω καλά είναι σαν να μην έχω κοιλιά. Τελευταία πονάει χαμηλά όταν περπατάω, σαν να τραβάει το βάρος. Τότε ξερω ότι έχω κοιλιά, και οτι πρεπει να κόψω ταχύτητα.

Τα βράδια παθαίνω αυτό το σφίξιμο για 1-2 ώρες που όπως και και να ξαπλώσω, όπου και να βρίσκεται ο μικρός δεν αλλάζει, εκτός κι αν σηκωθώ να περπατήσω. Μετά νιώθω καλίτερα. Μόλις κάτσω ή ξαπλώσω όμως ιώθω πάλι άβολα!

να ρωτήσω κάτι το βράδυ όταν ξαπλώνετε έχετε ταχυκαρδίες??? εγώ αν δεν ξαπλώσω σε 2-3 τουλάχιστον μαξιλάρια νομίζω ότι η καρδιά μου είναι στον λαιμό μου!!!κοιμάμαι σχεδόν καθιστή!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Συμφωνω. Μην σας πει κανεις οτι λογω μεγεθους δεν θα εχετε γαλα.

χαχα φαντάζεσαι!!! αν η ποσότητα παραγωγής γάλακτος είχε να κάνει με το μέγεθος θα είχα λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα!!! θα ήμουν στέλεχος στην ΔΕΛΤΑ!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...